- 27 Nisan 2012
- 15.893
- 19.227
- 498
güvenebileceğiniz bir komşu yok mu şöyle orta yaşlı bir kadın yanınıza çağırsanız?Acmasam apartman gorevlisne ona buna soruyomus beni.
Bugun napsam simdi ?
Acmasam mi?
Acip senin derdin ne diye girissem mi?
İçeri dalmak istemesi falan kendini bi kahve içmek üzere misafir etmeni istemesindendir. Görüşme başlangıcı gibi :) ama öbür tarafını da düşününce hırsız mıdır katil midir bilemeyiz .uyarmakla olmuyorsa yöneticiye bildir rahatsızlığını.Tipi duzgun,bakimli. Oyle psikopat gibi gorunmuyor asla. Ilgi duysa makul davranmaz miydi gecenin bi yarisinda gelmek nedir ?
Ne bileyim tisortunu isterken iceri girmek nedir ?
Bir de ben ne kadar rahatsiz oldugumu gosteriyorum. Farketmemesi mumkun degil hatta ozur diledi kendince.
Deli midir manyak midir bilmiyorum ama benim sinirlerimi bozdugu kesin.
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.
güvenebileceğiniz bir komşu yok mu şöyle orta yaşlı bir kadın yanınıza çağırsanız?
bikaç gün gelse şöyle
adam iyi niyetli değil öyle olsa gece kapı çalmaz
açmayın lütfen.. ya da bilemedim
nasıl korktum içim kötü oldum anlatamam
sınava ailenizin yanında hazırlansanız
yöneticiye şikayet et. ve şikayet edeceğini ekle üstüne.Son seferde terslemistim bi daha yapayim !
İçeri dalmak istemesi falan kendini bi kahve içmek üzere misafir etmeni istemesindendir. Görüşme başlangıcı gibi :) ama öbür tarafını da düşününce hırsız mıdır katil midir bilemeyiz .uyarmakla olmuyorsa yöneticiye bildir rahatsızlığını.
yöneticiye şikayet et. ve şikayet edeceğini ekle üstüne.
kimse 1 de 2 de kimsenin kapisini calmaz
bazen cok acil bisey olur esler iletisim kurar
benn canim dedigim arkadaslarimin esleri bile arasa istemem ki aramazlar da
ne munasebet geliyor bu sahsiyet
acmayin kapiyi sizde tabakk getirmis alip tesekkur etmekk nedir kafasinda kırardım ben olsam
dahaa olmadi sikayet edin
yuh ki ne yuh!!!!gece 1 de gelen adamin niyetinden korkarim ben.sakin acmayin hangi saatte olursa olsun.hatta cevrenizde erkek arkadasiniz falan varsa cagirin sizi gorsun onunla.bu adam terslenmekten anlayacak biri degil belliki
valla benn esim gecee de calistigi zamanlarda giris kapisinikilitliyorum yetmiyor yattigimiz odayi kilitliyorum yani duyuyoruz manyak dolu ettafIste o olay olmadan once getirdi tabagi.
Yoksa tesekkur edilir mi ?
Gece 1 de kapima geldi ya pes
Bence yöneticiye söyleyin kesinlikle de eve sokmayin kimbilir neler düşünüyor bence çok dikkatli olun ve kapınizi camlarinizi kilitleyin çok sinir oldum şu ankesinlikle fırsat kolluyo olabilir.
Durumu polise analtin evinize gelsin , kapiyi calinca o pis sapik kapiyi polis açıp ce ee desinnhayvan herif Allah korusun sizi
Onu da dusundum. Acaba polise sikayet etsem abartmis mi olurum ?
Iyice mi kafayi takar ? Bosuna mi ugrasmis olurum?
Cok tesekkur ederim.
Oradan tanidiginiz hic kimse yok mu? Ya da tanimasaniz bile yaslu kendi halinde bi teyzeye komsularinizdan olabilir ona soyleyin durumu. Oda gitsin adamin kapisina hayirdir benim kizi sormussun sahipsiz mi sandin desin!! Terbiyesize bak ya pislik aklisira sizi siniyo evine alacak mi almayacak mi pislik sapik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?