kocayı özlemek...

Bunu sorun olarak görüp bir derdim var'a açmanız anlamsız. Allah başka dert vermesin diyelim. Bazı şeyleri de kendi içinizde halledin. Cinsellikle ilgili problemleriniz olur açarsınız anlarım da siz resmen ma..turbasyon yapın denmesini bekliyor gibisiniz. Erkek üye değilsiniz umarım.

Bunu sorun olarak görüp bir derdim var'a açmanız anlamsız. Allah başka dert vermesin diyelim. Bazı şeyleri de kendi içinizde halledin. Cinsellikle ilgili problemleriniz olur açarsınız anlarım da siz resmen ma..turbasyon yapın denmesini bekliyor gibisiniz. Erkek üye değilsiniz umarım.
Aaa ole bi cvp mi bekliomus :) bunu demek niye aklimiza gelmedi bizim? Valla icimiz gecmis

Valla bencede öyle :))
Zaten çıkarım yapan bi enerji aldım arkadaştan yalnız degilmisim :p
Diyimi diyimi :)))

Gormesem noluyo? Bisey kaybetmiyom valla :)

Eskiden herkes gorebiliyodu, vay Kazen efendi bu isi ticarete dokmus demek :))))
Bşde cinsellik bölümü var evlere şenlik. Konu oraya taşınınca konu sahibi cevap veremiyo falan :))

Buarada bi yerde okumustum ne kdr dogru bilmem.. kadinlar cinsellik yasadiklari kisiye baglanirlarmis.. erkeklerde boyle degilmis.. konu sahibi belki fazla bagimlisindir kocana

Evlen sende canım o zaman
Valla Ben pek uzak kalmadım
Anlamaz ben var özlemek
Kem küm
Tamam sırf size çözüm üretmek için evlenim
Fena taktiklerle gelirim söyleyim :KK53::KK45:
Ama yada durun beni uagrastirmayim libidocumüza soralım :-)
Bibibella Bibibella
:KK3:
bişede anacim sen ne diyon :))

Gurbetten anneme gitmisim kavusmusum sayili gun gorecegim ordayken esimle nasil tatmin olurumu dusunmezdim sanirim. Annemle hasret gidermek daha agir basardi. Sonucta evlenene kadar nasil dayandiysaniz bunda da dayanirsiniz sayili gun cabuk gecer. Ama taktik isteme kismi garip geldi...

Back
X