Kocaya Soğukluk

Üniversite mezunu,mesleği olan,üstelik genç beyinlere rehberlik eden bir eğitimcinin bu kadar sinmesi ya da sindirilebilmesi ne kadar acı ya
Çok üzüldüm

Okumuş eğitimci birinden hiç beklenmedik hareket bunlar şaşırarak okudum. Kendinize güveniniz mi yok rahatsızlıklarınızı söyleyin eşinize. 8 yıl olmuş ayrı eve çıkmak için geç bile kalmışsınız. Siz sustukça daha çok ezileceksiniz.

valla ben de öğretmenim karşıdaki öküze ne yapılabilir ki bazen konuşmak istersin ama adam öyle bir duvar örer ki araniza diliniz varmaz konuşmaya hele ki ben gibi biri bile sindiyse ne denir ki. bunları şımartan da biziz. konu sahibi evt ben de rol yapıyorum halimden hiç memnun değilim. bir cicekken soldum yüzüm gülerdi guller açardı yüzümde o da gitti. eşim aşırı kapalı disarda orda burda ondan iyisi yok evde de öyle ama bana duygularina gleince hiç ifade etmez kendini. ben de kadınım güzel şeyler duymak istiyorum ama yok. nefret ediyorum ondan da kendimden de.

Erkek uye olmanizi diliyorum..
Kocanı sevmiyor ben istemiyorsan ayrılırsın ama bahaneler üreterek kocandan kaçman ona haksızlık olur ve bir süre sonra erkeler böyle durumlarda aldatma eğilimi olur siz kadın olarak düşünüyorsunuz ama kusura bakmayın erkeler cinsel yönden istenmezse aldanabilir herkes yapar doğru demiyorum yapabilir bunu göze alabiliyor musun kaçarken diyorum

Peki diyelimki "kadin"!olarak o beni istemese bende aldatabilirmiyim?
Bizler insaniz.Sadece cinsel durtuleri ile hareket eden bir hayvan degiliz.Aklimiz,irademiz ve ahlak anlayisimiz var..Su yuzyilda erkek kafasiyla dusunmeyi degil kadin olarak kendimize saygi duymaya ihtiyacimiz var..Ne demek "aldatir"?
Hicbir konu ona bu hakki vermez.Nokta!

Sizin eşiniz öyle mi yaptı?
Kocamdan kaçmıyorum kaçacaksam neden evlendim kaçmam gereken durum varsa zaten sıkıntı vardır bunu konuşmak düzeltmek gerekir ( konu sahibi hanım efendi ilişki sırasında gayet mutlu davranıyormuş adam nerden bilecek sıkıntı olduğunu) sen kaç evliyken yakalandığında da mutlu oluyor gibi yap

Haklısın tabisi öyle ben günümüzde erkeklerin zihniyeti maalesef böyle dedim istemiyorum seni deyip kaçarsan yapma ihtimali yükseliyor ayrım nereye kadar kaçacaksın evlilik bu sorunlar böyle kaçarak çözemezsin

Sorun varken de sevişilmez ki
İnsanın içi almaz
Bi süre sevişmedim diye beni aldatacaksa şimdiden defolup gidebilir. İnsanın ruhuna hitap etmeden bedenine ulaşılmıyor benim düşünceme göre.

Bu neyin kafasi ya?! Niye bahane etsin ve burda konu acsin? Yeterlice nedenleri var zaten kadinin hem kocasindan hemde cinsellikten sogumaya.
Ben dahil milyonlarca kadinlar var senelerdir isteksiz kocayi bi sekil tahamül eden, onlar niye aldatmiyor? Aldatmak bana göre karektersizlik, yapmak icin bahane her zaman bulunur yani ;-)

Sorun varken de sevişilmez ki
İnsanın içi almaz
Bi süre sevişmedim diye beni aldatacaksa şimdiden defolup gidebilir. İnsanın ruhuna hitap etmeden bedenine ulaşılmıyor benim düşünceme göre.
bahane bulup kaçıyorum demiş ya okumadın galiba bir bahane bulup kaçıyorum demiş ilişkiden istemiyorsa desin kocasına şundan bundan dolayı istemiyorum desin müneccim mi adam konuşmadan sorunlarını nerden bilecek kaçarak çözmek mi doğru

Eh tabi konussun, bunu bir kac kisi yazdi zaten ama sen niye iki de bir aldatir diye kadini zorluyorsun. Aldatirsa aldatir, daha iyi iste, bosamak icin bir neden daha...

Yaa niye kendinizi suçlu hissediyorsunuz?
Açık açık zevk alamıyorum, bu yüzden canim istemiyor deyin. Belki eşiniz yatakta anlayissiz.
Gidin tedavi olun. Kaç kaç nereye kadar?
Bi de 7 sene aynı evde nedir Allah aşkına.
Bi kirayı ödeyemeyen adam evlenmesin bi zahmet

hafta sonu kacamagi yapip uzun uzun sohbet edip derdinizi anlatsaniz?

Cok ozur dileyerek, "al karsina konus" yorumlari beni bitiriyor cidden.. Bu cumle sihirli filan mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…