Duanızı bekliyorum..Cok haklisiniz mideniz bulanmasinda sizin yerinize koydum kendimide affedemezdim bende
Suçlamıyorum.. Neden anlamıyosunuz? Diyorum ki bunu düşünebildiğinize göreeee siz bu adamı sevmiyorsunuz? Dolayısıylaa boşanın... Sevgi bitebilir.. Bu kötü bir şey değil.. Kötü olan sizin bunu böyle olduğu halde sürdürmeye çalışmanız...Boşa masraf yapmayacak zaten :) 8 yıl öncesi yapması gereken bi masraf bu (!) Ayrıca içinizdeki duyguları öldürene kadar çabalamayacak o vakit karşı taraf. Ne mutlu size ki öyle düşkünsünüz birbirinize Rabbim daim kılsın. Ben de ilk zamanlar gece uyurken seyrederdim ne kadar yakışıklı olduğunu falan düşünürdüm sarılırken içime sokasım gelirdi, şimdi bittiği için ben suçlu muyum
kardeş yan odada annesi babasi cümbür cemaat bir evde yaşarsan tabiki zevk almazsın. Gikin cıkaa herkes duyar. Nasıl yaşıyorsun böyleallah aşkına. Gusule gece nasıl kalkıyorsun özelhayat sıfır...Merhaba, önceki konulardan aile yaşantımızdan bahsetmiştim, kısaca bahsedip yeni probleme geçeceğim. 8 yılın içinde evliliğimiz, ailesiyle birlikte yaşıyoruz, iki çocuk sahibiyim, eve gelen giden malumunuz büyük ev olunca, görücü usulü evlenmiştik zaten, durum böyle olunca, hiç özel yaşantımız kalmayınca ben çok soğudum, af buyurun adet düzenim bu ay biraz bozuldu 15 gün sürdü, bende uzak durdum eşimden, şimdi 2 gün oldu biteli adam kedi gibi bekliyor ama benim içimden hiç gelmiyor. Zaten eski konumdan hatırlayanlar olacaktır sağlıklı bir cinsel hayatımızda yok, ben zevk alıyormuş gibi yapıyorum hiç tatmin olamadim, şimdi de inanın hiç öpmek bile gelmiyor içimden, öpmek için uzanınca midem bulanıyor kısa kesiyorum. Spora başladım ne kadar zaman oldu, bu yüzden enerjim falan gayet yerinde, gece olunca elini bana sürecek diye uyku bastırıyor, her yerim kemiklerim ağrıyor, psikolojik farkındayım, böyle ömür mü geçer, nasip olursa yaza evimizi ayıracağız, ayrı evimiz olduğu zaman düzene girer mi sizce? İnanın akşam olsun istemiyorum, iki gündür bi şekilde atlatıyorum ama bu gece kaçış yok gibidüşündükçe mideme kramp giriyor ne yapayım söyleyin, öyle yoruldum ki öyle bunaldım bildiğiniz gibi değil.. gülüyorum etrafa ama içim enkaz yeri gibi...
cocuk aynı odadayken ilişkıyemı gırıyorsunuz... iğrencHayatta umursamıyor, odamızda küçük çocuk var, onunla ilgili ambargo koymak istedim çocuk varken olmaz diye, içeri yap yatağını o zaman diyor, o da her gece olmuyor ki, gecenin bi yarısına kadar oturuyor ev ahali o çocuk ne yapsın, off dolmuşum iyice hakkınızı helal edin
Yok ben kendi kendime sordum, suçluyorsunuz demedim, size de sonuna kadar hal veriyorum başkasından dinlesem bende aynı yolu gösterirdim ama inanın içinde bulunduğum durum öyle farklı ki. Ya çok bağnaz bi adam. Haber izliyoruz adam karısını gözünü kırpmamış öldürmüş. Üzülüyorum bende adama kızıyorum. Kim bilir ne yaptı da o..pu adamın elini kana buladı diyor. İletişim yok anlaşma yok orya yol bulma yok sadece kendi doğruları var.. ya uyarsın yada çocukları bırakıp gidersin. Mahkeme bana verse bile o bana rahat vermese. Keşke bu hadiseler ülkemizde kolay yaşansa. İnsanlar sevmiyorum soğudum şundan şundan dolayo diyebilse ve yeni sayfa açabilse...Suçlamıyorum.. Neden anlamıyosunuz? Diyorum ki bunu düşünebildiğinize göreeee siz bu adamı sevmiyorsunuz? Dolayısıylaa boşanın... Sevgi bitebilir.. Bu kötü bir şey değil.. Kötü olan sizin bunu böyle olduğu halde sürdürmeye çalışmanız...
cok cahılsınız...Yok ben kendi kendime sordum, suçluyorsunuz demedim, size de sonuna kadar hal veriyorum başkasından dinlesem bende aynı yolu gösterirdim ama inanın içinde bulunduğum durum öyle farklı ki. Ya çok bağnaz bi adam. Haber izliyoruz adam karısını gözünü kırpmamış öldürmüş. Üzülüyorum bende adama kızıyorum. Kim bilir ne yaptı da o..pu adamın elini kana buladı diyor. İletişim yok anlaşma yok orya yol bulma yok sadece kendi doğruları var.. ya uyarsın yada çocukları bırakıp gidersin. Mahkeme bana verse bile o bana rahat vermese. Keşke bu hadiseler ülkemizde kolay yaşansa. İnsanlar sevmiyorum soğudum şundan şundan dolayo diyebilse ve yeni sayfa açabilse...
Evet iğrençcocuk aynı odadayken ilişkıyemı gırıyorsunuz... iğrenc
Onlarla elbette ilgisi var, zira yan odada yatıyorlar, kp gecenin bi yarısına kadar oturuyor ve banyo sıkıntı herşey sıkıntı, insan içerde tv seyrederken canı ister öpe koklaya odaya geçer neyse belli bi zamana yayılır her iki tarafta memnun kalır, ben mi çok hayalperestim bilmiyorum ki
Siz şimdi boşanabilecek durumda değilsiniz anladığım kadarıyla.. Diğer mesajlarınızı da okudum eşiniz de sevginizin bitmesi için elinden geleni yapmış belli ki... Bitmiş bitmiştir.. Yeniden olduramazsınız.. Ayrı ev de açsanız ben olacağını sanmıyorum.. Peki bir şey soracağım ben size.. Aileniz arkanızda durmuyor mu? Aslında korkmasanız.. Evet Türkiye de kadın olmak zor... Ama başarabilirsiniz aileniz yanınızdaysa..Yok ben kendi kendime sordum, suçluyorsunuz demedim, size de sonuna kadar hal veriyorum başkasından dinlesem bende aynı yolu gösterirdim ama inanın içinde bulunduğum durum öyle farklı ki. Ya çok bağnaz bi adam. Haber izliyoruz adam karısını gözünü kırpmamış öldürmüş. Üzülüyorum bende adama kızıyorum. Kim bilir ne yaptı da o..pu adamın elini kana buladı diyor. İletişim yok anlaşma yok orya yol bulma yok sadece kendi doğruları var.. ya uyarsın yada çocukları bırakıp gidersin. Mahkeme bana verse bile o bana rahat vermese. Keşke bu hadiseler ülkemizde kolay yaşansa. İnsanlar sevmiyorum soğudum şundan şundan dolayo diyebilse ve yeni sayfa açabilse...
aynı fetvayı geri ver mutfak ayrı oturma odan olmalı. Sabah akşam evinize mişlet gelıp cıkıyor onlardan nıye rahatsız olmuyor. cidden diyorum akıllı bır bayan bunu baştan ztn kabul etmez üstünede 2 cocuk yapmazEvet iğrençbunu umursamayan hatta dile getirdiğimde kocasını reddeden kadını melekler lanetler diye fetva veren bi adamla aynı yatağı paylaşmak daha iğrenç
Yok ben kendi kendime sordum, suçluyorsunuz demedim, size de sonuna kadar hal veriyorum başkasından dinlesem bende aynı yolu gösterirdim ama inanın içinde bulunduğum durum öyle farklı ki. Ya çok bağnaz bi adam. Haber izliyoruz adam karısını gözünü kırpmamış öldürmüş. Üzülüyorum bende adama kızıyorum. Kim bilir ne yaptı da o..pu adamın elini kana buladı diyor. İletişim yok anlaşma yok orya yol bulma yok sadece kendi doğruları var.. ya uyarsın yada çocukları bırakıp gidersin. Mahkeme bana verse bile o bana rahat vermese. Keşke bu hadiseler ülkemizde kolay yaşansa. İnsanlar sevmiyorum soğudum şundan şundan dolayo diyebilse ve yeni sayfa açabilse...
Kv ile kp köyde kaldılar tüm yaz, o zaman bu büyük kavgamız olmamıştı midem bulanmıyordu ama tatmin olamıyordum yine, çünkü kadın halinden anladığı yok, kendi işini bitiriyor hop bitti tamamİyide bunlarla senin eşinden midenin bulanmasının ne alakası var? İğrendikten tiksindikten sonra kendi evinizde olsa aynı şey olacak.
Bir kaç günlüğüne baş başa kalabileceğiniz bir yere gitseniz. Birde öyle deneyin bakalım gerçekten ilgisi var mı yok mu görmüş olursunuz hem.
Bi tek annem varSiz şimdi boşanabilecek durumda değilsiniz anladığım kadarıyla.. Diğer mesajlarınızı da okudum eşiniz de sevginizin bitmesi için elinden geleni yapmış belli ki... Bitmiş bitmiştir.. Yeniden olduramazsınız.. Ayrı ev de açsanız ben olacağını sanmıyorum.. Peki bir şey soracağım ben size.. Aileniz arkanızda durmuyor mu? Aslında korkmasanız.. Evet Türkiye de kadın olmak zor... Ama başarabilirsiniz aileniz yanınızdaysa..
siz varya sizlanmak icin konu acıyorsunuz zaten boşanmıcaksınız evinizide ayrımıcaksınız boşuna konu acıp milletin zamanını harcamaBi tek annem varo da desteğim sana diyor ama nereye kadar
Annen senin namusunu korumak için evlendirmiş anladığım kadarıyla (kendilerince ), ama hiç bi tanımadınız hiç mi gözlemlemediniz bu aileyi yahu? Nasıl bir cendereye girmişsin sen böyle, baştan hatalı her şey...Evet iğrençbunu umursamayan hatta dile getirdiğimde kocasını reddeden kadını melekler lanetler diye fetva veren bi adamla aynı yatağı paylaşmak daha iğrenç
Öyle olmak zorundaydı, ayrı ev desem al eşyaların yarısını diyecekti, alamazdık..aynı fetvayı geri ver mutfak ayrı oturma odan olmalı. Sabah akşam evinize mişlet gelıp cıkıyor onlardan nıye rahatsız olmuyor. cidden diyorum akıllı bır bayan bunu baştan ztn kabul etmez üstünede 2 cocuk yapmaz
evlenmseydın... zaten görücü usulu... koca dıye koşarsan olacago budur... eşyasını alamıyoraa bır erkek evlenmesın ozamanÖyle olmak zorundaydı, ayrı ev desem al eşyaların yarısını diyecekti, alamazdık..
Harcadığınız zaman için özür dilerim keşke girip okumasaydınız =)siz varya sizlanmak icin konu acıyorsunuz zaten boşanmıcaksınız evinizide ayrımıcaksınız boşuna konu acıp milletin zamanını harcama
Hatayı en baştan yaptım evet nişanlıyken belli etmişti o zaman ayrılacaktım ah ah..Annen senin namusunu korumak için evlendirmiş anladığım kadarıyla (kendilerince ), ama hiç bi tanımadınız hiç mi gözlemlemediniz bu aileyi yahu? Nasıl bir cendereye girmişsin sen böyle, baştan hatalı her şey...
Ne kadar acımasızsınız, hiç mi sıkıntı yüzü görmediniz..evlenmseydın... zaten görücü usulu... koca dıye koşarsan olacago budur... eşyasını alamıyoraa bır erkek evlenmesın ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?