Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Bide ondan makul olmasını bekleme:) sana da takar

https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-44314758

Siz yazınca bunu buldum bende ama kimse uçaktaki yolculara, ayıp olur yazık adama dememiş. Uçağı indirmişler :))
Anaa dur okuyayım ama bence bu kadının böyle bir şeyi yok . Olsaydı olurdu şimdiye kadar :/ yanı olmasın öyle bir şey ama , dur bi bakayım neymiş o .
Senin söyleme şekline gülüyorum kendi kendime 'kimse yazık adama dememiş, indirmişler uçağı..'tövbe ya .. allah böyle çaresiz hastalıklardan korusun .

Buldum: nekroz, yani doku ölümü. O durumda yikansan bile o koku gitmiyormus.. O adamida tuvalete kapatmislar ucakta ama o bile fayda etmemis, inmis ucak. Adam daha sonra komaya girip ölmüş

1 yıl yaşamaz o hastalar... necrozitan faciit olması lazım hastalığın tam adı...
Evet inanılmaz kötü kokar, ceset gibi. Çünkü et çürür.
Bu kadar sürede ya 6-7 ameliyat olurdu, restorana gelecek hali olmazdı.
Yada ölürdü.

Ek olarak, birde dayanılmaz agrıları olmalı. Canlı canlı çürüyor sonuçta.

Artık gerçekten böyle konulardan gına geldi. Yok arkadaşım kokuyor, yok komşumun yatak odasından şu bu ses geliyor .... off yani.

En son demişsin ki, artık gelme diyeceğiz , ister kırılsın , ister kırılmasın.
Ee çözümünü de yazmışsın. Bir arkadaşınız da gerekeni söylemiş.

Bu konuyu buraya açma amacı ne gerçekten merak ediyorum.

Neyse ... sanirim en guzeli yine açık açık soylemek , buna bir cozum bulmasi gerektigini anlatmaya calismak ... cevap veren herkese çok teşekkür ederim .

'Yazık o da müşteri ,ayıp ayıp 'diye kınayan herkese de böyle bir restaurantta yemek yemek nasip olsun demekten başka birşey diyemiyorum .

Kendisine temizlenebilecegi bir imkan sağlayın.Mesela ucretsiz hamam hediye edin kendisine,aksi takdirde muessenizin bir daha kendisine hizmet veremeyeceğini anlatın.Yada ne bileyim kanuni zorluk cikarmadan,ne yapmanız gerektiğini soracaginiz bir hat yok mu.Yurt disi demissiniz çünkü,sonra kadin beni rencide ettiler deyip sizi şikayet etmesin.Onlarin insan hakları,vatandaşlık hakları vs farklı oluyor da

Onları zaten söyledik. Kadın hala geldiği için bundan sonra ne yapabilirim diye sormuştum . Ama siz niye bu kadar gina gelen konuya müdahil oldunuz ki ? :)
Ben olsam böyle düşündüğüm bir şey icin değerli vaktimi harcamazdım . Iyi geceler

Bu sadece ağır vakalar icin gecerli. Cesitleri var çünkü. Tedavi olabilende var

Tedavi olanda bu denli koku olur mu emin değilim..

Yani tedavi altindaysa olabilir. Aklima ablamin bir hastasi geldi az önce. Kadinin akil sağlığı yerinde degildi. Meme kanser oldugunu gizlemiş ve meme acayip sekilde yara olmustu. Yani öyle durumlar da var. Bilemedim. Sadece yikanmiyorsa da akil sagligi yerinde degil belli ki. Ama patronu neden gelmesine yasak koymuyor ki. Almanyada mekan. Sahibi yasak koysa giremezsin öyle

E o zaman sahibi yasak koymalı dediğiniz gibi...
Bir de hastalık sebebi ile olsa kadın yuzsuzluge vurur mu bu kadar?
Aman ne bileyim.. su an yaz. Günde bazen iki kere duş alıyorum. 2-3 hafta hamilelikten bulantılarım çok çok fazlaydı. Duş alamadığım gün oldu, eşimin bile yanına oturmak istemedim. Öyle iğrenç falan bir ter kokum da Yok ama temiz hissetmiyorum sonuçta... tabiki yabancılarda kültür farkı olabilir ama anlamıyorum ki rahatsız ettiğini bile bile aynı yere gitmeye ısrar etmek?

Böyle başlıklar bir daha görmek istemediğim için yazdım.
Onlarca böyle konular var, onları okuyarak bile fikir alabilirsiniz.

Mesela bu kokudan size gına geldi ve bunun için tepkinizi ortaya koyuyorsunuz değil mi ? Değerli vaktinizi harciyorsunuz, bu da böyle bir şey..

Ya burda da insanlar her gün duş alıyor , genel olarak temizler . Ama arada her toplumda olduğu gibi burda da çıkıyor :/ ben de onu anlamıyorum , hastalık filan olduğunu düşünmüyorum . Pişkinliğe vuruyor . Ha hastalık belki psikolojiktir onu bilemiyorum . Yani yaşamayan kimse bilemez . Herkes çok insani , ayıp bilmem ne demiş ama bir arkadaş yazmış ağzına sağlık, kendileri gitse bir restauranta , şikayet ederler bu ne koku diye .. empati yapmayı bilmek gerek ..

Hmmm anladım . Teşekkürler

Dediğim gibi şikayet ettiğiniz ten kokusu olsa bende farklı yaklaşırdım.
Amerika’da tanıştığım Hintli bir kadın doktor vardı.. aynı masada çok zor yemek yiyordum. Kadında bir kaç baharatı karıştırmışsın gibi bir koku vardı. Evine yemeğe çağırmıştı, zor bir akşam olmuştu :) he böyle kapalı bir alanı kaplayacak kadar da olmuyor zaten koku...
buna bir şey diyemiyorum işte.. çünkü onlar öyle kokuyor. Yemekleri mi, sürdükleri kokular mı tam kaynağını bilemiyorum... anlattıgınız böyle bir şey olsa, abarttıgınızı, idare edilebilir olduğunu falan söylerdim.
ama bu anlattığınız başka bir şey...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…