Çok teşekkür ederim amin amin aminValla canım yerden göğe kadar haklısın.çok teebiyesizlik etmiş.benim ailemde şehir dışında.bende her gittiğimde annemi alır geliriz.zaten arabayla gidip geliyoruz.eşim böyle birşey yapsa bende çok soğurdum.ettiği küfürler filan.valla çok çok haklısın allah yardımcın olsun
Sizi bu soğutmuş zaten. Sürekli istekli, beklenti içindeki erkek yorar insanı ya... Hele çalışan ve kv ile yaşayan bir kadının konsantre olması, zevk alması kolay olmuyor. Tek taraflı ilişkiden ne anlıyor kocanız, sizi de biraz aşka getirse ya dimi amaBi süre istemiyorum demek midağa taşa haykırasım var, onlar anlar kocam anlamaz
Öğretmensiniz annenize giderken kp den izin alıyorsunuz?Çalışıyorum zaten öğretmenim, işime güveniyorum zaten bi tek, baktım olmayacak alıp çocuklarımı gideceğim..
Bigün hiç unutmuyorum, bayram günü gezmeye gideceğiz hazırlandım, bu yatıyor daha, uyandırdım, uyandırırken de mutlaka sarılır öperim öyle harala gürele uyandırmak hiç hala da öyle, neyse uyandı bu gözünü açtı bana baktı, ne kadar güzel olmuşsun dedi. Ben o gün dünyanın en güzel kadını benim zannettim.. aslında çok Kolay, geçinmek mutlu etmek kolay ama yok işte..Sizi bu soğutmuş zaten. Sürekli istekli, beklenti içindeki erkek yorar insanı ya... Hele çalışan ve kv ile yaşayan bir kadının konsantre olması, zevk alması kolay olmuyor. Tek taraflı ilişkiden ne anlıyor kocanız, sizi de biraz aşka getirse ya dimi ama
Eşe sogukluk hic dogru bur davranis degil. Oyle kusmak mide bulanmak falan cok yanlis. Dusunun size karsi boyle hisseden esiniz olsa siz kendinizi nasil hissederdiniz?
soguk olan siz degil esiniz olsa anlardiniz bunu ve buradaki yorumlarda cok daha farkli olurdu.
Elbette bu siz suclusunuz anlamina gelmiyor, zaten ortada net bir sucluda yok. Sizin temeldeki sorununuz ev üstüne ev kurulmuş olması. Elbette bu sizin hatanizda değil, sonucta ev gecimi vs cok yuk var. ancak yakinda yeni evede cikacaginizi soyluyorsunuz sabir edin, aşmaya calisin bunlari. Yoksa yuvaniza yazik olur.
Kavga gürültü sevmiyorum, azıcık sert konuşsa içim çarpmaya başlıyor, sindirildim sanırımÖğretmensiniz annenize giderken kp den izin alıyorsunuz?
Hata sizde ama neden dişinizi göstermiyorsunuz?
Hayır yani ekonomik ozgurlugunuzde var çıkın gidin annenizin yanina çok mu zor ?
Teşekkür ederim..Yanlis anlamayin ama siz konu sahibinin diger verdigi cevaplari gormediniz sanirim. Bu oylesine basit bir sogukluk degil ki. Konu sahibinin kocasi en agiza alinmayacak kufurlerle hem kendisine hem annesine hakaret ediyor. Yeri geliyor kadinin uzerine yuruyor. Konu sahibinin icindeki sevgi coktan bitmis gibi geldi bana. Ortada tam anlamiyla bir yuva yok ki yuvasina yazik olsun.
Temeldeki sorun ev ustune ev kurulmus olmasi degil, temel sorun konu sahibinin affina siginarak - kendisinin hanzodan hallice bir adamla evli olmasi.
Çarpsın içiniz boşverin inceldiği yerden kopsun ..Kavga gürültü sevmiyorum, azıcık sert konuşsa içim çarpmaya başlıyor, sindirildim sanırım
Kalpten göçüp gitmeyi sanırım... Evet çok haklısınız bundan sonra alttan almak yok..Çarpsın içiniz boşverin inceldiği yerden kopsun ..
Böyle yaşam olmaz bakin gerçekten çok üzüldüm halinize cinsel hayat desen yok , özl hayat desen yok , saygı sevgi desen yok ... say say bitmez .
Soruyorum size neyi bekliyorsunuz?
Hmmm eşiniz bu cümleyi kurduysa ufak da olsa bir umut ışığı var gibi. Eşinizde şey kafası mı var acaba, çok iltifat edersem şımarır...Benim eşim de böyle çünkü, üstelik görsen dünyanın en kibar erkeği dersin ama içten tam bir öküz.Bigün hiç unutmuyorum, bayram günü gezmeye gideceğiz hazırlandım, bu yatıyor daha, uyandırdım, uyandırırken de mutlaka sarılır öperim öyle harala gürele uyandırmak hiç hala da öyle, neyse uyandı bu gözünü açtı bana baktı, ne kadar güzel olmuşsun dedi. Ben o gün dünyanın en güzel kadını benim zannettim.. aslında çok Kolay, geçinmek mutlu etmek kolay ama yok işte..
Bilmiyorum ki öyle yetişmiş sanırım, dışarda elele yürüsek hemen elini çeker bi akraba tanıdık görür diye. Görsün diyorum ben senin nikahlı eşinim. DeğişmiyorHmmm eşiniz bu cümleyi kurduysa ufak da olsa bir umut ışığı var gibi. Eşinizde şey kafası mı var acaba, çok iltifat edersem şımarır...Benim eşim de böyle çünkü, üstelik görsen dünyanın en kibar erkeği dersin ama içten tam bir öküz.
Hic bu kadar agir kavgamiz olmadi, iliskilerden zevk de aliyorum, libidom da yerinde ama esimin ufak tefek odunluklarina bile tahammul edemiyorum yillarin birikmisi ile bu aralar benim BILE canim hic istemiyor. Senin soguman cok normalÖzel mözel kalmadı ki :) çok borcu var bunun, bankalara eşe dosta güya daire karşılığı iş aldı haspam inşaat malzemeleri alıyorum diye açıldıkça açıldı, 300 bin tl borcu bar nerdeyse, ben oraya gidince iki sefer aradım bunu bi daha da dönene kadar aramadım zaten bi hafta kaldım, ama bu da hiç aramadı, dönerken de sağolsun annemde benimle birlikte geldi çocuklar çok yoruyor seni bende geleyim geri dönerim dedi, beyimiz buna çok sinirlenmiş, anneannem dedem burada benim olduğum şehirde köyde yaşıyorlar, madem gelecekmiş annem neden gitmişiz köyde de kalabilirmişiz vs vs , konuşmamışım ne derdin var dememişim, annemi görünce otogarda sen neden geldin ki anne dedi. Bende çok sinirlendim, annem daha hiç incitmiş değil eşimi, hatta bana kızar iyi davran alttan al geçinin bilmem ne diye.. 3 gün konuşmadık odaya da gelmedi salonda yattı. Üçüncü günün sonunda oğluma kızıyordum kayınvalide karıştı daha çok sinirlendim bağırdım biraz, o da salondan kalkıp geldi yumruğunu suratıma doğru salladı, küfür hakaret ama bildiğiniz küfür yani ağzına yüzüne sı..m, analığını da seni de si...m gibi.. Bende bağırıp çağırınca anan da böyle boşandı demek ki s...ir ol git çocuklarımı bırak dedi.. 2 saat sonra ağlayarak özüt diledi ama bu olay sonrası bi daha eskisi gibi olamadim ben
Umarım dediğiniz gibi olur, çok teşekkür ederimKocasiniz yurekten seven biri kolay kolay esinden sogumaz.Sanirim esin cok cabalamis kendinden sogutmak icin yaza kadar sabredin .Ayri eve gecince hersey farkli olur kafaniz dinlenir bu surecte daa dogru karar veririsiniz.
Rabbim yuvanıza huzur mutluluk versinHic bu kadar agir kavgamiz olmadi, iliskilerden zevk de aliyorum, libidom da yerinde ama esimin ufak tefek odunluklarina bile tahammul edemiyorum yillarin birikmisi ile bu aralar benim BILE canim hic istemiyor. Senin soguman cok normal
Sagol canim cumleten ama bu koca ve bu kari kombinasyonuyla biraz zor bizde huzur isi :)Rabbim yuvanıza huzur mutluluk versin
Kv niz de kendi kv si ile oturmuş sanırım, öyle yetişmiş eşiniz evet. Duygularını göstermekten çekiniyor ama gördüğü rüyalardan sizi kaybetme korkusunun yüksek olduğunu anlıyoruz. Bu bilgi cepte...Bilmiyorum ki öyle yetişmiş sanırım, dışarda elele yürüsek hemen elini çeker bi akraba tanıdık görür diye. Görsün diyorum ben senin nikahlı eşinim. Değişmiyor
Doğru tespitler, sağolun, bi terapiste gitmek iyi olacak, herşeyden önce kendim içinKv niz de kendi kv si ile oturmuş sanırım, öyle yetişmiş eşiniz evet. Duygularını göstermekten çekiniyor ama gördüğü rüyalardan sizi kaybetme korkusunun yüksek olduğunu anlıyoruz. Bu bilgi cepte...
Ben kendimi sizin yerinize koydum ne yapardım diye, önce kendimi iyileştirmeye çalışırdım ki sonra evliliğimi iyileştireyim. Bir danışmana, psikoloğa ya da evlilik danışmanı her neyse ona gitmekten başlardım....Durumu ona göre şekillendirirdim, öncelik kendinizin ama...Siz iyi olmazsanız ne eşiniz ne evliliğinizi düzeni sokabilir ya da doğru bir karar alabilirsiniz. Şu an büyük ihtimal depresyondasınız.
Aynen öyle, kim ne derse desin, evliliği kadın yürütüyor ülkemizde, dolayısı ile sağlıklı bir evlilik için sağlıklı bir kadın şart, hem ruhen hem bedenen...Doğru tespitler, sağolun, bi terapiste gitmek iyi olacak, herşeyden önce kendim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?