komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geleyim diyince musait değilim de bir iki defa dersen oda gelmez artık çamaşır yıkayayim diyince kendi evinde yıka de veya eşim kızıyor de çok yüz vermişsin

Benimde boyle bir komsum var... camasirini benim balkonuma asmak ister, ama ben izin vermem... her sabah 'mamasliebling kahvalti yaptinmi' diye sorar, yaptim dersem, ben yapmadim hadi cay koy geliyorum der.. bu bi kac ay boyle devam etti.. hatta konu da acmistim buraya... baktim olacak gibi degil, eve almamak icin bahane bulmaya basladim.. birazdan cikacagim, suan temizlik yapiyorum, cocugu uyutacagim gibi bahanelerle bir sure eve almadim... fazla guleryuzlu de davranmadim... biraz anladi gibi... simdi alt komsuda dadandi... alt komsum isyanlarda :))))

Yorumlarn hepsini okumadim ama ben olsam direkt yuzune soylerdim. Cunku bu insan dolayli imalari gerektirecek nezaket sinirlarini coktan asmis. Kapiyi mi caldi, musait degilim kusura bakma gelemezsin. Cayini aldi kahvalti mi yapalim diyor, artik biraz serin dursak daha iyi sevgili komsum, fazla muhabbet aramizi bozacak ,birimizin kalbi kirilacak, kusura bakma, Allah selametlik versin. Camasir mi getirecek uzgunum ama ben yikayamam, yeterince bu konuda yardimci oldum sanirim.
Ista bu kadar, artik ister efendi olur,ister kapimi calmaz.
Hadi kolay gelsin :)

Bence bu kadinla hic muhattab olma.gelirse kapiya ac kapiyi hastayım yatiyorum de kapat.bu nedir ya bolee.kadin kullaniyor seni.benim bir arkadaş vardi is yerinden. Yeni başlamıştım işe. Uclu kiz grubuyduk.yrmege giderdik hep her öğlen. Kiz surekli param yok derdi.bizde odemek zorunda kaldırdık.suraya kahve icmeye gidelim şunu yapalim.borc para istemeler neler neler...sonra ne oldu ben kötü oldum.okadar yedirdim icirdim ama neler demus arkamdan.asla hakkimi helal etmiyorum. Bu tipler böyle oluyor bence hic görüşme. Hirsindan sagda solda atıp tutar .bosverr ne derse desin.hastayim de kapat kapiyi.zaten ihtitaci olmayan tipler bunu daha cok yapar. .

valla canım çok ilginçsin, akraba değil kardeş değil bişey değil, 7 kat el, ben sürekli gidip gelmekten hoşlanmıyorum diceksin, çocuğunu sürekli elini yıka oraya buraya dokunma diye tiksinti duyduğunu belli etçeksin
her halde bi algı problemi yoksa eşek değilse gelmez bi daha

sizin bu kadar sessiz sakin oluşunuzla tepenize çıkmış maalesef, bizim apartmanda da var böle 3 bayan ama hergün aynı evdeler aynı kişide toplanıyorlar bigün kadın patlayacak diye düşünüyorum bende,hiç sevmediğim larçka komşuluk ilişkileri ,ne müsaade ederim nede kendi ayarımı kaçırırım...Allah sabır versin

Evleneli 1 seneyi geçti hiç bir komşum evime gelmedi. Kapıda falan karşılaştığım oluyor ama onlarla da merhaba merhaba o kadar. Siz en baştan çok yüz vermişsiniz tamam yüz yüze bakıcaz güzel düşünce de kimse sizin babanızın çocuğu değil yani bakmasanız çok mu eksikliğini hissedersiniz. Ayy valla hiçte eksiklik falan hissetmedim bugüne kadar

Böyle komşuluğu abartanlara sinir oluyorum herkesin bir özeli var,her dakika pat diye zırtpırt müsait mi diye düşünmeden emrivaki yapılmaz ki yaa

Bu tarz insanlar birde pek kahvaltı meraklısı olur...hayatlarında kahvaltı yüzü görmemişler sanırım...

Yüz vermeyin...herkes sınırını bilsin demi ama...hayattan sogutuyorlar bilirim...bana da denk geldi böyle biri...insanın özelini deşen meraklı dedikoducu...gerekirse yüzüne söyleyin kırın...

BENİMDE EN BÜYÜK KOZUM
KIZIMI UYUTUCAM ŞİMDİ MIZMIZLANIYOR HEMEN UYUTUCAM
AYY BUGÜNDE UYUMAMIŞ UYUTAYIM BARİ

Eyvah eyvah öyle komşu düşman başına.
Bence sizde de hata var. Yüz vermeseniz bu kadar tepenize çıkamaz.
Mesafeyi koyma zamanınız gelmiş geçmiş bile.
Ben olsam kapıyı bile açmam.

yüz vermişsiniz tepenize çıkmış. Hayır demeyi öğrenmek gerek

Kullandırmayın kendinizi, zorla mı ya? okurken bile sinirleniyor insan.

miillet yeni evli kaynanadan yakınır kızın derdine bak...nefret ediyorum yüzsüz insanlardan......
ev alma komşu al diye boşa dememişler....resmen canından bezdirmiş.....

valla geçen sene bu zamanlar temizlikte uyku setimin yıkanması lazımdı benim makine kg düşük eşim illa anneme götürüyüm dedi istemedim ısladım banyoda elimde yıkadım hemde hamileyim 9 aylık....birisinden bişi isyemem kendimden feragat ederim yine istemem....eltim böyledir onun adına hep utanırım beni de öyle sanacaklar diye......

Hahah! Şunu söylemek dilimin ucuna geldi geldi gitti valla. Sen çok yaşa emi

bu arada bende aynı yapıdayım hayır demeyi bilmem...kendi huyumu bildiğimden ilk konuşmada insanların haraketlerine tavrına göre mesafemi koyarım....bu geçmiş ama sizde artık böyle yapın yeni tanıştığınız insanlara...

Vallahi arkadaşım sen baştan çok yüz vermişsin benimde üst katımda bu kişilikte bir komşum var bina illallah etmiş, ama ben baştan koydum tavrımı. Bir gün beni gördüğünde akşamları gelsene oturalım neden gelmiyorsun hiç dedi, ben akşamları genelde kimseye oturmaya gitmem eşi işten geliyor dinlenmek ister aynı şekilde çünkü ben de akşamları misafir kabul edemiyorum pek eşimle evde dinlenmek istiyoruz dedim (Yani önce beni çağırıyor ki kendine de fırsat oluşsun taktiği buymuş önce kendi çağırıyor gittikten sonra da vakitli vakitsiz çat kapı kendisi gidiyor, karşı komşusu söylemişti ben bunun gece 12'e oturmaya geldiğini biliyorum diye). Bir gün de benim çamaşır makinam bozuldu servisin makinayı götürdüğünü görmüş geldi bize getir bizde yıkayalım çamaşırlarını dedi çok teşekkür ederim kayınvalidem yakın oraya götüreceğim eşim gelince arabayla komşuma hiçbir zaman çamaşırlarımı yıkatmak için götürüp rahatsızlık vermem istemem çünkü dedim aldı mesajı zaten şimdi çok mesafeli devam ediyor ilişkimiz.

aynı şey benim başımada gelmişti ama ben mesafemi birden değil zamanla koydum ve 1-2 kez denedim öyle karar verdim mesafe koymaya...Onda olan bişeyden istedim mesela fazlasıyla var biliyorum ve gördüğüm için rahatça istiyorum ki gerçekten mahcup olup zor durumda kalmasın, ki ben zaten alsam bile evden çıkar çıkmaz misli misli geri alıp veririm ama komşumdan gelen cvp şu olmuştu: Ayyyyy canım var ama şimdi sana versem ne sana yeter ne bana...pekala cnm dedim...
bide şöyle bi ayrıntı da var ben alınca geri götürüp veriyorum ama komşu aldığı şeyleri geri getirmiyor...
aradan zaman geçti ama kendisi durmuyor...devamlı malzeme istiyor...İnanın annemle artık kapıyı aç-kapa yapmaktan bıkmıştık...Babam mesela komşuluk ilişkilerine hiç karışmaz o bile artık zilin zırt-pırt çalmasına sinir olmuştu ne bu böyle diye...Komşumun bigün bayağı kalabalık misafirleri gelmiş bizden istediği malzemelere bakın: bulgur, salça, yağ, baharat ve yeşillik...O gün de tam eve alışveriş yapmaya çıkarken biz ayakkabıları giyerken istemişti ve biz bunların hepsi bizde de olmadığı için alışverişe gidiyoruz dedik...Sonra indi tıpış tıpış hemen apartmanın karşısındaki veresiye hesabının olduğu ve bizim apartmanın 5. katında oturan bakkalımızdan malzemeleri aldı geldi, öyleki biz hala apartmandan çıkmamışız elinde malzemelerle çıktı geldi düşünün yani bu kadar da yakın...Ki görüyoruz çoğu zaman bakkal üst katımızda oturduğu için balkondan sesleniyo bakkala/bakkalın eşine bana şunları gönderin diye...
Eşinin durumu iyi ve aynı kurumda çalışıyorduk...Sonra gel zaman git zaman istediği şeylerden bi kaçını verip bi kaçınada kendisinin verdiği cevabı vermeye başladık: Ayyyyy canım var ama şimdi sana versem ne sana yeter ne bana...böyle böyle zamanla mesafeyi koyabildik ancak...Öyle beraber kahvaltı yapalım dediğinde de genelde biz yapmış oluyoduk, yada başka bi planla geri gitmek zorunda kalıyordu...Bizim bu macermız bayağı uzun sürdü yalnız...Öyle 1-2 günlük mevzu değil...3 yıl içinde yaşanan daha bi çok olay var...
Bazı insanlar maalesef böyle, istemeyi alışkanlık haline getirmiş durumda ve karşısındakini kullanıp aptal yerine koymayı çok seviyor ve var olan iyiniyeti suiistimal ediyorlar...sizede kolay gelsin ve Allah sabır versin diyorum...Kırmadan, üzmeden karşınızdaki kişinin tavrına göre sizde bi çıkış yolu bulacaksınızdır illaki...Unutmayın yüzyüze bakıyosunuz ne de olmasa... o nedenle dikkatli olun azıcık, biraz da sabır, e buradan da biraz tecrübe ve bilgi edinerek bu olayın üstesinden geliceksiniz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…