- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Komşu derdi, ara sıra da koca derdi var da, ben de kayınvalidemden süphelenmeye başladım ya BDV yüzünden.
Kadının her hareketinden anlam çıkarmaya başladım, o kadar da şahane kadındır.
Gece gece fena halde hırslandım. Cok meraktayim nasıl olacak bir sonraki görüşme. Yalnız konu sahibi bu sizin derdiniz olmaktan çıktı artık. KK kadınlarıni temsilen davranacaksiniz dikkatiniziçekerim herkes hirslandi o kadına ona göre
Kiz cok fena cok 3 ayda beni tuketti ilk zamanlar ay ne kadar iyi halimi hatrimi soruyo artik yok aryik yuh artik korkuyorum ki diyecek ic camasirini ver azcikta ben giyeyiminsanlar kullanmayi cok seviyor cok hele bide vicdan yoksa yandik
Mesafe koyun. Hadi geldi gitti anlarımda çamaşır yıkatmak bide beğenmeyip aynı çamaşırı tekrar yıkatmak neyin nesi. Komşu değil kaynana mübarek.Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
bence geç bile kalmışsın canımKk dan allah razi olsun zaten gözümü acti benim banada bi cesaret geldi artik korksun benden dermisimdaha baska bi komsu olucam ona karsi ya o istedi boyle olsun
Ay bilmiyorum ben bu insana nasil bulaştım bi konussa o kadar iyi niyetli dersiniz bugun bana dediki mercimek koftesi istedi canim him falan gecistirdim sonra yapalimda yiyelim dedi bende o yapacak zannediyorum ama icimdende diyorum kesin bize gelecek bana yaptiracak yesil soganim yok demisti bende bi kac dal aldim gittim ki o gelmesin diye biraz oturdum bana demesin mi bence sen git mercimegi koy bende yogurmaya yardima gelirim bizim cocuk bozim evde olunca cok yaramazlik yapiyor yazarken bile agloyorum yok boyle birsey ya ne diyecegimi bilemedim soganida elime verdi pasa pasa geldim evime ya ben bu insanla bas edemiyorm ama bugunden sonra artik yeter dedim cok dusundum sizinde fikirlerinizi alip o dogrultuda bisey yapmak istedim
Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?