Bizim işyerinde vardı kokan bir adam , allah allah burnumuz tıkanırdı kokusundan , girdiği odalara sinerdi. Iyyy, yanından geçerken nefes almazdım o derece. Yemekhaneye onun yüzünden kimse gtmezdi , tek başına yer giderdi , yemekhaneye bir girerdik onun kokusu yemek kokusunu geçmiş... İşyerinden bir arkadaş defolu parfüm almış gelmiş, herkes de bir parfün adam yanımızdan geçse hemen sıkardık ardından. Çalışanlar isyan ettiler , duş almıyon mu , su sabun yok mu evinde diye en sonunda işten çıkartıldı. Yıllar sonra bir gün otobüsteyiz annemle , bir pis koku geldi , anneme eski işyerimde bi adam vardı kokuyodu şöyle böyle derken , bi baktım kokan adam otobüsten indi o kokutmuş otobüsü
yaaa sorma yaa , bi gün lise öğrencileri vardı otobüste ama ne koku ne kokuuu , midem bulandı , arkadaşıma dedim ben dayanamıyorum midem bulandı ben incem gelceksen gel dedimKuduz olmuş gibi su korkusu var insanlarda herhalde. Ay ne çektik cidden
Eşinin annesine hürmetler, ne diyeceğimi bilemedim şimdi, yastık yorgan bile yıkanırken her gün üstümüze giyilen mont nasıl yıkanmaz ki?
Mevsim değişimlerinde yazlık kışlıkları temiz olmalarına rağmen yıkar öyle kaldırırım, yorganları keza yıkayıp kaldırıyorum, kokar montlar, hiçbir koku sinmese sokak kokusu gibi birşey var o siniyor kabanlara
Benim bulunduğum yerde bu sorun daha çok maalesef. Özel hastaneye gidiyorum genelde orada doktorun kaç defa çıkan hastadan sonra cam açıp koku sıktığına şahit oldum
Bulunduğum yer hakkında bir fikrim var sankiBenim bulunduğum yerde bu sorun daha çok maalesef. Özel hastaneye gidiyorum genelde orada doktorun kaç defa çıkan hastadan sonra cam açıp koku sıktığına şahit oldum
Ablam öyle bir Kv bende de var kadın kirli gömlekleri dolaba geri asar beni görünce ütületmeye çalışır. Boynu manşetleri siyah siyah kirdir. Haftalarca kirlisi çıkmaz kadının. Bir hafta aynı şeyi giyer. Kazakları terli terli katlar kaldırır dolaba
Benim esim her gun duş alir ve corabina camasirina kadar hergun yenisini giyer, parfumunu sikar oyle gider işine (işi masa başı) ama aksam geldiginde yinede hafiften koku geliyordu yakinina gelince.
Halbuki ayni seyleri yiyip iciyoruz, oyle disarda da agir baharatli veya kokulu yemek yemez. Ben yazin dahi kokmam ama adam kokuyordu. Hic saglikli bulmasamda bir roll on aldim ona ter bezlerini mi tikiyor napiyorsa artik mecburen kullaniyor uzun zamandir. -.-
Benim esim her gun duş alir ve corabina camasirina kadar hergun yenisini giyer, parfumunu sikar oyle gider işine (işi masa başı) ama aksam geldiginde yinede hafiften koku geliyordu yakinina gelince.
Halbuki ayni seyleri yiyip iciyoruz, oyle disarda da agir baharatli veya kokulu yemek yemez. Ben yazin dahi kokmam ama adam kokuyordu. Hic saglikli bulmasamda bir roll on aldim ona ter bezlerini mi tikiyor napiyorsa artik mecburen kullaniyor uzun zamandir. -.-
Ben de kullanıyorum eşim de. Her sabah yaz kış farketmez duşu alır çıkarız gelir duş alır eşofman giyeriz. Kimine israf gelse de temizlik gibisi yok valla :)
Allahım sana geliyorum..................
Üye arkadaşın biri yazmış günde iki kez israf olmuyor mu diye :)Duş almak 5 dk lık iş, bunun nesi israf? İsraf konusunda çok titizimdir ayrıyeten, ama duş almanın israf olduğuna inanmıyorum. Her gün saçımı yıkamam ama vücudumu yaz kış mutlaka yıkarım.
Ya ben ne cektim bir de temizlik dersi verir kimseyi beğenmez. Yediği tabağı sabunlamadan suya tutar kaldırır temizlendi diye yağlı şekerli farketmez. Yemek yapar yaptığı kaşık ağzına girer sonra tekrar tencereye. Terler üstünü çıkarır koltuğa serer kurusun diye. Eşime birgün dayanamadım söyledim kendi annem yapsa uyarırdım anneni lütfen uyar diye. Oğlu derdi anne banyo yap annesi derdi 2 gün oldu yeni yıkandım yapamam diye. Karakter meselesi bence alışkanlık herhalde.
Yani kimsenin şimşeklerini üzerime çekmek istemem çok yer gezdim ama bilemiyorum eşimin memleketi olmasına rağmen o daha çok rahatsız oluyor. Belki alışık olmadığım için bana öyle geliyor ama ne şartlarda yaşadığını bilemeyiz insanların da su sabun temiz giyinmek herşeyi çözüyor bence... Doğum yaptığım da 10 gün üni. Hastanesin de kaldım pansuman için gittiğim de yemin ediyorum size intörn doktor sizin pansumanınızı yapacağımı görünce seviniyorum mis gibi kokuyorsunuz demişti. O günkü mutluluğumu anlatamam :) günde üç defa siliniyordum her doktor hemşire geldiğin de odanın kokusu temizliği ilgili bişey söylüyorlardı. Hatta bi doktor kimin kapısının önünden geçilmiyor kimin de odasından çıkmak istemiyor insan demişti :) her insan kokudan etkilenir ve güzel koku temizlik hissi verir.Bulunduğum yer hakkında bir fikrim var sanki
Ben parfüm hediye ediyorum kullanmıyor soruyorum ne yaptın parfümü bitti diyorBenimki de aynı, baksan çok temizdir. Ama Allahtan ter kokmuyor hakkını yiyemem.
Üye arkadaşın biri yazmış günde iki kez israf olmuyor mu diye :)
Ben parfüm hediye ediyorum kullanmıyor soruyorum ne yaptın parfümü bitti diyorgidip yenisini alıyorum
Ya benim bildiğim eski insanlar daha temizdi, rahmetli anneannemi kirli, kokan kıyafetle görmek mümkün değildi, onun annesi yani büyük anneannem titizlikten 2 büklüm olmuştu, ki büyük anneannem zamanında çamaşır makinesi bile yokmuş, beyaz kalıp sabunla elinde yıkarmış herşeyi, arka bahçeye astığı çamaşırları ön taraftan araba geçti toz kalktı diye ipten alıp yine yıkarmış, hastalık derecesinde titizdi rahmetli.Ablam öyle bir Kv bende de var kadın kirli gömlekleri dolaba geri asar beni görünce ütületmeye çalışır. Boynu manşetleri siyah siyah kirdir. Haftalarca kirlisi çıkmaz kadının. Bir hafta aynı şeyi giyer. Kazakları terli terli katlar kaldırır dolaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?