Komşum kabusum oldu!

Bi de buzdolabı poşetlerinwe koyuyormuş ki dolabımda yer tutmasın Saolsun cok düşüncelidir benim komşum.

Dün sabah cok ters baktım galiba, akşam gelmedi. Bu akşama bişiler olursa kesinlikle sölicem.

Mutfağımda televizyon acıkken bangır bangır ses gelir; cok sevgili komşum ısrarla 3 kez zilimi çaldı açmadım. Mutlaka duymuştur. Sabah yine gelicek ve rahatsız olduğumu açık açık söyliycem.

Yalnız eşim benim vicdansız olduğumu düşünüyor. :26:

vicdansızlıkla hiç alakası yok kadın freddynin kabusu gibi çökmüş üstünüze

bu kadar düşüncesizlik olmaz.insan da yüz olur biraz her gün bir şeyler götürmeye utanır insan.

konuşmakla iyi edersin hiç ses çıkarmazsan bu sefer iyice yüz bulur isteklerinin sonu gelmez.

Bende komşunu biraz fırsatçı gördüm vicdan yapmamalısın vermeye çekinmiyor sabahın köründe ziline çalmaya çekinmiyor emrivaki yapıyor biraz tavırlı olman en güzeli

Kesinlikle kararlıyım bu böyle olmaz ki zaten. Kadın yüzümü asık görünce bi gün ses cıkarmıyo, ikinci gün damlıyo yaa. Yüzünün astarı yırtılmış.

Eşimin söylediği zoruma gitti ama gerçekten ben böyle bi insan değilim cünkü.

Bende komşunu biraz fırsatçı gördüm vicdan yapmamalısın vermeye çekinmiyor sabahın köründe ziline çalmaya çekinmiyor emrivaki yapıyor biraz tavırlı olman en güzeli

Haklısın canım.

Tavrınızı net bir şekilde ortaya koymalısınız
Hayat memat meselesi değil çok zor durumda bırakacak şeylerde değil öyle
Az alsın madem sucuk dışarda dursa bişey olmaz oo acaba bakk biz zenginiz çok yiyceğimiz var durumunamı getiriyo acaba
Benim Annnemin kiracısı vardı eve gelir ne ihtiyacı varsa alır giderdi
Tarak şeker çay annem evde olmazdı ben şaşkın şaşkın bakardım dedim evide al götür bişey kalmadı
Anneme şikayet etmişti bide annemde rahatsız oldugunu söylemiş ihtiyacın varsa bana söyle ben veririm varsa paylaşırım
iznim olmadan alamazsın dedi sonra istiyodu hep..
Komşuluk güzeldir başınıza birşey gelse ilk komşun koşar acil yumurta lazım olur bişey lazım olur all da sürekli sürekli de neymiş canım öyle
Üzülmeyin bence onun yaptıgı vicadansızlık değilde sizinkimi canım o vicdan azabı duysun

kadın yüzsüz evet ama küçük kızı varmış ya ben olsam bişey diyemezdim zaten daha ne kadar sürdürebilirki bu durumu?elbette kendine bir dolap alacak bnce bir süre daha idare edebilirsin

ay komşunuzun yaptığı baya baya yüzsüzlük..
bi daha elinize tutuşturuverirse siz de hemen geri verin onun eline, dolabımda yer kalmadı dersiniz
bi an önce konusup mesafeyi koyun bence

kadın yüzsüz evet ama küçük kızı varmış ya ben olsam bişey diyemezdim zaten daha ne kadar sürdürebilirki bu durumu?elbette kendine bir dolap alacak bnce bir süre daha idare edebilirsin

ay komşunuzun yaptığı baya baya yüzsüzlük..
bi daha elinize tutuşturuverirse siz de hemen geri verin onun eline, dolabımda yer kalmadı dersiniz
bi an önce konusup mesafeyi koyun bence

Yüzsüzlük mü, rahatlık mı inanın ben de bilmiyorum.

daha önce de söylediğim gibi bana acık acık söyleseydi belki bi şekilde idare edebilirdim. Ama hep laf kalabalığına getiriyo, alelacele elime tutuşturuyo, beni ilk defa görmüşken yemeklerini veriyor vs vs bunlar bana içten pazarlıklı olduğunu gösteriyo.

Bu sabah gelmedi, gerçi geldiyse de ben duymadım; cok kötü uyandım

bence eşiniz fazla yufka yürekli, hiç alınmayın derim.
sıkıntıyı siz çekiyorsunuz çünkü, erkenden kalk üstünü giy, işten gel kapıyı aç laf anlat...
bunlarla siz uğraşıyorsunuz.
üstelik kadın sizi resmen kullanıyor.
küçük kızı varmış da nolmuş, size mi sormuş doğururken?
komşularına güvenerek hayatını devam ettiremez.
yemek alacak parası var neticede,
ufak ikinci el bi dolap almak da çok zor olmasa gerek.
ama yüzsüzlük böyle bişey sanırım.
dolap kullanmadan da kızını doyurabilir ayrıca.

Ben de aynı şeyi düşünüyorum, yemeklerini kalmayacak şekilde günlük yapar, diğer şeylerini de günlük alır böylece akmaz kokmaz bozulmaz.

Kapıya sen bak dediğimde yok ben bakamam demeyi biliyo ama

korkarım ki şimdi bu kadın yüzünden eşinizle aranız kötü olacak.
meseleyi siz kökünden halletmeden kurtulamayacaksınız.
kapı açmamak da en fazla bi iki gün kurtarır sizi.
yine gördüğü yerde tepsiyi tutuşturacaktır.
eşinizi bu işe çok karıştırmayın bence.
en kısa zamanda komşunuza açık bi şekilde artık bu işe devam edemeyeceğinizi söyleyin.
evinizin huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yok.

Çok üzülmekle beraber yorumuna katılıyorum. Eşimin gözünde ben vicdansız olucam kadında yığacak benim eve yemeklerini.

Kapıyı calmasını bekliyorum zaten. Acık acık söyliycem.

canım naber?
nedir son durum?
komşudan haber yok mu?

Yaa küçük kızı var da noluyo ki anlamadım, vicdansızlık neresinde bu işin.
Sizin dolabınız da kendinize göre canım, ben tek kişiyim, benim bile yerim kalmıyo bazen.
Sabahın köründe size gelebiliyosa markete de gider, günlük alışverişini yapar olur biter.
Ne yani sizin dolabınız olmasa kızı açlıktan ölecek mi, ne alaka allamyaleppim yaaa.

canım naber?
nedir son durum?
komşudan haber yok mu?

Valla sessiz canım yaa. en son iki akşam önce kapıyı çaldı açmadım. O gün bugün tık yok Dilerim ben kapıyı çalmayınca anlamıştır.

Haklısın da işte bazen doğru bildiklerimizle bile çelişebiliyoruz. Bi de kadın işini biliyo yani Neyse ki sesi cıkmıyor bi kac gündür.

Belki de aramızdadır bu yazdıklarımı okuyodur

kk de okuduklarıma şaştım kaldım ne tuhaf komşular insanlar var yaaa:26:allahtan hiç bu derece yüzsüz komşularım olmadı:97:
allah yardımcın olsun canım

kk de okuduklarıma şaştım kaldım ne tuhaf komşular insanlar var yaaa:26:allahtan hiç bu derece yüzsüz komşularım olmadı:97:
allah yardımcın olsun canım

Bende de manyak mıknatısı var :) Her gittiğim yerde birer ikişer topluyorum etrafıma :)))

Allahtan bir kaç gündür sesi çıkmıyor.

Buraya en son yazdığımdan beri uğramıyor :)

Sanırım kapıyı bilerek açmadığımı anladı. Bu hafta başında Tunalı da yürürken gördüm görmezden geldi :)))) İsabet oldu. Israrla kapıyı çalmaya devam etseydi hem onun kalbi kırılacaktı hem de benim canım sıkılacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…