- 10 Mart 2015
- 82
- 11
- 28
- Konu Sahibi aslapesetme34
-
Tabiki oyle. zaten okadar yiprandimki manevi tazminat davasi acicam. Kendinin yaptiginida gectim ortanca ablasina noldu. Sever sayardik birbirimizi. Birden face ten atmalar muhattap olmamalar. Ailece psikopatlarmis. Cevap ve destek için çok teşekkür ederimbir de depresyona girecegine sevinmelisin, evlilik hayatini yasamadan gordun gercek yuzunu.. bosanma bile sayilmaz, nisan atmak diyelim..
insanlar ne zorluklarla bosaniyor, evini yuvasini birakiyor, gozunun yasiyla..
Haklisin. Psikopat bi aileye denk geldim malesef. 35 yasinda ablasi face ten atmış muhattap olmuyo. 65 yasinda babasi benle ugrasiyo. Ve o bunlari degil beni birakti. Yaziklar olsun hepsine.iste bunu yapma.. iyi seyleri hatirlayip onu gozunde yuceltme.. kendini suclarsin sonra..
sesini yukseltmedi de, 'bosanalim' diye bi lafi sakince soylese ne bagirarak soylese ne.. icerige bak sen..
Ah canim onunda yardimcisi olsun Allahim. her gecen gun daha iyi olucam. Hayatta gecmeyen sey yok. Anladimki en onemli sey sevgisiyle dag gibi duran biriymis. Kibarligi titizligi herseyi geçtim.arkadaşım üzülme biraz üzülür unutursun tanıdığım birinede nişanlıyken çok dediler gitti senin dediğin gibi afedersin öküz biriylr evlendi sevmişmiş şimdi yüzünün güldüğünü bi görmüyorum hep mutsuz hep kocasına laf sokar o nun umrunda olmaz hayatını bitirdi bana göre sende öyle yapma şükret bence bittine
Seninde durumun benim gibiymis canim. Inan paraci pintilerle olmuyo. Daha baba evinden cikmadin iyi dusun. Evlenince donmek daha zor. Benim nikahida herkes biliyo. Fotograflar falan evliyim yani. Ama napim onlarla yapamam. tek yatak odasinda bana neler yaptilar. Allahim yardimcimiz olsun. Lutfen iyi dusunSen yine işlemler için yapmışsın nikahı a ben düğüne kaç ay kala nikahı yapalım yapalım dediler düğün 9 mayısta 16 martta nikahı yaptım. o kadar pişmanımki aklı olan erkenden yapmasın dönüşte yok artık herkesin gözünde evlenmişim bana gelince herşeyi adetim olmayan şeyi bile zorla aldıran eşim abisinde kızın herşeyini erkek tarafı alıyo ve bana sen haksızsın diyo bana gelincede bi perdenin bile hesabını ayrıdan tutturuyo adalet mi bu ?
Canim Teşekkürler hala pek iyi degilim uzun zamandir antidepresan kullaniyorum ama cok hafifler. Tek sindiremedigim ablasiyla aramiz cok iyiydi irtibati kesti babasi ve kardesini doldurdu. Bu vebalin altindan nasil kalkacak. Canim hala aciyo. Ama gececek. Adim bosanmisa cikti durduk yereCanım nasıl oldun unutma hepsi geçicek bende bu dönemde birde psikolojik bir destek al zor ama asla pes etme
Ah canim onun hic gezmesi tozmasi yoktur bu huylari beni aşık etmisti kendine. Inan tek sosyal hayati ablalariydi. Gozu disarda bi insan degildi. Ailesine asiri duskun beni silecek kadar. O hayatlari bende biliyorum malesef oyleleri istanbuldada okadar cokki. Karakter olmayinca heryerde ayni. Ailesine hizmetci olmak dogru. Babasi dusun ev dayali doseli bizim evde bulasik makinasi yok kizin ogrensin dedi yikamayi. Hayir yikarim biliyorumda bu laf nedir densizlik. Annemde dedi sizde yoksa ben hediye gonderirim size. Parali olmadiklarini bende biliyorum 1.400 euro maas aliyo ev kredisi oduyo kendine yetmiyo ekstra ablasinin yaninda garsonluk yapiyodu haftasonu. Madem kendine guvenmiyodun neden evlilik adimlari attin. Bizi bitiren ailesi oldu. Sadece 1 ablasi bana destek digerleri evliler ama evin yolunu sasirmislar. Aradigim ne avrupaydi ne para. Kibarligi sadikligi kendine bagladi ama bukadar kuklalik yapmasindan yoruldum. Her adimindan haberik oldurdu oyle klasik erkek tipi degildi. Sadece cok.korkak ve nazli. Ama o babadan ayrilmadigi surece benim sonumda siginma evi olurdu. Dip bilmedigim icin muhtactim onlara. Kendi 7 de gidip 5 te isten cikiyo o saate kadar evden cikmamam lazimdi. kiyamadim annesi yok diye. Ama acimamak lazimdi. Nasil toparlarim bilmiyorum inan. Icimden atamadim hala.Ben sana is yaptirmam sana karisana resti cekerim derdi ama fis ciktiCanim benim vallahi zil takip göbek at ayriliyorsunuz diye hic dönüpde bakma bak sana söyle anlatayim avrupaya gelin gelmek neymis diye
Geliyorsun dilini bilmiyorsun,kültürü bilmiyorsun,ailesi sana istedikleri hizmetcilihi yaptiriyorlar,ogullarida sabaha kadar köpek gibi disco,kumar,kari kiz pesinde gezer.sen evde onun aulesine hizmetcilik edersin.ailesi ogluna laf geciremez gücleri sana yeter.sana devamli sabr et düzelir derler bisanmana izin vermezler.senin namus bekcin gibi gezerler yaninda .ha bu arada senin arkandan yaptiklari dedikidularda cabasidir.sen evde parasiz pulsuz hizmetci aldatilan dövülen bi gelin olmak istermiydin.senin basina bunlar gelicekdi canim kardesim.cünkü avrupaya gelin gelenlerin hepsi öyle malesef.suan kadin siginma evleri bizim türk gelinleriyle dolu.neden diye soracak olursan.aileler haci hoca geciniyor ogullari yabanci karilardan gelmiyor eve kumardan gelmiyor bu ogullarini ancak türkiyeden biri ceker düsüncesiyle türkiyeden gelin buluyirlar.olan geline oluyor kurtulmussun dua et.hem avrupa zengin mi saniyorsun sen herkezi:)))hepimizin kredi borcu yiginla.o arabalar o evler alin teri degil kredilerle aliniyor .ödemeyince sonunda satiliyor :))))))))güya hepsi zengin iste
Sen bakma onlara 1.400 euro maas cok ama cok az suan buralarda kiralar bile en az 700 euro elektirik en az 50 euro ev telefonu aylik sözlesmeli en az 40 euro yani bu maasi yüzünden ayni evde yasamani istemisler.inan bana bi süre sonra ayri da cikamzdiniz o evden.maasi gercekten cok düsükmüs.canim benim öyle diyon da evlenicegin adam sana ayda cikarip belirli bi miktar vermeli.parasiz da olmuyor.onlar epey bi ailecek fakir demekki yanlis anlama.sakin ezdirme kendni onu demek istiyorum yani.avrupda bi erkek o maasi almaz.alan kisiler ya dil bilmiyordur ya cevreleri yoktur saglam dostukluklari bile yok onlarin yani.cok da cimridir öyleleri.meslek bile yapamamis ordan anla iste gülüm benim.sakin toparlamaya calisma gececek canim.zaman herseyin ilacidir allah hangi derdi vermide pesine dermanini vermemis.ezdirme onlara kendini.bastan ezen sonuna kadar ezmeye calisir canim.lütfen türkiyedeysen is bul kendine oku calis yükselt kendini .ailene bak yardimci ol onlara.ne kendini ne aileni kimseye ezdirme.ben öyle yapmak isterdimAh canim onun hic gezmesi tozmasi yoktur bu huylari beni aşık etmisti kendine. Inan tek sosyal hayati ablalariydi. Gozu disarda bi insan degildi. Ailesine asiri duskun beni silecek kadar. O hayatlari bende biliyorum malesef oyleleri istanbuldada okadar cokki. Karakter olmayinca heryerde ayni. Ailesine hizmetci olmak dogru. Babasi dusun ev dayali doseli bizim evde bulasik makinasi yok kizin ogrensin dedi yikamayi. Hayir yikarim biliyorumda bu laf nedir densizlik. Annemde dedi sizde yoksa ben hediye gonderirim size. Parali olmadiklarini bende biliyorum 1.400 euro maas aliyo ev kredisi oduyo kendine yetmiyo ekstra ablasinin yaninda garsonluk yapiyodu haftasonu. Madem kendine guvenmiyodun neden evlilik adimlari attin. Bizi bitiren ailesi oldu. Sadece 1 ablasi bana destek digerleri evliler ama evin yolunu sasirmislar. Aradigim ne avrupaydi ne para. Kibarligi sadikligi kendine bagladi ama bukadar kuklalik yapmasindan yoruldum. Her adimindan haberik oldurdu oyle klasik erkek tipi degildi. Sadece cok.korkak ve nazli. Ama o babadan ayrilmadigi surece benim sonumda siginma evi olurdu. Dip bilmedigim icin muhtactim onlara. Kendi 7 de gidip 5 te isten cikiyo o saate kadar evden cikmamam lazimdi. kiyamadim annesi yok diye. Ama acimamak lazimdi. Nasil toparlarim bilmiyorum inan. Icimden atamadim hala.Ben sana is yaptirmam sana karisana resti cekerim derdi ama fis cikti
Canimsiiiinnn cok tesekkurler cok guzel yazmissin. Meslek yapmista dusuk meslekte lojistik firmasinin deposunda calisiyo kucuk kasabada oturuyolar. Bide o maasla ev kredisi oduyo. Baba tek kurus destek olmadi gectim takiyi bi cikolata almamistir. Benim dil ehliyet derken en az 1 yil Evde durmam gerek. Oda ben saglikciyim kendi isimi bulamazsam bana ya ablamin yaninda garsonluk yaparsin yada fabrikaya falan girersin oyle evi ayiririz dediler. Okadar imkanlari varken neden daha iyi meslekleri yapmazlar anlamam. Adam fakir ayagina yatiyo ama parali ama hicbir cocuguna tek kurus vermez fakirim fakirim diyo.Karisinia mc donaldsta bulasikcilik yaptiriyo. Ben yinede olsun dayanirim dedim ama o ciglik atan adam ve kilibik ogluyla yapamam daha burda doktor ve ogretmenleri reddettim hep. Gittim buna bulastim. Tavsiyelerini mutlaka dinlicem cok tesekkurler canim is ariyorum artik. beni seven bosanmis halimle sevsin artik ne diyim Allah yazmisSen bakma onlara 1.400 euro maas cok ama cok az suan buralarda kiralar bile en az 700 euro elektirik en az 50 euro ev telefonu aylik sözlesmeli en az 40 euro yani bu maasi yüzünden ayni evde yasamani istemisler.inan bana bi süre sonra ayri da cikamzdiniz o evden.maasi gercekten cok düsükmüs.canim benim öyle diyon da evlenicegin adam sana ayda cikarip belirli bi miktar vermeli.parasiz da olmuyor.onlar epey bi ailecek fakir demekki yanlis anlama.sakin ezdirme kendni onu demek istiyorum yani.avrupda bi erkek o maasi almaz.alan kisiler ya dil bilmiyordur ya cevreleri yoktur saglam dostukluklari bile yok onlarin yani.cok da cimridir öyleleri.meslek bile yapamamis ordan anla iste gülüm benim.sakin toparlamaya calisma gececek canim.zaman herseyin ilacidir allah hangi derdi vermide pesine dermanini vermemis.ezdirme onlara kendini.bastan ezen sonuna kadar ezmeye calisir canim.lütfen türkiyedeysen is bul kendine oku calis yükselt kendini .ailene bak yardimci ol onlara.ne kendini ne aileni kimseye ezdirme.ben öyle yapmak isterdim(zaten yükseldıgın mevkıdede sana denk bırı cıkar
Sen allaha sırtını daya gülüm ne bosanmıslar ne dul bayanlarımız evde kalmıyor:)))))paçayı son anda kurtarmıssın haberın olsun.üzülmede sakın.ben dil kursuna gıttım mesela 4 aylık 650 euroydu ,ıkı sene boyunca gıttım esımın durumu ıyıydı.ehlıyete yazıldım 5 defa kaybettımCanimsiiiinnn cok tesekkurler cok guzel yazmissin. Meslek yapmista dusuk meslekte lojistik firmasinin deposunda calisiyo kucuk kasabada oturuyolar. Bide o maasla ev kredisi oduyo. Baba tek kurus destek olmadi gectim takiyi bi cikolata almamistir. Benim dil ehliyet derken en az 1 yil Evde durmam gerek. Oda ben saglikciyim kendi isimi bulamazsam bana ya ablamin yaninda garsonluk yaparsin yada fabrikaya falan girersin oyle evi ayiririz dediler. Okadar imkanlari varken neden daha iyi meslekleri yapmazlar anlamam. Adam fakir ayagina yatiyo ama parali ama hicbir cocuguna tek kurus vermez fakirim fakirim diyo.Karisinia mc donaldsta bulasikcilik yaptiriyo. Ben yinede olsun dayanirim dedim ama o ciglik atan adam ve kilibik ogluyla yapamam daha burda doktor ve ogretmenleri reddettim hep. Gittim buna bulastim. Tavsiyelerini mutlaka dinlicem cok tesekkurler canim is ariyorum artik. beni seven bosanmis halimle sevsin artik ne diyim Allah yazmis
Canim benim ya guzel dileklerin icin cokk tesekkur ederim ins hislerin dogru cikar. Sanada sabirlar diliyorum mutlu ol daima. Guzel kalbini taaa buradan hissedebiliyorumSen allaha sırtını daya gülüm ne bosanmıslar ne dul bayanlarımız evde kalmıyor:)))))paçayı son anda kurtarmıssın haberın olsun.üzülmede sakın.ben dil kursuna gıttım mesela 4 aylık 650 euroydu ,ıkı sene boyunca gıttım esımın durumu ıyıydı.ehlıyete yazıldım 5 defa kaybettımDil yoktu ben ehlıyete basladıgımda zor oldu 4.500 euro para gıttı ehlıyete.o zamanlar sonuna kadar destekcıydı esım hakkını yıyemem ama sonun da olanlar bızede oldu.benım hıkaye uzun o yüzden içini daraltmaya gelmedım (aksine içimden bı ses senın bazı tabuları kırıp çok yükselıcegını suan baska bırıyken cok baska bı hal alacagını hissedıyorum.rabbım önüne güzel işler,bu işde başarılar,saglık ha bıde gönlü tertemiz bi insan cıkarsın.parayı katmıyorum bıle.allah sız calıstıkca verır zaten
Benım hissettıgım olur inşallah .bi gün dedıklerım cıkarsa yaz burdan bana olurmu?rabbıme emanet ol.yanında oldugumu unutma ne zaman sıkıntın olursa paylas kardesım olurmuCanim benim ya guzel dileklerin icin cokk tesekkur ederim ins hislerin dogru cikar. Sanada sabirlar diliyorum mutlu ol daima. Guzel kalbini taaa buradan hissedebiliyorum
Merhaba. 2013 son aylarinda gorucu usulu biriyle tanistirildim. Koylumuz tanidik aile cocukta efendi diye tanistirdilar. Basta istemedim ama tanidikca aşik oldum.sozlendik. Ufak tefek kiskancliktan tartismalarimiz oluyodu. Kiskanan taraf genelde bendim. O avusturyada yasiyo buradaki erkekler gibi degil kafasina yatmazsa cabalamaz ceker gider. baristik nisan oldu. Hicbir taki esya talep etmedim. Nikahi temmuz 2014 te yaptik vize islemlerimi halledip dugun yapmak icin. Bu arada benim icin surekli turkiyeye gelip gitti. Simdi 2015 mayisa dugun tarihi aldik salon tutuldu. ailesiyle birlikte yasicakmisim onuda kabul ettim kirilmasin oz annesi yok uvey annesi var. isine girdiginde evi ayiririz ozamana kadar birlikte yasicaz denildi. Gecen yatak odasi aldi pek begenmedim daha guzellerine bakalim dedim tartisma cikti yine küstu. Sonra kabullendim baristik. Ablalarindan biri babasini doldurmus vay sen paracisin biz fakiriz falan diye ciglik cigliga bana bagirdi. Bende bisey demedim telefonu kapattim. Oglu babasinin tarafina gecti senle kavga etmekten biktim bosanalim dedi bugun. Evlilik daha kagit ustunde ama ne farkederki. Bukadar kolay vazgecmek..canim cok yaniyor. Salonu iptal ettim. Yuzukleri attim. 1 yil onu bekledim calismadim. Simdi ben ne yapicam. Gecermi bu aci. agla agla bittim. Sucum gunahim yokken bi insan dugune kisa zaman kala nasil bunu yapar. lutfen bana akil verin
Canimmm benim ya tabiki yazarim cok tesekkurler sende yaz olurmu belki benimde bi faydam dokunur sana kendine cok iyi bak Allaha emanet ol canim kardesimmmBenım hissettıgım olur inşallah .bi gün dedıklerım cıkarsa yaz burdan bana olurmu?rabbıme emanet ol.yanında oldugumu unutma ne zaman sıkıntın olursa paylas kardesım olurmu
Bende karsiydim malesef kiyamadim bana kiyildi. Bende artik öyle dusunuyorum. Allah yadimcim olsun unutmak istiyorumüzülme bence seni allah kurtarmış arkadaşım...vverilmiş sadakan varmış..
şükür et şimdiden bitmiş..
gittinmi senin için daha kötü olacaktı inan bana.
.bbikere yanlış anlaşılmasın ama ben aileyle birlikte oturmaya karşıyım...
Simdi boyle soylemekte uygun olmaz genelleme yapmayalim. Turkiyedede herkes saglam degil. Bu karakter meselesi. Mutsuz olacagim dogru. Saglam karakteri yok.hayatin oralarada kabus olacak
bosan
Avrupada psk saglam adam yok
Bunlari canimin acisi gecince yapabilirimBundan koca olmaz iyi olmuş. Ama hemen boşanma. Canına oku, süründür. Önü sonu boşan tabi ama bin pişman et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?