- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.635
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gidemediğim zaman zarfın içinde para veriyorum. Gerçekten de gidemeyecek durumdaysanız bu bir yol olabilir.
Eşime inandırıcı bahane söylemem ne esemBen olsam gitmem. Sünnet düğünü saçmalığına maruz kalıp üstüne bir de para mı vereceğim![]()
Yani zaten karşı komşum kadınla bi sohbet muhabbetligimjz yok. Hemde eşim yok kimseyi tanimsms etmem.Değişiklik olsun istiyorsanız gidin tabi ama istemiyorsanız sonra ufak bir hediye alırsınız çocuğa evine gidersiniz çay içmeye öyle de yapabilirsiniz ..
Sorma ya saçma kadin zaten çalışıyor görse bile zorla bi slm verir yani muhabbetim olsa neyse. Zaten 3 gun önce rahimden parça aldırmışimBirisi oğlunun p.pisini kestiriyor diye bu sıcakta 2 dolmuş otobüs değiştiremem. Eşinizde yokmuş, yapın bi soğuk kahve açın bi film izleyin. Komşuyada zarfa 200 tl koyup verin yeter.
Eşinize bahane uydurmaya gerek yok ki, istemiyorum bitti.
Eşine niye bahane uydurmak zorundasın? Adam yabancı mı dümdüz söyle işte ona.Eşime inandırıcı bahane söylemem ne esem
Canım istemedi, zor olacak dersin. Bahaneye ne gerek var?Eşime inandırıcı bahane söylemem ne esem
Belli ki istemiyorsunuz ozaman gitmeyin evde keyif yapın eşim yok niye sürekli diyorsunuz her yorumda fark ettim siz eşiniz olmadan hiç dışarı çıkmıyormuşsunuz ? Yani çevre yapmak farklı insanlarla tanışmak , eğlenmek kendine zaman ayırmak da güzeldir bu c.k düğünü olur efendim düğün olur Party olur doğum günü olurYani zaten karşı komşum kadınla bi sohbet muhabbetligimjz yok. Hemde eşim yok kimseyi tanimsms etmem.
Bundan geçerli sebep mi var gitmemek içinZaten 3 gun önce rahimden parça aldırmışim
Eşinden 200 tl al boğaza kahvaltıya git hshshSorma ya saçma kadin zaten çalışıyor görse bile zorla bi slm verir yani muhabbetim olsa neyse. Zaten 3 gun önce rahimden parça aldırmışim
Mahalleden giden biri ile gidin gelin tanıyorsanızYok maalesef karşı komşum
Çılgın ne işin var :) kapıyı çal iki dakika hasbihal et hayırlı olsun de zarfı verSorma ya saçma kadin zaten çalışıyor görse bile zorla bi slm verir yani muhabbetim olsa neyse. Zaten 3 gun önce rahimden parça aldırmışim
O mu kıııııızzzEşinden 200 tl al boğaza kahvaltıya git hshsh
Tuğba’nın öyle bir olayı mı vardı ki? Ben kaçırmışım bak. Aklıma sadece şey demesi geliyor, oral seks ne demekO mu kıııııızzz
Aha oymuş gerçekten
Kocan seni düğüne gönderene kadar bi telefon alsın şekerim
Kocasından telefon istemiş 8 binTuğba’nın öyle bir olayı mı vardı ki? Ben kaçırmışım bak. Aklıma sadece şey demesi geliyor, oral seks ne demek![]()
Ondan değil aslında çoğu here kendim giderim ama 2 vasıta hem sıcak ve tanımıyorum tek başınaBelli ki istemiyorsunuz ozaman gitmeyin evde keyif yapın eşim yok niye sürekli diyorsunuz her yorumda fark ettim siz eşiniz olmadan hiç dışarı çıkmıyormuşsunuz ? Yani çevre yapmak farklı insanlarla tanışmak , eğlenmek kendine zaman ayırmak da güzeldir bu c.k düğünü olur efendim düğün olur Party olur doğum günü olureşinizi bence bahane etmeyin gitmek istemiyorsanız zorunlu hissetmeyin madem görüşmüyorsunuz zaten s
İPhone 15 aldi. Kıskanma şekerim nazar etme seninde olur haha :)O mu kıııııızzz
Aha oymuş gerçekten
Kocan seni düğüne gönderene kadar bi telefon alsın şekerim
Sorma birde cafe tutmuşÖfff bir çocuğun pipisinin başını çevreleyen deri alınacak diye niye düğün yapıyor insanlar? Bence gitmeyin, aşırı gereksiz.