- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.866
- 358
- 36
- Konu Sahibi morningmoon
-
Hormonların da etkisiyle bence normalden daha fazla tepki veriyorsunuz.
Altı üstü bir kiler, bu kadar duygusal yaklaşmaya gerek yok (kabul edemiyorum cümlenize istinaden)
Sonuçta o evsahibi,kilerlerin hepsi onun, istediğini seçmeye hakkı var bence,
evi ilk kiralarken size kiler sözü de vermemiş.
Yaptığı doğru değil evet ama buna kızıp,hamile halinizle ev taşımaya değer mi?
Kaldı ki bunun dışında bir sorun yokmuş aranızda.
Fevri hareket etmeyin.
Yahu ben herşeyi geçtim kileri merak ettimAllah aşkına bir fotoğraf atın
Sizin niyetiniz çözüm bulmak mı? Sanırım hormonların da etkisiyle fazla fevri hareket ediyorsunuz okunmuş cevap yazılmamış vs bunlar hoş hareketler değil ama siz de onların kilerini kullanabilirsiniz gayet net bir çözüm olur, bugüne dek kiler kullanmamışsınız eşyalarınızı oraya koyun olsun bitsin. Siz nasıl yapar benim alanım boşaltıcak orayı diyip duruyorsunuz hala bu yüzden tavrınız bana çözümden ziyade sorun odaklı geldi. Delirecek ne var altı üstü kiler sırf bu yüzden hamile halinizle bir inatlaşma uğruna kış günü evden çıkmaya değer mi?
Mesela fevri ne yaptım?Sefil olacak bir durumumuz yok, sorun olmaz.
Delirdim, kabullenemiyorum söylemleriniz bence fevrilik, altı üstü kiler.Kastettiğim nokta buydu işte çözmek değil sorun odaklı davranıyorsunuz, madem öyle çıkın evden size önerim bu olur
Kilerler ev kiralandiktan daha sonra kullanıma açılmış, her daireye yönetim tarafından kiler tahsis edilmiş... ister kiracı ol ister ev sahibi bu durumda o kiler o dairede oturanindir...ev sahibin cingözün önde gideni ve sen bu kadar nazik ve kibar davrandigin için sana bi tersliği olmamış... içi pis olmasaydı sana kilerlerden bahsederdi saklamazdi ve kiler kullanım hakkı gerçekten onda olsaydı sen mesaj attığında güzel bir dille kiler üzerinde hakkın olmadığını açıklardı.. hiç te fevri ve ya abartılı davranmiyorsun sonuna kadar haklisin... sakin taviz verme
Siz bu cümlelerin altını biraz daha hayal gücünüze göre doldurmuş olabilirsiniz. Ben çok nazik davrandım ve utandırmadım kendisini. Bana niye söylemedin bile demedim. Hatrını sordum ve nazikçe kullanım hakkımı belirttim. Dünyam kararmadı yani kiler için
Sanırım yanlış anlaşıldım. Ev sahibinize söylediğiniz herhangi bir cümle veya yaptığınız hareket üzerinden yorum yapmadım, buraya yazdıklarınız için yorumda bulundum. Tabii ki dünyanız kararmadı orasını anladım ama delirdim, kabullenemiyorum sizin söylemleriniz. Her neyse ben kendi görüşümü belirttim eğer ev sahibiniz size kileri vermemekte ısrarcıysa siz onunkini kullanabilirsiniz bu bir çözümdür, istemiyorsanız da hazır sizin için sorun olmuyormuş yeni bir eve taşınırsınız
Bende ya nasıl bi yermişYahu ben herşeyi geçtim kileri merak ettimAllah aşkına bir fotoğraf atın
Kötü evsahibi insanı ,ev sahibi yaparmış bendede bi psikopat var ahh ömrümü yedi kış olmasaydı şimdiye çoktan çıkmıştım .yaptığı şeyler okadar sinirimi bozuyorki delirmek üzereyim Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsınBu arada arkadaşın dediği gibi. Tüm kiracılar ve apartmanda oturan ev sahiplerine anahtar toplantıda verilmiş. Hetkes oturduğu yerinkini almış. Kendisi ben orada olmadığım için anahtarımızı aldı. Sizi de anlıyorum da, gerçekten mesele kiler ev vs değil, kabullenemiyorum dediğim şey diğer insanlar gibi herşeyden haberim olmuyor diye beni salak yerine koyması sadece. Neyse bakalım göreceğiz neler olacak.
Maalesef böyle tiplerle tecrübelerim oldu, telefon ekranından bile kokularını alabiliyorumDurum cidden bundan ibaret. Biz toplantı da olmadığımız için herkes anahtarını almış (tüm diğer kiracılarda), bizimkini de ev sahibi almış. Tabi siz suratını da görmediniz kapıma gelince ama yine de çözmüşsünüz. Resmen biliyorum ama vazgeçemem oradan, senin de bu durumu çakmanı beklemezdim diyordu resmen.
Kapılarımız karşılıklı onun kileri de kendi kapısının yanında ise ben anlamadım onun kilerine nasıl merdiven oluyor ve daha kullanissiz. Bastırmaya devam et.Bende yurtdışında yaşadım ve bahsettiğiniz kiler ve garaj gibi değil. Bildiğiniz kapımın yanında bir kapı, küçük bir yer. Ve Türkiyede kesinlike böyle değil bu işler.
Kötü olmak tabi ki istemem. Bildiğiniz ignore etti beni kadın
Bir kiytirik kiler ya
Hem oralara koydugunuz esyayi tekrar evin icine nasil alacaksiniz? Toz olur pislik olur,bocegi faresi bilmemnesi olur. Anca arabalarin yedek lastigi falan konulur depo tarzi yerler. Ya da bahce varsa onun ekipmanlari konulur yani hortum kazma vs. Asiri abartmissiniz.
Edit;kiler denilen yer evin icinde olur ve erzak konulur. Sizinki evin disinda,depo yani orasi. Kiler bile denmesi manasiz
Maalesef böyle tiplerle tecrübelerim oldu, telefon ekranından bile kokularını alabiliyorum3 ay önce yeni bi şehre taşındım, benim eski evsahibim ben çıkarken ekstra para odeyip ozel emlakci getirdi, bütün evi kontrol ettiler ve tahribat bulamayip depozitomu tam olarak teslim ettiler... aradan bir ay gectikten sonra kadin bana mail atıp evde yerlerde ve kapılarda çarpma izleri bulduğunu tuvaletin bozuk olduğunu bunlar için kendisine para ödemem gerektiğini soyledi böyleleri de var yani düşün artik tabi ağzının payını verdim
Bu cümleyi bir konuda daha okudum sanki.Yani o benim bileceğim iş. Herkesin hayatına kimse karışamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?