Kokan insanlar!!!

Ben de kullanıyorum eşim de. Her sabah yaz kış farketmez duşu alır çıkarız gelir duş alır eşofman giyeriz. Kimine israf gelse de temizlik gibisi yok valla :)

Ben kullanmiyorum roll on veya deo cunku cidden kokmuyorum. En agir terledigim yer spor salonu orada bile sapir sapir terlemiyorum. Hocam bile sormustu en son neden hic terlemiyorsun diye. Terliyorum ama oyle islatcak derecede degil o da oyle etrafa yayilan pis kokulu olmuyor. Sık sık duş yetiyor bazen de hafif bi parfum. Ama esime mecburi oldu.

İşte anlamadım benimki sadece gösteriş temizliği yapar dolapların yüzünden siler içi yağ kir toz içinde benim ellerimde egzama çıktı deterjanla suyla sabunla uğraşmaktan

aynen öyle eski insanlar daha temizmiş gerçekten
benim babaannem 90ına dayandı artık zor hareket ediyor yardımsız küvete çıkamıyor bile ama her seferinde mis gibi sabun kokusu alıyorum kadından
çok sever banyo yapmayı daha sağlıklı zamanlarında kırklanırdı resmen çıkmak bilmezdi banyodan

İşte anlamadım benimki sadece gösteriş temizliği yapar dolapların yüzünden siler içi yağ kir toz içinde benim ellerimde egzama çıktı deterjanla suyla sabunla uğraşmaktan
İlginçmiş, tembelliğimi seveyim o zaman, temizliğe dikkat eden tembellerdenim en azından :))) ne yaparsam yapayım üstüme kızartma kokusu siner başında durduğum için, ben o kokuyla 2 dakikalığına mahalle marketine gitmeye bile utanıyorum kadın ne biçim kokuyor demesinler diye.

Bir keresinde minibuse bindim ve benden iki durak sonra binen bi adam vardi. Adam degil hatta bildigin yuruyen et donerdi. Abicim isin o olabilir. Ama gozunu seveyim bi kiyafet degistir bi elini yuzunu yika bisey yap yani. Resmen et donerle yolculuk yapmak zorunda kaldik.

Temizlik kültürdür medeniyettir sosyo-kültürel gelişmişliğin simgelerindendir
Kim alınırsa alınsın kokan kirli bir milletiz sadece insanlarımız değil hastanelerimiz ibadet ettiğimiz yerler toplu taşıma her yer kokuyor tuvaletlerden bahsetmiyorum bile
Güzel kokmak lüx malesef
Bunu abartanlarda çabası
Kadın bir parfüm kokar kusmak isterim bazen

Son düzenleme:
bende cok hassasımdır koku konusunda. bi kaç kıyafetim var sabahtan giysem akşama dogru igrenc bi kokusu oluyo normalde ter kokan bi insan degilimdir ama o kıyafetlerimden birini giyeyim giydigim gunun akşamı eşimin yanına oturmaya yanaşmaya cekinirim hemen cıkartır duş alırım. eşim kokmuyosun dese bile ben hafiften alayım kokuyo ok rahatsız olurum. ben bide migren hastasıyım öyle agır kokulu parfümler falan kullanamam. hemen rahatsızlanırım. benim en sevdigim koku yumusatici kokucu sabun kokulu olanlara bayılırım mis gibi sabun kokmalı insan.
benm bi görümcem var 3 sene bizimle yaşadı. kız 15 tatilde bir kere banyo yaptı onun odasına girmeye tiksiniyodum artık. okul zamanıda ful makyaj en agırından bi parfüm gören temiz titiz der. inanın yüzünü yıkamazdı sabah kalkınca. ay bide hamileydim o zamanlar o kadar tiksinmiştimki. şükür rabbime bitti o günler. o gitti bütün odayı degiştirdim attim.

benim tenim cok kokuyor malesef ter kokusu onleyici kullaniyorum ama kilodan mi ten yapimdanmi bilmiyorum alerjim var parfum kullanamiyorum.Bende yogun parfumden rahatsizim bazen bayilacak gibi oluyorum ve gunlerce baş agrisi cekiyorum
kilo vermeyi cok istiyorum

Kilo kokuya sebep sağlık için de vermelisin. Doktora gitmeyi denedin mi? Belki bir çözüm sunar. Gün içinde ıslak mendiller işine yarayabilir diye düşünüyorum

Ah ya
Bizim servis söfürünün iğrenc bi ter kokusu var
Bu karda kışta sabahın körü aksamın körü demeden leş gibi kokuyor
Hic mi yakını yok uyarmıyor hic mi dus almıyor ne yiyor iciyorda bu kadar iğrenc kokuyor anlayamıyorum
Bak suan hala kokuyo mesela midem agzımda

valla terli üstlerine parfüm sıkanlar da var ki o koku insana bırak ter kok daha iyi dedirtir insana

Benim gibi dertli pek çok insan varmış buna sevindim terlemeyi önleyici olarak kullanılsa pek ala işe yarıyor ama ne bileyim iğrenc yani

O koku gitmiyor burnunuzdan dimi?? Bende de öyle geliyor uzun süre

Kilonun terlemekle alakası var ama ter kokusuyla alakası yok
En yakın arkadasım +100 kg
Bölümde calıstıgım bi erkek +200kg dev gibi bişey
Deli gibi terliyorlar iki harekette her yerleri su ama hic bi kere bile koktuklarına sahit olmadım

Belki günlük duş alıyorlardır bilemiyorum kilo çok terletiyor ama kokmak için sebep mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…