Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasıl cümle hiç duymamıştım200-300 yeter de başından aşar![]()
Bizim burda öyle derlerBu nasıl cümle hiç duymamıştım![]()
Yok maalesef karşı komşummahalleden otobüs kalkıyordur bence
Gidebiliyorsaniz gidin, 200 TL yeter. Pipisi kesilecek diye de yaniKadınla merhabaligimiz var. Ama eşimle eşinin de öyle görünce konuşuyorlar.oglunun sünnet düğünü varmış . Kart getirdiler. Eşim şehir dışına çıktı bana git dedi . 2 otobüs degistiricem sizce ve ne kadar taksam para
Sorma hem sıcak hem 2 vasıta sıcakta eşim katil dediMaddi olarak kötü durumda iseniz gitmeyin.
Ayıp olmasin diye davet etmişlerdir her davete icabet etmek zorunda değilsiniz.
Birde bu devirde hala sünnet düğünü yapılıyor olmasını fazlasıyla garip buluyorum.
Sorma ya 200 düşündüm ama uzak değil ama 2 vasıtaGidebiliyorsaniz gidin, 200 TL yeter. Pipisi kesilecek diye de yanimaksat komşuluk bozulmasın
Size de az hava değişikliği, semt değişikliği olur. Bahaneniz olmuş olsun, komşuluk iyidir. Tabi sıcakta da hasta olmayın dikakt edinSorma ya 200 düşündüm ama uzak değil ama 2 vasıta
o zaman gidilmezYok maalesef karşı komşum
Hiç sorma eşime bahane ne desemayip olmasin diye davet etmişlerdir. dugun olsa neyse, kesilen ç.kün neyine gidip para takacaksin. sana ne yaniteşekkür et, esim yok de gitme
Merhabalar merhaba yani gidesim yok zaten kimseyi tanımam etmemBen gidemediğim zaman zarfın içinde para veriyorum. Gerçekten de gidemeyecek durumdaysanız bu bir yol olabilir.
"eşim sehir dışında, onsuz araba olmadan kucuk cocukla bir yere gidemiyorum komşum, kusura bakma. ama yapacağım bir sey varsa soyle lütfen" de gecHiç sorma eşime bahane ne desem