- Konu Sahibi berlin8982
-
Ben hayvanların restauranta alınmasıyla ilgili bir konu açmıştım hepiniz bilerek bilmeyerek üstüme yüklenmiştiniz. Şimdi aynı kişiler bu kadını linç ediyor. Tabii ki kimse ter kokan birisiyle aynı yerde yemek yemek zorunda değil,tıpkı tüy döken bir hayvanla aynı yerde yemek yemek zorunda olmadığı gibi
Ben hep diyorum , b7rasi kadinlar kulubu ise sadece kadinlar uye olabilmeli diye , coluk cocukla ugrasiyoruz burdaya bu konuyla senin konunun ne alakası var? bi düş şu kadının yakasından ya.
ciddi söylüyorum eğer 18 yaşındaysan ve sınava gireceksen burada böyle zaman öldürme, sene içinde çok ağlarsın. burada sürekli konu açıyorsun ama insanlar artık seni biliyor yani ciddiye almıyorlar farkında mısın bütün konularını kapattırmak zorunda kalıyorsun. ablacım git türev alma kurallarına bak biraz, mfciysen organiğe başla, yok daha bitirmedim diyorsan ygs kimyayı hallet, tmciysen edebiyata başla. ben 18 yaşında olacağım sınava hazırlık senemde olacağım burada millete laf yetiştireceğim öyle mi? kafayı yemiş olmam lazım ya. hem ağlıyorsun anam şöyle babam böyle diye hem de yaptığına bak, git güzelce çalış üniversiteyi kazan yallah nasıl istiyorsan öyle yaşa. burada saçma sapan şekilde konuları dağıtmaya çalışıp sürekli haksız düşerek bir yere varamazsın. her yazdığın yorumda daha da aşağı batıyorsun yazık ediyorsun ya kendine.
pinaR8982 sorry konuya böyle daldığım için ama dayanamadım.
Ben 18 yaşındayım. Reşitim,oy kullanabiliyorum,ehliyet alabiliyorum. Ve ben de sizin gibi kadınım. Bana haksız yere laf atmadan önce çocuk ve yetişkin kavramlarını öğrenin. Zira bilmiyorsunuz. Ha hatta bir iyilik yapıp ben size söyleyeyim .18 yaşından küçük olan herkese çocuk denirBen hep diyorum , b7rasi kadinlar kulubu ise sadece kadinlar uye olabilmeli diye , coluk cocukla ugrasiyoruz burda
Ben zaten derslerime çalışıyorum. Ben sizin hayatınıza karışıyor muyum? Mesela şahsen ben 22 yaş gibi çok genç bir yaşta evliliği düşünmem ama prensip meselesi bunlar tabiiya bu konuyla senin konunun ne alakası var? bi düş şu kadının yakasından ya.
ciddi söylüyorum eğer 18 yaşındaysan ve sınava gireceksen burada böyle zaman öldürme, sene içinde çok ağlarsın. burada sürekli konu açıyorsun ama insanlar artık seni biliyor yani ciddiye almıyorlar farkında mısın bütün konularını kapattırmak zorunda kalıyorsun. ablacım git türev alma kurallarına bak biraz, mfciysen organiğe başla, yok daha bitirmedim diyorsan ygs kimyayı hallet, tmciysen edebiyata başla. ben 18 yaşında olacağım sınava hazırlık senemde olacağım burada millete laf yetiştireceğim öyle mi? kafayı yemiş olmam lazım ya. hem ağlıyorsun anam şöyle babam böyle diye hem de yaptığına bak, git güzelce çalış üniversiteyi kazan yallah nasıl istiyorsan öyle yaşa. burada saçma sapan şekilde konuları dağıtmaya çalışıp sürekli haksız düşerek bir yere varamazsın. her yazdığın yorumda daha da aşağı batıyorsun yazık ediyorsun ya kendine.
Ben zaten derslerime çalışıyorum. Ben sizin hayatınıza karışıyor muyum? Mesela şahsen ben 22 yaş gibi çok genç bir yaşta evliliği düşünmem ama prensip meselesi bunlar tabii
Şimdi burada herkes hoşgörü timsali kesilecek gör bak diyeceğim de ban yemişsin.Amanın ben nerelere gideyim !!!
Arkadaşlar direkt konuya giriyorum , belki farketmeden biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın nolur :/
Şimdiiiii bizim bir müşterimiz var kadın aşırı derecede kokuyor , ama böyle birşeyi anlatmam mümkün değil yani şöyle söyleyeyim ; kadını gördüğümüz anda herkes tuvalete koşuyor (ki daha sonra kadın girdikten sonra girme şansı hiç kalmıyor kokudan ) tuvaletimiz olmasa bile zorla yapıyoruz o kadar diyorum yanirestaurant bahçe ve iç kısımdan oluşuyor, kadın iç tarafta oturuyor (yani restaurantın içinde) , kadının yüzüne öğürmemek için Zor tutuyorum kendimi. Resmen nefes almıyorum , kadın birşey diyor , yüzüne bakıyorum kadının nefessizlikten mor bir suratla !
Gülmeyin !
Bir gün içimizden bir arkadaş karar verdi ve müşterilerin bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalıştı kadının cevabı ‘sen de beyaz giyiyorsun , seni şişko gösteriyor’ oldu .
Yabancı bir ülkede yaşıyorum , burda Türkiye’de olduğu utanma -ayıp diye birşey pek olmuyor yani tabii ki var ama bizler gibi değiller . Ama yine de bu kadının verdiği cevap biraz uç noktaydı tabii ki . Bu kadın hala gelmeye devam ediyor, hatta bugün de burada ! Ben dayanamıyorum artık, bu kadına buraya gelme yasağı koyacağız , artık kırılır mırılır olayını geçtim , kırılırsa kırılsın şu saatten sonra umrumda değil. Ama bu kadın buraya yine gelecek bunu biliyorum , polis çağırsak ne diyeceğiz ? Kokuyor bu kadın mı ?
Dahiyane bir fikri olan var mı ? Bu kadının ayağını burdan nasıl kesebiliriz ?
Muhatap olmuyorum "siz"inle. İyi günler.üzüldüm. ağlayayım mı? benim tatlı kuşum ben senin haritada yerini gösteremeyeceğin bir yerde dünyanın en iyi 5 okulundan birinde okuyorum evlilik gündemimde yok. daha fazla anlatmayayım konu dağılmasın. derslerle ilgili sorun olursa sor oldu mu? konuları da bir dahakine gözünle oku komik olma. öptüm tatlış yanaklarından.
Dayan canım dayan, belli uyeler etrafinda ozellikle dolasiyor.ya bu konuyla senin konunun ne alakası var? bi düş şu kadının yakasından ya.
Dayan canım dayan, belli uyeler etrafinda ozellikle dolasiyor.
kusacammmmönce baba sonra anne en sonda yas sıralamasına göre çocuklar şeklinde aynı suda yıkanan bir aile
Ben 18 yaşındayım. Reşitim,oy kullanabiliyorum,ehliyet alabiliyorum. Ve ben de sizin gibi kadınım. Bana haksız yere laf atmadan önce çocuk ve yetişkin kavramlarını öğrenin. Zira bilmiyorsunuz. Ha hatta bir iyilik yapıp ben size söyleyeyim .18 yaşından küçük olan herkese çocuk denir
Nasıl bir koku ki tüm restorantı sarabiliyor anlamadım ayrıca bu kadın hiç mi başka yerde oturmuyor bir taşıta" binmiyor çevresinde kimse yok mu o kadar abartılı anlatılmış ki sanki ülkeden kovulması gereken biri gibi. Ayrıca sanırım orada patron siz değilsiniz çalışanlar olarak nasıl bir hakla kovacağız müşteri kaybediyoruz diyeceğiz polis çağıracağız diyorsunuz.Patron ses çıkarmıyorsa siz hiçbirşey yapamazsınız. Belli ki bir sorunu var
Çok çok bayağı bir ifade sekliniz var,hazır konu açılmışken sizde ayağınızı buradan kesin. Sorun nedir bilmeden kişiler hakkında böyle saygısızca yazmayin benceAmanın ben nerelere gideyim !!!
Arkadaşlar direkt konuya giriyorum , belki farketmeden biraz uzun olabilir şimdiden kusura bakmayın nolur :/
Şimdiiiii bizim bir müşterimiz var kadın aşırı derecede kokuyor , ama böyle birşeyi anlatmam mümkün değil yani şöyle söyleyeyim ; kadını gördüğümüz anda herkes tuvalete koşuyor (ki daha sonra kadın girdikten sonra girme şansı hiç kalmıyor kokudan ) tuvaletimiz olmasa bile zorla yapıyoruz o kadar diyorum yanirestaurant bahçe ve iç kısımdan oluşuyor, kadın iç tarafta oturuyor (yani restaurantın içinde) , kadının yüzüne öğürmemek için Zor tutuyorum kendimi. Resmen nefes almıyorum , kadın birşey diyor , yüzüne bakıyorum kadının nefessizlikten mor bir suratla !
Gülmeyin !
Bir gün içimizden bir arkadaş karar verdi ve müşterilerin bu durumdan rahatsız olduğunu anlatmaya çalıştı kadının cevabı ‘sen de beyaz giyiyorsun , seni şişko gösteriyor’ oldu .
Yabancı bir ülkede yaşıyorum , burda Türkiye’de olduğu utanma -ayıp diye birşey pek olmuyor yani tabii ki var ama bizler gibi değiller . Ama yine de bu kadının verdiği cevap biraz uç noktaydı tabii ki . Bu kadın hala gelmeye devam ediyor, hatta bugün de burada ! Ben dayanamıyorum artık, bu kadına buraya gelme yasağı koyacağız , artık kırılır mırılır olayını geçtim , kırılırsa kırılsın şu saatten sonra umrumda değil. Ama bu kadın buraya yine gelecek bunu biliyorum , polis çağırsak ne diyeceğiz ? Kokuyor bu kadın mı ?
Amanın ben nerelere gideyim !!!
Gülmeyin !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?