- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
canım bazı kapılarda bi özellik var, zili kapatabiliyorsun. zile basamıyorlar.
kapıyı yumruklasın dursun.
sen de ellerin kirli bi şekilde kapıyı açarsın.
elin kirli olduğu için eline tutuşturamaz,
o sırada da söylersin.
dediğim gibi sen sosyal yardımlaşma kurumu değilsin,
ulusa gelip itfaiye pazarından 100 tl ye ikinci el bi buzdolabı alabilir.
güzel bi apartmanda oturabiliyor sonuçta.
acıdığın için seni acınacak hale getirmeye hakkı yok kimsenin.
Bu söylediğin cok mantıklı, bu şekilde acabilirim bir daha kapıyı calarsa ya da zilin sesini kapatabilirim. Teşekkür ederim cnm yardımların icin.
dolabında yer olmadığını fln söylesen ????
bence çocuk için vicdan yapmanada gerek yok....küçük bi dolap alıp işini görebilir..
bnmde vardı böyle bi model uyurken fln kapıya geliyordu 3 defa tersledim ben bu saatte uyurum diye görüncede konuşmadan geçtim artık o kadarıda anladı ve gelmiyor çok şükür....
ay ne kadar yüzsüz insanlar var. pes... ya ben de hiç komşum yok 1.5 sene oldu bura geleli kapımı çalanı bırak selam versem yarım ağız cevaplıyolar diye üzülüyodum. yok ya böyle olmasındansa böyle yalnız kalmak ii. gerçi bizim bu sitelerde de herkes pek bi havalı. insan arada bi güleryüz istiyor. ama seninki pek yüzsüzmüş. ben korkarım öylelerinden. ayak üstü bin yalan gözü evin içinde. evine sakın ama sakın alma. kocanı bahane et. benim kocam kızıyo de. kocana da de görünce surat assın. yapışır bişi değil eve girer çıkar evindeki şeyi dışarı yayar böyleleri. allah uzak etsin arsızlardan.
Ben terslemedim ama inanın terslesem yeri. O dere suratım asık. Bişey istediğinde offluyorum falan ama kadın anlamıyor. Eşim mümkün değil yüze duramaz. Ona sen böle yap desem; duyacağım cevabı tahmin edebiliyorum...
öncelikle yeni evin hayırlı olsun
kadında ki rahatlığa çok şaşırdım sizin evi resmen soğuk hava deposu gibi kullanmaya çalışıyor.
ama yapılacaklar belli bu tip insanlar halden anlamazlar.ima yoluyla rahatsızlığını dile getirsen yine anlamazlar.
bu durumdan son derece rahatsız olduğunu direk söylemelisin.
yoksa yakında haciz gelecek diye televizyonu da yollarlar bir yerlere
kapıcılar kralında ki seyit gibi ailecek size gelebilirler.
Teşekkür ederim canım. Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş.
Vicdanı bi köşeye bırakıp söylemem lazım yoksa senin kırmızıya boyadığım cümlelerin gibi olacak sonum.
Akşam geliş saati belliyse ona göre alışveriş yapıp kapı önüne torbaları dizin, dolabınız 4 kapılı falan değilse (ki öyleyse bile daha eve girememiş, görmemiştir) "aylık mutfak alışverişi yaptık bizde, valla nasıl dolaba sığdıracağım bilmiyorum, kusura bakmayın ben bir yerleştireyim yer kalırsa kapınızı tıklatır alırım" dersiniz.Sonra gelirse, "yer kalmadı" dersiniz.
Yardımlaşma falan güzeldir, iyidir, hoştur ama daha selam sabah vermeden, tanımadan etmeden ve de işin cılkını çıkaranlara ayar olurum.Evlenmeden önce karşı dairede aşiret gibi yaşayan bir komşu vardı.Her gün elinde iki koca tepsi patlıcan kebabı,soğan kebabı, bilmemne kebabı ile gelir fırını altlı üstlü çalıştırır, 2 saat sonra tepsileri alır giderdi.Ev kebapçı olurdu resmen.Birde adettendir ya verilir yarım tabak, kadın 2 sene boyunda bir kaşık bile vermedi, kokmuştur, canları çekmiştir demedi.Sen haftanın 3 günü 10 kilo etten kebapları yapmaya bütçe ayırıyorsan, bir zahmet 100 liraya kendine bir fırın alacaksın.Sonunda bizim fakir fırın bu zulme dayanamadı, bozuldu.Kadın azimliydi ama geldi gitti sordu "bu fırını ne zaman tamir ettireceksiniz?" diye, annem inat etti, tamir ettirmedi, attı sokağa fırını.Sonuçta; fırın gitti, sorun bitti.
Özetle siz de dolabınızı sokağa atmadan, uyarıda bulunun, olmazsa açık açık söyleyin.
Yüzsüzlüğün de böylesi, ellerine tutuşturuverseydin fırını keşke; siz kullanıyosunuz yaptırın sizin olsun diye
Alışveriş fikri de olabilir ama ansızın geliyor eve de almam. En güzeli koridora yıgayım
Ki taşınma telaşı ve bayram derken aylık mutfak alışverişimi yapamadım henüz, hafta hafta idare ediyorum.Mümkün değil alamam. Buzdolabım da öyle aman aman büyük değil, bunlar iki kişidir ne yapacaklar kocaman dolabı diyodur kesn
ayyy illet=@
sert bir şekilde belirtmelisin bunu. yoksa cidden an-la-maz-lar. yüzünden ne kadar belli oluyordur ondan haz etmediğin ancak ya anlamaz ya da umursamaz hiç de utanmadan getirmeye devam eder.bildiğin kov bence.
Kovamam; yapıma ters. Sert cıkarım, anlaması icin arkadaşların uyarılarına uyarım ama mümkün değil kovamam. Başka şekillerde çözeceğim. Saol cnm önerin icin.