Şu kafayla inşallah bir erkek çocuğu yetiştirmiyırsundur aminnGözünü kapatacan vazifeni yapacan
Kocanı sevmiyor ben istemiyorsan ayrılırsın ama bahaneler üreterek kocandan kaçman ona haksızlık olur ve bir süre sonra erkeler böyle durumlarda aldatma eğilimi olur siz kadın olarak düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın erkeler cinsel yönden istenmezse aldanabilir herkes yapar doğru demiyorum yapabilir bunu göze alabiliyor musun kaçarken diyorumErkek uye olmanizi diliyorum..
Peki diyelimki "kadin"!olarak o beni istemese bende aldatabilirmiyim?Kocanı sevmiyor ben istemiyorsan ayrılırsın ama bahaneler üreterek kocandan kaçman ona haksızlık olur ve bir süre sonra erkeler böyle durumlarda aldatma eğilimi olur siz kadın olarak düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın erkeler cinsel yönden istenmezse aldanabilir herkes yapar doğru demiyorum yapabilir bunu göze alabiliyor musun kaçarken diyorum
Kocamdan kaçmıyorum kaçacaksam neden evlendim kaçmam gereken durum varsa zaten sıkıntı vardır bunu konuşmak düzeltmek gerekir ( konu sahibi hanım efendi ilişki sırasında gayet mutlu davranıyormuş adam nerden bilecek sıkıntı olduğunu) sen kaç evliyken yakalandığında da mutlu oluyor gibi yapSizin eşiniz öyle mi yaptı?
Haklısın tabisi öyle ben günümüzde erkeklerin zihniyeti maalesef böyle dedim istemiyorum seni deyip kaçarsan yapma ihtimali yükseliyor ayrım nereye kadar kaçacaksın evlilik bu sorunlar böyle kaçarak çözemezsinPeki diyelimki "kadin"!olarak o beni istemese bende aldatabilirmiyim?
Bizler insaniz.Sadece cinsel durtuleri ile hareket eden bir hayvan degiliz.Aklimiz,irademiz ve ahlak anlayisimiz var..Su yuzyilda erkek kafasiyla dusunmeyi degil kadin olarak kendimize saygi duymaya ihtiyacimiz var..Ne demek "aldatir"?
Hicbir konu ona bu hakki vermez.Nokta!
Haklısın tabisi öyle ben günümüzde erkeklerin zihniyeti maalesef böyle dedim istemiyorum seni deyip kaçarsan yapma ihtimali yükseliyor ayrım nereye kadar kaçacaksın evlilik bu sorunlar böyle kaçarak çözemezsin
Kocanı sevmiyor ben istemiyorsan ayrılırsın ama bahaneler üreterek kocandan kaçman ona haksızlık olur ve bir süre sonra erkeler böyle durumlarda aldatma eğilimi olur siz kadın olarak düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın erkeler cinsel yönden istenmezse aldanabilir herkes yapar doğru demiyorum yapabilir bunu göze alabiliyor musun kaçarken diyorum
Sorun varken de sevişilmez ki
İnsanın içi almaz
Bi süre sevişmedim diye beni aldatacaksa şimdiden defolup gidebilir. İnsanın ruhuna hitap etmeden bedenine ulaşılmıyor benim düşünceme göre.
bahane bulup kaçıyorum demiş ya okumadın galiba bir bahane bulup kaçıyorum demiş ilişkiden istemiyorsa desin kocasına şundan bundan dolayı istemiyorum desin müneccim mi adam konuşmadan sorunlarını nerden bilecek kaçarak çözmek mi doğruBu neyin kafasi ya?! Niye bahane etsin ve burda konu acsin? Yeterlice nedenleri var zaten kadinin hem kocasindan hemde cinsellikten sogumaya.
Ben dahil milyonlarca kadinlar var senelerdir isteksiz kocayi bi sekil tahamül eden, onlar niye aldatmiyor? Aldatmak bana göre karektersizlik, yapmak icin bahane her zaman bulunur yani ;-)
bahane bulup kaçıyorum demiş ya okumadın galiba bir bahane bulup kaçıyorum demiş ilişkiden istemiyorsa desin kocasına şundan bundan dolayı istemiyorum desin müneccim mi adam konuşmadan sorunlarını nerden bilecek kaçarak çözmek mi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?