Geleyim diyince musait değilim de bir iki defa dersen oda gelmez artık çamaşır yıkayayim diyince kendi evinde yıka de veya eşim kızıyor de çok yüz vermişsinKizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
BENİMDE EN BÜYÜK KOZUMBenimde boyle bir komsum var... camasirini benim balkonuma asmak ister, ama ben izin vermem... her sabah 'mamasliebling kahvalti yaptinmi' diye sorar, yaptim dersem, ben yapmadim hadi cay koy geliyorum der.. bu bi kac ay boyle devam etti.. hatta konu da acmistim buraya... baktim olacak gibi degil, eve almamak icin bahane bulmaya basladim.. birazdan cikacagim, suan temizlik yapiyorum, cocugu uyutacagim gibi bahanelerle bir sure eve almadim... fazla guleryuzlu de davranmadim... biraz anladi gibi... simdi alt komsuda dadandi... alt komsum isyanlarda :))))
vallahi hanımefendi evinizdeki tüm eşyaları babasının malı gibi kullanan kadın yarın benim herifte sıkıntı var seninkini kullanabilir miyim derse şaşırmam..hani önleminizi ona göre alın derim ben..
aynı şey benim başımada gelmişti ama ben mesafemi birden değil zamanla koydum ve 1-2 kez denedim öyle karar verdim mesafe koymaya...Onda olan bişeyden istedim mesela fazlasıyla var biliyorum ve gördüğüm için rahatça istiyorum ki gerçekten mahcup olup zor durumda kalmasın, ki ben zaten alsam bile evden çıkar çıkmaz misli misli geri alıp veririm ama komşumdan gelen cvp şu olmuştu: Ayyyyy canım var ama şimdi sana versem ne sana yeter ne bana...pekala cnm dedim...Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?