Pisliğinizde boğulun diyesim geliyor böylelerine
Ben de kullanıyorum eşim de. Her sabah yaz kış farketmez duşu alır çıkarız gelir duş alır eşofman giyeriz. Kimine israf gelse de temizlik gibisi yok valla :)
Ya benim bildiğim eski insanlar daha temizdi, rahmetli anneannemi kirli, kokan kıyafetle görmek mümkün değildi, onun annesi yani büyük anneannem titizlikten 2 büklüm olmuştu, ki büyük anneannem zamanında çamaşır makinesi bile yokmuş, beyaz kalıp sabunla elinde yıkarmış herşeyi, arka bahçeye astığı çamaşırları ön taraftan araba geçti toz kalktı diye ipten alıp yine yıkarmış, hastalık derecesinde titizdi rahmetli.
Ben ki öyle titiz aileden gelmeme rağmen tembelin tekiyimdir ama giyilsin giyilmesin herşeyi yıkarım, gün aşırı makine çalıştırıyorum, evde toz olsun, dağınık olsun umursamam ama kötü kokmasın, tembel bir kişiliğe sahip olmama rağmen temiz koku takıntım vardır, temiz kokmak gibisi var mı?
aynen öyle eski insanlar daha temizmiş gerçektenYa benim bildiğim eski insanlar daha temizdi, rahmetli anneannemi kirli, kokan kıyafetle görmek mümkün değildi, onun annesi yani büyük anneannem titizlikten 2 büklüm olmuştu, ki büyük anneannem zamanında çamaşır makinesi bile yokmuş, beyaz kalıp sabunla elinde yıkarmış herşeyi, arka bahçeye astığı çamaşırları ön taraftan araba geçti toz kalktı diye ipten alıp yine yıkarmış, hastalık derecesinde titizdi rahmetli.
Ben ki öyle titiz aileden gelmeme rağmen tembelin tekiyimdir ama giyilsin giyilmesin herşeyi yıkarım, gün aşırı makine çalıştırıyorum, evde toz olsun, dağınık olsun umursamam ama kötü kokmasın, tembel bir kişiliğe sahip olmama rağmen temiz koku takıntım vardır, temiz kokmak gibisi var mı?
İlginçmiş, tembelliğimi seveyim o zaman, temizliğe dikkat eden tembellerdenim en azından :))) ne yaparsam yapayım üstüme kızartma kokusu siner başında durduğum için, ben o kokuyla 2 dakikalığına mahalle marketine gitmeye bile utanıyorum kadın ne biçim kokuyor demesinler diye.İşte anlamadım benimki sadece gösteriş temizliği yapar dolapların yüzünden siler içi yağ kir toz içindebenim ellerimde egzama çıktı deterjanla suyla sabunla uğraşmaktan
Temizlik kültürdür medeniyettir sosyo-kültürel gelişmişliğin simgelerindendirYani kimsenin şimşeklerini üzerime çekmek istemem çok yer gezdim ama bilemiyorum eşimin memleketi olmasına rağmen o daha çok rahatsız oluyor. Belki alışık olmadığım için bana öyle geliyor ama ne şartlarda yaşadığını bilemeyiz insanların da su sabun temiz giyinmek herşeyi çözüyor bence... Doğum yaptığım da 10 gün üni. Hastanesin de kaldım pansuman için gittiğim de yemin ediyorum size intörn doktor sizin pansumanınızı yapacağımı görünce seviniyorum mis gibi kokuyorsunuz demişti. O günkü mutluluğumu anlatamam :) günde üç defa siliniyordum her doktor hemşire geldiğin de odanın kokusu temizliği ilgili bişey söylüyorlardı. Hatta bi doktor kimin kapısının önünden geçilmiyor kimin de odasından çıkmak istemiyor insan demişti :) her insan kokudan etkilenir ve güzel koku temizlik hissi verir.
benim tenim cok kokuyor malesef ter kokusu onleyici kullaniyorum ama kilodan mi ten yapimdanmi bilmiyorum alerjim var parfum kullanamiyorum.Bende yogun parfumden rahatsizim bazen bayilacak gibi oluyorum ve gunlerce baş agrisi cekiyorum
kilo vermeyi cok istiyorum
valla terli üstlerine parfüm sıkanlar da var ki o koku insana bırak ter kok daha iyi dedirtir insana
Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.[/QUgelen misafirlerin ayak kokusuna çare var mı
Ah ya
Bizim servis söfürünün iğrenc bi ter kokusu var
Bu karda kışta sabahın körü aksamın körü demeden leş gibi kokuyor
Hic mi yakını yok uyarmıyor hic mi dus almıyor ne yiyor iciyorda bu kadar iğrenc kokuyor anlayamıyorum
Bak suan hala kokuyo mesela midem agzımda
Gitmiyor gidemez ki tüm servisi sarıyo kokusuO koku gitmiyor burnunuzdan dimi?? Bende de öyle geliyor uzun süre
Belki günlük duş alıyorlardır bilemiyorum kilo çok terletiyor ama kokmak için sebep mi bilemedimKilonun terlemekle alakası var ama ter kokusuyla alakası yok
En yakın arkadasım +100 kg
Bölümde calıstıgım bi erkek +200kg dev gibi bişey
Deli gibi terliyorlar iki harekette her yerleri su ama hic bi kere bile koktuklarına sahit olmadım
Gitmiyor gidemez ki tüm servisi sarıyo kokusu
Cam actırıyorum ama suanda hava buz bu seferde üşüyorum
Çözümü şalımı burnuma sokmakta buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?