Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Zaten öyle kedi gibi asla aldatmam asla seviyorum diyip duruyor nasıl yalvarıyor benim gözüm kara biliyor net olursa defederim
valla arkadaşım biz çok gördük hem burada hem reel hayatta kedi gibi yalvaranıda yapmam diye öz çocuğunun üzerine yemin edip yapanıda kocanı güzelleme.
elinde ispatlamak için belki bir sebep olacaktı ve sen bu sebebi ellerinle ortadan kaldırdın çünkü vaz geçecek gücün yok henüz

Hanımefendi 8 9 aydır olay olmuş neyi bekleyim daha zaten bekledim beklediğim kadar 8 9 ay önce numara verdi ben engelledim sonra geçen ay aradı ipler koptu bende

İspat yok 8 9 aydır numara verilmiş hiç bir şey yok ortada wp den engel bile kalkmamış başka numarası varsa bilmiyorum işte bıraktığı

e tabi söyleyecek kadını daha tanimiyo kapida karşılaşsan size ulasmak icin esinizin numarasini almiştim ama sizinkinide alabilirmiyim dese ne derdin eşine?
karşılaşma ihtialinin sıfır oldugu bir kadına eşin numarasini verse bundan haberiniz olurmuydu mesela?

8 Yok ben güvenmiyorum yapar mı yapar. Kadın diyor yapacak olsam erkekler kolay kanar yapardım diyor

Hanımefendi 8 9 aydır olay olmuş neyi bekleyim daha zaten bekledim beklediğim kadar 8 9 ay önce numara verdi ben engelledim sonra geçen ay aradı ipler koptu bende
bekleyeceksin, ses etmeyeceksin görmeyeceksin bakalım işin sonu nereye gidecek kadın bir hamle yapacak mı? olayı soguttu sonra devammı ediyor yoksa geeçekten işimi düşüyor

Bana kendi söylemese haberim olmazdı

bekleyeceksin, ses etmeyeceksin görmeyeceksin bakalım işin sonu nereye gidecek kadın bir hamle yapacak mı? olayı soguttu sonra devammı ediyor yoksa geeçekten işimi düşüyor
Bilmiyorum 9 ay geçti valla daha ne kadar bekleyim varsa ortaya çıksn dedim belki kadın söyler eşim ona bir şey dediyse dedim

Bilmiyorum 9 ay geçti valla daha ne kadar bekleyim varsa ortaya çıksn dedim belki kadın söyler eşim ona bir şey dediyse dedim
soyleyecek olan 9 ayda söylerdi hatta ortaligi bir birine katardi oyle bir durumda demek ki ya söylenmemiş, yada söylemiş ama hoşa gidilmiş siz bunu işte sessiz sakin çozecektiniz.

tamam işte sorun kadın degil, sorun eşin.
Eşim de nah yapardı diyor o kim ki diyor yaşlı başlı diyor. Gerçekten kadın kilolu kapalı 40 küsür yani normalde evde bile görsem aklıma gelmez ben de ilk dedim öyle biri değildir ama kimseye güven olmaz

soyleyecek olan 9 ayda söylerdi hatta ortaligi bir birine katardi oyle bir durumda demek ki ya söylenmemiş, yada söylemiş ama hoşa gidilmiş siz bunu işte sessiz sakin çozecektiniz.
Ne yapacaktım telefon dökümanı çıkardım yok hiç bir msj yok eşimin telefonu hep ortada şifreyi biliyorum ama ben aramadan arama demişse ya da başka numara varsa bilemem. Eşim i engelli de aramış eşim görmemiş bile 3 hafta sonra tesadüfen ben gördüm

yani pek kiloya dış görünüşe bakmıyor birine asılmak, malum erkeklerde tak kese kağıdını kafasında olduğu için.
eşiniz kaç yasinda ?

Kel göbekli sümük atılmatacak kocalar için yarab ne dümenler dönüyor.
Ya iyi hoş ilk konu da dedik haklı. Ama siz zıvanadan çıkmışsınız.

Bu nedir böyle kadın vajinası senin kocanlamı eylicek yani.
Yaptığınız çok ayıp kadının yerinde olsam sizi mahkemede süründürürüm.
Kocanin telefonundan heryerden engelleseydiniz bu rezilligi cikartana kadar.

e sessiz sessiz bakmışsın bi delil yok kocanla niye kavga ediyosun?
komşuya bir çay içmeye gidip eşimi aramışsiniz gecenlerde bir problem mi vardı diye soracaktın o alırdı mesajı

Engellemiştim zaten aramalar engelli kutusuna düşmüş ondan sonra ben engeli kaldırıp aradım

e sessiz sessiz bakmışsın bi delil yok kocanla niye kavga ediyosun?
komşuya bir çay içmeye gidip eşimi aramışsiniz gecenlerde bir problem mi vardı diye soracaktın o alırdı mesajı
Ben şuna kızdım ben numaramı attım beni aramıyor kaydetmiyor eşimi arıyor çok saçma yani gerçekten ne çayı ya valla. Bir de ben hayat mücadelesi veriyorum 1 çocukla işim yok ne bilim ne demogoji yani bir şey isteyeceksen gel benden iste garip

Valla yoğun bakımda yaşlı 90 yaşında kadına bile tecavüz ediliyor ben kimseye güvenmiyorum ama ilk başta bende kadına iyi dedim hatta aradım
bak mesela ben eşim için hiç boyle seyler düşünmem, aldatabilirmi tabiki aldatabilir her zaman bir ihtimaldir ama bunun içinde kontol manyağı olmadım olmamda yani yaparsa yakalarsam tekmeyi basarım.
neden kendi hayatımi kendime zindan edeyim değermi değmez canıma yazık yahu.
kirli donunu kirli sepetine atmayi beceremeyen varlıklar için bu ne hırs bune çaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…