Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.

benim saçlarım kısa boya miktarını nasıl ayarlamam gerekiyor bildiğim kadarıyla miktarı fazla boyanın yardımcı olursanız sevinirim...

akşam nihayet boyadım 9.1 rengine aynı tarif edilen gibi hazırladım avucuma sıktım şunu söyleyeyim çok pratik bişey kolayca boyama yapabilirsiniz,50 dk.bekledim ve sonuç mükemmel saçlarım yumuşacık ve renkte tam istediğim gibi,tek sorunum boya miktarı epeyce fazla benimde saçlarım kısaydı onu ayarlayamadım boyanın kalanı çöpe gitti onun dışında çok memnun kaldım:80:

akşam nihayet boyadım 9.1 rengine aynı tarif edilen gibi hazırladım avucuma sıktım şunu söyleyeyim çok pratik bişey kolayca boyama yapabilirsiniz,50 dk.bekledim ve sonuç mükemmel saçlarım yumuşacık ve renkte tam istediğim gibi,tek sorunum boya miktarı epeyce fazla benimde saçlarım kısaydı onu ayarlayamadım boyanın kalanı çöpe gitti onun dışında çok memnun kaldım:80:

merhaba. 9.1 rengi tam olarak nasıl çıkıyor kutudaki gibi mi? küllülük yoğun mu?

kızlar, ben de kızılın tonunu denedim, hani şu kırmızıya yakın olan en canlısı. uygulaması pratik, renk güzel oturdu amaa çok feci akıyor:( inş böyle aktıkça turunculaşmaz hemencikk..

Bugün markette benim de gözüme takıldı.şöyle bir renklere baktım ama istediğim kahve tonunu göremedim bir dahaki sefere...son aylarda saçlarımı çok boyadım istediğim renk tutturamadım.önce açık kumral denedim sonra küllü kumral ve en son koyu kestane şimdi ise çok koyu geliyor değiştirmek istiyorum istediğim renk saçı bulunca ekleyeyim buraya acaba nasıl elde ederim o rengi...

kolestonun yeni çıkardığı köpük boyayı kullanıp memnun olan var mı?

en azından boya yapacak arkadaşa ihtiyacı kalmaz insanın .reklamı çok hoşuma gitti.kullanan varsa hemen yorum bekliyorum...:71::71:

harıka otesı.iki gun once oyadım cok memnun kaldım.normalde 2 kutu boya kullanırken.bır kutu kopuk boya yettı arttı bıle

Dişadcım bende bundan mı alıp boyasam baksana 1 kutu yetiyormuş?

yok cnm hiç bulaşmayalım köpüğe hem koyu tutuyormuş hemde renk skalası az satıcı kızda öyle demişti pek tutulmadı diye boşver palette deluxe daha iyi :7:

sağol yaa off psikolojim bozuldu yarım saatte. nereye ne yazdığımı bilmiyorum :43:

olsun cnm normal saç bu hiçbir şeye benzemez insan sokağa çıkamaz kötü olunca sıcak çikolata hem güzel kapatır hem güzel bir renk ben yıllarca kullandım :7:

Nasıl sürüştüttürüyorsunuz onu yahu? Şampuan gibi denmiş ama her bir teline geliyormu ki köpük:1:
Merak ediyorum saçlarını canım fotoğraf yaparsın artık öncesi-sonrası diye :61:
canım özür dilerim yeni gördüm yazını :43::43: her teline iyi bi şekilde dağılıyo ama söyle bi sorun var çok yıprattı saçlarımı kaç aydır yaptığım bakım uçtu gitti. sanki diğer krem boyalara göre daha yıpratıcı geldi bana.

canım özür dilerim yeni gördüm yazını :43::43: her teline iyi bi şekilde dağılıyo ama söyle bi sorun var çok yıprattı saçlarımı kaç aydır yaptığım bakım uçtu gitti. sanki diğer krem boyalara göre daha yıpratıcı geldi bana.

hadi ya bana da pek zarar vermez gibi geliyordu nedense köpük diye eralde.geçmiş olsun canımm artık tekrar bakım yapmak zorundasın ki toparlansın saçlarınAman zaten en iyisi krem boya öyle köpük falan olmaz o iş.

kızlar anlattıgınız kadar kötü mü köpük boya ya gecmis olsun saclarla sacımız dertte:( bende sacımı kuafore boyatıcaktım sonra kolestonun köpuk boyasıyla evde kendimmi boyasam diye düşündüm. Bu resımde 3.sıradaki 7.0 kumralı istiyorum renk tutarmı suanki rengim fındık kabugu,;
$koleston.webp
ve su renk tam olarak nedir akar mı ? bunu cok begendim ama tutmaz diye korkuyorum rengi bilen varmı? :
$2r3dmjd.webp

ve aslı'nın su resmindeki saç rengi demin 2.paylastıgım kahve tonundaki rengin aynısı sanırım cok benziyorlar fikir verin lütfen bu renk için kuafore gitmem gerekli mi evde nasıl tutturabilirm??:
$71a167f1290bd358f3f6ef26fae538d7.webp

ya da kuafore mi gitmeliyim risk almadan??

Back
X