Komşu kadın, eşim ve Son DURUM

Ahhh buradakiler çoğunluğu yuva yıkıcı zati.
Bence esin tekmeyi basacagini anladığı için geri vites yaptı.

Yav çok mu masum benim numaram dururken eşimi arıyor sil diyorum eşime yavrum diyor şaka mısınız
Tamam madem öyle, çok şüphe duyduğunuz bir durum var. Kocanızı kapının önüne koyun. Kadını da engelleyin. İkisi ne hali varsa görsün. Yok kocama güveniyorum onun suçu yok diyorsanız kadını niye darlıyorsunuz? Tamam kadın takık, saplantılı biri olsun. Eee? Arayıp saydırmak yerine siz gidin şikayet edin o zaman. Edemezsiniz çünkü ne diyeceksiniz?

Ayrıca buradakiler yüzünden şüpheye düştüm demek ama buraya iki günde üç konu açmak… aynen aynen

Hatta istese konu sahibinin eşini de ayartırdı belki. Adamda öyle bir potansiyel var sanki.
Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansın

Kadını karı koca arayıp hakaret etmeniz çok cringe. Sulu kulede mi oturuyorsunuz ?

Tamam kardeş boşanma, aman boşanmayın ki etrafa dağılmayın.
Ne alaka ya kadın bana diyor sizin paranız var benim yok ee ona ne insan gibi ihtiyacım var dese belki verirdim bunlara ne gerek var

Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansın
Hala kadini suclu buluyorsunuz ya, pesss yani. Esiniz kadina zorla mi vermis numarasini?

Kadını karı koca arayıp hakaret etmeniz çok cringe. Sulu kulede mi oturuyorsunuz ?

Tamam kardeş boşanma, aman boşanmayın ki etrafa dağılmayın.
Yok ben dedim ne varsa öğreneyim milletin kadınından banane beni eşim alakadar eder o yapsa kadın çok herkes yapabilir kötülük

Hala kadini suclu buluyorsunuz ya, pesss yani. Esiniz kadina zorla mi vermis numarasini?
Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki ben yardım ederim

Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki ben yardım ederim
Kadinin size karsi bir sorumlulugu yok ki, kimle samimiyse kimke muhabbeti varsa onu ariyor iste anlamiyor musunuz siz burdan?

+1500
Kadin ne yaparsa yapsin esiniiz duzgun , iradeli biri ise avucunu yalar

Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki nn
Uuuu ne kocaymış be
Pamuklara sarda
Hanımefendi ben kocama yaptıklarımı yazmıyorum çünkü o benim sorunum kadını anlatıyorum eşime zaten neler saydım neler yaptım ona güvenmiyorum sana dedim babamın oğlu olsa güvenmem yani yapar mı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…