Annesine güzelce anlatın. Yardıma ihtiyacı olup olmadığını sorabilirsiniz.Slm kızlar…komşu ile aynı yaşta çocuklarımız var o yüzden sık sık gider gelirler çocuklar,bizde arada çay kahve içeriz çok sık olmamakla birlikte,kaç gündür izinliyim evdeyim çocuk ne zaman bize gelse aç olduğunu söyleyip yemek istiyor,ve abartısız kapı eşiğinden geçer geçmez bugün de aynısı oldu 1 saat önce geldi ve eşikten geçer geçmez ben açım dedi,annesinin evde olup olmadığını sordum evde uyuyor dedi bu saat olmuş çocuk kahvaltının üzerineymiş(sordum çocuk söyledi)yemek bıraktım yediler ama çocuğa üzülmeye başladım ne yapayım annesi ile konuşayım mı?yanlış anlar mı?Annesi hamile bu arada..
Umarım öyledir.Ya bazı çocuklar bunu huy ediniyor olabilir. Bir komşumuzun oğlu bize gelince aynen böyle açım derdi, annesi öyle üzülürdü ki ben yapıyorum yemiyorum istemiyorum diyor size gelinde böyle. Kadının teklif ettiğine, ısrarla yemek yedirmek istediğine şahidim ama çocuk yok derdi bize gelince açım. Huy edinmişti
Çocuğun üstü başı temizse ilgileniyorsa kadın yemek konusunda huysuzluk yapıyor demektir yani yemek yedirmeyen üstünü de temizlemez ilgilenmez deUmarım öyledir.
Dün geldiğinde kuru ekmek istemişti sadeleş sürmemi istedi yoktu fıstık ezmesi teklif ettim istemedi,sade ekmek yedi..o değil sayesinde benim çocukta bikaç lokma yiyor ona bakıp :)Çok üzüldüm yazık çocuğa ya . Hamilelik benim de çok zor geçti bulantıli kanamalı ama bir çocuğa birşey koymak bu kadar zor olmamalı babası akşamdan hazirlasin isitabilir annesi de yazık . Siz deseniz mi demeseniz mi bilemedim bende ya . Size gelmese ne yapacak bu çocuk yani yanlış anlarsa anlasın bilmiyorum bakımını yapamıyorsa annesini çağırsun çocuğun suçu ne ki
Demek ki gerçekten aç yoksa sadece ekmek yemez çocuk bence siz konuşun bir çocuğu olduğunu hatırlaması lazımDün geldiğinde kuru ekmek istemişti sadeleş sürmemi istedi yoktu fıstık ezmesi teklif ettim istemedi,sade ekmek yedi..o değil sayesinde benim çocukta bikaç lokma yiyor ona bakıp :)
Çocuklar kanka gibi oldu artık,zaptedemşyoruz sürekli birbirlerini istiyorlarKomşu çocuğunu eve alarak hata ediyorsunuz. Yarın çocuğun başına bir yerde iş gelir, Fonetlerin evine gitmişti orada oldu derler.
Dediğim gibi mesele fazladan bi tabak koymam değil,çocuğun bu saate kadar sadece kahvaltı yaptığını söylemesiYa bence hiç lafını açmayın bile. Bazı çocuklar böyledir. Başkasının evinde yemek hoşuna gider. Ne var sanki kendi çocuğunuzla birlikte o da yesin işte.
Ya ama mesele çocuğun yediği iki lokma değil ki kuru ekmek bile yiyormuş tamam hamilelik zor geçebilir ama çocuğunun karnını doyurmak için çözüm bulmak zorundalar karı koca . Yazık yani belki konusunca aklı başına gelir gerçi sorumsuz biriyse hep sorumsuz olur amaİzniniz bitince artık size gelmeyecekse söylemeyin.
Çok güzel yemek yiyen bir çocuk,her şeyi de yer çok seçici değil,meyve tekliflerimde falan heyecanlanır..üstü başı temiz,annesi iyi temiz biri,bilmiyorum bugünlerde mi hamilelikten dolayı boşladı ya da çocuk yedikten sonra artık sürekli istemeye başladı bilemiyorumÇocuğun üstü başı temizse ilgileniyorsa kadın yemek konusunda huysuzluk yapıyor demektir yani yemek yedirmeyen üstünü de temizlemez ilgilenmez de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?