Güzel kalbinizden öpüyorum, sağolun var olun...Aynen öyle, kim ne derse desin, evliliği kadın yürütüyor ülkemizde, dolayısı ile sağlıklı bir evlilik için sağlıklı bir kadın şart, hem ruhen hem bedenen...
Çok iyi gelecek emin olun...
evi erken ayırsanız bende evliliği ailesi ile beraber yaşadığınız için bu duruma geldiniz ayrı eviniz olunca tahminimce kendiniz daha rahat bir ortamda hissedeceksiniz ve cinsel hayatınızda düzelme olacaktırMerhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibidüşündükçe mideme kramp giriyor ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
Kesinlikle haklısın, kadınların gönlünü yapmak zor değil ama kimisi bunu bile beceremiyor. Ama seninki kabalıktan öte, annene karşı büyük terbiyesizlik etmiş. Sen soğuma da kimler soğusun. Öfkelendiğinde ettiği laflar çirkin o zaten ayrı da annene ettiği laf birden bire söylenmiş bir laf sakince. Bana sorarsan artık sert tepki vermenin zamanı gelmiş. Bana ve aileme sevgi saygı göstermezsen benden hiçbir şey bekleme, kendine çeki düzen ver de. Zorla güzellik olmazBigün hiç unutmuyorum, bayram günü gezmeye gideceğiz hazırlandım, bu yatıyor daha, uyandırdım, uyandırırken de mutlaka sarılır öperim öyle harala gürele uyandırmak hiç hala da öyle, neyse uyandı bu gözünü açtı bana baktı, ne kadar güzel olmuşsun dedi. Ben o gün dünyanın en güzel kadını benim zannettim.. aslında çok Kolay, geçinmek mutlu etmek kolay ama yok işte..
İnşallah öyle olur, inşallah...evi erken ayırsanız bende evliliği ailesi ile beraber yaşadığınız için bu duruma geldiniz ayrı eviniz olunca tahminimce kendiniz daha rahat bir ortamda hissedeceksiniz ve cinsel hayatınızda düzelme olacaktır
İyi haberlerini bekliyorum kardeşim inşallah...Güzel kalbinizden öpüyorum, sağolun var olun...
Bunları söylüyorum, yani bi iki kere söylemeye çalıştım ama bi sorun var sanırım bende, anlatamıyorum gibi ağlamaya başlıyorum sinir boşalması oluyor.. yoksa demedim değil dedim kaç kere ama dediğim gibi ağlaya zırlaya, dimdik durarak değilKesinlikle haklısın, kadınların gönlünü yapmak zor değil ama kimisi bunu bile beceremiyor. Ama seninki kabalıktan öte, annene karşı büyük terbiyesizlik etmiş. Sen soğuma da kimler soğusun. Öfkelendiğinde ettiği laflar çirkin o zaten ayrı da annene ettiği laf birden bire söylenmiş bir laf sakince. Bana sorarsan artık sert tepki vermenin zamanı gelmiş. Bana ve aileme sevgi saygı göstermezsen benden hiçbir şey bekleme, kendine çeki düzen ver de. Zorla güzellik olmaz
O şekilde anlatman daha iyi, ne kadar kırılıp incindiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Hala anlamıyorsa diyecek laf bulamıyorumBunları söylüyorum, yani bi iki kere söylemeye çalıştım ama bi sorun var sanırım bende, anlatamıyorum gibi ağlamaya başlıyorum sinir boşalması oluyor.. yoksa demedim değil dedim kaç kere ama dediğim gibi ağlaya zırlaya, dimdik durarak değil
Canım işte o zaman ciddiye almıyor ya da duygu sömürüsü yapıyorsun sanıyor erkekler. Senin ise sinirlerin gerilmiş durumda. Ben de neler yaşadım eşimle, normalde şeker gibi olan adam, ailesi ile samimi olmayınca aileme de bana da yapmadığını bırakmadı sinirden....Sen dediğim gibi önce kendine odaklan, gerisini halledeceksin inşallah...Bunları söylüyorum, yani bi iki kere söylemeye çalıştım ama bi sorun var sanırım bende, anlatamıyorum gibi ağlamaya başlıyorum sinir boşalması oluyor.. yoksa demedim değil dedim kaç kere ama dediğim gibi ağlaya zırlaya, dimdik durarak değil
O zaman diyor ki ben seni üzmek için almadım kıyamam bilmem Ne, sonra kaldığı yerden devam..O şekilde anlatman daha iyi, ne kadar kırılıp incindiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Hala anlamıyorsa diyecek laf bulamıyorum
İyileşmem lazım farkındayım, Rabbim yuvanıza huzur mutluluk versinCanım işte o zaman ciddiye almıyor ya da duygu sömürüsü yapıyorsun sanıyor erkekler. Senin ise sinirlerin gerilmiş durumda. Ben de neler yaşadım eşimle, normalde şeker gibi olan adam, ailesi ile samimi olmayınca aileme de bana da yapmadığını bırakmadı sinirden....Sen dediğim gibi önce kendine odaklan, gerisini halledeceksin inşallah...
Amin canım sizin de inşallah...İyileşmem lazım farkındayım, Rabbim yuvanıza huzur mutluluk versin
Kibledim .cok cahılsınız...
Şu yazdığınız cümleler çok komik.Beyin yaşınız kaç acabasiz varya sizlanmak icin konu acıyorsunuz zaten boşanmıcaksınız evinizide ayrımıcaksınız boşuna konu acıp milletin zamanını harcama
30 bin tl kredi çekip verdim zaten.. daha fazla yapacak bişeyim yok. Altın bilezik ne varsa borç için bozdurduCanım tüm konularına yeni vakıf oldum.Lutfen kendine bir iyilik yap ve eşinin hiçbir borcuna imza atma,kefil olma.
UzuldumEvet iğrençbunu umursamayan hatta dile getirdiğimde kocasını reddeden kadını melekler lanetler diye fetva veren bi adamla aynı yatağı paylaşmak daha iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?