Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

Acmasam apartman gorevlisne ona buna soruyomus beni.
Bugun napsam simdi ?
Acmasam mi?
Acip senin derdin ne diye girissem mi?
güvenebileceğiniz bir komşu yok mu şöyle orta yaşlı bir kadın yanınıza çağırsanız?
bikaç gün gelse şöyle

adam iyi niyetli değil öyle olsa gece kapı çalmaz
açmayın lütfen.. ya da bilemedim

nasıl korktum içim kötü oldum anlatamam
sınava ailenizin yanında hazırlansanız

İçeri dalmak istemesi falan kendini bi kahve içmek üzere misafir etmeni istemesindendir. Görüşme başlangıcı gibi :) ama öbür tarafını da düşününce hırsız mıdır katil midir bilemeyiz .uyarmakla olmuyorsa yöneticiye bildir rahatsızlığını.

Cok tesekkur ederim.
Apartmandakileri cok bilmiyorum ama acaba bi iki tanesine anlatsam mi durumu.
Belki birileri duyarsa boyle yapamaz.
Burda dershanem var o yuzden gidemiyorum.

Tamam o da oyle olsun, gece gelmesini aciklayamiyorum iste. Keske benden hoslanan normal bi adam olsa.

Yonetici de o. O bahaneyle de gelir simdi. Off off cildirmamak elde degil.

kimse 1 de 2 de kimsenin kapisini calmaz
bazen cok acil bisey olur esler iletisim kurar
benn canim dedigim arkadaslarimin esleri bile arasa istemem ki aramazlar da

ne munasebet geliyor bu sahsiyet
acmayin kapiyi sizde tabakk getirmis alip tesekkur etmekk nedir kafasinda kırardım ben olsam

dahaa olmadi sikayet edin

Ablam burdayken bu adamin hic sesi yoktu. Dogru duzgun gormuyodum bile.
Son 2 haftadir basladi. Bana ilgi duyuyosa simdi mi geldim aklina
Anlamiyorum..

yuh ki ne yuh!!!!gece 1 de gelen adamin niyetinden korkarim ben.sakin acmayin hangi saatte olursa olsun.hatta cevrenizde erkek arkadasiniz falan varsa cagirin sizi gorsun onunla.bu adam terslenmekten anlayacak biri degil belliki

Iste o olay olmadan once getirdi tabagi.
Yoksa tesekkur edilir mi ?
Gece 1 de kapima geldi ya pes

yuh ki ne yuh!!!!gece 1 de gelen adamin niyetinden korkarim ben.sakin acmayin hangi saatte olursa olsun.hatta cevrenizde erkek arkadasiniz falan varsa cagirin sizi gorsun onunla.bu adam terslenmekten anlayacak biri degil belliki

O da ayri bi olay. 8 yillik iliskim de bitti ustune bu adam ustune sinav.
Burada tanidiklarim da mezun olunca gitti..
Acmak istemiyorum kapimi da artik.

Iste o olay olmadan once getirdi tabagi.
Yoksa tesekkur edilir mi ?
Gece 1 de kapima geldi ya pes
valla benn esim gecee de calistigi zamanlarda giris kapisinikilitliyorum yetmiyor yattigimiz odayi kilitliyorum yani duyuyoruz manyak dolu ettaf
ki benn uzun yillar yalniz yasadim

kapiyi acmayin ve daha rahatsiz ederse de kapinin zincirini takip oyle konusun ve yardim isteyin iyi komsulardan bekarmi bu adam ne diye gelip duruyor genc kizn evine ne amaac güdüyor yani ben burdan sinir oldum
bi arkadas demis ben asiret kizıyım abilerim dayilarim soylerler vurur sizii gelip durmayin deyin rezillik cikacaksa ciksin amaa susmayin

Bence yöneticiye söyleyin kesinlikle de eve sokmayin kimbilir neler düşünüyor bence çok dikkatli olun ve kapınizi camlarinizi kilitleyin çok sinir oldum şu an kesinlikle fırsat kolluyo olabilir.

Bence yöneticiye söyleyin kesinlikle de eve sokmayin kimbilir neler düşünüyor bence çok dikkatli olun ve kapınizi camlarinizi kilitleyin çok sinir oldum şu an kesinlikle fırsat kolluyo olabilir.

Yonetici kendisi.
Bugun de gelirse komsulara anlatmayi dusunuyorum.
Asla eve sokmam daha bu olaylar yokken iceri girip alayim tarzi bisey dedi de gerek yok ben getiririm diyip kapiyi kapattim.

Oradan tanidiginiz hic kimse yok mu? Ya da tanimasaniz bile yaslu kendi halinde bi teyzeye komsularinizdan olabilir ona soyleyin durumu. Oda gitsin adamin kapisina hayirdir benim kizi sormussun sahipsiz mi sandin desin!! Terbiyesize bak ya pislik aklisira sizi siniyo evine alacak mi almayacak mi pislik sapik

Onu da dusundum. Acaba polise sikayet etsem abartmis mi olurum ?
Iyice mi kafayi takar ? Bosuna mi ugrasmis olurum?
Cok tesekkur ederim.

Yoo ne abartmasi sizi rahatsiz eden biri var sonuçta, ama polise diyeceği ilk şey beni rahatsiz ettigime dair uyarmadi memur bey !

Isin ilginc tarafi ablam burdayken bu adamdan cit yoktu. Biz de zaten apartmandaki kimseyi tanimiyoruz oyle pek fazla.
2 haftadir anormallikler.
Ben de onu dusunuyorum. Burda bi yasli teyzeye anlatsam.
Cok terbiyesiz ya. Resmen evime girmeye calisti resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…