Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

arkadaşlar annem dün boyadı bununla kızıl büyü rengine özellikle hiç kızıl gibi olmadı simyah duruyor sadece dipleri kızıl yani ve boyarken çok iğrenç kokuyor ben dayanamadım hemen gittim öyle normal boya gibi değil ağır ve alkol gibi. ama bir güzel yönü her yere eşit dağılıyor ama ben de saçımı boyıcam yakında ben normal lorealle boyamayı düşünüyorum.

cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.

banada yardımcı olursan sevinirim şuan saçlarım boyasız siyah ama ben kahve olsun istiyorum turunculaştırmadan istediğim kahve tonuna hangi numarayla ulaşabilirim kuaförler oryalle açıyor oryale kesinlikle bulaşmak istemiyorum geçen yıl o hatayı yaptım belime kadar olan saçlarımdan oldum ve ayrıca tupturuncu ve her yanı farklı tonda oldu üstelik kazık gibi yapmasıda cabası bana yardımcı olursan çok sevinirim tavsiyene ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

deneyenlere bir sorum olacak

bu köpük boyalar beyazları kapatır mı?

bir de beyazlarım çok fazla var.. en iyi hangi marka beyazları kapatır?? :34:

deneyenlere bir sorum olacak

bu köpük boyalar beyazları kapatır mı?

bir de beyazlarım çok fazla var.. en iyi hangi marka beyazları kapatır?? :34:

10 gün öncesinde lorealin köpük boyasını denemiştim enfes kahve adıyla 6,2 almıştım.ilk kez evde boya yaptığımdan önce diplere sürmem gerektiğini unuttum bilemedim.tabii beyazlarım hep kaldı.zaten bu süre içinde hemencik aktı.bende bugün koleston aldım çikolata kahve 6.7
lorealden daha fazla miktar boya çıktı ve daha güzel yedirdim diyebilirim.sadece arka tepemde bi alan yine kalmış sanırım orayı yine unuttum:37: ama geçenkine göre ön ve yan tarafımdaki beyazlar tamamen kapandı.tabii ne kadar gidecek bilmiyorum hemen akacakmı bakalım.ben koleston krem boyasının aşk alevi ve kızıl büyüsünü uzun zaman kullanmıştım memnundum (boyayı alıp kuaföre boyatıyordum) eğer memnun kalırsam maddi olarak daha hesaplı olacak kuaförden.. kuaförün ne olduğu belirsiz kalitesiz boyalarından da iyidir diye düşünüyorum.bekleyip görücez:51:

10 gün öncesinde lorealin köpük boyasını denemiştim enfes kahve adıyla 6,2 almıştım.ilk kez evde boya yaptığımdan önce diplere sürmem gerektiğini unuttum bilemedim.tabii beyazlarım hep kaldı.zaten bu süre içinde hemencik aktı.bende bugün koleston aldım çikolata kahve 6.7
lorealden daha fazla miktar boya çıktı ve daha güzel yedirdim diyebilirim.sadece arka tepemde bi alan yine kalmış sanırım orayı yine unuttum:37: ama geçenkine göre ön ve yan tarafımdaki beyazlar tamamen kapandı.tabii ne kadar gidecek bilmiyorum hemen akacakmı bakalım.ben koleston krem boyasının aşk alevi ve kızıl büyüsünü uzun zaman kullanmıştım memnundum (boyayı alıp kuaföre boyatıyordum) eğer memnun kalırsam maddi olarak daha hesaplı olacak kuaförden.. kuaförün ne olduğu belirsiz kalitesiz boyalarından da iyidir diye düşünüyorum.bekleyip görücez:51:

yıllar önce bende senin gibi düşünüp boyamı götürüyordum.ama mantıksız bir yaklaşım bence çünkü hem boyaya para veriyordum hem kuaföre el emeği parası.birde tam istediğim renk tutmuyordu çünkü kuaförler en az 3 rengi karıştırıyorlar ve miktarlarıda farklı farklı oluyor.yani öyle kutudaki rengi beğenmek yeterli olmuyor bu işin profesyoneli olmak gerekir.hem onların kullandığı boyaların kapatıcılığıyla ev tipi boyların arasında çok fark var.kısacası iyi bir kuaföre gidip saçları teslim etmek

kızlar yaklaşık bir yıldır loreal casting koyu kestane kullanıyordum.. şuan elimde koleston köpük boya 6.0 koyu kumral var. kaşlarım siyah( kendi rengi).. sizce nasıl durur :26:
boyayı hazırlayıp önce bi tutam saça uygulayıp görsem beğenirsem ertesi gün uygulasam boyaya zarar vermiş olurmuyum
:26:

Arkadaşlar koleston köpük boyanın 7.0 nolu olanını bir arkadaşım denedi...onun saçında çok fazla beyaz var...
dip boya şeklinde yapmış sonra taramış...yeteri kadarda bekletmesine rağmen sonuç pek parlak olmamış..
yani beyazlar kapanmamış... beyazları olan arkadaşlara duyurulur...
kolestonun normal olanı işte bu tüpten sıkılanlarının beyaz kapatma özelliği daha iyimiş... :21:

bende bu aksam fındık kabuguna boyadım birazdan yıkayacagım bakalım nasıl oalcak saclarım biraz yetöedi gibi oldu ama sanki inş her yerine eşit girerde bi daha ugrasmam yaaaa :))) ayy merake diorum bakam nasıl olcakkkk

arkadaşlar annem dün boyadı bununla kızıl büyü rengine özellikle hiç kızıl gibi olmadı simyah duruyor sadece dipleri kızıl yani ve boyarken çok iğrenç kokuyor ben dayanamadım hemen gittim öyle normal boya gibi değil ağır ve alkol gibi. ama bir güzel yönü her yere eşit dağılıyor ama ben de saçımı boyıcam yakında ben normal lorealle boyamayı düşünüyorum.
Canım annen hangi rengin üstüne boyadıda simsiyah oldu?

Kızlar ben de koleston köpük boya ile saçlarımı boyadım az önce.Çikolata kahve rengine.Birazdan sürem dolacak,umarım istediğim gibi olur.Ben şimdilik pek memnun kalmadım.Berbat ve yakıcı bir kokusu var,kullanıcı yorumlarına baktığımda çok güzel koktuğunu söyleyenler vardı,onların burnu tıkalı olmalı.Ben nefes almakta zorluk çektim resmen.Ayrıca kullanma klavuzunda çalkaladıktan sonra açmayın,ürünü içinde bekletmeyin,patlayabilir yazıyor diye ödüm koptu.Saçlarım kısa olduğu için kalan boyayı ne yapacağımı bilemedim,kapağı açsam da patlayabilirdi sonuçta içinde bekletsem de.En sonunda yavaşça açtım ve lavoyada döktüm.Yıkadıktan sonra umarım değer bu işkenceye.Klasik boyalarla ben hiç sorun yaşamıyordum.

Aynen aynen. Ben annemin saçını boyadım normal kızıl büyü ile boyardık hep bu sefer köpük almış onun da baya koyu oldu ama sanırsam yıkandıkça daha kızılımsı oluyor.

Ağlamak üzereyim,saçlarım hiç istediğim gibi olmadı.Turuncu gibi bir şey oldu,tam turuncu da değil aslında.Tekrar ne zaman boyayabilirim acaba?

Bnde alacam en kısa zamandaa çok rahat kolay biçimde boyanır saçlar iyi akıl edip çıkartmışlar:)))

kızlar bu boyayla dip boyasını nasıl yapıyorsunuz?tamamına sürünce dipler farklı boyalı yerler farklı renk almıyormu?

Ben de bu boyayı çok merak ediyorum. En kısa zamanda alıp kullancam. Yorumumu da yazarım buraya hemen. Ama anlatılanlara göre baya kullanışlı bi ürün ve memnun kalınmış genelde. Bakalım deneyip görcez :34:

kızlar, ben de kızılın tonunu denedim, hani şu kırmızıya yakın olan en canlısı. uygulaması pratik, renk güzel oturdu amaa çok feci akıyor:( inş böyle aktıkça turunculaşmaz hemencikk..

Canım kesinlikle sana katılıyorum ben de kızıl büyüsünü boyadım felaket derecede akma yapıyor bir de saçlarımın uçlarını çok kuruttu ve kırılma yarattı boyamaz olaydım. Tamam boyaması çok basit ve renk şahane güzel oturuyor saça ama yaa akması ve yıpratmasına ne demeli inanın dip boya yapmaya korkuyorum şu an :(( fotomu da koydum renge bakabilirsiniz
$kızıl.webp buraya yüklenince biraz daha kahve kızıl gibi çıkmış ama gerçek foto böyle değil

Son düzenleme:
kızlar, ben de kızılın tonunu denedim, hani şu kırmızıya yakın olan en canlısı. uygulaması pratik, renk güzel oturdu amaa çok feci akıyor:( inş böyle aktıkça turunculaşmaz hemencikk..

Canım kesinlikle sana katılıyorum ben de kızıl büyüsünü boyadım felaket derecede akma yapıyor bir de saçlarımın uçlarını çok kuruttu ve kırılma yarattı boyamaz olaydım. Tamam boyaması çok basit ve renk şahane güzel oturuyor saça ama yaa akması ve yıpratmasına ne demeli inanın dip boya yapmaya korkuyorum şu an :((:44:

cok kullanıslı bır boya ben egıtımını verıyorum tanıtım hostesı arkadaslara. kıvamı yogun oldugu ıcın heryere esıt dagılıyor ve cok kullanıslı sacı sampuanlar gıbı boyayabılırsınız. akma yada sıcrama kesınlıkle yapmıyor arkadaslar. urunle ılgılı bır sorun olursa bana danısabılırsınız 18 farklı renk secenegımız mevcut.

selam benim de bu konuda bir sorum olacak size,
benim şu anki saç rengim açık bakır tonlarından biri fakat sonraki saç rengim için küllü kumral düşünüyorum,
bir sıkıntı olur mu acaba?

azönce denedim siyah rengini bence güzel parlaklık ve solgun olmayan bi renk oldu zaten koyuydu saçlarm öneririm ama herzamna favorim lorealdr.(preference serisi)

kızlar yaklaşık bir yıldır loreal casting koyu kestane kullanıyordum.. şuan elimde koleston köpük boya 6.0 koyu kumral var. kaşlarım siyah( kendi rengi).. sizce nasıl durur :26:
boyayı hazırlayıp önce bi tutam saça uygulayıp görsem beğenirsem ertesi gün uygulasam boyaya zarar vermiş olurmuyum
:26:
boyadınmı canım..bende 6 noyla boyadım ama paletteyle kıyaslarsam o kadar da beğenmedim derim
Kızlar ben de koleston köpük boya ile saçlarımı boyadım az önce.Çikolata kahve rengine.Birazdan sürem dolacak,umarım istediğim gibi olur.Ben şimdilik pek memnun kalmadım.Berbat ve yakıcı bir kokusu var,kullanıcı yorumlarına baktığımda çok güzel koktuğunu söyleyenler vardı,onların burnu tıkalı olmalı.Ben nefes almakta zorluk çektim resmen.Ayrıca kullanma klavuzunda çalkaladıktan sonra açmayın,ürünü içinde bekletmeyin,patlayabilir yazıyor diye ödüm koptu.Saçlarım kısa olduğu için kalan boyayı ne yapacağımı bilemedim,kapağı açsam da patlayabilirdi sonuçta içinde bekletsem de.En sonunda yavaşça açtım ve lavoyada döktüm.Yıkadıktan sonra umarım değer bu işkenceye.Klasik boyalarla ben hiç sorun yaşamıyordum.
aynen bende kokusundan çok rahatsız oldum,aşırı keskin bir kokuydu..
uygulaması çok rahat ve pratik, fakat denemem bir daha..:19:

Canım kesinlikle sana katılıyorum ben de kızıl büyüsünü boyadım felaket derecede akma yapıyor bir de saçlarımın uçlarını çok kuruttu ve kırılma yarattı boyamaz olaydım. Tamam boyaması çok basit ve renk şahane güzel oturuyor saça ama yaa akması ve yıpratmasına ne demeli inanın dip boya yapmaya korkuyorum şu an :((:44:
katılıyorum sana;saçımı kuruttu.saç diplerimi kuruttu, kabuklanma kepeklenme yaptı..
canım palettemi terketmem bir daha..:26:

kısacası ben memnun kalmadım..:50:

Back
X