- 3 Şubat 2018
- 25.925
- 111.580
- 598
- Konu Sahibi berlin8982
-
ayıp bilmem ama kötü kokuya neden olan bir hastalık inan bana var... ben hiçbir insanın bu kadar kötü koktuğunu hiç görmedim... en fazla gördüğüm ter kokusudur. hayal edemiyorum bile bunu denk gelmedim çünkü. sadece ter bezi ile ilgili hastalığa sahip olan kişilerin çok zor durumda olduklarını biliyorum hepsi bu... elinde o pislikle birde yemek mi yiyor... almayacaksınız içeri... müşterileri rahatsız ettiğini söylersiniz şikayet ederse. siz almayın içeri...
Evet okudum gercekten varmis oyle bir hastalik , burdaki arkadaşlar bahsetti . Ama dediğim gibi bundaki bence öyle birşey değil . Evet öyle yemek yiyor. Kaç kere gördüm tuvaletten sonra elini yıkamıyor . Bu kadar pis olması psikolojik rahatsızlık olabilir ama ben ne yapabilirim? Hoşgörü gösterilebilecek bir boyutta değil . Maalesef. .ayıp bilmem ama kötü kokuya neden olan bir hastalık inan bana var... ben hiçbir insanın bu kadar kötü koktuğunu hiç görmedim... en fazla gördüğüm ter kokusudur. hayal edemiyorum bile bunu denk gelmedim çünkü. sadece ter bezi ile ilgili hastalığa sahip olan kişilerin çok zor durumda olduklarını biliyorum hepsi bu... elinde o pislikle birde yemek mi yiyor... almayacaksınız içeri... müşterileri rahatsız ettiğini söylersiniz şikayet ederse. siz almayın içeri...
Yok burası 80 yillık belki daha eski bir yer. Yeni müşteri olmaz bizde, 2.dunya savaşıni görmüs insanlar gelmiş çocuklarıyla , o çocuklar büyümüş şimdi kendi çocukları ve torunlarıyla geliyorlar. :) nostaljik bir yer , herşeyi çok eski tarihi..Patron hazir tatilde ise isciler kovsun müsteriler rahatsiz oluyor diye. Yok yine geldi artik polis mi çağırırsiniz. Türkiyede cafeler ve restoranlar Türkiyede cabuk harcaniyor. Yani adi bi kere ciksa kokuyor orasi diye zor toparlarsiniz
Kadının durumu ciddi belli.
Normal gözükmüyor anlattığına bakılırsa.
Ama onun için yapabileceğin birşey var mı emin değilim.
Koktuğunu söyleyen ilk siz değilsiniz galiba
Hiç alınmayıp hâlâ geldiğine göre.
Geldiğinde bi kaç kere sizi alamayacağız deyip yollasan ayağıkesilir mi ki?
Saat 12.de açıyoruz , bir defa 12'ye çeyrek kala filan gelmişti, normalde öyle biri gelirse hadi gel diyip alıyoruz, onu görünce ben aaa bugün geç açıyoruz dedim , bahçede oturdu bekledi onun yüzünden 1 saat geç açtık . Sonra bide üzüldüm gerçekten yanı belki de yok gidecek bir yeri ya ;( o öyle fakir filan değil ama çevresi, ailesi yok anlamında:/ kalbimde açıyor, çözümsüzlük çok zor yahu :/
Kadin gelince surekli oda spreyi sıkın etrafa sık araliklarla.
Kadın illa sorar yada rahatsız olur, sizde kusura bakmayın ceset kokuyor nerden geldi anlayamadik dersiniz.
1,3,5 derken anlar insallah.
Bu devirde kimsenin kotu kokma luksu yok.
Sana da Allah kolaylik versin Pınarcım.
Ben bu yazdiklariniza hic ama hic gulemedim. Hatta sinirlendim bile diyebilirim. Sunu akliniza bir sokun cilt hastaligi diye bir hastalik var. Bu hastaligi tasiyan insanlar malesef kokuyor ve omurleri boyunca parfum, deo sabun vs Kullanamiyorlar. Kullandiklari an ciltlerinde yaralar cikiyor. Hap kullanan insanlar varc ne kullanirlarsa kullansinlar kokuyu engelleyemiyorlar. Burda kadinla dalga gecmek ve begeni toplamak yerine bu bayana nasil yardimci olabilirim?, nasil guzel
Bir dille anlatabilirim diye sorsan sizi gercekten takdir ederdim. Ama sen ve senin gibiler kotusunuz ya valla.
Yanı yazılanları düzgünce okumayıp, hala cilt hastalığı bilmem ne diyorsunuz ya bence amaç dalga geçmek , aksini düşünemem... diyorum ki kadın tuvaletten çıkınca ellerini yıkamıyor , koku ten kokusu değil b*k kokusu bilmiyorum daha nasıl anlatabilirim ? Kadının elinde , tırnağında b*k var diyorum . Manyak miyim ben kafadan uydurayım? Hala yok cilt hastalığı yok viet yok zırt . Bu kadına bir kaç defa söylenmiş olmasına rağmen kadın pişkince sen de şişkosun şeklinde cevaplar verdi çalışma arkadaşlarıma, hala ypk kötüsünüz bilmem ne . Siz mi karar veriyorsunuz benim kötü olmama ? Kusura bakmayın ama ben elleri b*klu , ve yıkanmadigi çin kokan birine kokuyor dedigim için kötü insan olmayı kabul ediyorum . Allah size de sahte iyiliginizle böyle bir insanla aynı restaurantta yemek yemeyi nasip etsin inşallaho zaman iyi niyetinizi konuşturur , kusura bakmayın tirnak ve ellerinizdeki dıskıyı görüyorum, ama ben iyi insanım gelin beraber oturalim dersiniz ben de sizi takdir ederim .
Artik siz kendinizi iyi goruyorsaniz ben nediyeyim. Cok tesekur ederim bedduaniz icin. Allaha sukur ben insanlar genis acidan bakabiliyor ve yargilamiyorum. Onun icin sizin tabirinizle boklu bir insanla bir gun gecirmekten rahatsiz olmam, aksine onunla iyi gecinip nasil yardimim dokunur ona bakarim. Karakter meselesi... aman ha sizde Karmalara gelip sakin kokmayin.....
Isyerimize hergun ne insanlar geliyor, gittikten sonra pencere kapi acip havaldiriyoruz kokudan gelen insanlar rahatsiz oluyor.
Hadi 1. hasta, 2. Hasta 3. Hasta onlarcasi diyorum, bizde insaniz ya.
Su sabun, deodorant hadi yok bi su ya sadece su.
Pis insan, kokan insan sevmiyoruz diye kotu olacaksak olalim.
Saçı başı yüzü gözü boyalı kadın hasta olsa onları kullanamaz belli ki pisBırak hayatım hiç inandırıcı bir tarafı var mı allah aşkına ? Çocuklarına da öğretmesinler madem , tuvaletten sonra el yıkamayı. Bir kere yardımcı olmaya çalışırsın, 2 kere 3 kere ... yani saçmalıktan başka bir şey değil , provokasyon:)
Saçı başı yüzü gözü boyalı kadın hasta olsa onları kullanamaz belli ki pis
Ogggg b.K b. K deme sende gece gece bana bastilar, hava sicak cam pencere acik disardan bi lagim kokusu geldi ustune offfff.
Ay Yok insanlardaki bu yapmacık polyannacılık sinirlerimi bozuyor . İnandırıcı değil , evde köpek var diye eve girmezler pis diye, kadın elini yıkamıyor, görüyorsun elinde , diyorsun o zaman pis dedik diye suçlu oluyorsun . yok neymiş gidermişte konuşurmuş ta yardım edermiş . Gittin, söyledin,konuştun aynı değişmiyor ? Napacaksın? Yok herkes çok insan ben değil , onlar yardım ederler ama , hata bende alıp ben temizlemem gerekti haklılar
Kafadan atılır da bi ölçüsü olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?