- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
- Konu Sahibi aslapesetme34
-
Anlıyorum. Bir süre sonra bu duygularının yerini öfke alacak çünkü onun seni sevmediğini anlayacaksın. Değmez inan. Ve lütfen seviyorum ölüyorum diyip haklarından vaz geçme. Gelecekte pişman olursun.Bunlari canimin acisi gecince yapabilirimseverken cok zor cok
Isi var yeterince kazanmiyor malesef. Surekli kavga ediyomusum. 3-5 kavgayi toplayip boyle yapti. sevmese okadar turkiyeye gelirmiydi diyorum kendi kendime bir dedigimi 2lemedi. Ama ne yaparsa yapsin bosanalim demesi zaten hepsini sildi. cok kibardi saygiliydi kari kiz ayaklari yoktu. Birdaha boyle durust birini bulamayacagimi dusunmek beni cok uzuyor. Tek sorun hemen pes edip benden vazgecmesi oldu.görücü usulü + işi yok + ailesiyle yaşayacaksın+ ailesinin en ufak bir lafıyla seni karşısına alabiliyor... yani baştan hata zaten...
Seven bi insanin yapabileceklerini yapti zamaninda. Ama bosanalim demesi zaten herseyi bitirdi. Ben kin tutmadim biriktirmedim. Kinci olmadigim icin gun gectikce kendimi suclamaya basliyorumAnlıyorum. Bir süre sonra bu duygularının yerini öfke alacak çünkü onun seni sevmediğini anlayacaksın. Değmez inan. Ve lütfen seviyorum ölüyorum diyip haklarından vaz geçme. Gelecekte pişman olursun.
emin ol daha iyisini de bulursun... ailesi yüzünden sana böyle yapması başlı başına büyük bir sorun bence... ya evlendikten sonra orda seni ailesine ezdirseydi? o zaman ayrılmak daha zor olurdu senin içinIsi var yeterince kazanmiyor malesef. Surekli kavga ediyomusum. 3-5 kavgayi toplayip boyle yapti. sevmese okadar turkiyeye gelirmiydi diyorum kendi kendime bir dedigimi 2lemedi. Ama ne yaparsa yapsin bosanalim demesi zaten hepsini sildi. cok kibardi saygiliydi kari kiz ayaklari yoktu. Birdaha boyle durust birini bulamayacagimi dusunmek beni cok uzuyor. Tek sorun hemen pes edip benden vazgecmesi oldu.
Uzul , agla ama benim sucum diye dusunme sana yazik olurSeven bi insanin yapabileceklerini yapti zamaninda. Ama bosanalim demesi zaten herseyi bitirdi. Ben kin tutmadim biriktirmedim. Kinci olmadigim icin gun gectikce kendimi suclamaya basliyorumkotulugu cok cabuk unutuyorum ben hataliyim kaybettim diyorum
Biliyorum ailesiyle yapamazdim. Ask insani kör ediyor. Son yillarda bilmiyorum neden ama dik durusum kayboldu. duygusal alttan alan tarafa donustum. Kimseye eyvallahim yoktu.yine o hallerime donmek istiyorum. benim bu duruma gelmeme sebep olmus beni dusunmemis. Bu kizla bi yola girdik yari yolda birakamam dememis. Olmazdi zaten. 1 bucuk yillik bir zaman kaybi.emin ol daha iyisini de bulursun... ailesi yüzünden sana böyle yapması başlı başına büyük bir sorun bence... ya evlendikten sonra orda seni ailesine ezdirseydi? o zaman ayrılmak daha zor olurdu senin için
Ben aslinda boyle pasif bi insan degilim. Son bikac yildir ozellikle okul icin sehir disina gittigimden beri sevgilileri hayattaki en vazgecilmez kisi olarak gordum cok baglanmaya basladim. Onun oncesinde kimseye eyvallahim yoktu hatasini gordugum 3 senelik iliskimi dahi 1 gunde bitirmisim donmemisimdir yalvarmalara ragmen. Kendimi artik bende taniyamiyorum. Etrafin laflarini takar oldum. Uzun zamandir is hayatimin olmamasida sanirim etken. Ozguvenim kayboldu. Kilo aldim fazlaca. 45 kiloyken 20 kilo fazlayim simdi. Cok kolay inanirim vazgecilmez kilarim karsimdakini. Eskisi gibi dik guclu kimseyi umursamayan ben olmak istiyorum yine.Uzul , agla ama benim sucum diye dusunme sana yazik olur
Biz kadinlar neden boyleyiz aldatiliriz sucu kendimizde arariz , kucuk dusuruluruz yine ayni kendimizi suclariz
Ya arkadaslar kadiniz degerliyiz evlatlar yetistiriyoruz ne zorluklara yokluklara gogus geriyoruz
Erkek musvettelerine vermeyin prim , kendilerini bisey saniyorlar tepemize cikiyorlar
Simdi sil goz yaslarini dimdik dur , dur ki okuyan ve seninle kendini bagdastiran arkadaslarada ornek olsun arkadasim.
var mı cnm gelişme arıyor mu soruyor mu durum nasılBunlari canimin acisi gecince yapabilirimseverken cok zor cok
Hayir canim ne yuzle arayacak dimivar mı cnm gelişme arıyor mu soruyor mu durum nasıl
SEN NASIL OLDUN pekiHayir canim ne yuzle arayacak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?