- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
- Konu Sahibi birguzruyasi
Valla bencede öyle :))Bilmiyorum o bilimsel cikarimlari buralardan yapmışlar demekki![]()
Zaten çıkarım yapan bi enerji aldım arkadaştan yalnız degilmisim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bencede öyle :))Bilmiyorum o bilimsel cikarimlari buralardan yapmışlar demekki![]()
Meraklı bir milletiz dimekAhaha
Niye acaba![]()
Gormesem noluyo? Bisey kaybetmiyom valla :)Mesela aşağıda konu okuyanlari gorebiliyosun 48 ziyaretci ve 18 üye gibi ...
![]()
Hemde ne meraklı
Uhuuu 52 ye çıktı![]()
Esesim bize inat yapiyolar bence60 + 16
Arkadaş eşini özlemiş
çözüm üretmek lazım
Aaa ole bi cvp mi bekliomus :) bunu demek niye aklimiza gelmedi bizim? Valla icimiz gecmisBunu sorun olarak görüp bir derdim var'a açmanız anlamsız. Allah başka dert vermesin diyelim. Bazı şeyleri de kendi içinizde halledin. Cinsellikle ilgili problemleriniz olur açarsınız anlarım da siz resmen ma..turbasyon yapın denmesini bekliyor gibisiniz. Erkek üye değilsiniz umarım.
Esesim bize inat yapiyolar bence
Evet çözüm hmmm bence yılların evli hatunu olarak seni söyle ben bilmez![]()
![]()
Diyimi diyimi :)))Valla bencede öyle :))
Zaten çıkarım yapan bi enerji aldım arkadaştan yalnız degilmisim![]()
Bşde cinsellik bölümü var evlere şenlik. Konu oraya taşınınca konu sahibi cevap veremiyo falan :))Gormesem noluyo? Bisey kaybetmiyom valla :)
Eskiden herkes gorebiliyodu, vay Kazen efendi bu isi ticarete dokmus demek :))))
He o da ayri bi mantiksizlik sanki., kendi konuna cvp veremiosun pro degilsen :)Diyimi diyimi :)))
Bşde cinsellik bölümü var evlere şenlik. Konu oraya taşınınca konu sahibi cevap veremiyo falan :))
Puhahahailk defa bastan sona okudum soruyu unuttum
bence bosan![]()
Tamam sırf size çözüm üretmek için evlenimEvlen sende canım o zaman
Valla Ben pek uzak kalmadım
Anlamaz ben var özlemek
Kem küm
Ben bibiyi unuttuydum o cvbi kesin biliodur:)Tamam sırf size çözüm üretmek için evlenim
Fena taktiklerle gelirim söyleyim
Ama yada durun beni uagrastirmayim libidocumüza soralım
Bibibella
bişede anacim sen ne diyon :))