- 30 Aralık 2009
- 4.710
- 20.649
- 833
- Konu Sahibi Merve Aycan
-
Ahhh buradakiler çoğunluğu yuva yıkıcı zati.Eşim yapmış olsa zaten tekmeyi basardım sanki ayrılmaktan korkuyorum o kadar üstüne gittim herkesi kattım zaten ona numara verdiği için etmediğim şey kalmadı ama bana ilk gün söyledi zaten bir araması bir mesajı olsaydı def ederdim. Verdiği gün bana söyledi ama burdakiler oyun seni kandırıyor dedi ben de şüpheye düştüm
Yok o dediği şeyde haklı, istese 50 tanesini kapısına dizer.Ne haklısı ya benim numaram var yardım için arıyormuş ısrarla ama beni aramıyor eşim engellemiş hala beni aramıyor valla garip
Tamam madem öyle, çok şüphe duyduğunuz bir durum var. Kocanızı kapının önüne koyun. Kadını da engelleyin. İkisi ne hali varsa görsün. Yok kocama güveniyorum onun suçu yok diyorsanız kadını niye darlıyorsunuz? Tamam kadın takık, saplantılı biri olsun. Eee? Arayıp saydırmak yerine siz gidin şikayet edin o zaman. Edemezsiniz çünkü ne diyeceksiniz?Yav çok mu masum benim numaram dururken eşimi arıyor sil diyorum eşime yavrum diyor şaka mısınız
Ona da üzülüyorm 2 gündür yemek yemedi eşim. Kadın diyor siz 2 maaşınız memursunuz biz gariban yardım için konuşmam istedim ne alaka yaCool story bro
Hatta istese konu sahibinin eşini de ayartırdı belki. Adamda öyle bir potansiyel var sanki.Yok o dediği şeyde haklı, istese 50 tanesini kapısına dizer.
Yok o dediği şeyde haklı, istese 50 tanesini kapısına dizer.
Evet herkes bulur ama bize 2 maaş diyor belki de bunlar saf para koparayım kafasındaYok o dediği şeyde haklı, istese 50 tanesini kapısına dizer.
Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansınHatta istese konu sahibinin eşini de ayartırdı belki. Adamda öyle bir potansiyel var sanki.
Ne alaka ya kadın bana diyor sizin paranız var benim yok ee ona ne insan gibi ihtiyacım var dese belki verirdim bunlara ne gerek varKadını karı koca arayıp hakaret etmeniz çok cringe. Sulu kulede mi oturuyorsunuz ?
Tamam kardeş boşanma, aman boşanmayın ki etrafa dağılmayın.
Hala kadini suclu buluyorsunuz ya, pesss yani. Esiniz kadina zorla mi vermis numarasini?Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansın
Yok ben dedim ne varsa öğreneyim milletin kadınından banane beni eşim alakadar eder o yapsa kadın çok herkes yapabilir kötülükKadını karı koca arayıp hakaret etmeniz çok cringe. Sulu kulede mi oturuyorsunuz ?
Tamam kardeş boşanma, aman boşanmayın ki etrafa dağılmayın.
Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki ben yardım ederimHala kadini suclu buluyorsunuz ya, pesss yani. Esiniz kadina zorla mi vermis numarasini?
Kadın eşime yavrum diyor resmen asılıyor ben anlıyorum eşek değilim ne yapsak numarayı silmiyor eşim en son sen kimsin benimle ciddi konuş dedi
Yok ben dedim ne varsa öğreneyim milletin kadınından banane beni eşim alakadar eder o yapsa kadın çok herkes yapabilir kötülük
Kadinin size karsi bir sorumlulugu yok ki, kimle samimiyse kimke muhabbeti varsa onu ariyor iste anlamiyor musunuz siz burdan?Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki ben yardım ederim
+1500Kadın masum değil buna katılıyorum. Ama burada tepki göstermen gereken eşin. Dışarıda bir sürü böyle insanlar var. Demek ki eşin her isteyene numarasını dağıtacak. Ben böyle bir herife güvenmem.
Tm verdiği gün bana söyledi ben kendimden aradım kadın benle konuşup numaramı kaydetmedi o çok mu masum yardım istemek için eşimi arıyor aylar sonra ama beni aramıyor bana söyle belki nnHala kadini suclu buluyorsunuz ya, pesss yani. Esiniz kadina zorla mi vermis numarasini?
Hanımefendi ben kocama yaptıklarımı yazmıyorum çünkü o benim sorunum kadını anlatıyorum eşime zaten neler saydım neler yaptım ona güvenmiyorum sana dedim babamın oğlu olsa güvenmem yani yapar mı yaparUuuu ne kocaymış be
Pamuklara sarda
Aaaaaaa!Hı evet ondan arıyor yavrum ablam diyor kandırayım para koparayım kafasında diyor benim maaşım yok hayat mücadelesi verdim siz 2 maaşsınız ee ona ne çalışsın atansın
Adam parmağı ile dokunarak yanlışlıkla Tinder indiriyor, komşu teyzeler yavrum diyerekten taciz ediyor,çok yüklenildi bu adama çokUuuu ne kocaymış be
Pamuklara sarda incinmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?