Kol altların çok terlemişti diyen iş arkadaşım normal mi

Bence sizde onun boyle bir açığını arayin bulduğunuz anda lafi direk yapıştırın belki o zaman kendi yaptığı hatayi anlar

Terlemiştin de demiyor kol altların terliydi diyor. Kaç kere öldüm bilmiyorum o anda
Ayy valla kim olsa aynı tepkiyi verir . Sizde bi gün alın intikamınızı diycm de boşverin boyle insanlara selam bile verilmez ayy dağ ayısı yaşasa da anlamaz ki beyin lazım cunku

Terlediğimin farkındaydım. Kol altların terliydi demesi aşırı uç bir şey. Hadi o gün terliydin dese yine anlayacağım ama kol altların terliydi diyor. İnsan söylerken utanır

Bence sapık değil boş laf etmiş ama orada aslında bence biraz laf çakmış gibi geldi. Seni utandırmaya çalışmış. Görüntü olarak çok dikkat çektiği için söylemiş.

Koltuk altlariniza aksam yatmadan suyla seyreltilmis elma sirkesi surebilirsiniz, yada aksamlari karbonat limon karisimi.
Sabah kalkinca yikamaniz gerek ama kiyafetlerde iz birakabiliyor bazen.

Duş alıyorumdan kastınız nedir? Yani şöyle diyeyim, duş jeliyle 5 dakikada köpüklenip çıkıyorsanız maalesef evet ter kokuyor olabilirsiniz.
Ter kokusu için her zaman en iyi çözüm saf zeytinyağlı sabundur. Hacışakir de 2 numara. Çok iyi keselenin. Kesinlikle tavsiye ederim. Duş jeli kullanmayın, ter problemi olanlara ne yazık ki fayda etmiyor.
Ayrıca yıkadığınız kıyafetlerin koltuk altlarını kokluyor musunuz?(yıkayıp kuruttuktan sonra)
Maalesef çok ter problemi olanların kıyafetleri yıkansa da bazen kokuyor. Ben eşimin gömleklerinin koltuk altlarını önce elimde çitiliyorum sonra makineye atıyorum.
Bu patavatsız iş arkadaşınıza gelince, acaba ter koltuğunuzu mu ima etmek istedi diye düşündüm. Yani dolaylı yolla mı söylemek istedi acaba? Ayrıca o ıslaklık görüntüsü ne yazık ki “amma terlemiş kesin çok kokuyordur” mesajı veriyor çok üzücü ama öyle.
Yani benim aklıma koku olayı geldi yazdığınızı okuyunca.
Not: Aşırı patavatsız, kaba bir iş arkadaşınız var. Allah kolaylık versin. Bir daha olursa siz de çekinmeyin ağzının payını verin. Yüksek sesle “sana ne” demeniz bile tavrınızı belli edecektir.

Arkadaşa yorum dahi yapmıyorum ona mı kalmış bunu söylemek de tavsiyeye geldim. 2 sene önce doğal olsun diye çok övülen bir karışım yapmıştım roll on. Şu yağı bu yağı neyse. Koltuk altımı mahvetti, sürekli su gibi terlemeye başladım. Sonrasında deotak kullandım çok memnun kaldım (reklam değildir eski üyeyim ) bir dene.

Alelacele geldiğimden bahsettim o gün o da koltukaltların çok terlemişti dedi. Ben nerdeyim falan dedim bir an, çok kötü hissettim
Bile isteye kalp kirmis kizsan kussen aman ne var ki kötü birsey mi söyledim derler ustunuze vazife değil deseydiniz

o zaman kötü bir espri anlayışı var yada sizi özellikle küçümsemek istemiş

Hadsiz adam.
Driclor tavsiye ederim bende de var aynı sorun kaşıntı yapıyor ama o kuruluk hissine değiyor.

Koltuk altı botoksu yaptırın.Ter görüntüsüne kesin çözüm.
Zira temizde olsanız patavatsızlar hep çıkar

Terlemek normaldir, vücudun ısısını sabit tutmak amacıyla yaptığı fizyolojik bir olaydır, utanacak bir yanı yoktur.
Biri bana bunu dese ağzının payını veririm, söyleyen kişiye göre elbette.

Bu arada kamu spotu lütfen kimse terleme önleyici ürünler kullanmasın, vücut ayarlarınız ile oynamayın. Çok rahatsız olan varsa ıslak görüntüden açık renk giysin, zaten yaz renkleri açıktır.

Düzenli duş, deodorant, kıl tüy alımı, tamam işte bitti gitti.

Evet kesinlikle katılıyorum.

Bazen duş sonrası koltuk altına karbonatta kullanıyorum ben . Hem kokuyu hem ıslaklığı önlüyor. Zararını bilmiyorum.

Sadece güneş görmesin, koltuk altında kararmaya sebep oluyor deniyor.
Ha bir de temizlik sonrası sürülmemeliymis.

Bitmiyorlar canım .Velevki oyle bu soylemmez.Koku yayan bırıysen solemedı evet uygun olur .Ama bu uygun bır dılle soylenır .Arkadadınızın yaptıgı patavatsızlık

Bitmiyorlar canım .Velevki oyle bu soylemmez.Koku yayan bırıysen solemedı evet uygun olur .Ama bu uygun bır dılle soylenır .Arkadadınızın yaptıgı patavatsızlık
Yani bunun uygun bir dili olur bence de. İnsan bazen çok terliyor gibi genelden özele gider karşısındaki de anlar. Ayrıca dibimde biten kendisi

Rollon altına hafif bir kat karbonatta sürüyorum. Gerçekten iyi oluyor

O ıslak görünümü engelleyememek benim sorunum. Yaz kış az çok bir ıslaklık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…