Kocaya Soğukluk

Suçlamıyorum.. Neden anlamıyosunuz? Diyorum ki bunu düşünebildiğinize göreeee siz bu adamı sevmiyorsunuz? Dolayısıylaa boşanın... Sevgi bitebilir.. Bu kötü bir şey değil.. Kötü olan sizin bunu böyle olduğu halde sürdürmeye çalışmanız...

kardeş yan odada annesi babasi cümbür cemaat bir evde yaşarsan tabiki zevk almazsın. Gikin cıkaa herkes duyar. Nasıl yaşıyorsun böyleallah aşkına. Gusule gece nasıl kalkıyorsun özelhayat sıfır...

cocuk aynı odadayken ilişkıyemı gırıyorsunuz... iğrenc

Yok ben kendi kendime sordum, suçluyorsunuz demedim, size de sonuna kadar hal veriyorum başkasından dinlesem bende aynı yolu gösterirdim ama inanın içinde bulunduğum durum öyle farklı ki. Ya çok bağnaz bi adam. Haber izliyoruz adam karısını gözünü kırpmamış öldürmüş. Üzülüyorum bende adama kızıyorum. Kim bilir ne yaptı da o..pu adamın elini kana buladı diyor. İletişim yok anlaşma yok orya yol bulma yok sadece kendi doğruları var.. ya uyarsın yada çocukları bırakıp gidersin. Mahkeme bana verse bile o bana rahat vermese. Keşke bu hadiseler ülkemizde kolay yaşansa. İnsanlar sevmiyorum soğudum şundan şundan dolayo diyebilse ve yeni sayfa açabilse...

cok cahılsınız...

cocuk aynı odadayken ilişkıyemı gırıyorsunuz... iğrenc
Evet iğrenç bunu umursamayan hatta dile getirdiğimde kocasını reddeden kadını melekler lanetler diye fetva veren bi adamla aynı yatağı paylaşmak daha iğrenç

İyide bunlarla senin eşinden midenin bulanmasının ne alakası var? İğrendikten tiksindikten sonra kendi evinizde olsa aynı şey olacak.

Bir kaç günlüğüne baş başa kalabileceğiniz bir yere gitseniz. Birde öyle deneyin bakalım gerçekten ilgisi var mı yok mu görmüş olursunuz hem.

Siz şimdi boşanabilecek durumda değilsiniz anladığım kadarıyla.. Diğer mesajlarınızı da okudum eşiniz de sevginizin bitmesi için elinden geleni yapmış belli ki... Bitmiş bitmiştir.. Yeniden olduramazsınız.. Ayrı ev de açsanız ben olacağını sanmıyorum.. Peki bir şey soracağım ben size.. Aileniz arkanızda durmuyor mu? Aslında korkmasanız.. Evet Türkiye de kadın olmak zor... Ama başarabilirsiniz aileniz yanınızdaysa..

Evet iğrenç bunu umursamayan hatta dile getirdiğimde kocasını reddeden kadını melekler lanetler diye fetva veren bi adamla aynı yatağı paylaşmak daha iğrenç
aynı fetvayı geri ver mutfak ayrı oturma odan olmalı. Sabah akşam evinize mişlet gelıp cıkıyor onlardan nıye rahatsız olmuyor. cidden diyorum akıllı bır bayan bunu baştan ztn kabul etmez üstünede 2 cocuk yapmaz

Ya ben sizi anlayabiliyorum, eşinizde empati sıfır. Klasik ataerkil düşünen bir erkek. Ki boşanmak isteseniz medeni davranmayacak sanki. Burda herkes hemen boşan diyor da sanki her gün bir ton haber okumuyoruz boşanmak isteyen eşini bıçakladı öldürdü vs..Bu kadar kolay değil işte maalesef. Allah yardımcın olsun kardeşim...

Kv ile kp köyde kaldılar tüm yaz, o zaman bu büyük kavgamız olmamıştı midem bulanmıyordu ama tatmin olamıyordum yine, çünkü kadın halinden anladığı yok, kendi işini bitiriyor hop bitti tamam

Bi tek annem var o da desteğim sana diyor ama nereye kadar

Annen senin namusunu korumak için evlendirmiş anladığım kadarıyla (kendilerince ), ama hiç bi tanımadınız hiç mi gözlemlemediniz bu aileyi yahu? Nasıl bir cendereye girmişsin sen böyle, baştan hatalı her şey...

Öyle olmak zorundaydı, ayrı ev desem al eşyaların yarısını diyecekti, alamazdık..

Hatayı en baştan yaptım evet nişanlıyken belli etmişti o zaman ayrılacaktım ah ah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…