Dun yine kapima gelmis !!! Elinde tabak, o gun yanlis anladiniz beni, ozur mahiyetinde diye.
Aldim tesekkur ettim yemedim. Paranoya oldum iyice, son damla dun gece saat 1 2 gibi kapimi caldi. Acmadim!!
Adam bekar mi tek mi yasiyor? Bence mesafeni korumaya devam et .verdigi bir seyi alma. Ve imkan varsa yanina ailenden birileri gelsin kalsin.
Bir daha yemek falan getirirse almayın. Ve sert bir şekilde tersleyin sesinizide gayet yükseltin. Size ilgi duyuyor konuşmak için bahane arıyor gibi. Siz rahatsızsanız bunu belli edin ve bir daha delikten bakın o ise kapıyı açmayın.
Bekar yalniz yasiyor. Ay gercekten cok bunaldim. Bu nedir ya kapimda surekli zir zir.
Annem,babam memleketteler. Babam biraz rahatsiz,toparlanmaya calisiyor annem de onun yaninda. Gelecek kimse de yok.
Ablam da atandi calisiyor.
Delirtti beni adam ya.
Niye iki üç kendini bilmez yüzünden bir kadın evinde tek başına kaldığını saklamak zorunda kalıyor ?! Bazen feminist tarafım bazı erkekleri toplatıp kadın yaşam alanlarından izole etmek istiyor . Keşke yapabilsem :)
Bence daha fazla kaçma , bir daha geldiğinde derdinin ne olduğunu sor .. rahatsız olduğunu söyle, yalnız bunu yaparken cesur görün , korktuğunu anlamasın ,daha da cesaretlenmesin. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?