komsum!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ah canım beniiim sen de benim gibi pek yumuşak yüzlüsün, yazık değil mi sinirlerine, parana.

Böyle insanlar imadan falan anlamazlar, anlasalar da işlerine gelmeyeceği için umursamazlar. Gururları olmadığı için işleri görülsün de ne derlerse desinler mantığındalar.

O yüzden senin direkt olarak rahatsızlığını bildirmen lazım canım millet ne der diye düşünme, millet zaten biliyordur nasıl bi insan olduğunu.

Senin bu iyi kalbinle tek başına yapman zor gibi görünüyor, burdan biz sana gaz verelim hadi ilk geldiğinde kesinlikle ne istiyorsa vermiyorsun yapmıyorsun tamam mı, sonra da buraya yaz sonrasını yine birlikte düşünelim.

bana böyle komşu lazım
ben evde canım sıkılıyore

ay anneminde böyle bi komşusu var ilallah etmiştik artık kocası izin vermiyo dye alır kahvesini sigarasını annemde içerdi komşulara gider dedikodularını yapardı bütün apartman ondan yaka silkiyordu zamanla annem yok dye dye uzaklaştrdı kadını ama yüzsüz yine gelir yine gelir neyseki şuan bi var bi yok olduğu zamnda gelir ama eskisi gibi değil tersleyin bnce uzaklaşır yavaş yavaş
benim komşum ev sahibim en yakın arkadaşm onu görmüyorum bile düşünün gelmez yani öyle anası kızı kızmasa gelirde allahtan arkadaşm uyarmış onu ben ilk başta çok çekiniyodum tutsammı evlerini diye zırt pırt gelmelerini istemiyodum sonuçta. allahtan korktuğum gibi olmadı.darısı başına inşlh

Komşunuz kaç yaşında? Siz yeni evli olduğunuza göre yaşınız genç diye sözde abla gibi yaklaşıp sizi kullanıyor sanırım. Asalak ya en sevmediğim tip...

koca apartmanda3 kişiyle tanıştım birine gitmek için kırk defa düşünürüm rahatsız eder myim müsaitmidir diye..Böyle rahatınıda ilk defa gördüm
Kapıyı açma kırıp içeri girecek değil ye
gerçi kullanma klavuzunu okyup makineyi açan kadın sen kapıyı açmayınca çilingir falan çağırmasın

Siz de çok şekersiniz:)Okurken güldüm ama güzel taktikler:))Hakediyor bazıları...

Kapı çaldığında hemen ceketi çantayı kapın aa görümceme davetliyim aa kaynanam çağırdı falan diye çıkın evden brnce her defasında reddedin ki başkasına sarsın

Siz ne yaparsınız bilmem ama. Benim tarzım aklımdakini doğrudan söylemek. Sebep falan gösterip de ona cevap hakkı da veremem. Bu nedenle etrafımdaki insanların bir kısmı beni çok sever. Diğerleri nefret eder. "Seninle görüşmek istemiyorum, bir daha kapıma gelme"derim, geçerim. İstemiyorum. Bu kadar..

ben hayret ettim yuzsuzlugunde bu kadari,,1 olur 2 olur...3. ye insanda az utanma olur...ama insanlar cesit cesit..eger o oyle yapiyorsa sende buna izin vermeyeceksin..

3 ayda nasıl bu hale gelinmiş hayret yüzsüzlükte değil artık başka bişey olmuş. sen kibarca her yolu denemişsin ama anlamamış artık terslemenin biraz saygısız olmanın zamanı gelmiş.
ben 2 yıldır burda oturuyorum biraz soğuk bi yapım var komşularla daha yeni yeni konuşmaya başladım bi gün gelcez diyolar ama evime gelen hiç olmadı daha.alt komşum ve yan komşularım sürekli birbirlerindeler biraz samimi olsam banada böyle zırt pırt gelirlermi acaba diye korkuyorum.kafama göre 1-2 kişi olsa çok iyi olcak böyle uzak durdukçada kimseyle tanışamam.
seninde benimde tavrımız yanlış orta yolu olması lazım

kapının kilidi bozulmuş kadında sabahın köründe dalmış yatakodsına

Hepinizin yorumlarini okudum tahammul edemeyenler olmus bana yuzum yumusak oldugu icin kizanlarda inanin boyle biri oldugunu bilsem kapima ilk geldiginde mesafemi koyardim zaten 3 ay dayanabildim ya insan 33 yilik komsusundan 3 ayda benden aldiklarini almamistir. yasimi soranlar olmus ben 23 yasindayim oda 35 falan di sanirim. Henüz gelmedi ama eli kulagindadr diye düşünüyorum

O da iyiymis valla

aç da yüzünü göreyim ne demek yüzünüze değil evinize ve menfaatlerine meraklı .
açmayın kapıyı ve açmadığınızı da belli edin

Artik sen al eline cayi ona git o gelmeden. Biraz da sen onda keyif cat bakalım. Koltuklarina da ortu ser canim komşunun oglundan korumak icin. Camasirini da soyle kendi evinde yikasin cok ayip nasil sey o oyle ya ilk defa duyuyorum boyle bi ornegi.

Sen simdi hazirlan git ona cayi demlettir uzat ayagini kek yaptir deterjan ve seker iste yag iste evimde bitmis de bakalim ne yapacak

Kilidi mi bozulmustu dogrudur bn tam hatirlamiyorum ne ayip ya yatak odasina kdr girmis komsusu dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…