komşumun fesatlığı yüzünden bana verdiği zarara bakın

Samimiyetim yok(!) diyorsunuz ama, anlattığınız görüşmeler falan hiç öyle bir izlenim vermiyor.

Kaldı ki madem samimi değilsiniz, zaten bu ratteye kadar gelmezdiniz kanımca.

Her neyse, onunla samimi olup olmadığınız bizi ilgilendirmez elbet...

Fakat sanki hiç mi 85 kilo birini görmedik...

Biraz abartı geliyor hepimize haliyle...

Son düzenleme:
hakedene sylıceksın valla haketmiş yuhhh ikisini birden nasıl kırdı valla cok enteresan....

arkadaşım anlamamak için ısrar ediyorsun gibime geliyor ben sorun 85 kilo değil 50 kilo bi insanda atlasa koltuk kırılır diyorum sen 85 kilo insan görmedikmi sanki diyorsun samimi olunca insanlar birbirinin birşeysinimi kırmak zorunda işte samimi olmadığım için samimi olmadığımdan kaynaklanan havalı görüntümden dolayı ama öyle bi havam yok mutlu huzurlu allaha şükür tam takır düzenli bi evim olduğundan dolayı fesatlık yapıp geldi koltuğumu kırdı diyorum zaten bayıldığım bi insan değil aynı apartmanda 3 aileyiz kimseye burda düşmanlık yapamam her geldiğinde bi bakıyordu ne var ne yok gidip aynısını yapmaya çalışıyordu işte şimdide son jübilesini yaptı.
taşıncam bu bahara çıkar giderim dedim ben gitmeden o hıncını aldı.
neyi niçin abartarak anlatayımki abartacak olsaydım şunu dedim bunu dedim dövdüm diye abartırdım olayı tüm gerçekleriyle anlatıyorum salak değilim sonuçta beni kıskandığını anlayabiliyorum hatta anlamama gerek yok kendiside söylüyor zaten ciddi ciddi.

ya ben kocama hayatım 2 koltuğumuzda kırıldı bak bakalım yapabilirmisin dedim benim mesleğim koltuk tamirciliği değil bakıyım ne olmuş dedi baktı ya zaten koltuğum deri kaplama oturma ve yastıkları kumaş öyle herkesin eline alıpta yapabileceği birşey değil neyse kim yaptı nasıl oldu dedi bende x geldi hopladı gerildi sağ yaptı sol yaptı koltuklar arkaya doğru esnedi dedim bilerek yaptı falan demedim ama eşim 2 koltuğu da yaptığına göre kasten yapmış işte dedi.
aşağı inip bu koltukların hali ne diye sormuş o da kahkaha atıp ben yaptım bişey olmaz yaptırırım demiş eşimde o zaman yarın hemen yaptır demiş neyse eşim eve geldi yüzsüz bi de gülüyor özür de dilemiyor dedi özür dilese ben de yaptırırım nedirki yani ama gıcık etti beni dedi.
neyse yaptırsın daha da evimize sokma böyle fesat insanları dedi.
ama yaptırmak yine eşime kaldı çünkü hazırlandı artık parayı da kimden aldıysa memlekete annesinin yanına gidecekmiş şuan yolda gidiyor yani.
resmen kaçtı.

Komşuda bir sorun olduğu kesin de,
bence sizde de sorun var.
Büyük ya da küçük eşya yani bu sonuçta,
Bir önceki sayfada bir cümleniz dikkatimi çekti,
''mal benim için can kadar önemlidir''demişsiniz.
Nasıl bir düşünce bu böyle bi açıklasanız.
Sonuçta hayatta ama öyle ama böyle yerine gelmiycek hiçbirşey yok madde olarak,
ama can öyle mi ya?Gitti mi geri geliyor mu?
Oturma grubu gibi alternatifleri yok ki,sonuçta süper mario gibi can hakkımız yok hani:)
Malınıza değer verirsiniz,çok özenli kullanırsınız anlarım,
ama can kadar önemli demek çok yanlış bir düşünce.
Komşunuz için söylüycek çok bir şey yok,
Vardır böyle hart hurt,dam dum insanlar,
açıkçası bilinçli yaptığına inanmıyorum çok,
tamam iki koltukta arka arkaya çok büyük tesadüf olmuş ama,
kendisini kontrolsüz bir şekilde sandalyeye atsa ancak o kırılır diye düşünüyorum.
Neyse olan olmuş sıkmayın bu kadar canınızı,herşeyin bir telafisi vardır.
Sizde bundan sonra mesafeli davranırsınız.
Hem arada saygı sınırlarını bir hayli zorlayan diyaloglarda yaşanmamış olur.

Ağzıma atacak tek lokma ekmeğim olmasa da koltuğun tamir parasını istemek gibi bir yanlış yapmam.İsterse komşum eline şiş alıp koltuklarımı delik deşik etsin..Bir daha nazikçe evime kabul etmem,bahane üretirim ama kesinlikle yuh falan diyerek kırılmış koltukların üzerine bir de kalp kırmam.Kaba bir tavır olmuş,yani koltuk kıran kadar kaba bir tavır takınmışsınız,hiç hoş değil,bence de taşının ve bundan sonra seviyesiz insanlarla arkadaş olmayın,ya huyundan ya suyundan demişler mazallah

valla kızlar herkesin düşüncesi kendine ben böyleyim bunu bile bile üstüme gelene saldırırım.
kırılan malın parasını da alırım ben o koltukları öpücükle almadım parayla aldım böyle yetiştirildim mala da cana da hiçbir şey olmasın bu saatten sonrada aman evimi parçalasınlar ne olcak canım diyemem.

koptum:roflol::roflol:
neyse okumaya deam

evet sonunda hepisini okudum
ben olsam koltuklari aldigim yere gider derim ne bicim maliniz var nazik ve zarif arkadasim oturmasiyla koltuklar kirildi , telafi edin :umursamaz:
demekki baya bi uctuki koltuk kirildi acaba ucarken biyeri acimadimi morarmistir belkidesempatiksalakcinni
bide otobüse binmis gidiyo he?:roflol:sey kaciyo
gülmesinde belli zaten ödemeyecegi delikafadulden
nadirdir konularda güldügüm ama bunda kahkahalarimi tutamadim kusura bakma konu sahibi:roflol:
bi bardak soguk su ikram edeyimmi:içelim:

gülme komşuna gelir başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gülme komşuna gelir başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman cana gelecegine mala gelsin keske biri gelip kirsada yenilesem koltuklarimihihoyyyt sigortasi olan biri bana gelebilir yarin hadi kizlar yokmu gönüllü koltuk kiricisi ziplayan cekirgedelikafadulden

aman cana gelecegine mala gelsin keske biri gelip kirsada yenilesem koltuklarimihihoyyyt sigortasi olan biri bana gelebilir yarin hadi kizlar yokmu gönüllü koltuk kiricisi ziplayan cekirgedelikafadulden

ayyyyy tüh yaa konu sahibinin komşusu gitmeseydi eyi olacağıdı emme getmiş gelince söyleyek de geçerken senin yanına uğrasınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

anam bende çok güldümm yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ama haketmiş yaa bu kadarda olmaz tamam kazara olsa anlarımda bu yaptığı hayvanlıktan başka bişi deilllalkisalkisalkisaz bile demiş diyebilen desin ama ben diyemzdim heralde yaa o anki siirime bağlı belkide derdimmfisfisfis en azındannn koca bi çüüşşşşşşşşşşşşş derdim ikinci koltuğu kırdığındaaayasakkelime

canım koltuklarım adi olsa aynen senin dediklerini yapardım emin ol ayrıca komşumada canın soğolsun derdim ama ben 3 yıldır o koltukların üzerinde dünya kadar insan ağırladım evime misafir geldimi 10 kişiden az gelmez hatta misafir yatırmışlığım bile vardır koltuğumun üzerinde ve benim daha önce oturduğum ev çok küçük dar giriş çıkışı olan bi apartmandı ordan taşınırken bile bişey olmadğına göre sorun koltuğu üretende değil koltuğa oturmasını bilmeyende.
koltuğu kıranın hiç canı acımadı çünkü dana gibi birşey acısada umrumda değil sahip olsaydı dürtülerine.

Haklısın canım ben olsam bende tepki gösterirdim. Ben bekarken bir arkadaşım elektrikler kesik olduğu için yanlışlıkla kül tablası yerine yeni kaplattığım kanepeye söndürmüştü sigarasını, tabi karanlıkta görmemiş kültablasını ama öyle mahcup olmuştuki anlatamam, hiç bir geliri olmamasına rağmen nasıl telafi ederim diye söylenip durmuştu, tabi bende önemli olmadığını söylemiştim. Senin komşun hiç tepki vermediğine göre bilerek yapmış hemde ikisini birden hayret valla bu kadar yüzsüzlük pes doğrusu.

masumum canım gerçekten yanlışlıkla istemeyerek olsa asla bu tepkiyi vermezdim hatta aman canın sağolsun der kahkaha atardım ama bilerek yaptı kendini koltuğa atarcasına oturdu koltuğun arka kısmı arkaya doğru esniyor şimdi.
bi kaç saat sonra eşim gelcek gidip tamirciyi çağırıp yaptırcaz artık yani sorun para değilki ne kadarlık şey ama onun mahçup olup özür dilemesi gerekiyordu hem benden hemde eşimden ama o yaptığı yüzsüzlük yüzünden ben den öyle bi tepki aldı.
o yüzden söylediklerimden hiç pişman değilim bak şimdide yok çekti gitti ama bakalım döndüğü zaman yüzüme nasıl bakıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…