Abavv...
Canım sen ne sabırlı, ne şeker gibi insanmışsın.
Ben olsam o çamaşırları yıkarken "yanlışlıkla" çamaşır suyu koyardım.
O mercimek köftesinin içine mushil koyardım. En azından kesin tükürürdüm yani.
Çoçuğuna birşey demiyorum, ne yapsın kızan. Anası sahip çıkmayınca, gemi azıya almıştır.
İster tatlı dille, ister cazgırlıkla yakayı kurtar artık. Kız olmadı kocanı bahane et
kapının kilidi bozulmuş kadında sabahın köründe dalmış yatakodsınaBurada bir uye yazmisti kapinin ustunde anahtarmi birakmisti kapiyimi acik birakmisti tam hatrlamiyorum komsusu yatak odasina kadar girip kadini uyandirmis o olmus kadin bi kizmis kovmus komsuyu bidha gorusmemisler belki hatirlayan olur buraya yazmisti
3 ayda nasıl bu hale gelinmiş hayret yüzsüzlükte değil artık başka bişey olmuş. sen kibarca her yolu denemişsin ama anlamamış artık terslemenin biraz saygısız olmanın zamanı gelmiş.
ben 2 yıldır burda oturuyorum biraz soğuk bi yapım var komşularla daha yeni yeni konuşmaya başladım bi gün gelcez diyolar ama evime gelen hiç olmadı daha.alt komşum ve yan komşularım sürekli birbirlerindeler biraz samimi olsam banada böyle zırt pırt gelirlermi acaba diye korkuyorum.kafama göre 1-2 kişi olsa çok iyi olcak böyle uzak durdukçada kimseyle tanışamam.
seninde benimde tavrımız yanlış orta yolu olması lazım
kapının kilidi bozulmuş kadında sabahın köründe dalmış yatakodsına
Kilidi mi bozulmustu dogrudur bn tam hatirlamiyorum ne ayip ya yatak odasina kdr girmis komsusu dimi ama3 ayda nasıl bu hale gelinmiş hayret yüzsüzlükte değil artık başka bişey olmuş. sen kibarca her yolu denemişsin ama anlamamış artık terslemenin biraz saygısız olmanın zamanı gelmiş.
ben 2 yıldır burda oturuyorum biraz soğuk bi yapım var komşularla daha yeni yeni konuşmaya başladım bi gün gelcez diyolar ama evime gelen hiç olmadı daha.alt komşum ve yan komşularım sürekli birbirlerindeler biraz samimi olsam banada böyle zırt pırt gelirlermi acaba diye korkuyorum.kafama göre 1-2 kişi olsa çok iyi olcak böyle uzak durdukçada kimseyle tanışamam.
seninde benimde tavrımız yanlış orta yolu olması lazım
kapının kilidi bozulmuş kadında sabahın köründe dalmış yatakodsına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?