Kocaya Soğukluk

Aynen öyle, kim ne derse desin, evliliği kadın yürütüyor ülkemizde, dolayısı ile sağlıklı bir evlilik için sağlıklı bir kadın şart, hem ruhen hem bedenen...

Çok iyi gelecek emin olun...
Güzel kalbinizden öpüyorum, sağolun var olun...

evi erken ayırsanız bende evliliği ailesi ile beraber yaşadığınız için bu duruma geldiniz ayrı eviniz olunca tahminimce kendiniz daha rahat bir ortamda hissedeceksiniz ve cinsel hayatınızda düzelme olacaktır

Kesinlikle haklısın, kadınların gönlünü yapmak zor değil ama kimisi bunu bile beceremiyor. Ama seninki kabalıktan öte, annene karşı büyük terbiyesizlik etmiş. Sen soğuma da kimler soğusun. Öfkelendiğinde ettiği laflar çirkin o zaten ayrı da annene ettiği laf birden bire söylenmiş bir laf sakince. Bana sorarsan artık sert tepki vermenin zamanı gelmiş. Bana ve aileme sevgi saygı göstermezsen benden hiçbir şey bekleme, kendine çeki düzen ver de. Zorla güzellik olmaz

evi erken ayırsanız bende evliliği ailesi ile beraber yaşadığınız için bu duruma geldiniz ayrı eviniz olunca tahminimce kendiniz daha rahat bir ortamda hissedeceksiniz ve cinsel hayatınızda düzelme olacaktır
İnşallah öyle olur, inşallah...

Bunları söylüyorum, yani bi iki kere söylemeye çalıştım ama bi sorun var sanırım bende, anlatamıyorum gibi ağlamaya başlıyorum sinir boşalması oluyor.. yoksa demedim değil dedim kaç kere ama dediğim gibi ağlaya zırlaya, dimdik durarak değil

O şekilde anlatman daha iyi, ne kadar kırılıp incindiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Hala anlamıyorsa diyecek laf bulamıyorum

Canım işte o zaman ciddiye almıyor ya da duygu sömürüsü yapıyorsun sanıyor erkekler. Senin ise sinirlerin gerilmiş durumda. Ben de neler yaşadım eşimle, normalde şeker gibi olan adam, ailesi ile samimi olmayınca aileme de bana da yapmadığını bırakmadı sinirden....Sen dediğim gibi önce kendine odaklan, gerisini halledeceksin inşallah...

O şekilde anlatman daha iyi, ne kadar kırılıp incindiğini daha nasıl ifade edebilirsin ki? Hala anlamıyorsa diyecek laf bulamıyorum
O zaman diyor ki ben seni üzmek için almadım kıyamam bilmem Ne, sonra kaldığı yerden devam..

İyileşmem lazım farkındayım, Rabbim yuvanıza huzur mutluluk versin

Canım tüm konularına yeni vakıf oldum.Lutfen kendine bir iyilik yap ve eşinin hiçbir borcuna imza atma,kefil olma.
30 bin tl kredi çekip verdim zaten.. daha fazla yapacak bişeyim yok. Altın bilezik ne varsa borç için bozdurdu

Benim cinsel isteksizlik durumum yok ama eşimde eşinizdeki gibi bir durum var yoktan anlamıyor. Hastalıkları falan da umursamıyor yapmayalim deyince küsüyor. Mesela o akşam misafir gelecek ben yemekle temizlikle uğraşıyorum misafir gelmeden 2 saat once falan istiyor fantazi mi yapmış bilmiyorum. Çoğu zaman ben de katılıyorum ama insanım gripken burnum akıyorken de olmasın diyorum yok diyor. Sana buluşmasından korkuyorum diyorum bulaşsın diyor. Garip adam kısmı

Sana Platon’un bir sözünü hatırlatmak isterim; Kendini yönet, Dünya’yı yönetecek gücü bulursun!
Biz kadınlar kendimize dönersek, ne hissettiğimizi ve ne istediğimizi bilirsek, hele bir de cesur davranır ve kendi ayaklarımız üzerinde durabilirsek istemediğimiz hiçbir şeyi yaşamaya mahkum değiliz. Köle değiliz, mecbur değiliz. Sadece ne istediğini bilip eyleme geçme cesaretini göstermek...
Kısacası; önce kendimizi yönetmek...Karar alabilmek. Bu güç sende var Asena. O gücü içinden çıkar ve insiyatifi ele al. Pasif değil aktif ol. Daha mutlu olacaksın.

Yasadigniz hayat ve durumlar gercekten cok zor ve elbette size hak veriyorum. Sogumaniz ve tiksinmeniz cok normal ama simdiye kadar hic bisey söylemeden ve belli etmeden nasil dayandiniz? Hele ki cinsel durumdan zevk almiyorsunuz ve senelerce icinizden "ay cabuk bitsede kurtulsam" mi diyorsunuz? Bu bence tecavüz gibi bi sey....ayrica dinimizi kullanipta sacma bir fetva cikarip sana vicdan yapmasi seni ikna etmek icin dahada igrenc....üstelik cocuklarin yaninda.
Küfürü ve size davranislari, annenize karsi olan saygisizligi...off hangi birini sayalim?!
Sizi asla üzmek istemem ama bence ayri eve ciksanizda cok fazla bir degisiklik olmaz cünkü adamin karekteri böyle.....ancak bir aile terapi yapilirsa ve esiniz gercekten isteyerek o tedaviye gidip gayret ederse, belki, ama sizin anlattigniz sekildeki bir adam bunu yapar mi?
Tabi hop diye insan ayrilamiyor.....siz elinizden geleni yapin ama bence güzel bir sekilde esinize acilmalisiniz, iliskiden zevk almadignizi vs.....evet gururu kirilabilir ama sizide düsünen yok, bari dürüst olun oda biraz düsünsün...
Allah kolaylik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…