yooo hayır calsıyorum evlendıgım ılk gundne berı ...ama buutn harcamalar falan odemeler hep esım halleder..ben hıc karısmam ıhtıyacım varsa ıster alırım ama dunku yaptıgı soyledııg sey kalbımı cok kırdı ..zoruma gıttı ....
yooo hayır calsıyorum evlendıgım ılk gundne berı ...ama buutn harcamalar falan odemeler hep esım halleder..ben hıc karısmam ıhtıyacım varsa ıster alırım ama dunku yaptıgı soyledııg sey kalbımı cok kırdı ..zoruma gıttı ....
ben vermem maaşımı eşime...
asla vermem...
isteyen adamla da işim olmaz...
ev idaresi bahanesi ise kadının çalıştığı parayı almak için o bana versin maaşını ben idare ederim evi...
bakar bakalım tüm ay emeğinin karşılığında harçlık almak nasıl oluyor...
i
eşim ek kredi kartını kullanıyordum ama dedim ben bir bireyim eşimin kartını geri verdim kendi adıma başka bir bankadan aldım çok bozuldu artık neye para harcadığımı göremediğinden ama zamanla alıştıAynen ben de vermem!!
Evliyken de vermedim yine olsa yine vermem!
Evin geçiminden erkektir sorumlu olan. Yine de az da olsa yardımım dokunabilir belki de..
Ama maaş kartımı vermem.. Bu yaşıma kadar paramı idare ederken o mu vardı?
Bence şu ben para işlerini bilmem diyen arkadaşlar da bir an önce para konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olsunlar,hayat her gün daha da kötüye gidiyor,bir erkeğin sizi idaresi yerine kendiniz birey olarak ayakta durun..
Yarının neler getireceğini kimbilir?
Aynen ben de vermem!!
Evin geçiminden erkektir sorumlu olan. Yine de az da olsa yardımım dokunabilir belki de..
Bence şu ben para işlerini bilmem diyen arkadaşlar da bir an önce para konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olsunlar,hayat her gün daha da kötüye gidiyor,bir erkeğin sizi idaresi yerine kendiniz birey olarak ayakta durun..
Yanlışım varsa düzeltin ama birşey öğrenmek istiyorum..Siz evlenirken bir hayatı paylaşmak için evlenmediniz mi?Çünkü ben burda yanlış birşey görmedim adam evi çekip çevirmiş eşinin parasını alıpta kendi yememişki bütün herşeyi düzenli ödüyor..Hayat madem müşterek manevi olarak müşterekte maddi olarak mı ayrı birde erkek yönünden düşünün..Yani bir erkek getirip maaşını eşine verse ve sonra böyle bir olaydan dolayı tartışsa tam tersi yani tepkiniz aynı mı olacaktı?? Yanlız şunuda söliyim tabikide kendi çalışıyor ve kendi istediklerini almakta yapmakta hakkı doğal olarak ama ben bu olayda bu kadar abartılcak birşey göremedim...
Aynen ben de vermem!!
hayatı paylaşmak için evlenirsiniz evet...
hayatın acılarını, güçlüklerini, renklerini...
fakat çalıştığınız parayı eşinize vermek hayatı paylaşmak demek değildir...
o erkek...
evimizin ihtiyaçlarını karşılamak onun sorumluluğunda...
parasına göre getirir, ama az, ama çok...
ama erkek getirir...
yeri gelir bir şey lazım olur param vardır koyarım ortaya o ayrı...
ayırmam paramı...
fakat al bütün ay çalıştım sahip bunu verdiler karşılığında al da demem..
evi idare edecek kadar olamadıysa evlenmesin..
evlenmesin o kadar...
Düşüncelerinize saygım var tabi kide ama herşeye gelince eşitlik diyoruz...Kadın erkek eşittir deniliyor ama iş buna gelince eve erkek bakar tabikide erkek bakar bunda hem fikiriz ama eğer yanlış birşey yapmıyorsa eşinin ihtiyaçlarını karşılıyorsa ve gerektiği kadar cebinde ki parayı eksik etmiyorsa bana göre kalabilir maaş kartı hele ki böyle bir devirde kadında(eğer çalışıyorsa) erkekte evine bakmakla yükümlüdür bana göre...
Aynen ben de vermem!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?