Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Mesela bu aksam da gelir diye bekliyorum. Napsam?
Keşke dövüş sporlarını bilsek de bizi rahatsız edenleri evire çevire bir güzel dövsek bir daha da cesaret edemez bu korkak köpekler.

Yani mesela yanında bir erkek görse o erkek azıcık üstüne yürüse bu adamın adam biraz korkar bunların gücü tek kadına yetiyor çünkü!

Yakin arkadaslarim okul bitince memleketlerine dondu, bazilari da goreve basladi.
Bir arkadasim var ona da haber verdim daha donus yapmadi.

Gece gec saatte kapi calsa da acma canim niye aciyorsun?
Calsin calsin gitsin.
O saatte kontrole geliyor babasi abisi evde olsa evin erkegi acar o saatte.
Sen actigina gore yalnizsin kontrol ediyor

Acma sakin

Acmasam apartman gorevlisne ona buna soruyomus beni.
Bugun napsam simdi ?
Acmasam mi?
Acip senin derdin ne diye girissem mi?

Yakin arkadaslarim okul bitince memleketlerine dondu, bazilari da goreve basladi.
Bir arkadasim var ona da haber verdim daha donus yapmadi.
ailenin yanında sınava çalışamayacağını düşünüyorsan.o arkadaşını sınav zamanı yanında tutmaya çalış derim.sınavlar bitince ailenin yanına gidersin. durumu anlatırsın.

Acmasam apartman gorevlisne ona buna soruyomus beni.
Bugun napsam simdi ?
Acmasam mi?
Acip senin derdin ne diye girissem mi?
açma açma kapıyı senin neyin ki o millete soruyorsa kendini belli ediyor açık veriyor zaten. anormal bir durum olursa zaten bu herif bu kızı sorup duruyordu. kız konuşmuyordu bunla derler.herkes sürekli seni soran birinden de şüphelenir.

Burada dershanem de var. Memleketim kucuk orda bu kadar profesyonel bir yer bulamam.
Butun bunlari bu manyak icin birakip gitmek istemiyorum.
Baska cozumu yok mudur

Apartman gorevlisi de bana iyi misiniz merak ettik sizi dedi.
Sok oldum , hayirdir noldu iyiyim dedim
X bey, sizi gorememis de biz de o oyle diyince merak ettik diyince sinirlerim tepeme cikti.
Derdi ne bunun ya ?
Acmiyorum o zaman bugun.

Evet benim de hic yapacagim bir sey degildir. O an agzimdan cikiverdi.
Belki birilerinin oldugunu duyarsa zirt pirt gelmeyi keser diye.
Bugun gelirse gelme diyecegim acik acik.
Ama yalan söylediğini kısa süre sonra anlayacak ve korktuğunu düşünecek. Bu onu cesaretlendirir . Bazı psikopatlar kedinin fareyle oynadığı gibi oynamayı sever ..gerçi adam kim onu da bilmiyoruz ,hemen psikopat yaptık :) tipi nasıl ,rahatsız edecek bir görüntüsü yada davranışı var mu kapıya gelme hariç ? Belki de senden hoşlandığı için sürekli geliyordur ,rahatsız ettiğinin farkında değildir . Umarım son söylediğim gibi olsun . Psikopatsa takiptedır , zaman koklluyordur, aman dikkat et.

Aaa agir sapik demek ki
Dikkatli olun aman. Etrafta cok var bunlardan. Kapiciya sizi rahatsiz ettigini soyleyin mutlaka sizinle ilgili bilgi vermesin kesinlikle. Yoneticiye de soyleyin.

Apartman gorevlisi de bana iyi misiniz merak ettik sizi dedi.
Sok oldum , hayirdir noldu iyiyim dedim
X bey, sizi gorememis de biz de o oyle diyince merak ettik diyince sinirlerim tepeme cikti.
Derdi ne bunun ya ?
Acmiyorum o zaman bugun.
ben iyiyim x bey neden beni sürekli sorup soruyor size normal mi geliyor bu deyin.

Tipi duzgun,bakimli. Oyle psikopat gibi gorunmuyor asla. Ilgi duysa makul davranmaz miydi gecenin bi yarisinda gelmek nedir ?
Ne bileyim tisortunu isterken iceri girmek nedir ?
Bir de ben ne kadar rahatsiz oldugumu gosteriyorum. Farketmemesi mumkun degil hatta ozur diledi kendince.
Deli midir manyak midir bilmiyorum ama benim sinirlerimi bozdugu kesin.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.

Aaa agir sapik demek ki
Dikkatli olun aman. Etrafta cok var bunlardan. Kapiciya sizi rahatsiz ettigini soyleyin mutlaka sizinle ilgili bilgi vermesin kesinlikle. Yoneticiye de soyleyin.

Kendisi yonetici ama bir iki komsuya su yaptiklarini anlatsam iyi olmaz mi ?

Burada dershanem de var. Memleketim kucuk orda bu kadar profesyonel bir yer bulamam.
Butun bunlari bu manyak icin birakip gitmek istemiyorum.
Baska cozumu yok mudur

Arkadasim tasin valla o zaman. Hangi sehirdesin yurtta falan imkanin varsa apart , yurt gibi bir yere git kal.

Arkadasim tasin valla o zaman. Hangi sehirdesin yurtta falan imkanin varsa apart , yurt gibi bir yere git kal.

Aparttan ve yurttan yildigim icin buraya gelmistim. Calisamiyorum oralarda.
Adamin biri nasil huzurumu bozdu bakar misin ?
Boyle bir sey olabilir mi ya ?
Butun duzenimi sapik icin bozacagim.
Polise mi sikayet etsem cok mu abartmis olurum iyice mi kafaya takar.
Arkadasim yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Babam iyilestigi zaman bizimkileri cagirayim. O zamana kadar uzak dursun da benden bu manyak

Aksam 7-8 de baslar zir zir.
Strese girdim ya resmen.
açma alacaklı gibi çalmaya başlarsa ne var diye sinirli şekilde aç.Halla halla evinde özel bir işin olmayacak mı?bi daha adamı kalayla ve tersle kapına gelmesin.

Babanin eski ayakkabilarini ve annenin ayakkabilarini kapinin önüne gelisi guzel koysana

Olabilir aslinda ama apartman gorevlisine sormussa yalniz yasadigimi ogrendi.
Aslinda ablamin gittigini bilip bilmedigini bilmiyorum komsularin.
Oyle cok bagim yok.
Eger biliyosa iyice korktugumu dusunecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…