- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
evet kadın evli ve çocuklu :26:
bence kocana hiççç bellı etmeden, bı sekılde tasınmayı dıret, hem evı hem dukkanı yoksa asla kurtulamazsın. kadın kafayı takmış bellıkı kendı dul mu anlamadımkı..
kızlar merhaba,yaşadığım sehırde yalnızım apartmandakiler hep çalışıyor,bunlardan bırtanesı eşime resmen asılıyor kafayı yicem,arada bana gelır giderdi,hatta doğum yaptım geldi bana yardımcı olmaya başladı,hergün iş çıkışı beni yokladı,iyi gibi davrandı meğersem eşimden dolayıymış,eşime iyi görünmek için,benden onunla ılgılı haberler almak içinmiş,çok kurnaz bir kadın,ordan burdan laf acar eşin kacta gelir kacta gider vs. gibisinden,örnek verim;mesela eşimle apartmanda karşılaşır sohbet ederek benım kata doğru çıkarlar benım kata gelınce ıyı gunler dıleyıp koşarak çıkar bana görunmemek çaktırmamak için,sinsice harket edıyor,eşim evımın tam karşısına dükkanını taşıdı bizim için,çok iyi oldu ama bu kadın beni yıldırdı bu duruma sevinemıyorum artık,hergün işe giderken başka yol dururken dükkanımızın önünden süslenip püslenip bolca parfüm sürüp topuklularla tak takk dükkanın içine baka baka gecıyor,gene iş çıkışı gene dükkanın önünden geçer,sonra eve gelir üstünü değiştirir çocuğunu bakıcıdan almaya gider tekrar dükkanın önunden,gene eve gelir üstünü değiştirir oğlunu alıp sokakta oyun oynamaya cıkar 3-5 çocuk alır bizim dükkanın önunde top oynar,top nedense dükkan kapısına doğru gider,kendini birşekilde belli etmeye çalışır,sürekli farklı kıyafetlerle eşime gösterir gün içerisinde,önceden cocuguyla kapının önunde oynardı sımdı ön cadde uzerınde dükkanımızın önunde, eşimin hiçbirşeyden haberi yok saftır bu konularda,kadın resmen asılıyor eşimin gözünün içine içineee girmeye calsııyor,bu hiç topuklu gıymezdı benden gördü nasıl gıyıyorsun dedı oda gıyıyor sımdı,her sabah asansore bınmez takkk taaaakkk en üst kattan aşağıya kadar iner,yataktan uyanıyoruz topuklu sesine,iş dönüşü dikkat ediyorum asansore bınıyor eşim evde yok cunku,gün içinde bırseyler buluyor bakkal vs. süreklı dukkanımızın önunden gecıyor ben camdan izliyorum,napıyım şimdi bu şeytan kadını ,yardımcı olun lütfen((((((
bir güzel dövelim valla pislik yuvası ya nasıl gıcık oldum üzüldüm vallahı canım...
Dul olanlar elalemin kocasına mı asılıyor? Kaldı ki kadın evliymiş. ..
kızlar merhaba,yaşadığım sehırde yalnızım apartmandakiler hep çalışıyor,bunlardan bırtanesı eşime resmen asılıyor kafayı yicem,arada bana gelır giderdi,hatta doğum yaptım geldi bana yardımcı olmaya başladı,hergün iş çıkışı beni yokladı,iyi gibi davrandı meğersem eşimden dolayıymış,eşime iyi görünmek için,benden onunla ılgılı haberler almak içinmiş,çok kurnaz bir kadın,ordan burdan laf acar eşin kacta gelir kacta gider vs. gibisinden,örnek verim;mesela eşimle apartmanda karşılaşır sohbet ederek benım kata doğru çıkarlar benım kata gelınce ıyı gunler dıleyıp koşarak çıkar bana görunmemek çaktırmamak için,sinsice harket edıyor,eşim evımın tam karşısına dükkanını taşıdı bizim için,çok iyi oldu ama bu kadın beni yıldırdı bu duruma sevinemıyorum artık,hergün işe giderken başka yol dururken dükkanımızın önünden süslenip püslenip bolca parfüm sürüp topuklularla tak takk dükkanın içine baka baka gecıyor,gene iş çıkışı gene dükkanın önünden geçer,sonra eve gelir üstünü değiştirir çocuğunu bakıcıdan almaya gider tekrar dükkanın önunden,gene eve gelir üstünü değiştirir oğlunu alıp sokakta oyun oynamaya cıkar 3-5 çocuk alır bizim dükkanın önunde top oynar,top nedense dükkan kapısına doğru gider,kendini birşekilde belli etmeye çalışır,sürekli farklı kıyafetlerle eşime gösterir gün içerisinde,önceden cocuguyla kapının önunde oynardı sımdı ön cadde uzerınde dükkanımızın önunde, eşimin hiçbirşeyden haberi yok saftır bu konularda,kadın resmen asılıyor eşimin gözünün içine içineee girmeye calsııyor,bu hiç topuklu gıymezdı benden gördü nasıl gıyıyorsun dedı oda gıyıyor sımdı,her sabah asansore bınmez takkk taaaakkk en üst kattan aşağıya kadar iner,yataktan uyanıyoruz topuklu sesine,iş dönüşü dikkat ediyorum asansore bınıyor eşim evde yok cunku,gün içinde bırseyler buluyor bakkal vs. süreklı dukkanımızın önunden gecıyor ben camdan izliyorum,napıyım şimdi bu şeytan kadını ,yardımcı olun lütfen((((((
Konuyu basindan beri takip ediyorum. kk kulubunun degerli ve cok zeki üyelerinin yorumlarinida okudum..cogunluk inanmis ,ama inanmayan arkadaslar da var tabi..hanimlar herkes kisiyi kendi gibi bilirmis derler ya hani..sizler de inanmiyorsunuz cünkü, evli barkli bir hanima konduramiyorsunuz böyle bir davranisi..ama ne yazik ki böyle kadinlar o kadar cok ki..arkadasim eger ki bu durum sizi artik ciddi boyutlarda rahatsiz etmeye basladi ise, oturup da hayatinizin yavas yavas mahvolmasini izlemeyeceksin heralde..ev , dükkan dedigin nedir ki..satilir yenisi alinir..veya kiralanir...sen eger cidden artik tahammul edemiyorum diyorsan esinin aklina yeni bir evi, belki baska muhitten yada bahceli bir ev istedigini , dükkanida tasiriz falan diye yavas yavas aklina gir..hayatiniza yön vermelirine izin verme...kendin ver o yönü...imkansiz degil yani...
Öncelikle konu sahibinin cevaplarının büyük bir bölümünü okudum. Kesinlikle PARANOYA değil bu durum. Ortada açık seçik rahatsız olduğu bir durum var. Ama iki ucu b.klu değnek bu, eşine söylesen bu defa kadına daha çok dikkat edecek gerçekten öyle mi diye kadınn da kendine pay çıkaracak. Kadına söylesen kendini bişey zannedecek huzursuzluk çıkardığı içn sevinecek. Ama ben sana şu açıdan çok kızdım edasummm, sen muhakkak ki bu kadınla fazla içli dışlı oldun. Evine aldın özelini anlattın, benim eşim şöyle ilgilidir böyle kızını sever bize düşkün vs.. dediysen o da eşinin sana ve kızına olan ilgili tavırlarını görünce tabiri caizse hasedinden çatlamış ne yapacağını bilememiş. Tamam burda kadın suçlu amenna ama sen neden böylesi bir insanı evine yuvana bu kadar sokup, bilgi verdin ki? Bu sana ders olsun canım benim, evine aldığın insan tek bir cümleden belli olur? Eşinle ilgili soru sorması ne haddine? Çalışan kadının ev hanımına yardıma gelmesi de ne demekBundan sonra çok dikkatli ol ve otur dua et. Rabbine sığın, Rabbimin geniş günü dar gününden çok. Evliliğiniz bu imtihanı atlatırsa birbirinize daha çok bağlanırsınız. Yaradan dilemeden hiçbir şey olmaz unutma ve kafandan o kadını tamamen çıkar ki eşinin bilnçaltına o kadınla ilgili mesajlar gönderme.
edasummmm canım ne yapıyorsun varmı gelişme seni merak ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?