Deotak klasik denedinizmi? Çok etkili. Kokusuzbenim tenim cok kokuyor malesef ter kokusu onleyici kullaniyorum ama kilodan mi ten yapimdanmi bilmiyorum alerjim var parfum kullanamiyorum.Bende yogun parfumden rahatsizim bazen bayilacak gibi oluyorum ve gunlerce baş agrisi cekiyorum
kilo vermeyi cok istiyorum
Bazı insanların teni kokuyorBelki günlük duş alıyorlardır bilemiyorum kilo çok terletiyor ama kokmak için sebep mi bilemedim
Şallarım parfüm kokar onla rahat ediyorum ortama sıkmadıgım sürece o ter kokuyu hic bişey gidermezBen kolonya taşıyorum limon olanı. Gerçekten midem bulanıyor ve bas agrısı yaşıyorum
Ay bide sigarasını icip toplu tasımaya binenler hepiniz o sigara dumanıyla birlikte buharlasın istiyorum leş kokuyosunuz leş
Gittim ama birsey cikmadi :/Kilo dan kaynakli galiba islak mendil kullaniyorum gun icinde de sabunlu su ile koltuk altimi temizliyorumKilo kokuya sebep sağlık için de vermelisin. Doktora gitmeyi denedin mi? Belki bir çözüm sunar. Gün içinde ıslak mendiller işine yarayabilir diye düşünüyorum
Ay bide sigarasını icip toplu tasımaya binenler hepiniz o sigara dumanıyla birlikte buharlasın istiyorum leş kokuyosunuz leş
Bazı insanların teni kokuyor
Al bizim servisci mesela adam kuru kemik ama ne yiyip iciyo hic mi dus almıyo napıyosa alt tarafı araba kullanıyo inşaat işcisi falan değil nasıl kokabiliyosa bu kadar deli gibi bir koku
Ben sesli diyorum valla off iğrenc koktu diye ortayaİşte söylesen dile getirsen kavga ederler. Bir arkadasım kullanıyor ama krem sürer parfüm sıkar o kokuyu almayız biz görmesek bilmeyiz sigara içtiğini
tesekur ederim denemedim arastirayim maddi olarak zorlamazsa alirimDeotak klasik denedinizmi? Çok etkili. Kokusuz
Benim gibi dertli pek çok insan varmış buna sevindimterlemeyi önleyici olarak kullanılsa pek ala işe yarıyor ama ne bileyim iğrenc yani
Yedikleriniz cok baharatlı sarımsak soganlıysa kokuya sebep olurGittim ama birsey cikmazdi :/Kilo dan kaynakli galiba islak mendil kullaniyorum gun icinde de sabunlu su ile koltuk altimi temizliyorum
Ten rengim bugday ve kilo da fazla olunca :/ 20 kilo fazlam var stres ilac kullanimi 6 ayda 10 kilo aldim
Zorlamaz canım. 17 lira 2 ay falan gidiyortesekur ederim denemedim arastirayim maddi olarak zorlamazsa alirim
evet kiyafet olabilir baharat tuketmiyorum soganda yemem hicYedikleriniz cok baharatlı sarımsak soganlıysa kokuya sebep olur
Veya giysileriniz naylon vb icerikli kumaslardansa
Islak mendilde kokuyu daha kötü yapar
Gün içinde ellerimi silmek için çokça kullanırım ıslak mendil hiç silmemekten daha iyi olabilir yani kokuyu azaltır diye düşünüyorum benYedikleriniz cok baharatlı sarımsak soganlıysa kokuya sebep olur
Veya giysileriniz naylon vb icerikli kumaslardansa
Islak mendilde kokuyu daha kötü yapar
tesekkurler kuzum nivea kullaniyordum bide bunu deneyeyimZorlamaz canım. 17 lira 2 ay falan gidiyor
Naylon oranı fazla olanlar koku yapar sentetik kumaşlardan kaçının madem. Pamuklular pahalı ama daha sağlıklıevet kiyafet olabilir baharat tuketmiyorum soganda yemem hic
Pamuklu kıyafetler tercih edinevet kiyafet olabilir baharat tuketmiyorum soganda yemem hic
Eller ter kokmazkiGün içinde ellerimi silmek için çokça kullanırım ıslak mendil hiç silmemekten daha iyi olabilir yani kokuyu azaltır diye düşünüyorum ben
Eminim memnun kalıcaksın. Kırmızı kapaklı olanı al mutlaka. Banyodan hemen sonra koltukaltını kurula nohut kadar sür. Banyodan sonra uzun beklersen çalışır ter bezlerin.tesekkurler kuzum nivea kullaniyordum bide bunu deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?