- 26 Mart 2013
- 1.315
- 1.453
- 108
- Konu Sahibi aslapesetme34
-
Son lafiniz okadar guzelki..Evet erkekler bunun dengesini kuramıyor ne yazık ki.
Ya eşini ailesine ezdiriyor ya ailesini eşine ezdiriyor,bir taraf mağdur oluyor.
Genelde de ezilen eş oluyor zaten.
Öncelik eş olmalıyken dediğin gibi sona bırakılan oluyor.
Tahammül edilmesi en zor şey bu bence bir evlilikte..
Arkadaşın durumu da buna benziyor şimdiden belli etmiş kendini,ben de o yüzden yazdım.
Arkadaşım boşa kürek çektiğine inanıyorsan ineceksin o kayıktan..
Malesef cok sevdim. Sonucta bosanmis biri olucam. Gorumce kayinbaba 3lusu arasinda kaldim. Heryer hatiralar. Isimdende oldum arkadaslarimdandabide bosanma sureci nasil kaldiricam bilmiyorum
Geri gelip gelmeyecegi diye bisey yok o konularda ondan eminim. Ben ailesiyle evlenmisim okadar.sen asil hatayi, baska bir ulkede yasayan, ve nikahtan sonra geri gelip gelmeyecegi belli olmayan bir adamla nikah kiyarken yapmissin.
Ins canim kalbimdende bi atsam gerisi kolayboşanma kolay olur diye düşünüyorum cnm fiilen evlilik yok ortada
Son lafiniz okadar guzelki..
Cok haklisiniz bende tesekkur ederim desteginiz icin. Ins iyi dilekler ve dualarla feraha cikarim. Cekecegim varmis.Teşekkür ederim.
Tabi söylemesi kolay içinde bulunduğunuz durumu tahmin edebiliyorum.
Ama elde avuçta tutmayan ele avuca sığmayan birine sırtınızı dayayıp yıkılacağınıza şimdi sıkıntı çekmeyi göze alıp huzurla yaşayın.
Feraha çıkarsınız inşallah..
Insallah cok tesekkurlerdurumun çok zor olsa da dua et.. gerçekten hayırlısı olmş hakkında başka ülkede başka kültürle yetişmiş bi adamla evlenmişsin oraya gidip bunların kat be katını yaşayabilirdin üstelik yalnız...... inşallah bundan sonra mutlu olursun
laborant ve veteriner saglik teknikeriyim. Ayni zamanda saglik yonetimi ve sosyoloji okuyorum. sevgimi icimden atmak istedigim tek sey.Bardağın dolu tarafından bakın elbette zor bir durum ama en azından yol yakınken kurtuldunuz. Evlendiğiniz zaman bu adamla daha çok sorun çıkardı emin ol. Mesleğiniz ne? Umarım en yakın zamanda iş bulur, yeni bir hayata başlarsınız.
laborant ve veteriner saglik teknikeriyim. Ayni zamanda saglik yonetimi ve sosyoloji okuyorum. sevgimi icimden atmak istedigim tek sey.
Okadar gucsuzumki durup durup olmadik yerlerde gozlerim yasariyor. Ailem uzulmesin diye guclu gorunmeye calisiyorum. Seviyorum iyi davranirdi tek kotu lafi olmadi bana. Nasil bukadar kolay pes etti canimi yakan oYeni bir hayata başlayın yeni çevreler edinin umarım başarırsınız. Rumuzunuz gibi asla pes etmeyin!
iste bunu yapma.. iyi seyleri hatirlayip onu gozunde yuceltme.. kendini suclarsin sonra..Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim destekleriniz icin okadar degerliki yazilariniz benim icin. Suan kalbimde hala. Durduk yere gozlerim yasariyor. Arkadasimda nikahinda sahit olmami istedi. Nasil dayanicam kendi nikahim gelicek aklima. Allahim bana dayanma gucu ver kaldiramiyorum. Kolay pesetmeleri disinda melek gibiydi bigun desini yukseltmedi bana.
Tabiki oyle. Uzuldugum etraf. Birini duymasam biri uzucek beni. Laf soz sonucta islemler icin bile olsa evlendim.bukadar emek. Kalacak yeri yokken ben teyzemlerde kaldim onu bas ustunde tuttuk canimi yakan bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?