komşumun kocama olan ilgisi:(

evet kadın evli ve çocuklu :26:

canım kadınla selamını kes hemen kesinlikleee apartmanda karşılaşsan bile yüzüne bakma o zaman anlar ne halt ettigini belki degistirir hal hareketlerini... kocasının duyacagından korkup anladn mı ? he sakın gidip kadının yüzüne bi şey deme sadece selam falan verme konusma .. esine de başka şeyler soyle kadın hakkında eşinde selamını kessin böylelikle her şey tamamen bitmiş olur eminim.. böyle namussuz evli adamlara düşkün adamlar malesf ortalıkta cok... bizim bi komsunun esi astsubay surekli dışarda kadın resmen dul hyatı yaşıo yan apartmandaki evli adamı evine alıodu herkes duydu bunu adamın karısı kocasını boşadı falan bi ton olay anlayacagın böyle pslklerden kurtulmanın tek çaresi oylelerini dışlamak...

bence kocana hiççç bellı etmeden, bı sekılde tasınmayı dıret, hem evı hem dukkanı yoksa asla kurtulamazsın. kadın kafayı takmış bellıkı kendı dul mu anlamadımkı..

Dul olanlar elalemin kocasına mı asılıyor? Kaldı ki kadın evliymiş. ..

Konu sahibi arkadaşım. Ben bu kadar aşırı olmasa da benzer bir durum yaşamıştım. Karşımda ki insana laf arasında "ben gereksiz samiiyetten hiç hoşlanmam. Kadın dediğin ağır olacak,gerekli mesafeyi ayarlamayı bilecek. Örneğin ben senin eşinin olduğu ortamda şuh kahkahalar atarsam bu beni küçük düşürür ancak. Eşim de nefret eder zaten öyle hafif hareketlerden" demiştim. Eşek değilse anlar,mesafesini koyar. Yok anlamaz,anlamazlıktan gelirse bu açık bir savaş anlamına gelir ki,her yol mübahtır

bir güzel dövelim valla pislik yuvası ya nasıl gıcık oldum üzüldüm vallahı canım...

ay canım valla çok sinşir bozucu bi durum ama bence her an temkıınlı ol aman koyverme kendini ve bol dua et bide kadınlşa arkadaşların da dediği gibi hayali bir olay anlat ve gelişmelerden mutlaka haberimiz olsun

Eklemek istediğim birşey var arkadaşım,bu aldatan ,evli adamla birlikte olan kadın hikayesi,eşe ya da nişanlıya asılan kadın hikayesi kesinlikle sizin hikayeniz olmasın.Başkalarının üzerinden anlatın.Sakın şöyle yaptım kadını,benzettim,rezil ettim vs şeyler söylemeyin.Bırakın başkaları yapmış olsun.Çünkü bu hikayelerde evli,nişanlı olan erkeğin de kayıtsız kalmayıp cevap vermesi durumu var.Yani erkekler suçsuz değil.Siz kimseyi karıştırmadan anlatın.Eşinize de kadını hiçbir şekilde övmeyin de yermeyin de.Kadından konuşuldukça eşinizin aklında o kadına ait iyi kötü bir yer oluşturacaksınız.Hiç lafı geçmesin.Örneğin şöyle bir giriş yapabilirsiniz'' böyle bir durumda bir öğretmen şikayet edildiği zaman ne ceza veriliyor ? Biz çok merak ettik o kadına ne oldu mesleğinde ama bilmiyoruz tabii'' gibi.Benim bildiğim olayda kadın memurdu,başına ne geldi bilmiyorum.Ayrıca açık seçik ilişkileri vardı,ki koca itiraf etti zaten.Yalnız şunu da söyleyim benim anlattığım olayda erkek çok daha suçluydu,her ne kadar komşum kadını paralasa da :)) siz hiç eşinizi bulaştırmadan kendinizi de kötü etmeden,kadına açıkça cephe almadan halledin bu işi.Çünkü kadınla arayı soğutunca inadına eşinize sarabilir,bırakın akıllı olduğunuzu ,kimseye pabuç bırakmayacağınızı farketsin.Sonra zamanla görüşmemeye başlarsınız zaten:)

Eklemek istediğim birşey var arkadaşım,bu aldatan ,evli adamla birlikte olan kadın hikayesi,eşe ya da nişanlıya asılan kadın hikayesi kesinlikle sizin hikayeniz olmasın.Başkalarının üzerinden anlatın.Sakın şöyle yaptım kadını,benzettim,rezil ettim vs şeyler söylemeyin.Bırakın başkaları yapmış olsun.Çünkü bu hikayelerde evli,nişanlı olan erkeğin de kayıtsız kalmayıp cevap vermesi durumu var.Yani erkekler suçsuz değil.Siz kimseyi karıştırmadan anlatın.Eşinize de kadını hiçbir şekilde övmeyin de yermeyin de.Kadından konuşuldukça eşinizin aklında o kadına ait iyi kötü bir yer oluşturacaksınız.Hiç lafı geçmesin.Örneğin şöyle bir giriş yapabilirsiniz'' böyle bir durumda bir öğretmen şikayet edildiği zaman ne ceza veriliyor ? Biz çok merak ettik o kadına ne oldu mesleğinde ama bilmiyoruz tabii'' gibi.Benim bildiğim olayda kadın memurdu,başına ne geldi bilmiyorum.Ayrıca açık seçik ilişkileri vardı,ki koca itiraf etti zaten.Yalnız şunu da söyleyim benim anlattığım olayda erkek çok daha suçluydu,her ne kadar komşum kadını paralasa da :)) siz hiç eşinizi bulaştırmadan kendinizi de kötü etmeden,kadına açıkça cephe almadan halledin bu işi.Çünkü kadınla arayı soğutunca inadına eşinize sarabilir,bırakın akıllı olduğunuzu ,kimseye pabuç bırakmayacağınızı farketsin.Sonra zamanla görüşmemeye başlarsınız zaten:)

Eklemek istediğim birşey var arkadaşım,bu aldatan ,evli adamla birlikte olan kadın hikayesi,eşe ya da nişanlıya asılan kadın hikayesi kesinlikle sizin hikayeniz olmasın.Başkalarının üzerinden anlatın.Sakın şöyle yaptım kadını,benzettim,rezil ettim vs şeyler söylemeyin.Bırakın başkaları yapmış olsun.Çünkü bu hikayelerde evli,nişanlı olan erkeğin de kayıtsız kalmayıp cevap vermesi durumu var.Yani erkekler suçsuz değil.Siz kimseyi karıştırmadan anlatın.Eşinize de kadını hiçbir şekilde övmeyin de yermeyin de.Kadından konuşuldukça eşinizin aklında o kadına ait iyi kötü bir yer oluşturacaksınız.Hiç lafı geçmesin.Örneğin şöyle bir giriş yapabilirsiniz'' böyle bir durumda bir öğretmen şikayet edildiği zaman ne ceza veriliyor ? Biz çok merak ettik o kadına ne oldu mesleğinde ama bilmiyoruz tabii'' gibi.Benim bildiğim olayda kadın memurdu,başına ne geldi bilmiyorum.Ayrıca açık seçik ilişkileri vardı,ki koca itiraf etti zaten.Yalnız şunu da söyleyim benim anlattığım olayda erkek çok daha suçluydu,her ne kadar komşum kadını paralasa da :)) siz hiç eşinizi bulaştırmadan kendinizi de kötü etmeden,kadına açıkça cephe almadan halledin bu işi.Çünkü kadınla arayı soğutunca inadına eşinize sarabilir,taşınma ihtimaliniz de yokmuş;bırakın akıllı olduğunuzu ,kimseye pabuç bırakmayacağınızı farketsin.Sonra zamanla görüşmemeye başlarsınız zaten:)

yaa canım senin adına üzüldüm valla. Aynı durumda ben olsaydım kafayı yerdim ve konuyu hemen eşime açardım. ama tabii sen açmaa :)) yanlış olur.. ama kesinlikle kadınla iletişimini de kesme ki gözünün önünde olsun... Ama ben pek birşey çıkacağını sanmıyorum bu işten sonuçta evli cesaret edemez bence fazlasına. Sen ona birkaç hikaye uydur Arkadaşımın eşine asılan bir bayan vardı eşi duydu kıyamet koptu boşandı çocuğu elinden aldı yüzünü göstermedi vs.. Yani ben olsam öyle yapardım...

Konuyu basindan beri takip ediyorum. kk kulubunun degerli ve cok zeki üyelerinin yorumlarinida okudum..cogunluk inanmis ,ama inanmayan arkadaslar da var tabi..hanimlar herkes kisiyi kendi gibi bilirmis derler ya hani..sizler de inanmiyorsunuz cünkü, evli barkli bir hanima konduramiyorsunuz böyle bir davranisi..ama ne yazik ki böyle kadinlar o kadar cok ki..arkadasim eger ki bu durum sizi artik ciddi boyutlarda rahatsiz etmeye basladi ise, oturup da hayatinizin yavas yavas mahvolmasini izlemeyeceksin heralde..ev , dükkan dedigin nedir ki..satilir yenisi alinir..veya kiralanir...sen eger cidden artik tahammul edemiyorum diyorsan esinin aklina yeni bir evi, belki baska muhitten yada bahceli bir ev istedigini , dükkanida tasiriz falan diye yavas yavas aklina gir..hayatiniza yön vermelirine izin verme...kendin ver o yönü...imkansiz degil yani...

benim eltim de çocuk doğurduktan sonra kocasını felaket kıskanmaya başladı kafasından hayaller kurmalar sanki herkes onun kocasına hayranmış gibi hissetmeler acaba sen de öyle bir sendroma girmiş olabilir misin:26: yargılamak için demiyorum, bazı kadınarda oluyormuş hamilelikte ve lohusalıkta..

Öncelikle konu sahibinin cevaplarının büyük bir bölümünü okudum. Kesinlikle PARANOYA değil bu durum. Ortada açık seçik rahatsız olduğu bir durum var. Ama iki ucu b.klu değnek bu, eşine söylesen bu defa kadına daha çok dikkat edecek gerçekten öyle mi diye kadınn da kendine pay çıkaracak. Kadına söylesen kendini bişey zannedecek huzursuzluk çıkardığı içn sevinecek. Ama ben sana şu açıdan çok kızdım edasummm, sen muhakkak ki bu kadınla fazla içli dışlı oldun. Evine aldın özelini anlattın, benim eşim şöyle ilgilidir böyle kızını sever bize düşkün vs.. dediysen o da eşinin sana ve kızına olan ilgili tavırlarını görünce tabiri caizse hasedinden çatlamış ne yapacağını bilememiş. Tamam burda kadın suçlu amenna ama sen neden böylesi bir insanı evine yuvana bu kadar sokup, bilgi verdin ki? Bu sana ders olsun canım benim, evine aldığın insan tek bir cümleden belli olur? Eşinle ilgili soru sorması ne haddine? Çalışan kadının ev hanımına yardıma gelmesi de ne demek Bundan sonra çok dikkatli ol ve otur dua et. Rabbine sığın, Rabbimin geniş günü dar gününden çok. Evliliğiniz bu imtihanı atlatırsa birbirinize daha çok bağlanırsınız. Yaradan dilemeden hiçbir şey olmaz unutma ve kafandan o kadını tamamen çıkar ki eşinin bilnçaltına o kadınla ilgili mesajlar gönderme.

Son düzenleme:

teşekkur ederım öncelıkle,olanları anlattım ,bazıları ınanmıyor illakı baslarına mı gelmelı anlamıyorum kı,gece 3 te bırısı megafondan eşinizin sesini dinlesene,eliniz ayağınız tıtrer değil mi,bu bıle sınır bozucu,Allahım hep bana yardım ettı,inş. bu durumuda atlatırız,evı ve dukkanı yenı almıştık canım ev alma komus al demısler,cok dua edıyorum inş. evımden uzak olur böylelerı

tesekkurler canım,dedimya esımın şimdilik haberi yok,havalar yenı ıısnmaya başladı bu cocugunu alıp sokağa cıktıkca ben tedırgın olacağım ,gece gunduz dua edıyorum

Canım öncelikle Allah affetsin ama sana önereceğim tek yol;
Kadının evine çık, kocanla konuşmaması gerektiğini hatta 5 metre yanına yaklaşmaması gerektiğini vs sert bir dille ilet. Sonra akşam eşin eve geldiğinde bu kadında hiç ar,namus yok de (sonuçta buraya kadar doğru) yok bilmem kimin adamı vs diye gelip bana erkekleri anlatıyor bende tersledim kovdum evden dinden imandan çıkarır vs diye anlat. (Ama sakın eşine, sana ilgisi var deme ) Zaten eşin bu laftan sonra kadına sinir olur. Kadın istese de eşin uzak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…