- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Offf sinir oldum kadına yaa! Bence eşine, o kadının adını vererek, kulağıma bu kadınla ilgili kötü şeyler geliyor, insanlar dedikodusunu yapıyor aslında görüşmek de istemiyorum ama onu kırmadan araya nasıl mesafe koyabilirim ki? Sanırım kadın pek iyi bir kadın değilmiş, dedikoduyu sevmiyorum, kulak tıkadım anlatılanlara çok fazla bilmiyorum ama insanlar hareket ve tavırlarından çok rahatsız falan de, eşinin kadından nefret etmesini sağla. Hem böylece kadın size gelip giderse seninle görüşmesinden rahatsız olup kadına soğuk davranır, hem de ona karşı ilgisini ve hareketlerini farkederse, demek ki dedikodular doğruymuş, evli kadının yaptıklarına bak falan diyebilir ve hiç umursamaz. Ne bileyim bir anda aklıma böyle bir şey geldi. Olur mu ki? :44:
evet cok hoş ve zayıf 18 yaşında gibi cocuk doğurmuş ama o cocuk ondanmı cıkmıs anlamazsınız,neden benım eşim olabilir; onun eşiyle tamamen zıt benım eşim,
onun eşi spor giyer ,benımkısı klasık
onun eşi uzun sac ,benımkısı kısa sac
onun esı orta boylu fit, benımkısı cok uzun boylu iriyarı
onun esı resmı kurumda ,benımkısı esnaf
onun esı cok labalı konusur asılır tarzda mılletle ,benım esım ciddi ağır abı takılır
şöyle özetlersek onun eşi barış akarsu gibi tarzı benım eşim özcan deniz gibi
bu sekılde belkı cok zıt bırbırlerıne hep ınsan kendısınde olmayan farklı seyelr dıkkat cekerya belkı ondandır... bılemıyorum
özcan deniz gibiyse eşiniz korkmayın bence
Offf sinir oldum kadına yaa! Bence eşine, o kadının adını vererek, kulağıma bu kadınla ilgili kötü şeyler geliyor, insanlar dedikodusunu yapıyor aslında görüşmek de istemiyorum ama onu kırmadan araya nasıl mesafe koyabilirim ki? Sanırım kadın pek iyi bir kadın değilmiş, dedikoduyu sevmiyorum, kulak tıkadım anlatılanlara çok fazla bilmiyorum ama insanlar hareket ve tavırlarından çok rahatsız falan de, eşinin kadından nefret etmesini sağla. Hem böylece kadın size gelip giderse seninle görüşmesinden rahatsız olup kadına soğuk davranır, hem de ona karşı ilgisini ve hareketlerini farkederse, demek ki dedikodular doğruymuş, evli kadının yaptıklarına bak falan diyebilir ve hiç umursamaz. Ne bileyim bir anda aklıma böyle bir şey geldi. Olur mu ki? :44:
insanlara ne kadar kolay iftira atabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?