komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kapiyi acmasam ariyor banyodaydim diyorum ac kapini bi seni göreyim diyor kapiyi acmasam bes dakikada bir kapimi caliyor inanin bas edemiyorum allah kimsenin basina vermesin
çamaşır getirdiğini anladığında ben çamaşırlarımı attım makinaya de.sonu gelmez haberiniz olsun annemin komşularına benzettim.bir an annem yazıyor sandım

yok daha neler

Siz olmasaniz ne yapacakti?
Bana karsi komsum bir defa yapti ama ben cok tiksindim mak. Baskasinin kirlisini yikamak nedir? Cok ekstrem bir durum olur da tamam yani.

ac bakayim ,az daha koy vs nedir bu muhabbet cok mic mic olmussunuz.biraz baska insanlarla gezin dolasin evde bulamasin.baskasini davet ettiginiz de de gelir bu tur insanlar bas koseye kurulur.
mesafeyi kut diye kesmeye cekiniyorsaniz cekinmeyin o kadar duygusal ve ince degiller emin olun.

komşuluk güzeldir ama böylesi değil.. sınırlarını bilmeyen bir insanla ne komşuluk ne arkadaşlık ne akrabalık olur.. sen onu bu şekilde çekmek zorunda değilsin. senin uykularını bile kaçıracak derece yuh yani. sen yeni evlenmişsin evinin hayatının tadını çıkart boşver o kadın seni daha çok kullanır izin verme.. ya açık açık söyleyeceksin bütün ipleri koparacaksın yada bahaneler üreterek çaktırmadan araya mesafe koyacaksın o uyanık sen ondan da uyanık olacaksın bi komşunun seni bu duruma getirmeye hakkı yok.. yalnız muhtemelen yine sen kötü olacaksın...

okurken böyle okudum ' ' Onun taktiğini ona uygula bence ara çayı demle geliyorum de ne biliyim gidince hadi bi kek yap da yiyelim de giderken elindede çamaşır sepetinle git makinamda sorun var sende yıkayalım bugün de iki dakikada bir çal kapısını malzeme iste onu onun taktiğiyle vur senden yana yakına kaçar

Nasıl bu seviyeye gelebiliyor ki ilişkiler bende bunu anlamıyorum. Mesela nasıl istedi sizden çamaşırlarını yıkatmayı da kabul ettiniz?
Hep o seviyedeler zaten bunları yapmak için samimi olmamarına gerek yok o ortamı kendileri yaratıyor zaten uyuz oluyorum böyle tiplere
açma canım kapıyı hatta evde olduğunu belli et öyle açma GDT

Reactions: GDT
Kusura bakmayın ama sizde kabahat. Yolu siz acmissiniz. Gidip gelmissiniz devam etmissiniz huyunu gördüğünüz halde. Ben komsularimla pek samimi degilim mesela.
Çünkü sabahtan aksama kadar birbirlerinin evindeler. Buna asla tahammül etmem.
Karsi komsum balkonun hortumunu 1 hafta once istedi, hala getirmedi. Verdim notunu.
Cimri degilim, mal düşkünü değilim, ama insanlarin malina konanı da istemem hayatimda.

Size de üzüldüm anasının kızı demekki :) Benim de öyle kızı olan bir komşum var ama kızı eğittim kedi gibi dış kapının önünde geziyor :) sen evimizi koru diyorum hırsız gelir diyorum...

Asla asla bunu kabul etmem canim ben ona gitmiyorum ondan hicbirsey istemiyorum o surekli bizde iste sogan meselesini yazmistim ya o sebepten sirf o bana gelmesin diye olay bu yani ben ona mesafe koymaya calisiyorum ama olaylar inan benim disimda ilerliyor makinamda bulasimgim kaldigi zaman gordu dediki benden niye istemiyorsun ask olsun falan dedi bende anlasin diye yok canim bulasik tabletide alinmaz yani dedim anlasin diye ama yok anlamiyor

Ee alma evine yahu, seni mi dovecek?
Nasil katlaniyosunuz boyle insanlara valla anlamiyorum.

Çok merak ettim son durumu. Ne oldu acaba komşu geldi mi GDT ne yaptın?

Hayır demeyi bilmek gerek. Aynısını yaşadım bende ama kestim ayağını.Ben kimseden bir şey istemem.Acil olsa dahi istemem.Ama un,zeytin,yağ falan derken zırt pırt geliyordu biri hatta pazar sabahı gazete istemişliği bile var.Bu kişi de kapıda görüp selam verip geçtiğim biri bazı arkadaşlar nasıl bu noktaya geliyor diyor ya karşıdaki insan getiriyor işte.Bir gün kapı çaldı.Toplamış perdelerini gelmiş.Buyrun dedim.Ben 2-3 defa makine açtım da bunu sana getirdim dedi.Hazır cevap biri olmama rağmen bir ayağını çoktan içeri atmış olmasından mı böyle bir duruma olan şaşkınlığımdan mı bilmem cevap veremedim.Bana senin deterjanın da vardır dedi.Verdim deterjanı da abartmıyorum makine gözü hariç,elini 2 avuç yapıp 4 5 tane de içine koydu.Makine hiç böyle köpürmemişti şimdiye kadarÇok bozuldum ve cevap veremediğim için kendime kızdım.Birkaç zaman sonra kapıda gördü.Eşi şehir dışında çalışıyordu o zaman çarşaflarını getirmiş yıkamak için bana dedi size götürüp yıksana Ben bu sefer daha şok oldum tabi.Yıkayamam kendi çamaşırlarım var makinede dedim.Senin çamaşırın çok mu önemli çıkar bunları yıka dedi Artık sabrım bitti 'Kusura bakmayın ne münasebet,eşinizin çarşafını kendiniz yıkayın böyle şeyleri hiç sevmem'dedim.Bu sefer o böyle oldu.Uzun oldu kusura bakmayın ama demem o ki HAYIR diyebilmeyi bilmek gerek.Yoksa tependen inmiyorlar.

yapman gereken camasır mı yıkatcak bozuk
evıne mı gelcek musaıt degılım suan kapıyı acamam
duymamazlıga gel kapıyı
dustaydım de vs vs
anlar .. yaramaz cocukları sevmıyorum de baska cocukları kastedıp anlar heralde
mecbur boyle davrancaksın o da kusecek.
bırak kussun boyle arkadass olcagına hıc olmasın :)

Saka gibi bu insanlar yaa,iyi ki bana rast gelmedi simdiye kadar. Benim esim benden delidir, alir o carsafi perdeyi makineden cikarip kapisinin onune koyar bana da ayriyeten evde bi azar ceker

iyi diyorsunuz vala tamam oda çocuktur diyorum da olmuyor yorgun oluyorum işten çıkıyorum
kızımı alıp eve geçiyorum
yataklarım bile ortada oluyor eeee kızı geldi sonra anası da gelir tabi
çaydı yok bişeyelr haazırla geç vakt oluyor bu sefer sabah 6:30 da kalk
yok anam darılan darılsın misafir falan istemiyorum

Saka gibi bu insanlar yaa,iyi ki bana rast gelmedi simdiye kadar. Benim esim benden delidir, alir o carsafi perdeyi makineden cikarip kapisinin onune koyar bana da ayriyeten evde bi azar ceker
Bizim komşu uyanık.Eşimin gittiği saati biliyor hemen ardından o yokken geliyorBundan başka şeyler de yaptı da neyse Beni bıraktı üst kata dadandı

Sizinki komşuluk değil,tek taraflı menfaat ilişkisine dönmüş.Konuşmayın ,küssün ,kurtulun...

çok şaşırdım ya insanlar kendilerinde nasıl bir cesaret buluyorlar. Hele bide senin çamaşırın çok mu önemli demiş ya pes diyorum benim komsularım melek gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…