sabırlıymışsın demem lazım önce bazı insanlara acıyıp yardımcı olmak sorun haline gelebir bu tür şeylerde taviz vermem iyi dayanmışsın anlayana hak edene değer vermek yardımcı olmak amenna ama cidden olayı abartmış komşu yüzsüzlüğün böylesi ,
ilk gün geldiğinde o şaşkınlıkla eline bir şeyler tutuşturmasını ve bir şey diyememeni anlıyorum insan o anda
ne yapabilir ki şaşkınlıkla,ama bunun rutine dönüşmesi kötü,
hiç olayı dolandırma dolabımda yer yok şu bu anlamaz anlasaydı böyle davranmazdı direkt eşim ve ben bu durumdan rahatsısız lütfen bir daha bir şey getirme bana deyip kapıyı kapat başka çare bırakmamış .
vicdansızlıkla hiç alakası yok kadın freddynin kabusu gibi çökmüş üstünüze
bu kadar düşüncesizlik olmaz.insan da yüz olur biraz her gün bir şeyler götürmeye utanır insan.
konuşmakla iyi edersin hiç ses çıkarmazsan bu sefer iyice yüz bulur isteklerinin sonu gelmez.
Bende komşunu biraz fırsatçı gördüm vicdan yapmamalısın vermeye çekinmiyor sabahın köründe ziline çalmaya çekinmiyor emrivaki yapıyor biraz tavırlı olman en güzeli
Tavrınızı net bir şekilde ortaya koymalısınız
Hayat memat meselesi değil çok zor durumda bırakacak şeylerde değil öyle
Az alsın madem sucuk dışarda dursa bişey olmaz oo acaba bakk biz zenginiz çok yiyceğimiz var durumunamı getiriyo acaba
Benim Annnemin kiracısı vardı eve gelir ne ihtiyacı varsa alır giderdi
Tarak şeker çay annem evde olmazdı ben şaşkın şaşkın bakardım dedim evide al götür bişey kalmadı
Anneme şikayet etmişti bide annemde rahatsız oldugunu söylemiş ihtiyacın varsa bana söyle ben veririm varsa paylaşırım
iznim olmadan alamazsın dedi sonra istiyodu hep..
Komşuluk güzeldir başınıza birşey gelse ilk komşun koşar acil yumurta lazım olur bişey lazım olur all da sürekli sürekli de neymiş canım öyle
Üzülmeyin bence onun yaptıgı vicadansızlık değilde sizinkimi canım o vicdan azabı duysun
kadın yüzsüz evet ama küçük kızı varmış ya ben olsam bişey diyemezdim zaten daha ne kadar sürdürebilirki bu durumu?elbette kendine bir dolap alacak bnce bir süre daha idare edebilirsin
ay komşunuzun yaptığı baya baya yüzsüzlük..
bi daha elinize tutuşturuverirse siz de hemen geri verin onun eline, dolabımda yer kalmadı dersiniz
bi an önce konusup mesafeyi koyun bence
bence eşiniz fazla yufka yürekli, hiç alınmayın derim.
sıkıntıyı siz çekiyorsunuz çünkü, erkenden kalk üstünü giy, işten gel kapıyı aç laf anlat...
bunlarla siz uğraşıyorsunuz.
üstelik kadın sizi resmen kullanıyor.
küçük kızı varmış da nolmuş, size mi sormuş doğururken?
komşularına güvenerek hayatını devam ettiremez.
yemek alacak parası var neticede,
ufak ikinci el bi dolap almak da çok zor olmasa gerek.
ama yüzsüzlük böyle bişey sanırım.
dolap kullanmadan da kızını doyurabilir ayrıca.
korkarım ki şimdi bu kadın yüzünden eşinizle aranız kötü olacak.
meseleyi siz kökünden halletmeden kurtulamayacaksınız.
kapı açmamak da en fazla bi iki gün kurtarır sizi.
yine gördüğü yerde tepsiyi tutuşturacaktır.
eşinizi bu işe çok karıştırmayın bence.
en kısa zamanda komşunuza açık bi şekilde artık bu işe devam edemeyeceğinizi söyleyin.
evinizin huzurunu kaçırmaya kimsenin hakkı yok.
canım naber?
nedir son durum?
komşudan haber yok mu?
Yaa küçük kızı var da noluyo ki anlamadım, vicdansızlık neresinde bu işin.
Sizin dolabınız da kendinize göre canım, ben tek kişiyim, benim bile yerim kalmıyo bazen.
Sabahın köründe size gelebiliyosa markete de gider, günlük alışverişini yapar olur biter.
Ne yani sizin dolabınız olmasa kızı açlıktan ölecek mi, ne alaka allamyaleppim yaaa.
kk de okuduklarıma şaştım kaldım ne tuhaf komşular insanlar var yaaa:26:allahtan hiç bu derece yüzsüz komşularım olmadı:97:
allah yardımcın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?