Kokan insanlar!!!

Deotak klasik denedinizmi? Çok etkili. Kokusuz

Belki günlük duş alıyorlardır bilemiyorum kilo çok terletiyor ama kokmak için sebep mi bilemedim
Bazı insanların teni kokuyor
Al bizim servisci mesela adam kuru kemik ama ne yiyip iciyo hic mi dus almıyo napıyosa alt tarafı araba kullanıyo inşaat işcisi falan değil nasıl kokabiliyosa bu kadar deli gibi bir koku

Ay bide sigarasını icip toplu tasımaya binenler hepiniz o sigara dumanıyla birlikte buharlasın istiyorum leş kokuyosunuz leş

İşte söylesen dile getirsen kavga ederler. Bir arkadasım kullanıyor ama krem sürer parfüm sıkar o kokuyu almayız biz görmesek bilmeyiz sigara içtiğini

Kilo kokuya sebep sağlık için de vermelisin. Doktora gitmeyi denedin mi? Belki bir çözüm sunar. Gün içinde ıslak mendiller işine yarayabilir diye düşünüyorum
Gittim ama birsey cikmadi :/Kilo dan kaynakli galiba islak mendil kullaniyorum gun icinde de sabunlu su ile koltuk altimi temizliyorum
Ten rengim bugday ve kilo da fazla olunca :/ 20 kilo fazlam var stres ilac kullanimi 6 ayda 10 kilo aldim

Ay bide sigarasını icip toplu tasımaya binenler hepiniz o sigara dumanıyla birlikte buharlasın istiyorum leş kokuyosunuz leş

İşte söylesen dile getirsen kavga ederler. Bir arkadasım kullanıyor ama krem sürer parfüm sıkar o kokuyu almayız biz görmesek bilmeyiz siga
Bazı insanların teni kokuyor
Al bizim servisci mesela adam kuru kemik ama ne yiyip iciyo hic mi dus almıyo napıyosa alt tarafı araba kullanıyo inşaat işcisi falan değil nasıl kokabiliyosa bu kadar deli gibi bir koku

Yok anacım yok sözde hamamlarıyla meşhuruz ama banyo yapmak bir lüks geliyor insanlara

Benim gibi dertli pek çok insan varmış buna sevindim terlemeyi önleyici olarak kullanılsa pek ala işe yarıyor ama ne bileyim iğrenc yani

aslına bakarsan tüm ülke olarak derliyiz bu konuda eski işyerimde buram buram kokan kızın kargo getiren elemanın çok pis koktuğunu insanların sudan sabundan haberi olmadığından başladı konuştuda konuştu diyemedim ki abla sen hiç kendi kokunu duydunmu :) kimisi süsü püsü temizlik sanıyor kimiside parfüm banyosu yapmayı.... halbu ki bi sabun birde su kullanmayı öğrenseler hayat bayram olacak

Gittim ama birsey cikmazdi :/Kilo dan kaynakli galiba islak mendil kullaniyorum gun icinde de sabunlu su ile koltuk altimi temizliyorum
Ten rengim bugday ve kilo da fazla olunca :/ 20 kilo fazlam var stres ilac kullanimi 6 ayda 10 kilo aldim
Yedikleriniz cok baharatlı sarımsak soganlıysa kokuya sebep olur
Veya giysileriniz naylon vb icerikli kumaslardansa
Islak mendilde kokuyu daha kötü yapar

Yedikleriniz cok baharatlı sarımsak soganlıysa kokuya sebep olur
Veya giysileriniz naylon vb icerikli kumaslardansa
Islak mendilde kokuyu daha kötü yapar
Gün içinde ellerimi silmek için çokça kullanırım ıslak mendil hiç silmemekten daha iyi olabilir yani kokuyu azaltır diye düşünüyorum ben

evet kiyafet olabilir baharat tuketmiyorum soganda yemem hic
Pamuklu kıyafetler tercih edin
Yapılan arastırmalarda mango ananas gibi meyveler yiyen tropikal iklimlerde yasayanların ter kokmadıgı ama bol baharat tüken hindistan arap ülkeleri gibi ülkelerdeki insanların yoğun ter koktugu cıkmıs

Çok dışarı çıkmadığımdan toplu taşımayı haftada bir kullanıyorum şuan havalar soğudu öyle bir sıkıntı yaşamadım. zaten çok büyük Bi yerde yaşamadığım için en fazla yirmi dakika yolculuk yapıyoruz ama bende bazı insanların parfümle banyo yapmalarından uyuz oluyorum kadın on metre ileride yürüyor ama bütün heryere yayılıyor resmen kokusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…