- 12 Kasım 2015
- 287
- 141
- 103
- 35
- Konu Sahibi Piraye kaya
-
Dogru soyluyorsun canim bunlarin farkindayim ins basarabilirimİyi de çocuğunuza kalsa her şeyi yapar zaten. Adı üstünde çocuk. Bu kadar insan uyku eğitimi verip uyku saatini düzenleyebiliyor, onlarınki çocuk değil mi, bıraksalar onlar da oturur geç saate kadar.
Bence önce anne olanın siz, çocuk olanın o olduğunu oturtmanız gerekiyor. Gelişimi için de sağlıklı değil ki o yaşta çocuğun gece 12lerde ayakta olması.
Deniycem canim ins basarili olurum.senin cocugun var mi calisiyor musun bilmiyorum ama soyle deyim.benim cocuguma babaannesi bakuyor benim cocugum ne kadar gec kalkarsa o kadar iyi anlatabildim mi bakici da olsa bu ayni.en azindan bakiciya kesin kararini soylersin ama kayinvalideye diyemiyorsun.desen bile cvp uyanmiyor ki.
Deniycem olmazsa krese mecbur gondercemSiz kalktığınızda çocuğunuzu kaldırın, sizinle kahvaltısını yapsın. Bu durumda babaanne de işkence ederek uyutacak değil. Dolayısıyla akşam da erken uyur.
Ben prensip olarak büyükannelerin çocuk bakmasına zaten karşıyım ama enerjisini atamayan bir çocuğa o yaştaki kadın ne yapsın?
Çocuğunuzun yaşıtlarıyla sosyalleşme vakti gelmiş.
Deniycem olmazsa krese mecbur gondercem
Komsunuza hak veriyorumGece yatiramiyorum 12 de yatiyor.sanirim calistigim icin vakit gecirmek istiyor.dur,yapma,elleme,oynama,kosma demekten yoruldum onuda cok sıkıyorum aksama kadar evde.komsumda saolsun 10 da vurdu bu aksam sonrada kendi geldi.anlatiyorum bebek var sen koşunca uyanip agliyormus anlamiyor.cocugunda psikolojisini bozucam yakinda bagiriyorum cunku
Uyarmak kızmak işe yaramıyosa oturup sakince oynayacagı oyunlar bulacaksınız.puzzle,lego vs.Inanin benim uyardigimi kizdigimi yanimda olup gorseniz siz bana mudahale edersiniz
Sabah kaçta kalkıyor oğlunuz? Sabah 6-7 gibi kalkarsa akşam erken yatar.. Ama sabah 9-10 A kadar uyuyorsa gece geç yatarHaklisiniz sonuna kadar ama ben istemez miyim bende calisiyirum ve agir bi isim var 9 da uyusun bende uyuyum.
İsterseniz olur. 3 yaşında çocuk uyku saatini falan anlatınca anlar. Sabredip taviz vermeyerek yavaş yavaş uyku saatini 9a getirin. Yazık 3 yaşında çocuk için 12 çok geç bir saat.Haklisiniz sonuna kadar ama ben istemez miyim bende calisiyirum ve agir bi isim var 9 da uyusun bende uyuyum.
Bunun acımasızlıkla ne ilgisi var bencil olmayın ,bazı insanlar sese tahammül edemiyor bu onların elinde olanda bişey değil, bazı insanlar en ufak cıtırtıdan uykuya dalamıyor, dışarda çok yoğun şartlarda çalışanlar oluyor eve geldiklerinde sessiz sakin bir şekilde dinlenmek istiyorlar daha nice nice örnekler verebilirim, lütfen bencil düşünmeyin bunun acımasızlıkla ne ilgisi var şahsen ben sese tahammül edemem belli bi saate kadar sabredebilirim ama uyuyacagım zaman isterse ses yapan babamın oğlu olsun cekemem, dışarda aksama kadar yorulcam aksam olsa da eve gidip uyuşan diye hayaller kuracam eve gelecem birde üst kattakinin sesini çekemem.!! Biraz geniş düşğnğn kimse çocuğuna bağır çağır demiyor zaten, ne diyosunsuz başkası için cocgunuza kızmayın diye, işte ben de diyorum ki" BASKASI İÇİN KENDİMDEN ÖDÜN VEREMEM"..bende bu acıdan bakıyorumİnsanlarımız ne ara bu kadar acımasız olmuş üst katıma taşınan her kiracının küçük çocuğu olurdu ki çoğu geceleri laminantta araba kaydırır bir günde çıkıp dememişimdir ses oluyor sizin yatak odanızın tepesinde kalgımıyor bu çocuk insan uykuya dalana kadar pek ala katlanabilir ki eşimle de hep derdik bizimde olsa da şöyle bıcırdasa evde şimdi şükür benimde evladım var oda ses yapıyor ama kimsede benim kapımı çalmamıştır komşularım hep çocuk sesi hoşumuza gidiyo bizim der kimin çocuğu otur deyince oturur ki konu sahibi sakın ha başkasından için çocuğuna bağırıp çağırma güzel bir dille empoze et geceleri komşularımız uyuyor beraber gece oyunları üretin bilsin ki geceleri sadece o oynanacak benim kızımda 1 den önce uyumaz gece ama saat 11 de yatar pozisyona getiriyorum beraber masal okuyoruz öğrendiğimiz şarkıları söylüyoruz yada sevdiği çizgi filmleri izliyoruz onunla bunu yapmaktan zevk aldığımı belirtiyorum şimdi gece oldu mu kendisi teklif ediyor anne önce şarkı söylüyelim diye onuda fısır fısır yapıyoruz
Komsumun dedigi gibi yapip eline telefon verip yanimda oturtuyum ne cocugu uyansin ne kimse ayiplamasin mantik bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?