- 16 Mart 2014
- 3.543
- 2.435
- 248
- Konu Sahibi sidelya2012
-
Beni yanlis anlamayin lütfen benim kizimin sagligi söz konusu çok çaresiz kaldim o yüzden sordum.iki hafta suren bi enfeksiyon tedavi sureci geçirdik.bütün camlarim o tarafa bakiyor evimi havalandiramiyorum ve aradaki mesafe çok kisa herşey bütün koku toz pislik içerde disari camasir seremiyorum evin içine seriyorum camlari acamadigim için ev rutubet nem oluyo.kizim bir aydir uyuyamadigi için çok hircinlasti bahçesine giremem çünkü her tarafi uç metrelik tellerle çevrili.belediyelerin hayvanlara boyle davrandigini bilmiyordum simdi istesem de şikayet edemem ooooffff naapicam ben çikmazdayim
Evet canım bizim insanı ız hayvanlar konusunda çok zalim onların canlı olduğunu idrak edemiyolar..şantiyeyi kapatıp giyiolar hayvan sabah 10 saat orda kitli kalıyor ve zaten acı içindeydi inan yüzüne baktığında sırf acı görüyordun (asla ağlamaz ses çıkarmaz tamamen kaderini kabullenmiş bir köpekti) şimdi acıları bitince hayvanın suratı ortaya çıktı hatta size resmini göndereyim eski ve yeni hali buyrun
İlk resim ilk bulunduğunda veterinere götürüldüğü gün
Eki Görüntüle 1064531
İkinci resim 3.5 aylık evde bakım süreci
Eki Görüntüle 1064532
Ve sonraki resimler şuandaki hali kendini sevdirmek için attığı bakışlar :)) o bir melek
Eki Görüntüle 1064536 Eki Görüntüle 1064537
Siz de haklısınız elbette... Ama belediyeyi aramak o köpeğin hayatına mal olacak muhtemelen. Zavallıya kimbilir ne biçim bakıyorlar ki o kadar havlıyor. Yalnız belki tozun falan kaynağı başkadır bilemedim ki köpekten o kadar pislik gelmez? O hayvanlar bizim ellerimizden daha temizdir muhtemelen:) Ama kızınız da enfeksiyon tedavi süreci geçirmiş, onu her türlü şeyden korumak önemli. Bilemedim ki ne yapılabilir :/ Aslında araştırırsanız şehrinizdeki gönüllü dernekleri bulabilirsiniz sokak hayvanlarıyla ilgili. Belki onlar bir çözüm önerebilirler size?
Ayrıca siz bi hayvanın hastalanmasına ne kadar uzulmussunuz ki söz konusu olan bi bebek. .ben anneyim ve onun sagligi herşeyden önemli.Siz insan ligin izi göstermişsiniz.olması gereken de buydu.umarım herkes boyle davranir
Evet mantikli yarin arastiricam ama yine kizim hastalanirsa detayli tahlil yaptircam köpekten mi diye. E nasil hasta olmasın evde camlar aciliymiyo ki
Köpeği aç mı bırakıyorlar acaba yada doğru düzgün bakmıyorlar mı ondan mı sürekli havlıyor geceleri,benim de oturduğum çevrede Bahçeli müstakil evleri olanların köpekleri var gece hiç havlamıyorlar,ama onların bakımları gayet iyi.
Çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz kızınızın hastalığı. Ama kızınız da o hayvancağız da aynı oranda masum canlılar. O yüzden ikisine de kıyamıyor insan...O köpeği o koşullarda yaşatıp hem ona hem de size sıkıntı yaratan o insancığın da allah belasını versin artık bilemiyorum...
Evet canım bizim insanı ız hayvanlar konusunda çok zalim onların canlı olduğunu idrak edemiyolar..şantiyeyi kapatıp giyiolar hayvan sabah 10 saat orda kitli kalıyor ve zaten acı içindeydi inan yüzüne baktığında sırf acı görüyordun (asla ağlamaz ses çıkarmaz tamamen kaderini kabullenmiş bir köpekti) şimdi acıları bitince hayvanın suratı ortaya çıktı hatta size resmini göndereyim eski ve yeni hali buyrun
Eki Görüntüle 1064531
Eki Görüntüle 1064532
Ve sonraki resimler şuandaki hali kendini sevdirmek için attığı bakışlar :)) o bir melek
Eki Görüntüle 1064531
Eki Görüntüle 1064532
Herkese merhaba bizim apartmanın yanında bi ev var o evin bahçesi ile benim evim arasında bir araba koyacak kadar mesafe var.gitmişler bi köpek getirmişler bahçeye bağladilar ama köpek bir aydır kimsede uyku bırakmadı sürekli havlıyor ve benim bebeğim de uyuyamıyor tabi.balkona çamaşır asamıyorum köpek bi silkeleniyor bütün toz pislik camasirima yapisiyor.sahibi psikopatin teki kaç kişiyle boğaz boğaza geldi bu yüzden.Konuşmak kar etmiyor yani.Camları acamiyorum öyle pis koku geliyor ki.Ne yapsam da o bu duruma çare bulsam bilemedim.Onerilerinizi bekliyorum.
NOTKonuşun demeyin adamlar laf anlamıyor ahlaklari çok bozuk)
İste tam bi çikmazdayim.biseyler yapmam lazim ama ne.acaba diyorum belediyedeki adamlara gitsem rica etsem bu köpeği barınağa goturun diye ya da eşimin öğrencilerinden belediyedede mühim pozisyonlarda olanları mi devreye soksam o köpeğin günahı yok şüphesiz.ama benim kizminda yok ve ona bisey oldukça ben kahroluyorum.
Abartısız ömrümde şahit olduğum enn büyük iyilik.
Şu an gerçekten ağlıyorum.
Allah sizden razı olsun ne kadar güzel bakıyor artık.
Ayrıca siz bi hayvanın hastalanmasına ne kadar uzulmussunuz ki söz konusu olan bi bebek. .ben anneyim ve onun sagligi herşeyden önemli.
Eki Görüntüle 1064531
Eki Görüntüle 1064532
Herkese merhaba bizim apartmanın yanında bi ev var o evin bahçesi ile benim evim arasında bir araba koyacak kadar mesafe var.gitmişler bi köpek getirmişler bahçeye bağladilar ama köpek bir aydır kimsede uyku bırakmadı sürekli havlıyor ve benim bebeğim de uyuyamıyor tabi.balkona çamaşır asamıyorum köpek bi silkeleniyor bütün toz pislik camasirima yapisiyor.sahibi psikopatin teki kaç kişiyle boğaz boğaza geldi bu yüzden.Konuşmak kar etmiyor yani.Camları acamiyorum öyle pis koku geliyor ki.Ne yapsam da o bu duruma çare bulsam bilemedim.Onerilerinizi bekliyorum.
NOTKonuşun demeyin adamlar laf anlamıyor ahlaklari çok bozuk)
Canım sen annesin yavrunu koruyabiliyosun ve yavrun büyüdükçe hem konuşup derdini anlatıcak hem kendinş koruyabilecek..bu canlıları kim koruyor? Alıp 3 metrelik alana bağlayıp aç bırakıyolar..dilleri yok dertlerini anlatamıyolar..kendilerini koruyamıyolar..havlayarak dertlerini anlatmaya çalıştıklarında ise şikayet edilip öldürülüyolar(sizi kast ederek sölemedim bunu)onlarıda biz koruycaz..
İnsanoğlunun dünyaya geliş sebebi sadece kendi çocuğunu akrabasını koruması değil tüm canlıları hatta bitkileri koruyup gözetmesidir.(bu tabi sadece benim fikrim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?