Komşu komşunun kilerine muhtaç?!


Kilerler binaya ait, kişilere değil. Orası binanın kablolarının geçtiği bir alan aslında kiler de değil, kullanım amacını değiştirdiler daha sonradan. Yani ev sahibi orada benim evim orayı da kullanıyım diyemez. Binanın orası
 
Siz o evi kilersiz beğenmiş tutmuşsunuz. Sonradsn çıktıysa da onunds ihtiyacı varmış, kullanmış. Yani burda sadece söylememesini yanlış buldum.
 
Ben sizin dediğin oda şeklinde kilerleri biliyorum. Dediğiniz gibi orasının size ait olması gerekiyor. Bence yüzyüze geldiğinizde bi sorun ne zaman boşaltırsınız mesaj attım dönmediniz diye. Eğer boşaltmazsa muhabbeti kesersiniz ama küçük kilerede hayır demeyin öyle bi durumda kiler kilerdir çocuk olduktan sonrs evdeki fazla eşya sayısı artıyor elbet kullanırsınız :)
 
Niye ev sahibiymiş de istediği kileri seçermiş anlamadım kadın evin kirasını çat çat ödüyor o kiler de onun. Artı ev sahibi iyi niyetli değil. Daha doğru bir üslupla kileri kullanmaya devam etmek istediğini söyleyip özür dileyebilirdi.
Hamile hamile de iki arkadaşım ev taşıdı gözünde büyütülecek bir durum yok.
Çok sinirlendim evin içine s.çıp kira ödemeden kaçasım geldi
 
Sonuna kadar haklısınız eğer o toplantıya katılmış olsaydınız anahtar size verilecekti katılmamışsınız ev sahibiniz de fırsattan istifade etmiş ve hakkınızı gasp etmiş. Ben olsam taşınırım oradan çünkü arada kötü niyet var
 
Bazi yorumlari okurken cok sasirdim, parasiyla oturdugunuz evin sahibi diye, sizin kullanma hakkiniz olan bir alani gasp etmelerini normal karsilayan insanlar olmus. o alanin ev sahibinin tapulu mulku olmadigini anlamadiklarini umuyorum
Vallahi içimden geçeni yazmışsınız.
 
Kendisi artık klasikleşmiş bir internet cümlesi. Hatta "çok iyi oldu çok güzel iyi oldu" ve "eyyorlamam bu kadar" kalıpları da o videodan. Yani "kimse kimsenin hayatına karışamaz" olarak söylenmesi ile "herkesin hayatına kimse karışamaz" diye söylenmesi farklı şeyler. (Videonun tamamını youtube'da izleyebilirsiniz, daha ne inciler var )


Konuya gelince, eve ait olan bütün kullanım alanlarını kontratta tek tek yazmıyoruz değil mi? Mesela evin dışından da girişi olan balkon veya verandayı, bahçeyi, çatıyı, otoparkı vs ayrıca belirtmiyoruz; çünkü o alanlar eve ait oluyor. Bazı apartmanlarda bodrum katında her daireye ait depo alanı oluyor, şimdi benim evime ait depo alanım varken ev sahibim niye koysun ki eşyasını?

Kilerin sonradan açılmış olması, eve ait olduğunu değiştirmez. Ha en iyi ihtimalle ev sahibi açıkça söyleyebilirdi, kilerler açıldı ben kullanacağım diye. Konu sahibi toplantıya gitmiş olsa ev sahibi anahtarı elinden mi çekip alacaktı sanki. Kadın kilerin varlığını çaktırmamış resmen.
 
Vallahi içimden geçeni yazmışsınız.

Üstüne üstlük kızlar şuan bana "eşim mesuliyet almak istemiyor" diye bir şeyler saçmaladı. Yani orası elektrik dolabı aynı zamanda, oyüzden mesuliyet alamazlarmış. Pardon???? O dolap yanarsa odam da yanar, çoluk çocuk yana biliriz. Sen bunun mesuliyetini aldın yani tek başına, ben alamam. PES!!!

Yazdım kendisine bugün acilen o deterjanların oradan çıkması gerektiğini, akarsa yanabileceğimizi.

Nasıl sinirliyim anlatamam!
 
Anahtari aldiniz mi. Almadiysaniz gidin anahtafi alin 1 2 parca birsey koyavagim diye. Sonrada esyalarini bosaltip anahtari geri vermeyin. Olsun bitsin. Dinsizin hakkindan imansiz gelir..
 
Anahtari aldiniz mi. Almadiysaniz gidin anahtafi alin 1 2 parca birsey koyavagim diye. Sonrada esyalarini bosaltip anahtari geri vermeyin. Olsun bitsin. Dinsizin hakkindan imansiz gelir..

Herkesin anahtarı aynı:) sanırım elektrik dolabı da olduğu için, her an giriş sağlansın diye. Alıp anahtarı değiştirmek istiyorum da, eşyalarına dokunmayı kendime yakıştıramıyorum. Gerçekten şaşkınım..
 
Bence evden taşın. O kadın arsızlaşabilir diye düşünüyorum
 
Madem o topu eşine attı.O zaman sizde eşiyle konuşun kadından daha iyi niyetli biriyse itiraz edemez gibime geliyor.
 
Ben son konuşmanızı anlamadım. Sen kadına eşyalarını al oradan diyorsun. O da ben mesuliyet alamam kablolar geçiyor yangın çıkabilir mi diyor??? Ne alaka
 
Ben son konuşmanızı anlamadım. Sen kadına eşyalarını al oradan diyorsun. O da ben mesuliyet alamam kablolar geçiyor yangın çıkabilir mi diyor??? Ne alaka

Aynen öyle diyor onun deterjanlarıyla yanmayan kablolar, benim bavullarım ile yanacak demek ki. He trajikomik olan yansa biz yanacağız, onlar değil.
 
Evi gosterirken kiler var demediyse kullanir sonucta evde kiler var diye kiralamadıniz .
Bir odayı kapatan ev sahipleri var .Israr ederseniz çıkın begenmiyorsaniz der olur biter.Kileri vermek istememis belliki .
Ayni fikirdeyim malesef.
Evi size verirken kileri var diye bilmeden tuttunuz.

Size bastan kileri var deyip sonradan kullandirmasa amenna ama kilerden bahsetmemis bile.

Yine de soylemissiniz

Bundan sonrasi onun vicdanina kalmis.
Bu sebepten kavga gurultuye degmez bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…