- 11 Ocak 2010
- 1.854
- 41
- 358
- Konu Sahibi Ellibirincikisi
-
hakedene sylıceksın valla haketmiş yuhhh ikisini birden nasıl kırdı valla cok enteresan....
Tebrik ederim..size göre yanlış kötü kaba olan benim ya inş o da bunları anlarda birdaha da evime gelmez ohhhh demekki doğru yapmışım.
koptum:roflol::roflol:ya ben kocama hayatım 2 koltuğumuzda kırıldı bak bakalım yapabilirmisin dedim benim mesleğim koltuk tamirciliği değil bakıyım ne olmuş dedi baktı ya zaten koltuğum deri kaplama oturma ve yastıkları kumaş öyle herkesin eline alıpta yapabileceği birşey değil neyse kim yaptı nasıl oldu dedi bende x geldi hopladı gerildi sağ yaptı sol yaptı koltuklar arkaya doğru esnedi dedim bilerek yaptı falan demedim ama eşim 2 koltuğu da yaptığına göre kasten yapmış işte dedi.
aşağı inip bu koltukların hali ne diye sormuş o da kahkaha atıp ben yaptım bişey olmaz yaptırırım demiş eşimde o zaman yarın hemen yaptır demiş neyse eşim eve geldi yüzsüz bi de gülüyor özür de dilemiyor dedi özür dilese ben de yaptırırım nedirki yani ama gıcık etti beni dedi.
neyse yaptırsın daha da evimize sokma böyle fesat insanları dedi.
ama yaptırmak yine eşime kaldı çünkü hazırlandı artık parayı da kimden aldıysa memlekete annesinin yanına gidecekmiş şuan yolda gidiyor yani.
resmen kaçtı.
evet sonunda hepisini okudum
ben olsam koltuklari aldigim yere gider derim ne bicim maliniz var nazik ve zarif arkadasim oturmasiyla koltuklar kirildi , telafi edin :umursamaz:
demekki baya bi uctuki koltuk kirildi acaba ucarken biyeri acimadimi morarmistir belkidesempatiksalakcinni
bide otobüse binmis gidiyo he?:roflol:sey kaciyo
gülmesinde belli zaten ödemeyecegi delikafadulden
nadirdir konularda güldügüm ama bunda kahkahalarimi tutamadim kusura bakma konu sahibi:roflol:
bi bardak soguk su ikram edeyimmi:içelim:
gülme komşuna gelir başınakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman cana gelecegine mala gelsin keske biri gelip kirsada yenilesem koltuklarimihihoyyyt sigortasi olan biri bana gelebilir yarin hadi kizlar yokmu gönüllü koltuk kiricisi ziplayan cekirgedelikafadulden
evet sonunda hepisini okudum
ben olsam koltuklari aldigim yere gider derim ne bicim maliniz var nazik ve zarif arkadasim oturmasiyla koltuklar kirildi , telafi edin :umursamaz:
demekki baya bi uctuki koltuk kirildi acaba ucarken biyeri acimadimi morarmistir belkidesempatiksalakcinni
bide otobüse binmis gidiyo he?:roflol:sey kaciyo
gülmesinde belli zaten ödemeyecegi delikafadulden
nadirdir konularda güldügüm ama bunda kahkahalarimi tutamadim kusura bakma konu sahibi:roflol:
bi bardak soguk su ikram edeyimmi:içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?