Komşu komşunun kilerine muhtaç?!

Ev yapılırken yoktu sonradan kullanıma açıldı diyorsunuz. Kapınızın yanına kiler yapmışlar sizin yeni mi haberiniz oldu.
Hiç anlamadım. İçine birşeyler koyarken alırken hiç mi görmediniz?

Yani o benim bileceğim iş. Herkesin hayatına kimse karışamaz
Yok karistigimdan degil de
Fikir duymak icin actiniz konuyu sandim ,pardon
Kapinizin yanina sonradan bir yer yapiliyor anahtarli ve sizin sonradan haberiniz oluyor cok ilginc geldi. İnsan sormaz mi ne var burda ney bu diye?

Ev yapılırken yoktu sonradan kullanıma açıldı diyorsunuz. Kapınızın yanına kiler yapmışlar sizin yeni mi haberiniz oldu.
Hay agzin bal yesin kardes
Sonradan devreye alinan kiler hayal edemedim yani. Kapimin yanina bir kapi acilmis,toplantida anahtar dagitilmis. Madem cok kiymetli insan gider ev sahibinden ister anahtari veya sorar bu nedir komsu diye. Ne tuhaf insanlar var hic anlamadim konuyu

Ya cidden kendim diye demiyorum okadar nadiren nezaketi elden bırakırım ki, en son nezaman oldu bilmiyorum. Yakında hobi bahçelerimiz verilecek zaten, onu da alsın

Orası elektrik dairesi diye yapılmış, sonradan vazgeçilmil kiler olarak kullanılmaya başlanmış. Aynısı bizim binada var hatta konuyu okuyunca bi hangi il diye baktım :) sonradan açılan bir kapı değil yani.

Hah iste o vazgecilmesi,icinde yapilan islemler vs. İnsan bilmez mi dairesinin yaninda bir seyler yapilmis,elektrik dairesi de olsa insan bir acar kapisini bakar.

Sanırım "herkesin hayatına kimse karışamaz" populer bir sokak roportaji videosundan özlü söz.

Konuda anlattım aslında. Mesken alınana kadar anahtar verilmemiş kimseye. Yasakmış kullanım. Ama sonradan yapılmadı, her zaman vardı. Daha sonra mesken alındı yaklaşık 1 sene olmuştur. 1 kere gördüm.
Ay meraklı melahat gibi her sese koşmuyorum diye ben mi suçluyum e bazen bir ses geliyor, mercekten bakıyorum komşumsa oturup izlemiyorum.
Ama şunda haklısınız; onun kilerini ben kullansam valla ilk gün yakalanı verirdim.

Kadın senden kiler çalmış resmen

Kızlar ben karar verdim ne yapacağıma teşekkür ederim hepinize.
Şu an taşınmak istemiyorum, yani mecbur kalsam sorun değil de böyle bir sebepten eşimin kimseyle inatlaşmasını istemiyorum.
Bir kez daha mesaj çekeceğim mesajımı alıp almadığını sormak için. Eğer hala cevap almazsam kendisiyle görüşmeyi keseceğim

Birden eski lanet ev sahibim geldi.yillarcz bahcedeki salincaga hatta bahceye hatta bahcedeki ardiyeye bizi sokmadi.
Ben burada konu acip her sinirlendigimde doduyordum o okur gibi:))
Benim mal olsaydi ona senin dediklerini bile diyemezdim.
Muhtemel seninkide benim kafasinda
Oyle olmasaydi yaptigi malligi anlardi
Ben evime gecip kurtuldum darisi tum kiracilara

Evi kiraladınız kileri değil ev sahibi ister verir ister vermez kadın yine sakinmiş boşaltın falan demişsiniz sesi çıkmamış . Misal apartmanda asansörde bir arıza olunca kiracı mı ödüyor hemen aranır ev. Sahibi be kullanıyorum benim alanım denilmez yada tesisat problemlerinde kiracılar hiç sahip çıkmaz ama dışarıdaki sonradan olma kileri bu kadar sahiplenmeniz çok tuhaf

Sizinkini bilmemde konu sahibinin ev sahibesi bence üslup bilen bir kadın ve yaptığıda gayet normal

Yani size haber vermemesi çirkin olmuş haklısınız. Siz kiracisiniz diyenler olmuş , o apartmanda herkes kiler kullanıyorsa kiracının da hakkı var. Bende kiraciyim her ay tonla para ödüyorum bodrumda bir depo var şimdi onu ben kiracı olduğum için kullanmayacak miyim ?
O bölüm daha kullanışlı ise size gelip bizim katın iki tane kileri var biri daha aşağıda kalıyor , ben diyorum ki sürekli kullandığımız esyalari senin yakınındaki kilere koyalım ortak şekilde , aşağıdakine de az kullanılanları koyarız beraber..
Söylenmesi gereken buydu kesinlikle sizde makul karsilardiniz..

kıra sozlesmenızde kılerıyle bırlıkte daıre kıralandıgı yazıyor mu oyle anlastınız mı ? yoksa kırayı eksık verıcem veya kılerı ıstıyorum dıyemezsınız cunku ... sozlesmede kıler de kıraya dahıl demelı
daıreyı kıralarken kılerını de kıralamak zorunda degıl cunku

Bende yurtdisindayim ama ilk defa kilerin ek olarak kiralandigini duydum, park evet ama kiler bilmiyodum:/ ama konu sahibinin durumu farkli cunku sonradan kullanima acilan bir alan soz konusu yani mulk sahibi degil kimse.

Siz yuzde yuz haklisiniz. Bir kere o kiler mulk olarak hala ev sahibin degil, yarin kullanimada kapatabilirler. Yonetici tarafindan kullanima acilmis kucuk bir alan ve o alani kullanma hakki, dairede oturan insana ait. Ev sahibinizin yaptigi hirsizlik, gerekirse evden cikin. Kiranizi aksatmadan oduyorsunuz, hic problem cikarmamissiniz sizin gibi kiracilari kaybetmek onlarin umrunda degilse amenna deyin. Ne de olsa ev cok.

Haklisiniz dda sonuna kadar. Boyle uyaniklarla ugrasmak zor. O her seyin farkinda degil mmi sanki? Bal gibi bikiybi ne yaptigini. Ben samimiyeti keserdim heralre. Merhaba merhaba. Hakkiniz neyse de alin. İnsanlari aptal yerine koyan su uyaniklar var ya, Allah firsat vermesin boylelerine..

Eski evimin deposu vardı
Bir gün arabanın kış lastiklerini koyucaz diye indik aşağı
Hangi densiz hala bilmiyorum kilit takmış kullanıyor sormadan
Bütün komşulara sorduk kimse sahip çıkmadı
Kilidi kestik ne kadar hurda varsa tıkmışlar içine
Hepsini kapıya attık

Kaç senedir oturuyosunuz ve son zamanlarda kiler olduğunu biliyorsunuz, sonradan çıkan kileri neden bu kadar sorun ediyorsunuz ki, en başında öyle bi kiler yokmuş ve sonradan olmuş , kadın keyfi vermiyo, kendi tarafı çok küçükmüş orayı kullanmak zorunda olduğu için kullanıyordu, k.bakmayın ama ben ev sahibi olsam benim tarafında yer yokken ve depoya kaldıracak eşyam var ise kiracımı düşünmem önceliğim kendi eşyamı koymak olur k.bakmayın ama kim olursa olsun böyle yapar, direk anahtar cıkarcam felan dese kiracıö bende ona Evinden çık derim gerçek olan bu, daha yumuşak bir şekilde msj atmak yerine gidip kapısına konussanz daha iyi olurdu, kileri ortak kullanalım mı felan diye daha iyi olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…