Komşu komşunun kilerine muhtaç?!

ama ben yine de direkt ‘orayı boşalttıysan eşyalarımı koymak istiyorum’ vs. Demezdim . Önce neden kilerden bahsetmediğini sorardım . Bide şöyle birşey var , herkesin kileri varsa onun da dairesinin yanında vardır, siz de onu kullanın ? O da mı dolu ? (Yazdınız belki ama ben kaçırdım gözden )

Zaten sorun burada. Benim kilerim daha düz ayak diye benimkini tercih etmiş kadıncağız yoksa kendisinin de var beğenmemiş. Bende o beğenmedi diye neden karşıya geçip onu kullanıyorum anlamadım hahah he gerçi o da olmayacaktı da, ben yeni farkettim o da böyle makul gördü.

kayinpederimin kiracisi yeni evli bi cift

adam telefon ediyo kayinpeder aciyo sonra kadin telefonu alip x amca su da degiscek, bunu da yaptirin, sonra da sunu degistirelim ben begenmedim falan diye siraliyo...

normalde kadin kadina ya da erkek erkege bu konulari konusmak yaygin oldugu için kayinpederim bisey diyemeyip her dediklerini yaptirdi

halbuki bisey istiyosa kaynanamin numarasi var kadinda arayip isteyebilir yine. uyaniklik yapip evi kendi almis gibi zevkine gore yaptirdi

siz de esine denk gelip x bey esiniz donmedi bi kac kez de sordum, agirlasmadan islerimi halletmek istiyorum siz ne zaman musait olur kileri bosaltirsiniz deyin.

benim ev sahibim de ayni bina da kadin kocasinin korkusundan kapimi bile calmiyo, esi kiziyomus rahatsiz etme diye

adam iyi biriyse çözülür bu is onun uzerinden

Keşke benim ev sahibimin kocası da kızsa da hergün kadın zilime basıp durmasa sık gelip gitmek istemese bıktım

Vallahi iyiymiş. Ben bir çivi çaktırmadım ev sahibimize ya ben böyle şeylere de girmek istemiyorum. Kadın kadına konuştuk beni en azından şuan anlamalıydı.

Istemezse kullandirmaz diyenleri anlayamadim. Biz de kiraciyiz atiyorum her daireye ait otopark yeri var site otoparkinda. Sozlesmemizde otoparkin o'su dahi gecmiyor ama o yeri bizden baskasinin kullanmasi yasak. Bilmiyorum eger her daire icin bir kiler yapilmissa yuzde yuz haklisiniz bence. Ve ev sahibi de eve sahip diye istedigini secemez.
Bence calin kapisini soyleyin tekrar olmadi eşiniz esine soylesin bir kez de.

Size evigösterirken kiler var demediyse kullanabilir kileri.kendi alanı olarak düşünmüş bunda büyütülcek bişiy yok bizim apartman da da. Kiler var ev sahipleri kullanıyor kiracılarda demedi bizde kullanıcsz diye. Ben olsam o kilerin varlıiından haberdar olduğunu belirtirim ama kullanıcam demem.boşuna huzurunuzu kaçırmayın

Çok ayıp yaptığı. Haber berse ve ben kullanmak istiyorum sanada uygunsa dese amenna. Vallahi siz her yerden ev bulursunuz. İyi kiracı her zaman denk gelmiyor. Hiç uzlaşmayın bu konuda. Baktınız olmuyor çıkarsınuz.

Bence ev sahibiyle kötü olmadan halledebilirsiniz.. X hanım biz kiracıyız ama kiramızı aidatımızı düzenli ödüyoruz. Bu evin kullanma hakkı olan kileri sonradan öğrendiğim için de hazmedemiyorum.. Ya bizim kileri boşaltın ya da biz kirayı şu kadar eksik ödeyelim hazmedemiyorum dersiniz. Şimdi o kilerin önünden geçtikçe aklınıza gelir evde bişeye yer bulamayınca daha da sinirlenirsiniz..
Ayrıca isterse kullandırmaz diyenler olmuş, Odayı kapatıp kiralayanlar oluyor diyen olmuş, o odaayı kapatanlar kira 1000 liraysa daha azına kiralar 1 oda eksik olduğu için.. Ayrıca bazı dairelerde çöp koymak için oda olur dışarıda.. Bunlar aidata dahil olur çöp toplandığı için apartman işi olduğu için. Öyle bir yeri de madem ev sahibi vermesin kiracı balkona kapının önüne mi koyacak çöpünü?
Hangi dairenin kileriyse orayı o kullanır..

Kızlar kiler ev yapılırken olan bir şey değil. Daha sonradan kullanıma açıldı. Yani ev sahibi de evi kilerli diye almadığına göre? Ozaman ben gidiyim size kilerli satmadılar ki diyip kitliyim hepsini Kiler dediğimiz şey dış kapınızın yanındaki kutu kapı. Burada oturmasa dışarıdan gelip oraya bir şey mi koyacak?
Orada atıyorum uyuşturucu çıksa bana soracaklar, gidip karşıya sormayacaklar.

Evet ve sinirleniyorum zaten. Ben kendisine de ilettim bir odamı sürekli depo gibi kullandığımı. Evet öyle öyle demek yerine; ben senin yanındaki kileri dolduruyorum, çok iyi oluyor deseydi. O zaman daha samimi olurdu :)
Parasın da zaten hiiç değilim. Ben mahçup olmasını bekliyorum.

Sizin niyetiniz çözüm bulmak mı? Sanırım hormonların da etkisiyle fazla fevri hareket ediyorsunuz okunmuş cevap yazılmamış vs bunlar hoş hareketler değil ama siz de onların kilerini kullanabilirsiniz gayet net bir çözüm olur, bugüne dek kiler kullanmamışsınız eşyalarınızı oraya koyun olsun bitsin. Siz nasıl yapar benim alanım boşaltıcak orayı diyip duruyorsunuz hala bu yüzden tavrınız bana çözümden ziyade sorun odaklı geldi. Delirecek ne var altı üstü kiler sırf bu yüzden hamile halinizle bir inatlaşma uğruna kış günü evden çıkmaya değer mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…