Kocaya Soğukluk

Bi tek annem var o da desteğim sana diyor ama nereye kadar
Çalışsanız.? Ne bileyim.. Şimdi ayrı ev açsanız bu sefer de istedin işte al sana ev rahat mı battı diyebilir? Sevmediğiniz bir adamla ömür geçmez...

Hatayı en baştan yaptım evet nişanlıyken belli etmişti o zaman ayrılacaktım ah ah..
Ah canım benim ya, sen cahildin ne bilirdin, ben burda annene kızıyorum....Benim de aynı beraber oturmamakla birlikte yanyanayız. aileme aşırı kızıyorum niye engellemediniz diye, niye izin verdiniz böyle olmamıza?

Çalışsanız.? Ne bileyim.. Şimdi ayrı ev açsanız bu sefer de istedin işte al sana ev rahat mı battı diyebilir? Sevmediğiniz bir adamla ömür geçmez...
Çalışıyorum zaten öğretmenim, işime güveniyorum zaten bi tek, baktım olmayacak alıp çocuklarımı gideceğim..

boşa geçmiş 8 yıl..
istediğiniz hayal ettiginiz hiç birşeyi yasamamissiniz.
muhtemelen yaşınız küçüktü bir sekilde yıllar geçti simdi yaş ilerleyip kadinliginizi farkedince beklentiler değişti.bu zamana kadar idare ettiklerinizi artık edemez oldunuz ve iyice ters tepip tiksintiye , eziyete dönüştü.
bence su an hissedikleriniz normal.kendinizi suclamayin.
ama böyle gitmez.bir yerden başlayıp toparlamaniz lazım.
madem bunca yoldan sonra kendi eviniz olacak şimdiden oraya hazırlayın kendinizi psikolojik olarak.
eşinize kızıyorsunuz haklı olarak ama onunda hayatında pek bişey gördüğünü sanmıyorum.
anne babasının olduğu evde aman ses gitnesin v.s gibi yıllar içinde baskilaya baskilaya tamamen görev icabı gibi davranıyor bazı şeyler.
bence oda isterdi sizin istediklerinizi eğer yaşama veya gösterme imkanı olsaydı.
birlikte film izleyip öpmek ne kadar önem kazanmış gözünüzde çünkü hiç yasamamissiniz.halbuki ne kadar normal olması gereken bişey size lütuf gibi gözüküyor.
madem bosanmayacaksiniz o zaman bir yerden başlayacaksınız.
esinizden beklediklerinizi siz yapacaksınız.
ona gostereceksuniz ki oda bilsin ne istediğinizi.
madem susuyor siz konusacaksiniz.karşılık verecektir elbet.
bir iki derken rutine dönecek bazı şeyler.
8 yıldır böyle yaşadığınız adamdan bir anda farklı biri bekler, tiksiniyorum derseniz adamda
8 yıl iyiydide şimdi ne oldu der.?
sorun temelde baştan yanlış bir çok şey
.ama geçmiş gitmiş yapacak bişey yok.
bundan sonra daha mutlu bir evlilik için adım atin en azından.kendiniz için yapın bazı şeyleri.karşı taraftan beklemeyin herşeyi.
yeni evinizin size çok iyi gelmesini huzurlu mutlu bir yuvaniz olmasını dilerim.
umarım bunca yoldan sonra bile olsa gerçekten aile olmanın
kari koca olmanın eş olmanın keyfini yaşarsınız..

Ah canım benim ya, sen cahildin ne bilirdin, ben burda annene kızıyorum....Benim de aynı beraber oturmamakla birlikte yanyanayız. aileme aşırı kızıyorum niye engellemediniz diye, niye izin verdiniz böyle olmamıza?
Hesap edemedim evet, bi sıkıntı içinden kurtulayım derken daha beterine battım

Çalışıyorum zaten öğretmenim, işime güveniyorum zaten bi tek, baktım olmayacak alıp çocuklarımı gideceğim..
Offff ben de sizi çalışmıyorsunuz sanıyorum.. Şimdi daha rahatladım inanın.. Öğretmenmişsiniz yahu:) Kendinize bu hayatı reva görmeyin..Ayrı ev fikrini de unutun.. Hakkınızda hayırlısı olsun...

Mesajınızı ağlayarak okudum teşekkür ederim umarım öyle olur dikkate alacağım sağolun ...

Offff ben de sizi çalışmıyorsunuz sanıyorum.. Şimdi daha rahatladım inanın.. Öğretmenmişsiniz yahu:) Kendinize bu hayatı reva görmeyin..Ayrı ev fikrini de unutun.. Hakkınızda hayırlısı olsun...
Hayırlısı inşallah sağolun =)

Kv ile kp köyde kaldılar tüm yaz, o zaman bu büyük kavgamız olmamıştı midem bulanmıyordu ama tatmin olamıyordum yine, çünkü kadın halinden anladığı yok, kendi işini bitiriyor hop bitti tamam

O zaman eşine açık açık tatmin olamadığını söylemelisin ve o durumda aklın başka yerlerde olmamalı.

Bunu ancak eşinle çözebilirsin.

Ne kadar güzel yazmışsınız....Yapıcı olumlu...Harika bir yorum olmuş tebrikler.

Başlarım öyle evliliğin taa içine
Bir alay insanla yaşa, ailene gideme, bir rahat edeme bir de geceleri sabahlar olmasın, başka isteği var mı paşanın
Bu evlilik değil, devam ettirmeniz hata

Eşe sogukluk hic dogru bur davranis degil. Oyle kusmak mide bulanmak falan cok yanlis. Dusunun size karsi boyle hisseden esiniz olsa siz kendinizi nasil hissederdiniz?
soguk olan siz degil esiniz olsa anlardiniz bunu ve buradaki yorumlarda cok daha farkli olurdu.
Elbette bu siz suclusunuz anlamina gelmiyor, zaten ortada net bir sucluda yok. Sizin temeldeki sorununuz ev üstüne ev kurulmuş olması. Elbette bu sizin hatanizda değil, sonucta ev gecimi vs cok yuk var. ancak yakinda yeni evede cikacaginizi soyluyorsunuz sabir edin, aşmaya calisin bunlari. Yoksa yuvaniza yazik olur.

Mesajınızı ağlayarak okudum teşekkür ederim umarım öyle olur dikkate alacağım sağolun ...
aglamayin lütfen.
ögretmenim:)
malesef aile olmayı becerememiş o kadar çok evlilik varki.
ailelerin evlenirken eşya mal mülk kendine hizmet uğruna kendi yanına almaları.
ev üstüne ev kurmaya çalıştıkları için oluyor bunlar.
malesef hata burdan başlıyor.
ayrı eve çıkınca eşiniz zorlanacak sudan çıkmış balığa dönecek
ana babasını ozleyecek her fırsatta yanlarına gelmek isteyecek.
iyilik yapalım derken yaptıkları kötülük yüzünden oğulları evli olduğunu
ayrı bir evi sorumluluğu olduğunu,
karısıyla yanlız kalmanın keyfini
ayrı evin rahatlığını
2 çocuğun ondan ne kadar çok şey beklediğini ve daha bir çok şeyi
8 yıl sonra zorlanarak öğrenecek.
siz bir çok şeyin çok daha farkindasiniz çünkü ağırlık su an sizin üzerinizde.
çünkü sizin duzeniz bozuldu yıllar once.
onun hayatına ek olarak geldiniz yeni bir hayat kurmak yerine.
eşinize biraz zaman verecek birlikte aile olacaksınız.
dört duvar arasında nasıl yaşanıp birlik olacağınızı farkedeceksiniz.
umarım herşey güzel olur.
zor olacak çevremdeki bir kac aileden biliyorum ama eziyet halinde yaşamaktansa lütfen gözyaşlarınızi silin ve isteklerinizi yaşayın yaşatin.
sonra bırakın oda size yasatsin.belki eşiniz hakkında bilmediğiniz çok şey vardır.
evlatlarinizi sağlıkla büyütun.
eşinize sorumluluk yukleyin ama bunun yanında destek olun.
huzurlu mutlu bir evlilik hayatı dilerim tekrardan..

Canım,maaşını veriyorsun,ailesine hizmet ediyorsun,koluna taksa gezse statü sahibi kadınsın,annene sahip çıkmanın mümkün olmayacak ilerde kabullenmissin ,adamın gururu kırılmasına diye özel hayatın ful tiyatro, adamın şahane hayatı var bence.Ben böyle birini bulsam hayatta ayrılmam.

Çok çok çok teşekkür ederim, gönlünüz kadar güzel bi hayat yaşayın inşallah...

Çok doğru =) sağolun

Valla canım yerden göğe kadar haklısın.çok teebiyesizlik etmiş.benim ailemde şehir dışında.bende her gittiğimde annemi alır geliriz.zaten arabayla gidip geliyoruz.eşim böyle birşey yapsa bende çok soğurdum.ettiği küfürler filan.valla çok çok haklısın allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…