Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Ya konu sahibine yüklenilmiş belki kadın hastadır filan diye, gerçekten merak ediyorum hangi hastalık anlatıldığı gibi insanları kaçırtan bir koku yapabilir diye... Biri şuna cevap verirse, bir aydınlanma yaşayıp, kadının feci pis olduğunu düşündüğüm için utanacağım gerçekten. Ben de hiç yardımcı filan olamam, kaç yaşında kadına. 2,5 yaşındaki kızım azıcık terleyince koktum diye banyoya koşuyor. Temizliği öğrenmek zor iş değil. İsimsiz bir not, mektup filan bırakırdım sanırım cebine, çantasına, montuna, vs...

İşte biz her seferinde ay ayıp zaten 2-3 saat belki hastadır , ben söyleyemem , yazık , günah modundaydık. Zaman geçti gitti . Artık dayanılmayacak bir hal aldı . Buralarda çok sıcak 34-35 derece omunda etkisi var tabii ki .
Kadını hasta durumu yok , yani hasta değil . Gerçi öyle yapan biri psikolojik normal değildir diyorum , ama gayet güzel konuşuyor, normal bir kadın . Ki hasta olsa , devlet burda ücretsiz bakıcı veriyor , hasta olsa ben de dana değilim , bunu anlarım .
Düşün lütfen , öğürüyorum diyorum , sen bensin , ben de karşında o vaziyette oturuyorum bana birşeyler uzatıyorsun, ben sana uzatıyorum , ellerimde görüyorsun pislik . 1 değil 2 değil 100 değil ... diğer insanlar sürekli burası kokuyor diyor onlara cevap veriyorsun. Emin ol ne kibar üslup kalır ne başka birşey . Sabır da hoşgörü de bir yere kadar . İnsan çocuğuna bezi bıraktırırken bir yerden sonra sabırsız oluyor . Biraz gerçekçi olmak gerek .

Aynen sana katılıyorum . Ben gerçekten asla inanmıyorum burda yazan insanların bu kadar hoşgörülü olacağına . Yani hastalık ile pisliği ayırabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür .

Aynen sana katılıyorum . Ben gerçekten asla inanmıyorum burda yazan insanların bu kadar hoşgörülü olacağına . Yani hastalık ile pisliği ayırabilecek yaşta ve zekadayım çok şükür .
Bide problem gizlice notu bırak açık açık söylememize rağmen geliyor . Ama belki not yine denenebilir .

Kadın içki filan mı içiyor,yada ne bileyim çok baharatlı filanmı yiyor..ya bir insan müşterilerin soracağı kadar nasıl kokar anlayamadım.cebinde ölü fareyle filanmı dolasiyor nedir:) bı insanın bukadar kokacagina inanamadim.

Ya ne hoşgörüsü allasen açılan kayınvalide kayınpeder konularından belli oluyor hoşgörü seviyeleri :) :) :) ve emin ol aynı durumda kendileri olsa senden daha fazla tepki verirler ama işte her konuda aykiri birileri olur :)
Rexona reklamı var Orhan Gencebay rol alıyor onu mu izletseniz :)

Konu sahibine yüklenenleri anlayamadım açıkçası.
Mesela toplu taşımaların yaz aylarındaki durumu ortada. Bedava deodorant dağıtsalar keşke falan diye düşünmüyor muyuz?Kokuyu hissettiğimiz an tiksinmiyor muyuz? acaba bi hastalığı varmıdır diyede düşünmüyoruz değil mi?Yani rahatsız oluyoruz. Erkeklerin o kendine has kokusu, iğrenç ağır ter kokularını çekmek zorunde değiliz bence. Bir arkadaşımın teni kokuyordu ama ter kokmuyordu. Ter ve ten kokusunu ayırt edebilirsiniz zaten.
Ter kokusunun bana göre bahanesi olamaz. Su ve sabun ,yazın hergün duş, birde roll on yada deopdorant bitti gitti. Bu bakımlı olmak değil günlük rutindir zaten.
Sevgili berlin8982 umarım bir çözüm bulabilirsiniz bu konuya, zira kötü kokuya katlanmak zor. Sevgiler :))

Sen öyle kişiyle kal ozaman kimse kalmak istemiyor

Konu sahibine tepki verenler
O kişiyle aynı ortamda kalabilirsiniz
Bu arkadaş kalmak istemiyor
Onun bu en doğal hakkı
Siz ki kp kv bile katlanamıyorken kokuya nasıl dayanacaksınız
Muhalefet olayımda nasıl olursa olsun

Bir programda izlemiştim sürekli yıkanmasına rağmen pis kokan insanlar varmış. Gaz maskesi takın bence.

Benim gözümde makyaj yapmak bakımlı demek değildir makyaj yapar saçlar yağ akıyor
Tırnaklar pis benim gözümde bakımlı demek duş alıp misler gibi kokan temiz kıyafetler giyen ışıl ışıl saçları olan birisi demek

Hayır bide ısrarla Yok hastadır ten kokusudur bilmem ne . Ya da niye o kadar kokuyor sordunuz mu ? Soruları . Diyorum ki elleri pislik yani insan pisliği , ter pislik hepsi karışıyor . Siz değiştirmeyin iç çamaşırınızı günlerce, haftalarca ne olacak sanki .. göstersin başkaları hoşgörü .
Yani daha bunda hoşgörü yapan yapsın ben yapamıyorum . Bu da benim ayıbım olsun Yapacak birşey Yok

Hay ağzına kurban

Hastaysa çaresine bakar ona bile hoşgörülü olamazsın çünkü fizik kurallarına aykırı kim bok kokusunda yemek yer ha yerse o insan pistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…