- 24 Haziran 2018
- 975
- 721
- 33
- 34
- Konu Sahibi tabularasaa
-
Dediğiniz markaya bakacağımHadsiz adam.
Driclor tavsiye ederim bende de var aynı sorun kaşıntı yapıyor ama o kuruluk hissine değiyor.
Bir alıp veremediğimiz de yoko zaman kötü bir espri anlayışı var yada sizi özellikle küçümsemek istemiş
Küsme nedenimizi herkese anlatınca durum daha kötü raddeye varacakBile isteye kalp kirmis kizsan kussen aman ne var ki kötü birsey mi söyledim derler ustunuze vazife değil deseydiniz
Bunu deneyeceğim, teşekkür ederimKıyafetinizin koltuk altına günlük ped yapıştırın ve bana dua edin
Karbonat kullanıyorum zaten ama ıslaklık engelenmiyorKoltuk altlariniza aksam yatmadan suyla seyreltilmis elma sirkesi surebilirsiniz, yada aksamlari karbonat limon karisimi.
Sabah kalkinca yikamaniz gerek ama kiyafetlerde iz birakabiliyor bazen.
5 dk çıkılan bir duş yapmıyorum. Sabun keseleme mutlaka yapıyorum. Rollon altına karbonatta sürüyorum. Yapabileceğim her şeyi yapmaya çalışıyorum. O ıslaklık bir engellenmiyor ama. Şu dediğinize çok katılıyorum koku olsun ya da olmasın o ıslak görünüm aa bak terlemiş ne kadar kokuyordur düşüncesi akla getiriyordurDuş alıyorumdan kastınız nedir? Yani şöyle diyeyim, duş jeliyle 5 dakikada köpüklenip çıkıyorsanız maalesef evet ter kokuyor olabilirsiniz.
Ter kokusu için her zaman en iyi çözüm saf zeytinyağlı sabundur. Hacışakir de 2 numara. Çok iyi keselenin. Kesinlikle tavsiye ederim. Duş jeli kullanmayın, ter problemi olanlara ne yazık ki fayda etmiyor.
Ayrıca yıkadığınız kıyafetlerin koltuk altlarını kokluyor musunuz?(yıkayıp kuruttuktan sonra)
Maalesef çok ter problemi olanların kıyafetleri yıkansa da bazen kokuyor. Ben eşimin gömleklerinin koltuk altlarını önce elimde çitiliyorum sonra makineye atıyorum.
Bu patavatsız iş arkadaşınıza gelince, acaba ter koltuğunuzu mu ima etmek istedi diye düşündüm. Yani dolaylı yolla mı söylemek istedi acaba? Ayrıca o ıslaklık görüntüsü ne yazık ki “amma terlemiş kesin çok kokuyordur” mesajı veriyorçok üzücü ama öyle.
Yani benim aklıma koku olayı geldi yazdığınızı okuyunca.
Not: Aşırı patavatsız, kaba bir iş arkadaşınız var. Allah kolaylık versin. Bir daha olursa siz de çekinmeyin ağzının payını verin. Yüksek sesle “sana ne” demeniz bile tavrınızı belli edecektir.
Koltuk altlarinin terlemesi önlemek bana normal gelmiyor.Vücutun calismasini engelliyorsunuz gibi.Bu tür terlemeyi önleyen deodorantlar sagliksiz olabilir.Bence önce bir arastirin kullanmadan önce.Ben de cok terlerim sizin anlattiginiz gibi.Bence kafaya takilacak bir sey degil.Islaklik duygusu rahatsiz edici ama, kiyafet secimine dikkat edilerek azaltilabilir.Vucuda yapisan tisörtlerden uzak durun.Peki ilk kullanışta etki ediyor mu, kaşıntı yapıyor diye yorumlar okumuştum
Kol altı bazı insanların terlemiyor yani genelinin. Islaklık görünümü olmuyor kimse de. Hal böyle olunca bu terlemeyen insanlar bize tuhaf bakıyor. Dediğiniz gibi hep açık renk giymek ilkem olacak artık bütün ter belli edenleri atacağım moralim bozuldu ıslaklık görünümü ne yapsam da oluyorKoltuk altlarinin terlemesi önlemek bana normal gelmiyor.Vücutun calismasini engelliyorsunuz gibi.Bu tür terlemeyi önleyen deodorantlar sagliksiz olabilir.Bence önce bir arastirin kullanmadan önce.Ben de cok terlerim sizin anlattiginiz gibi.Bence kafaya takilacak bir sey degil.Islaklik duygusu rahatsiz edici ama, kiyafet secimine dikkat edilerek azaltilabilir.Vucuda yapisan tisörtlerden uzak durun.
Hangisi acaba. Sıkmalı olan mı yoksa rollon olan mı. Mavili kutudaki miNe aptalca bazi erkekler cok patavatsiz gercekten.size oneri olarak garnieerin deodoranti var kullandigimdan beri asla koku ve ter yapmiyor.ilginc bi sekilde ter icin inanilmaz etkili
acaba bıyık bölgesine kullanılır mı?Keşke ağzının payını verseydiniz o patavatsıza. Bu arada çok fazla terliyorsanız ve bundan rahatsızlık duyuyorsanız Tereson’u öneririm
Bilmiyorum ama deneyin benceacaba bıyık bölgesine kullanılır mı?
yazın ergen gibi bıyıklarım terliyorda
evet öyleymiş baktım yorumlarına herkes çok memnun.Bilmiyorum ama deneyin benceçok etkili bir ürün
Ter pedleri var onları araştırın isterseniz. Bu çevreden önce kişiyi rahatsız eden bir durum diye düşündüğüm için öneride bulunmak istedim.İş yerine yürüyerek gitmiştim ve hava çok sıcaktı. O günde renkli bir gömlek vardı üzerimde ve terlediğim çok belli olmuş. Ben yaz kış hareket ermesem de koltuk altlarım hemen terliyor. Temizliğime dikkat ederim ama o ıslak görünümü engelleyemiyorum. Bir kaç gün önce iş arkadaşımla konuşurken kol altlarımın ıslak olduğu o güne değinerek baya terlemiştin dedi. Samimi değiliz bu adamla öylr bir şey neden dedi. Yerin dibine girdim duyunca. O gün terlediğim belli olmuş evet ama niye lafa döküyor üsturupsuz adam
Düzenleme: sohbet açmaya gelen kendisi oluyor. Ter kokuyor olsam dibimde birmezdi diye düşünüyorum. Ter kokma ihtimalimi bende düşünmedim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?