kolay vazgecen eş, boşanma, depresyon

görücü usulü + işi yok + ailesiyle yaşayacaksın+ ailesinin en ufak bir lafıyla seni karşısına alabiliyor... yani baştan hata zaten...

Bunlari canimin acisi gecince yapabilirim severken cok zor cok
Anlıyorum. Bir süre sonra bu duygularının yerini öfke alacak çünkü onun seni sevmediğini anlayacaksın. Değmez inan. Ve lütfen seviyorum ölüyorum diyip haklarından vaz geçme. Gelecekte pişman olursun.

görücü usulü + işi yok + ailesiyle yaşayacaksın+ ailesinin en ufak bir lafıyla seni karşısına alabiliyor... yani baştan hata zaten...
Isi var yeterince kazanmiyor malesef. Surekli kavga ediyomusum. 3-5 kavgayi toplayip boyle yapti. sevmese okadar turkiyeye gelirmiydi diyorum kendi kendime bir dedigimi 2lemedi. Ama ne yaparsa yapsin bosanalim demesi zaten hepsini sildi. cok kibardi saygiliydi kari kiz ayaklari yoktu. Birdaha boyle durust birini bulamayacagimi dusunmek beni cok uzuyor. Tek sorun hemen pes edip benden vazgecmesi oldu.

Anlıyorum. Bir süre sonra bu duygularının yerini öfke alacak çünkü onun seni sevmediğini anlayacaksın. Değmez inan. Ve lütfen seviyorum ölüyorum diyip haklarından vaz geçme. Gelecekte pişman olursun.
Seven bi insanin yapabileceklerini yapti zamaninda. Ama bosanalim demesi zaten herseyi bitirdi. Ben kin tutmadim biriktirmedim. Kinci olmadigim icin gun gectikce kendimi suclamaya basliyorum kotulugu cok cabuk unutuyorum ben hataliyim kaybettim diyorum

emin ol daha iyisini de bulursun... ailesi yüzünden sana böyle yapması başlı başına büyük bir sorun bence... ya evlendikten sonra orda seni ailesine ezdirseydi? o zaman ayrılmak daha zor olurdu senin için

Uzul , agla ama benim sucum diye dusunme sana yazik olur
Biz kadinlar neden boyleyiz aldatiliriz sucu kendimizde arariz , kucuk dusuruluruz yine ayni kendimizi suclariz
Ya arkadaslar kadiniz degerliyiz evlatlar yetistiriyoruz ne zorluklara yokluklara gogus geriyoruz
Erkek musvettelerine vermeyin prim , kendilerini bisey saniyorlar tepemize cikiyorlar
Simdi sil goz yaslarini dimdik dur , dur ki okuyan ve seninle kendini bagdastiran arkadaslarada ornek olsun arkadasim.

emin ol daha iyisini de bulursun... ailesi yüzünden sana böyle yapması başlı başına büyük bir sorun bence... ya evlendikten sonra orda seni ailesine ezdirseydi? o zaman ayrılmak daha zor olurdu senin için
Biliyorum ailesiyle yapamazdim. Ask insani kör ediyor. Son yillarda bilmiyorum neden ama dik durusum kayboldu. duygusal alttan alan tarafa donustum. Kimseye eyvallahim yoktu.yine o hallerime donmek istiyorum. benim bu duruma gelmeme sebep olmus beni dusunmemis. Bu kizla bi yola girdik yari yolda birakamam dememis. Olmazdi zaten. 1 bucuk yillik bir zaman kaybi.

Ben aslinda boyle pasif bi insan degilim. Son bikac yildir ozellikle okul icin sehir disina gittigimden beri sevgilileri hayattaki en vazgecilmez kisi olarak gordum cok baglanmaya basladim. Onun oncesinde kimseye eyvallahim yoktu hatasini gordugum 3 senelik iliskimi dahi 1 gunde bitirmisim donmemisimdir yalvarmalara ragmen. Kendimi artik bende taniyamiyorum. Etrafin laflarini takar oldum. Uzun zamandir is hayatimin olmamasida sanirim etken. Ozguvenim kayboldu. Kilo aldim fazlaca. 45 kiloyken 20 kilo fazlayim simdi. Cok kolay inanirim vazgecilmez kilarim karsimdakini. Eskisi gibi dik guclu kimseyi umursamayan ben olmak istiyorum yine.

Kuzenimin kızı nişanlısından ayrıldıgında çok üzülüp günlerce ağlamıştı ve tekrar bir araya geldiler halaları annesi babası çok ugraştı ayrıl bu çocuktan diye ama dinlemedi evlendi şuanda bin pişman ve rezil durumda kocasında her türlü pislik var üstelik eve para kazanıp getiren kendisi kocası işsiz güçsüz serseri ve yıllardır ayrılmak istesede ayrılamıyor çünkü adam kendisini öldürmekle tehdit ediyor kızda sırf hayatta kalkmak adına o rezil adama tahammül ediyor. Yani işin özü Sizin hayır bildiğinizde Şer, şer bildiğinizde ise Hayır vardır bunu unutmayalım
Kızkardeşimde düğününe 4 kalasıya ayrıldı ilk dönemleri zor olduysada şimdi çok mutlu bir evlilik yaptı anlayışlı ve ailesine düşkün bir aile babası.Umarım Rabbim sizinde karşınıza hayırlı olanı çıkarsın derim

Sakın ama sakın barışmak için girişimde bulunma canım.Emin ol en yakınını kaybetme acısı bile atlatılıyorken bu acı da gececek atlatacaksın ve iyikide bitmiş diyeceksin.
Bn böyle kangiren olmuş bir nişanlılık durumunu bitirmeyip evlendiğim için yeni evli ve binpişmanım.Sen bide ülkenden bile ayrılacaktın kii durumun daha vahim olacaktı.Unut gitsin farklı sosyla şeyler yapmaya çalış arkadaşlarınla görüş.onu sana hatırlatan nevarsa yoket sil yırt.

Bugun kucuk ablasi anneme yazmis bizden kaynakli bisey degil kizin kardesimize hep kufrediyomus hakaret ediyomus diye. Bende yazdim siz kufru davadan sonra gorursunuz diye. Beyin gucuyle bosanicak haliba hala acmamis dava. Acin hemen dedim. oyle yapmissam demekii saygiyi haketmemistir.. kalkmis 1 yil onceki seyleri simdi konusuyo. Bahanede Bu. Evlilik icerisinde hiç etmedim ozaman biriktiriyosa nikah yapmayacakti..

Kendimi sucluyorum. Keske kavga etmeseydim hic. Sinirle hakaret etmeseydim. Yinede vazgecmeye sebepmi gercek sevene. Gercek seven kin tutarmi keske bende kinci olabilsem. Butun gece uyumadim aglamaktan. Yuzum gozum sis. Herkesin gozunde kavgaci kufurcuyum. Ben yikmisim. Sucluluk depresyon keske olsem. Oraya gidip dugun planlama tarihimiz dava baslangicimiz olucak. Yasarken öldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…