kolay vazgecen eş, boşanma, depresyon

sen asil hatayi, baska bir ulkede yasayan, ve nikahtan sonra geri gelip gelmeyecegi belli olmayan bir adamla nikah kiyarken yapmissin.

Son lafiniz okadar guzelki..

Son lafiniz okadar guzelki..

Teşekkür ederim.
Tabi söylemesi kolay içinde bulunduğunuz durumu tahmin edebiliyorum.
Ama elde avuçta tutmayan ele avuca sığmayan birine sırtınızı dayayıp yıkılacağınıza şimdi sıkıntı çekmeyi göze alıp huzurla yaşayın.
Feraha çıkarsınız inşallah..

durumun çok zor olsa da dua et.. gerçekten hayırlısı olmş hakkında başka ülkede başka kültürle yetişmiş bi adamla evlenmişsin oraya gidip bunların kat be katını yaşayabilirdin üstelik yalnız...... inşallah bundan sonra mutlu olursun

Bardağın dolu tarafından bakın elbette zor bir durum ama en azından yol yakınken kurtuldunuz. Evlendiğiniz zaman bu adamla daha çok sorun çıkardı emin ol. Mesleğiniz ne? Umarım en yakın zamanda iş bulur, yeni bir hayata başlarsınız.

Cok haklisiniz bende tesekkur ederim desteginiz icin. Ins iyi dilekler ve dualarla feraha cikarim. Cekecegim varmis.

Insallah cok tesekkurler

laborant ve veteriner saglik teknikeriyim. Ayni zamanda saglik yonetimi ve sosyoloji okuyorum. sevgimi icimden atmak istedigim tek sey.

Yeni bir hayata başlayın yeni çevreler edinin umarım başarırsınız. Rumuzunuz gibi asla pes etmeyin!
Okadar gucsuzumki durup durup olmadik yerlerde gozlerim yasariyor. Ailem uzulmesin diye guclu gorunmeye calisiyorum. Seviyorum iyi davranirdi tek kotu lafi olmadi bana. Nasil bukadar kolay pes etti canimi yakan o dedimya sevgim bitince yeni hayatim baslicak

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim destekleriniz icin okadar degerliki yazilariniz benim icin. Suan kalbimde hala. Durduk yere gozlerim yasariyor. Arkadasimda nikahinda sahit olmami istedi. Nasil dayanicam kendi nikahim gelicek aklima. Allahim bana dayanma gucu ver kaldiramiyorum. Kolay pesetmeleri disinda melek gibiydi bigun desini yukseltmedi bana.

bir de depresyona girecegine sevinmelisin, evlilik hayatini yasamadan gordun gercek yuzunu.. bosanma bile sayilmaz, nisan atmak diyelim..
insanlar ne zorluklarla bosaniyor, evini yuvasini birakiyor, gozunun yasiyla..

iste bunu yapma.. iyi seyleri hatirlayip onu gozunde yuceltme.. kendini suclarsin sonra..
sesini yukseltmedi de, 'bosanalim' diye bi lafi sakince soylese ne bagirarak soylese ne.. icerige bak sen..

arkadaşım üzülme biraz üzülür unutursun tanıdığım birinede nişanlıyken çok dediler gitti senin dediğin gibi afedersin öküz biriylr evlendi sevmişmiş şimdi yüzünün güldüğünü bi görmüyorum hep mutsuz hep kocasına laf sokar o nun umrunda olmaz hayatını bitirdi bana göre sende öyle yapma şükret bence bittine

Tabiki oyle. Uzuldugum etraf. Birini duymasam biri uzucek beni. Laf soz sonucta islemler icin bile olsa evlendim.bukadar emek. Kalacak yeri yokken ben teyzemlerde kaldim onu bas ustunde tuttuk canimi yakan bunlar.

Sen yine işlemler için yapmışsın nikahı a ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…