- Konu Sahibi tabularasaa
-
Fiyat yaptırdığınız yere göre değişiyor.Hastanede yaptırmanızı öneririm.Kalıcılık en az 6 .Bunu da bir araştırın bence .Büyük rahatlıkFiyatı ne kadar bir de kalıcılığı uzun mu acaba
Evet yaz kış böyleyimKabalık etmiş hoş değil tabiki ama yaz kış böyle oluyor diyorsunuz,koltuk altı pedi kullanabilirsiniz.
Eki Görüntüle 2865694
Bunu d bir araştırayımFiyat yaptırdığınız yere göre değişiyor.Hastanede yaptırmanızı öneririm.Kalıcılık en az 6 .Bunu da bir araştırın bence .Büyük rahatlık
Kol altların terliydi demeye kadar nasıl konuştu bilmiyorum. Bir koku oluşuyor olsa niye dibimde bitiyor. Ter kokusu iğrenç birşey.adam ağız arıyorda muhabbet açmak için bugün terle muhabbete gelen inşallah bi daha hela ile konu açmaya gelmez.
İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Düzenleme: sohbet açmaya gelen kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde birmezdi diye düşünüyorum. Ter kokma ihtimalimi bende düşünmedim değil
Ya tabi bu botoksu yaptırdım nasılsa kokmam diyip kişisel temizliğine önem vermiyorsa günlük duş almıyorsa kokar.Yani koltuk altı botoksu sadece kol altı terlrmesini önlüyor.Diğer yerleri çok terliyorsa ve temiz değilse yinr kokar. Konu sahibi sadece koltuk altında ki ter görüntüsunden sikayetci olduğu için ona uygun bir çözüm.Koltuk altına botoksu tavsiye etmem. Siyasetçi bir arkadaşım yaptırmıştı. Yaz kış takımla gezer, siyah gömlek giyerdi. Evet koltuk altları terlemiyordu ama aşırı kötü kokuyordu. Belki terleyemediği için kokuyordu, belki kendi teninin kokusuydu, belki koltuk altından terleyemeyince başka bölgeleri extra terliyordu bilmiyorum ama adam çok kötü kokuyordu.
Evet mavi kutuda olan sıkmaliHangisi acaba. Sıkmalı olan mı yoksa rollon olan mı. Mavili kutudaki mi
Zararı yok diye biliyorum çünkü doğal beslenme, doğal yaşama odaklı insanlar kendi deodorantlarını karbonat, hoşlarına giden uçucu bir yağ (lavanta, portakal, vanilya vs) ile karıştırıp yapıyorlar. Direkt limonla karıştıran da var.Evet kesinlikle katılıyorum.
Bazen duş sonrası koltuk altına karbonatta kullanıyorum ben . Hem kokuyu hem ıslaklığı önlüyor. Zararını bilmiyorum.
Sadece güneş görmesin, koltuk altında kararmaya sebep oluyor deniyor.
Ha bir de temizlik sonrası sürülmemeliymis.
Dediğiniz ürün nerde satılıyor. Marketlerde var mıİş arkadaşınız da baya terbiyesizlik yapmış.Kafaya takıp üzülmeye değmez.
Marketlerde yok.İnternette satılıyor.Ben trendyoldan alıyorum.Ürün önerisi isterseniz Rexona clinical protect.Duştan sonra sürüyorum.Ne ıslaklık ne koku.Diğerlerine göre pahalı ama acayip memnunum.
Dediğiniz ürün nerde satılıyor. Marketlerde var mı
Sürekli yanıma geliyor deyince ben de onun için dedim, soğuk biri gibi durabilir ama ne dusundugunu bilemeyiz sonucta. O zaman insanlarla bu sekilde konusmak hosuna gidiyordur siz daha iyi bilirsiniz.Ter muhabbetinden samimiyet mi çıkaracak. Kendisi iş yerinde soğuk biri olarak tanınır. Bana da soğuk ve suratsız geliyor. Benim terimi söyleyecek kadar da açık mı bu adam. Gerçekten ter kokuyor olsam niye geliyor. Samimiyet kurmaya çalışıyor desek rencide edici başlangıç mı olut
Kıyafetiniziin kol altına denk gelen kısmına günlük ped yapıştırabilirsiniz. Ya da daha kpyu renkli kıyafetler tercih edebilrsiniz.Ama pedlerin pamuklu olmasına dikkat edin. O patavatsız iş arkadaşınıza da senin de ağzın çöp gibi kokuyor falan deseydiniz keşke. Belki bi rahatsızlığınız var . Benim hiperhidrozum var mesele ellerim bazen aşırı derecede terliyor durduk yerde özellikle stresli ya da heyecanlıysam. Ergenlikte çok utanç verici buluyordum bu durumu kimseyle el sıkışmamak için neredeyse okuldsn eve gelip asla sosyal ortamlara girmiyordum. Ama yaş okgunlaştıkça anladım ki yapabileceğim bişey yok. Kişiliğim oturdukça o.çekincenlik stres heyecanlar azaldıkça el terlemem de azaldı. Ayrıca Öyle herşeyi pat diye söyleyip ben açık sözlüyüm diyen.insanlardan nefret ediyorum. Hayır baya patavatsızsın işte.Kişisel hijyeninize dikkat ediyosanız ter kokmadığınız sürece terlemeniz gayet normal hele ki yürüdüm diyorsunuz terlersiniz tabi ki.İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Düzenleme: sohbet açmaya gelen kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde birmezdi diye düşünüyorum. Ter kokma ihtimalimi bende düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?