- 6 Ocak 2012
- 794
- 73
- 123
Kadinin kocasi icin ahlaksiz denmis ama sanmiyorum asilmak icin güzelligine bakiyorlardir dedigini. Bahsettiginize göre hayli sosyal bir insan, cevresi de genistir. Sporunu yapan hayat görüsü farkli bir insan ve asiri rahat. Karisini kiskanmiyordur da bu adam, onun esine de güzelsin ondan deseler eminim umrunda olmaz. Ilgisiz oldugunu da yazmissiniz. Bu kadin belki de kocasini cezalandiriyor, evde bulamadigi ilgiyi disarda ariyor. Elinin altinda da sizin esiniz var.
Paranoya oldugunu söyleyenler olmus. Gece 3te megafondan ses dinleyen isigi acik tek kisi o kadin, ise gidis güzergahinda degilken dükkanin önünden gecen o kadin, sabahlari konu sahibinin esi evdeyken merdiven kullanip is dönüsü konu sahibinin esi evde degilken asansör kullanan yine o kadin. Yanlis anlamadiysam dükkanda calisanlarda erkek olup oto tamir gibi yada erkek isi olan baska bir dükkan ki hangi kadin süslenip öyle bir dükkanin önüne cocugunu oynamaya götürür? Ben birakin götürmeyi gerekmedikce önünden gecmem.
Hal böyleyken ben olsam bende iskillenirdim. Ancak anlamadigim kocam saf anlamaz böyle seylerden demissiniz de o kadindan baska kimse cocuguyla dükkanin önünde oynamiyorsa kocaniz anlamiyorsa calisanlardan biri ikisi mutlaka anlar bu durumu. Abi ne is diye soracak birisi illaki vardir ve belki esinizde durumun farkindadir ve siz üzülmeyin diye belli etmiyordur.
Yasanmadikca, basa gelmedikce bilinmez ama ben böyle bir durumda olsam ne yapardim diye düsünüyorum da heralde gözüne soka soka esimle daha cok vakit gecirirdim. Dükkana gitmiyorsaniz bile en azindan pasta börek yapip görebilecegi sekilde götürebilirsiniz, izin günlerinde cocugunuzla beraber yürüyüse gezintiye cikabilirsiniz. Mutlu ve evine bagli bir koca-baba profili cizerse esiniz kadin basarili olamayacagini düsünür ve geri cekilebilir. Tabi aksine bu durum ona cazip gelmezse
Bir de onunla konustugunuz zaman esinizde ne güzel spor yapiyor kendine özen gösteriyor dikkat et etrafta asilan cok olur gibisinden seyler söylerseniz belki esinizi birakip kendi esine yönelir.
boyle bırsey yapılır mı hıc,durduk yere mılletın yuvası bozulacak .
ortada kesın bırsey yok .sadece konu sahıbı suphelenıyor .
ama bana suphelerı yersız geldı
tesekkur ederım canım,benı bırebır anlayanardansın,bugun gene canımı cok sıktı bu kadın,tatıldn dolayı üniversiteden kız kardeşi gelmiş,apt. inerken seslerini duydum,takip edeyim ne yapacaklar dedim ,epeydir bakmıyordum canım sıkılmasın dıye,neyse indiler,hemen cama cıktım,eşimin dükkanının giriş kapısında durdular bian içeri girecekler sandım,cantalarının içini karıştırmaya başladılar dükkana doğru içeri bakarak gülüştüler 1-2 dk sonra gittiler,sinirimden öldüm resmen,hemen eşimi aradım cok sükür ki dükkanda değilmiş,bunu en salak adam bile anlar,kadının tipini anlattım kimisi bana kıskanıyorsun paranoya yapıyorsun dediler,ama kızlar size şunu sölim ben güzele güzel diyecek kadar kendime özgüvenım var ayrıca kendımde cirkin değilim övgü olmasın dıye yazmadım kadından daha güzelim,ama malesef ki bu işler güzelliğede bakmaz,kadın güzel ,kız kardeşide güzeldi,1.75 boyarında karamel saclı,dikkat ceken birisi,buradan şu sonucu cıkardım bu kadın kocamı kız kardeşinede anlatmış övmüş bugun kı davranıslarından bunu anladım bırbırlerınden destek alıyorlar resmen
kocam cok ilgili çok şükürler olsun Allah'ıma ,heleki bebiş oldu daha bağlandı evemaşallah , bir aksilik cıkmasından korkuyorum :18:
sizlere danışmadan yapmayım,bugun eşim eve geldiğinde ; bunlar iki kardeş geldi bana başka erkekleri anlattılar cok soğdum resmen bunlardan cok ahlaksız insanlarmış desem,eşim ; birdaha görüşme der bana, acaba kocamın bu şekılde o kadına dikkat ceker yada o kadından nefret mi eder,sizce yapmalımıyım böyle bırsey acillll cvb verin kızlar ,lütfen?????
Ne yani kadın hakkında böyle düşünüyorsun senin evine mi geldiler bunlar ki başka erkekleri anlattılar anlamadım ben :26:
Ne yani kadın hakkında böyle düşünüyorsun senin evine mi geldiler bunlar ki başka erkekleri anlattılar anlamadım ben :26:
kızlar merhaba,yaşadığım sehırde yalnızım apartmandakiler hep çalışıyor,bunlardan bırtanesı eşime resmen asılıyor kafayı yicem,arada bana gelır giderdi,hatta doğum yaptım geldi bana yardımcı olmaya başladı,hergün iş çıkışı beni yokladı,iyi gibi davrandı meğersem eşimden dolayıymış,eşime iyi görünmek için,benden onunla ılgılı haberler almak içinmiş,çok kurnaz bir kadın,ordan burdan laf acar eşin kacta gelir kacta gider vs. gibisinden,örnek verim;mesela eşimle apartmanda karşılaşır sohbet ederek benım kata doğru çıkarlar benım kata gelınce ıyı gunler dıleyıp koşarak çıkar bana görunmemek çaktırmamak için,sinsice harket edıyor,eşim evımın tam karşısına dükkanını taşıdı bizim için,çok iyi oldu ama bu kadın beni yıldırdı bu duruma sevinemıyorum artık,hergün işe giderken başka yol dururken dükkanımızın önünden süslenip püslenip bolca parfüm sürüp topuklularla tak takk dükkanın içine baka baka gecıyor,gene iş çıkışı gene dükkanın önünden geçer,sonra eve gelir üstünü değiştirir çocuğunu bakıcıdan almaya gider tekrar dükkanın önunden,gene eve gelir üstünü değiştirir oğlunu alıp sokakta oyun oynamaya cıkar 3-5 çocuk alır bizim dükkanın önunde top oynar,top nedense dükkan kapısına doğru gider,kendini birşekilde belli etmeye çalışır,sürekli farklı kıyafetlerle eşime gösterir gün içerisinde,önceden cocuguyla kapının önunde oynardı sımdı ön cadde uzerınde dükkanımızın önunde, eşimin hiçbirşeyden haberi yok saftır bu konularda,kadın resmen asılıyor eşimin gözünün içine içineee girmeye calsııyor,bu hiç topuklu gıymezdı benden gördü nasıl gıyıyorsun dedı oda gıyıyor sımdı,her sabah asansore bınmez takkk taaaakkk en üst kattan aşağıya kadar iner,yataktan uyanıyoruz topuklu sesine,iş dönüşü dikkat ediyorum asansore bınıyor eşim evde yok cunku,gün içinde bırseyler buluyor bakkal vs. süreklı dukkanımızın önunden gecıyor ben camdan izliyorum,napıyım şimdi bu şeytan kadını ,yardımcı olun lütfen((((((
insanlara ne kadar kolay iftira atabiliyorsunuz
kadına iftira atmayı düşünüyormuş,evli barklı kadına.O da yetmezmiş gibi kardeşine de.Allahım sen koru.
konu sahibinin yazdıklarını okudukça dehşete düşüp pes ettim ve bende bir an konu sahibi bayan gibi etrafımda paranoya şizofren tiplerin olabileceğini düşünüp daha ihtiyatlı davranayım diye kendimi telkin etmeye başladım. yazık çok yazık bir çocuk doğurmak bu kadar mı insanı alt üst ve bu kadar tehlikeli biri haline getirir senin canım acilen psikolojik destek alman şart benim sana tavsiyem biraz kırlara parklara çık hareketli müzik dinle dergi kitap oku arkadaş toplantılarına katıl milleti takip etmeyi bırak
Kesinlikle normal bir insan değilsin.Kadının kardeşine kocandan bahsettiğini nereden biliyorsun.Bu sonuca nasıl vardın.
Bir de utanmadan iftira atmaya kalkışıyorsun.Başkalarına ahlaksız diyorsun ama senin bu yaptığına ne demeli.
Camlarda pencelerde bütün gün kadını takip ediyorsun.Milletten sana ne; niye başkalarının fiziği ile güzelliği ile bu kadar ilgileniyorsun.
Senin acilen tedavi olman gerekiyor.Bu şekilde devam edersen hem kendine hem de çevrendeki insanlara zarar vermeye başlayacaksın.
valla cevap vermeyecektim ama bu kadarı da fazla artık alenen burda insanlara iftira atma planları yapıyorsun.Şu yazdıklarına göre ne kadının eşinle ne de eşinin kadınla hiçbir ilgisi alakası yok.Allah aşkına şu yazdığın şeyleri bir daha oku
Bir kere kadın gelmiş sana yardım etmiş.
Eşim evimizin tam karşısına dükkan açtı diyorsun sonra da sürekli dükkanın önünden geçiyorlar diyorsun ,oldu sizin dükkan var diye kadın yangın merdiveninden insin,töbe töbee.
Yok kadın topuklu ayakkabı giymiş de senin eşin evde diye merdivenden iniyormuş sabah ,kusura bakma da ömrümde daha tuhaf bir ilgi çekme yöntemi görmedim.Ama akşam asansöre biniyormuş.bak bak,çalışan kadın ya tabi ki sabah daha enerjik olacak.Akşam asansöre binecek.
Kadın sürekli kıyafet değiştiriyormuş senin kocan için.Yani anlamıyorum ki kendinizi nasıl bu kadar önemsiyorsunuz.Size mi soracak ne giyineceğini.
Sonra bi mesajında da benim kocamla onunki tarz olarak çok farklı demişsin.Öyle bir adamla evli olan bir kadının senin kocanla ne işi olabilir ki.Yani bu kadar farklı tarzlar...
Kendi kendine bişeyler kurmayı bırakmalısın.Yeni çocuk doğurmuşsun galiba.Allah analı babalı büyütsün.O ara kilo mu aldın ya da ne bileyim eşinin ilgisi çocuğa mı kaydı da sen etrafında suçlayacak bu kadını gördün.Kadının güzelliğinden de bahsetmişsin.Umarım eşinle bu kadınla ilgili konuşma yapmazsın, kadının ona ilgisi olmayabilir ama şimdi durduk yere adamın aklına falan düşürmezsin.Ve ne yaparsan yap başkalarına asla iftira atma.Bunun günahı çok büyüktür.
aman diyim kocanın yanında o kadının ismini bile telaffuz etme zaten kadın dikkat çekmeye çalışıyor sen işini kolaylaştırırsın. Ayrıca adamın kocası sana sarıyor karısı da kocana çok midem bu durumdan evini değiştirme imkanın olsa keşke böyle edepsizlerden herşey beklenir. Allah korusun Rabbimmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?