- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
çamaşır getirdiğini anladığında ben çamaşırlarımı attım makinaya de.sonu gelmez haberiniz olsun annemin komşularına benzettim.bir an annem yazıyor sandımKapiyi acmasam ariyor banyodaydim diyorum ac kapini bi seni göreyim diyor kapiyi acmasam bes dakikada bir kapimi caliyor inanin bas edemiyorum allah kimsenin basina vermesin
3 ayda nasıl bu hale gelinmiş hayret yüzsüzlükte değil artık başka bişey olmuş. sen kibarca her yolu denemişsin ama anlamamış artık terslemenin biraz saygısız olmanın zamanı gelmiş.
ben 2 yıldır burda oturuyorum biraz soğuk bi yapım var komşularla daha yeni yeni konuşmaya başladım bi gün gelcez diyolar ama evime gelen hiç olmadı daha.alt komşum ve yan komşularım sürekli birbirlerindeler biraz samimi olsam banada böyle zırt pırt gelirlermi acaba diye korkuyorum.kafama göre 1-2 kişi olsa çok iyi olcak böyle uzak durdukçada kimseyle tanışamam.
seninde benimde tavrımız yanlış orta yolu olması lazım
kapının kilidi bozulmuş kadında sabahın köründe dalmış yatakodsına
Hepinizin yorumlarini okudum tahammul edemeyenler olmus bana yuzum yumusak oldugu icin kizanlarda inanin boyle biri oldugunu bilsem kapima ilk geldiginde mesafemi koyardim zaten 3 ay dayanabildim ya insan 33 yilik komsusundan 3 ayda benden aldiklarini almamistir. yasimi soranlar olmus ben 23 yasindayim oda 35 falan di sanirim. Henüz gelmedi ama eli kulagindadr diye düşünüyorum
Hep o seviyedeler zaten bunları yapmak için samimi olmamarına gerek yok o ortamı kendileri yaratıyor zaten uyuz oluyorum böyle tiplereNasıl bu seviyeye gelebiliyor ki ilişkiler bende bunu anlamıyorum. Mesela nasıl istedi sizden çamaşırlarını yıkatmayı da kabul ettiniz?
benimde bi komşum var aynı sizinki gibi
ama onun allahı var evden getirir bir çok seyi
bişi yapsa banada gönderir
ama hep bize gelmek istiyorlar sbah akşam gelseler gelicekler
hele 6 yaşında bi kızı size geleyim mi size geleyim mi
evden çıkarken girerken kapıda bitiyo yavaş yavaş eve sızıyo hiçde çaktırmıyo heee
bazen gelme diyorum bi daha bi daha soruyor ben utanıyorum onlar utanmıyor annesi de gitme kızım ne işin var demiyr
sinir oluyorum
ben komşuyla mesafe koydum o çağırınca gitmiyorum bende hiç çağırmıyorum kapıya bile gelse gel içeri demiyorum
zaten karşımda hemen
ama kızıyla koyamadım hala
Kusura bakmayın ama sizde kabahat. Yolu siz acmissiniz. Gidip gelmissiniz devam etmissiniz huyunu gördüğünüz halde. Ben komsularimla pek samimi degilim mesela.
Çünkü sabahtan aksama kadar birbirlerinin evindeler. Buna asla tahammül etmem.
Karsi komsum balkonun hortumunu 1 hafta once istedi, hala getirmedi. Verdim notunu.
Cimri degilim, mal düşkünü değilim, ama insanlarin malina konanı da istemem hayatimda.
Hayır demeyi bilmek gerek. Aynısını yaşadım bende ama kestim ayağını.Ben kimseden bir şey istemem.Acil olsa dahi istemem.Ama un,zeytin,yağ falan derken zırt pırt geliyordu biri hatta pazar sabahı gazete istemişliği bile var.Bu kişi de kapıda görüp selam verip geçtiğim biri bazı arkadaşlar nasıl bu noktaya geliyor diyor ya karşıdaki insan getiriyor işte.Bir gün kapı çaldı.Toplamış perdelerini gelmiş.Buyrun dedim.Ben 2-3 defa makine açtım da bunu sana getirdim dedi.Kizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
yapman gereken camasır mı yıkatcak bozukKizlar allah rizasi icin bana akil verin ben 3 aylik evliyim ama oyle bir komsum var ki benim iyi niyetimi kullaniyor. Artik istediklerinden gectim çamaşırlarini bile bende yikiyor deterjanda benden o kadar ki bana ikikez ayni camasiri yikatti ustunde deterjan lekesi kalmis diye. ne yapacagimi bilmiyorum bana birsey soyleyin ben buna nasil davranayim her sabah elinde cay geliyor kahvalti yapalim diye koltuklarim hep cikolata lekesi oglu sayesinde dolabimin basina bile geciyor ben bu insanla ne yapicam bilmiyorum durumu olmasa canim feda ama durumlari cok iyi beni resmen kullaniyor
Saka gibi bu insanlar yaa,iyi ki bana rast gelmedi simdiye kadar. Benim esim benden delidir, alir o carsafi perdeyi makineden cikarip kapisinin onune koyarHayır demeyi bilmek gerek. Aynısını yaşadım bende ama kestim ayağını.Ben kimseden bir şey istemem.Acil olsa dahi istemem.Ama un,zeytin,yağ falan derken zırt pırt geliyordu biri hatta pazar sabahı gazete istemişliği bile var.Bu kişi de kapıda görüp selam verip geçtiğim biri bazı arkadaşlar nasıl bu noktaya geliyor diyor ya karşıdaki insan getiriyor işte.Bir gün kapı çaldı.Toplamış perdelerini gelmiş.Buyrun dedim.Ben 2-3 defa makine açtım da bunu sana getirdim dedi.Hazır cevap biri olmama rağmen bir ayağını çoktan içeri atmış olmasından mı böyle bir duruma olan şaşkınlığımdan mı bilmem cevap veremedim.Bana senin deterjanın da vardır dedi.Verdim deterjanı da abartmıyorum makine gözü hariç,elini 2 avuç yapıp 4 5 tane de içine koydu.Makine hiç böyle köpürmemişti şimdiye kadar Çok bozuldum ve cevap veremediğim için kendime kızdım.Birkaç zaman sonra kapıda gördü.Eşi şehir dışında çalışıyordu o zaman çarşaflarını getirmiş yıkamak için bana dedi size götürüp yıksana Ben bu sefer daha şok oldum tabi.Yıkayamam kendi çamaşırlarım var makinede dedim.Senin çamaşırın çok mu önemli çıkar bunları yıka dedi Artık sabrım bitti 'Kusura bakmayın ne münasebet,eşinizin çarşafını kendiniz yıkayın böyle şeyleri hiç sevmem'dedim.Bu sefer o böyle oldu.Uzun oldu kusura bakmayın ama demem o ki HAYIR diyebilmeyi bilmek gerek.Yoksa tependen inmiyorlar.
iyi diyorsunuz vala tamam oda çocuktur diyorum da olmuyor yorgun oluyorum işten çıkıyorumSize de üzüldüm anasının kızı demekki :) Benim de öyle kızı olan bir komşum var ama kızı eğittim kedi gibi dış kapının önünde geziyor :) sen evimizi koru diyorum hırsız gelir diyorum...
Bizim komşu uyanık.Eşimin gittiği saati biliyor hemen ardından o yokken geliyorSaka gibi bu insanlar yaa,iyi ki bana rast gelmedi simdiye kadar. Benim esim benden delidir, alir o carsafi perdeyi makineden cikarip kapisinin onune koyarbana da ayriyeten evde bi azar ceker
çok şaşırdım ya insanlar kendilerinde nasıl bir cesaret buluyorlar. Hele bide senin çamaşırın çok mu önemli demiş ya pes diyorum benim komsularım melek gibiymişHayır demeyi bilmek gerek. Aynısını yaşadım bende ama kestim ayağını.Ben kimseden bir şey istemem.Acil olsa dahi istemem.Ama un,zeytin,yağ falan derken zırt pırt geliyordu biri hatta pazar sabahı gazete istemişliği bile var.Bu kişi de kapıda görüp selam verip geçtiğim biri bazı arkadaşlar nasıl bu noktaya geliyor diyor ya karşıdaki insan getiriyor işte.Bir gün kapı çaldı.Toplamış perdelerini gelmiş.Buyrun dedim.Ben 2-3 defa makine açtım da bunu sana getirdim dedi.Hazır cevap biri olmama rağmen bir ayağını çoktan içeri atmış olmasından mı böyle bir duruma olan şaşkınlığımdan mı bilmem cevap veremedim.Bana senin deterjanın da vardır dedi.Verdim deterjanı da abartmıyorum makine gözü hariç,elini 2 avuç yapıp 4 5 tane de içine koydu.Makine hiç böyle köpürmemişti şimdiye kadar Çok bozuldum ve cevap veremediğim için kendime kızdım.Birkaç zaman sonra kapıda gördü.Eşi şehir dışında çalışıyordu o zaman çarşaflarını getirmiş yıkamak için bana dedi size götürüp yıksana Ben bu sefer daha şok oldum tabi.Yıkayamam kendi çamaşırlarım var makinede dedim.Senin çamaşırın çok mu önemli çıkar bunları yıka dedi Artık sabrım bitti 'Kusura bakmayın ne münasebet,eşinizin çarşafını kendiniz yıkayın böyle şeyleri hiç sevmem'dedim.Bu sefer o böyle oldu.Uzun oldu kusura bakmayın ama demem o ki HAYIR diyebilmeyi bilmek gerek.Yoksa tependen inmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?