- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
- Konu Sahibi berlin8982
-
Allah Allah nasıl bir ülkeymiş ki merak ettim sürekli bir koku muhabbetidir gidiyor.. 6-7 senedir bunu yaşadığını yazmışsın bu kadar sene niye beklediniz bir çözüm bulamadınız bunca yıl sonra burdan nasıl bir çözüm yolu bekliyorsunuz ki bu arada haklı olabilirsin de üslup bence de hoş değil..
Ya konu sahibine yüklenilmiş belki kadın hastadır filan diye, gerçekten merak ediyorum hangi hastalık anlatıldığı gibi insanları kaçırtan bir koku yapabilir diye... Biri şuna cevap verirse, bir aydınlanma yaşayıp, kadının feci pis olduğunu düşündüğüm için utanacağım gerçekten. Ben de hiç yardımcı filan olamam, kaç yaşında kadına. 2,5 yaşındaki kızım azıcık terleyince koktum diye banyoya koşuyor. Temizliği öğrenmek zor iş değil. İsimsiz bir not, mektup filan bırakırdım sanırım cebine, çantasına, montuna, vs...
Bide problem gizlice notu bırak açık açık söylememize rağmen geliyor . Ama belki not yine denenebilir .Aynen sana katılıyorum . Ben gerçekten asla inanmıyorum burda yazan insanların bu kadar hoşgörülü olacağına . Yani hastalık ile pisliği ayırabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür .
Aynen sana katılıyorum . Ben gerçekten asla inanmıyorum burda yazan insanların bu kadar hoşgörülü olacağına . Yani hastalık ile pisliği ayırabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür .
pardonda ne yapsın bu kadın yaşamasın mı? belki gerçekten ciddi bir hastalığı var umrumda değil ne demek.. karantinaya mı alsınlar kadını restauranta gelmesin miş eeee başka evden de çıkmasın sana gelmese başka restauranta gidecek çünkü ne gerek var ordakileride rahatsız eder 70 kişiden olmasınlar iyisi mi yaşamasın... bilmiyormuşsun söyleyeyim evet böyle bir hastalık var ter bezleri ile ilgili ve tedavisi pek mümkünde değil Allah kimseye yaşatmasın,yaşayanların karşısına da anlayışlı vicdanlı insanlar çıkarsın.
Hay ağzına kurbanYa ne hoşgörüsü allasen açılan kayınvalide kayınpeder konularından belli oluyor hoşgörü seviyeleri :) :) :) ve emin ol aynı durumda kendileri olsa senden daha fazla tepki verirler ama işte her konuda aykiri birileri olur :)
Rexona reklamı var Orhan Gencebay rol alıyor onu mu izletseniz :)
Hastaysa çaresine bakar ona bile hoşgörülü olamazsın çünkü fizik kurallarına aykırı kim bok kokusunda yemek yer ha yerse o insan pistirAynen sana katılıyorum . Ben gerçekten asla inanmıyorum burda yazan insanların bu kadar hoşgörülü olacağına . Yani hastalık ile pisliği ayırabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür .
Ha bu arada hastanede odada sıra bekliyorduk amcanın sondası vardı ve kokuyordu kimse yanında duramadı hastada olsa durulmaz
Kendileri dursun bok kokusuylaBana insanlık dersi veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?