- Emoji Skoru
- 281.924
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
Eşiniz sizinle de böyle iletişim kuruyorsa onun bu tarzına alışmış olabilirsiniz.ne biliyim, bana atılsa bu mesaj emir veriliyormus gibi hissetmezdimm. mizac farkı da var demek
Bu gerçek mi bir yerden ss mi aldınız örnek olarakesimin uslübu bu. kimseyle kavga etmeye çıkmadık
esim değil herhangi birinden de gelse gayet normal, adam rahatsızlığını söylemiş der gecerim. ne bileyim. dediğim gibi anlayış farklı olabilir hepimiz farklı ortamlarda büyüdükEşiniz sizinle de böyle iletişim kuruyorsa onun bu tarzına alışmış olabilirsiniz.
Bana atılsa sinir olur kime emir veriyor bu ….. derdim.
yok esimin mesajıBu gerçek mi bir yerden ss mi aldınız örnek olarak
memur.Benim soruma yanıt vermediniz en başlarda. Eşiniz TSK mensubu ya da polis mi?
Önceki konulardan hatırladığım kadarı ile konu sahibi hanımefendinin eşi polis memuruBenim soruma yanıt vermediniz en başlarda. Eşiniz TSK mensubu ya da polis mi?
memur.
değilÖnceki konulardan hatırladığım kadarı ile konu sahibi hanımefendinin eşi polis memuru
Önceki konulardan hatırladığım kadarı ile konu sahibi hanımefendinin eşi polis memuru
esimin işinin konuyla ilgisi ne? mesai saatlerinden bahsettim zaten. gerisi önemli mi?Saydıklarım da memur.
Küçük bir bebeğiniz var ve ikinci bebekte gelmek üzere.yok esimin mesajı
ne alakaaa??Eh bunu tahmin ettiğim için soruyorum çünkü bu tavırların hepsi evdeki beylik tabancasına güvenmekten ileri geliyor.
Ama siz öyle demiştiniz hanımefendi ilk bebeğinize hamile iken Hakkari’de görev yapıyordu hatta eşiniz.
keske bize de gündüzden haber verselerdi.
ya adam girişi kapatmış, çıkamıyorum. neresinde hatalıyım ki? ki aradım gayet güzel konustum, adam camideyim, yarım saate gelirim diyor. geliyor, üstüne diğer aracın sahibini ara o çeksin aracını diyor. yine neyse diyorum çıkıyorum, ben çıktığım gibi aracı yine aynı yere çekiyor. geri geliyorum parka giremiyorum. ben de eve alıp çıkamayacağıma göre arabayı, arkasına bıraktım
özür dileyeceğim. gerekirse gider annemin evinde kalırım bikaç gün. ama üstten üstten konusmam.Küçük bir bebeğiniz var ve ikinci bebekte gelmek üzere.
Bebekleriniz gece uyumadığında komşularınız şikayet ettiğinde onlara nasıl karşılık vereceksiniz merak ediyorum
hakkaride her görev yapan asker veya polis mi?Ama siz öyle demiştiniz hanımefendi ilk bebeğinize hamile iken Hakkari’de görev yapıyordu hatta eşiniz.
O zaman uzunca bir süre aileniz de kalmanız gerekiyor ki ailenizde apartmanda yaşıyor ise bu sefer de onların komşuları rahatsız olacaktırözür dileyeceğim. gerekirse gider annemin evinde kalırım bikaç gün. ama üstten üstten konusmam.
ben oğlum ilk doğduğunda da apartmanda yasıyordum.
İnanın hiç umrumda değil ama eşinizin emniyet personeli olduğunu göreve gittiğini siz söylemiştiniz.hakkaride her görev yapan asker veya polis mi?memur ve doğu görevindeydik.