komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Komşu derdi, ara sıra da koca derdi var da, ben de kayınvalidemden süphelenmeye başladım ya BDV yüzünden.
Kadının her hareketinden anlam çıkarmaya başladım, o kadar da şahane kadındır.
Bende aynı durumdayım sizinle. Manyak olacağım yakinda bu gidişle her hareketinden anlam çıkarmaya çalışmaktan.

Kk dan allah razi olsun zaten gözümü acti benim banada bi cesaret geldi artik korksun benden dermisim daha baska bi komsu olucam ona karsi ya o istedi boyle olsun

Kiz cok fena cok 3 ayda beni tuketti ilk zamanlar ay ne kadar iyi halimi hatrimi soruyo artik yok aryik yuh artik korkuyorum ki diyecek ic camasirini ver azcikta ben giyeyim insanlar kullanmayi cok seviyor cok hele bide vicdan yoksa yandik

benim komşu onu da yaptı, kuşluk vakti kapımı çaldı (evimde koca yok ya istediği zaman kapıda) kaplıcaya gidiyorlarmış, arkadaşının mayosu yokmuş, benimkini istiyormuş. kusura bakma veremem, dedim. mayo iç çamaşırı gibidir, verilir mi ya.
hayır demeyi öğrenin yoksa çok başınız ağrır.

İyi bari tüm mahallenin çamaşırını yıkamamışsın, bu da bir şey. Komşuluk - ki böyle biriyle- çok mu önemli bir şey de bu kadar yüz göz oldunuz anlamadım. Siz daha çok ağlarsınız gibime geliyor. Mesafe koymayı bilmiyorsunuz.

Mesafe koyun. Hadi geldi gitti anlarımda çamaşır yıkatmak bide beğenmeyip aynı çamaşırı tekrar yıkatmak neyin nesi. Komşu değil kaynana mübarek.
Nasıl bu kadar yüzgöz oldunuz anlamadım ama kesinlikle dur deyin bu duruma. Böyle saçmalık duymadım hayatım boyunca vallahi. Ciddi sağlam sabrınız varmış ayrıca sinirlerinizide aldırmışsınız sanırım.
Gorüsmeyin, görüşmeyin, görüşmeyin...

Nasil komsuymus oyle ya
kapiyi calarsa acma ararsada acma
tekrar arasa isim var deyip kapat zamanla anlar diyecemde bu seferde biseymi oldu neden bolyle davraniyon diye sarar kesin

benimde bi komşum var aynı sizinki gibi
ama onun allahı var evden getirir bir çok seyi
bişi yapsa banada gönderir
ama hep bize gelmek istiyorlar sbah akşam gelseler gelicekler
hele 6 yaşında bi kızı size geleyim mi size geleyim mi
evden çıkarken girerken kapıda bitiyo yavaş yavaş eve sızıyo hiçde çaktırmıyo heee
bazen gelme diyorum bi daha bi daha soruyor ben utanıyorum onlar utanmıyor annesi de gitme kızım ne işin var demiyr
sinir oluyorum
ben komşuyla mesafe koydum o çağırınca gitmiyorum bende hiç çağırmıyorum kapıya bile gelse gel içeri demiyorum
zaten karşımda hemen
ama kızıyla koyamadım hala

Okuyup gerildim cidden bizimde vardı böyle bir komşu bu kadar aşırı olmasada evimize gelirdi babam evde mi değil mi dinlemeden çat kapı kullanma kısmı pek olduğunu söyleyemem ama sabah kahvaltıda akşam yemekte pişkin pişkin gelip otururdu sert bir dille konuşmaktan çekinmeyin şuan rahatsızm oturmak istemiyorum rahatsız edilmek istemiyorum diyin he bir de kocam çok sinirli eve gidip gelinmesine karşı diyebilirsiniz biz böyle sıyrıldık annem açıkça diyordu rahatsız edilmek istemiyorum dinlenicem diye eşim istemiyor diye apartmanda kimsede konuşmuyormuş zaten siz de konuşmayın ziyanı yok ben yurtta kaldım yurtta diğer odalara bile çat kapı gitmezdik bu ne yahu

Burada bir uye yazmisti kapinin ustunde anahtarmi birakmisti kapiyimi acik birakmisti tam hatrlamiyorum komsusu yatak odasina kadar girip kadini uyandirmis o olmus kadin bi kizmis kovmus komsuyu bidha gorusmemisler belki hatirlayan olur buraya yazmisti

Ay ne yüzsuz bir kadin...her dakka gelinir mi..insanin evi daginik olur ne bileyim cani istemez konusmak.bizimde boyle komsularimiz vardi .annem yuz veriyordu.bide en yogun ders calisma donemlerimde dusunun bir sürü insan girer cikardi eve cok rahatsiz olurdum.Anne derdim söyle uygun dille kizimin dersleri var gelmeyin diyemiyordu kadin.her gun musafir her gun...
Bu şekilde olmaz.yuz verme bu abartmis bide seni kullaniyor akıllı. Ben olsam coktan bozmustum vermistim ayarini..

ay okurken fenalık geçirdim yahu ben kapıyı açmazdım eve almazdım ayyy ne sinir bi komşu

vallahi hanımefendi evinizdeki tüm eşyaları babasının malı gibi kullanan kadın yarın benim herifte sıkıntı var seninkini kullanabilir miyim derse şaşırmam..hani önleminizi ona göre alın derim ben..

Oturduğumuz apartmanda farklı bi modeli vardı bizimde. Kapılar içeriden kilitleniyor, kilitlenmediği sürece kolu çevirip girebiliyorsunuz yani. Bizim komşu da kapıyı tıklatıp direkt dalardı. Anneme kapıları çıkarıp köy evi gibi perde veya tül gibi bişi takalım derdim yazık kadın yorulmasın. Anten problemi olan kapı komşumuza kablo uzatmıştık, kapıya gelip kanalı değiştirmemizi falan söylerlerdi. Ha birde 5-6 yaşlarındaki çocuğunu getirip bırakırdı gün aşırı. Çocuğun canı sıkılıyormuş, bizim evde eğlendirecek ne b.k varsa onu da hala anlayabilmiş değilim. Velhasıl taşınınca kurtulabildik. Annem de sizin gibi çok güleryüzlüdür çünkü.

Kk dan allah razi olsun zaten gözümü acti benim banada bi cesaret geldi artik korksun benden dermisim daha baska bi komsu olucam ona karsi ya o istedi boyle olsun
bence geç bile kalmışsın canım
bakma böyle dediğime bende yumuşak yüzlüydüm
şimdi az da olsa düzeliyorum
uzun program istediğinde "ben kendiminkileri bile böyle yıkamıyorum
sende bu evin hanımı oldun iyice hee" de şakayla karışık
oğlu çikolata yaptığı zaman da "aaaa seni yaramaz al bakalım ıslak mendil
kirlettiğin yerleri güzelce sil bakalım akıllı çocuklar gibi" yine gülerek konuş
korksun senden

ama sen çok yüz veriyosun sen dur demedikçe daha da tepene çıkar ne demek deterjanı az daha koy bu ne görgüsüzlük. ters davranıp tavrını koyacaksın başka bir şekilde kurtulamazsın bu kötü niyetli kişiden. bir de onun evine gidip durma? madem soğukluk girmesi lazım sende gitme o da gelmesin meyil verme bu durumlara.

çok muhabbet tez ayrılık getirir demişler kısa sürede aşırı derecede sıkı fıkı olup sonra onun önünü alamamışsınız. zararın neresinden dönersen kar onun yüzündn evini değiştirmene fln gerek yok saçmalama yapman gereken tek şey suratını asıp evine gelmesini engellemek, çocugu senin evini kirlettiğinde söylenmek , çamaşırını yıkatmak istediğinde izin vermemek en kötü eşim izin vermiyor diye bahane edersin bunu da mı yapamıyorsun kardeşim

Kapıyı açma vursun vursun ,sonra defolup gitsin

hayret bişey
KULLANDIRTMA KENDİNİ
gerekirse topu eşine at

yaa geçen gün eşim ne dedi biliyormusun
yine deterjan mı alıyım daha yeni aldık 2 kişiyiz ne çabuk bitti.

yada

koltuk lekelerini görünce
hayatım dikkatli ol biraz bak daha yeni evliyiz
gören de çocuğumuz var sanıcak
tamam sen benim bebeğimsin ama
yazık değilmi herşeyimiz daha yepyeni ....

yani hüç yüze gelemiyorsan
eşinin üzerinden ima et

ama en güzeli
direk ifade etmen ve gerekirse kalbini kırman
olmaz ki böyle saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…