Komşumun köpeği ve kızım..

Siz de haklısınız elbette... Ama belediyeyi aramak o köpeğin hayatına mal olacak muhtemelen. Zavallıya kimbilir ne biçim bakıyorlar ki o kadar havlıyor. Yalnız belki tozun falan kaynağı başkadır bilemedim ki köpekten o kadar pislik gelmez? O hayvanlar bizim ellerimizden daha temizdir muhtemelen:) Ama kızınız da enfeksiyon tedavi süreci geçirmiş, onu her türlü şeyden korumak önemli. Bilemedim ki ne yapılabilir :/ Aslında araştırırsanız şehrinizdeki gönüllü dernekleri bulabilirsiniz sokak hayvanlarıyla ilgili. Belki onlar bir çözüm önerebilirler size?

Siz insan ligin izi göstermişsiniz.olması gereken de buydu.umarım herkes boyle davranir

Evet mantikli yarin arastiricam ama yine kizim hastalanirsa detayli tahlil yaptircam köpekten mi diye. E nasil hasta olmasın evde camlar aciliymiyo ki

Evet mantikli yarin arastiricam ama yine kizim hastalanirsa detayli tahlil yaptircam köpekten mi diye. E nasil hasta olmasın evde camlar aciliymiyo ki

Çok geçmiş olsun, inşallah tekrarlamaz kızınızın hastalığı. Ama kızınız da o hayvancağız da aynı oranda masum canlılar. O yüzden ikisine de kıyamıyor insan...O köpeği o koşullarda yaşatıp hem ona hem de size sıkıntı yaratan o insancığın da allah belasını versin artık bilemiyorum...

Köpeği aç mı bırakıyorlar acaba yada doğru düzgün bakmıyorlar mı ondan mı sürekli havlıyor geceleri,benim de oturduğum çevrede Bahçeli müstakil evleri olanların köpekleri var gece hiç havlamıyorlar,ama onların bakımları gayet iyi.

Ya ş....ler içkici sarhoşlar.kendilerine bile bakamiyolar degil bi canlıya bakmak.kopek bi gün ac bi gün tok tellerden birşey de veremiyoruz bi de evin dört yani güvenlik kamerasiyla dolu neyin kafasindalarsa artik.

İste tam bi çikmazdayim.biseyler yapmam lazim ama ne.acaba diyorum belediyedeki adamlara gitsem rica etsem bu köpeği barınağa goturun diye ya da eşimin öğrencilerinden belediyedede mühim pozisyonlarda olanları mi devreye soksam o köpeğin günahı yok şüphesiz.ama benim kizminda yok ve ona bisey oldukça ben kahroluyorum.

ne güzel bir şey yapmışsınız.

maşallah çok tatlı

Abartısız ömrümde şahit olduğum enn büyük iyilik.

Şu an gerçekten ağlıyorum.

Allah sizden razı olsun ne kadar güzel bakıyor artık.

bence sadece bir köpekten bu kadar pislik olmaz ya.

sonuçta dışarıda da bir sürü sokak köpeği var.

köpeğe de yazık ne diyeceğimi bilmiyorum.

Belediyelerin tavrı belli bu konuda ne yazık ki... Dediğim gibi bulunduğunuz şehirdeki derneklere bir ulaşın derim yarın. Hem barınaktan ziyade sahiplendirilmesi gerek bu hayvanların. Onlar hayvanı alıp sahiplendirirler. Hem siz hem kızınız hem de köpecik rahat eder:) Kızınız konusundaki hassasiyetinize de son derece hak veriyorum, rahatsızmış zaten. İnşallah herkesin mutlu olacağo bir çözüm bulursunuz. Ama derneklerden yardımcı olacaklarına eminim ben, çok iyi çalışıyorlar.

Bir köpek asla asla sebepsiz havlamaz ya arkadaşın dediği gibi aç bırakıyolar, ya canı acıyo,ya da bağlı olduğundan kurtulmak istiyo(keske gidip çözüp hayvanı kurtarabilme imkanınız olsa)

Abartısız ömrümde şahit olduğum enn büyük iyilik.

Şu an gerçekten ağlıyorum.

Allah sizden razı olsun ne kadar güzel bakıyor artık.

Ah yok canım elimizden gelse dedim ya en büyük hayalim kocaman bir barınak/rehabilitasyon merkezi kurup turkiyedeki tüm sokak hayvanlarına bakmak ve sahiplendirmek...nolur sizde dua edin birgün bu hayalimi gerçekleştirebileyim...
Ayrıca sizin gibi hala duyarlı insanların olduğunu görmekte herzaman beni duygulandırıyor

Ayrıca siz bi hayvanın hastalanmasına ne kadar uzulmussunuz ki söz konusu olan bi bebek. .ben anneyim ve onun sagligi herşeyden önemli.

Canım sen annesin yavrunu koruyabiliyosun ve yavrun büyüdükçe hem konuşup derdini anlatıcak hem kendinş koruyabilecek..bu canlıları kim koruyor? Alıp 3 metrelik alana bağlayıp aç bırakıyolar..dilleri yok dertlerini anlatamıyolar..kendilerini koruyamıyolar..havlayarak dertlerini anlatmaya çalıştıklarında ise şikayet edilip öldürülüyolar(sizi kast ederek sölemedim bunu)onlarıda biz koruycaz..

İnsanoğlunun dünyaya geliş sebebi sadece kendi çocuğunu akrabasını koruması değil tüm canlıları hatta bitkileri koruyup gözetmesidir.(bu tabi sadece benim fikrim)

Oy kıyamam ben ona yavrum benim :85:

Son düzenleme:
6 yıl önceydi ,bebeğim yeni doğmuştu ve yaşadıklarınızın birebir aynısını yaşadım ,hatta bizim 1 değil tam 5 tane vardı arka bahçede,havlamaya başladıkları anda resmen kafayı yiyecek gibi oluyordum ,ne bende ne apartmanda huzur kalmamıştı ,kokuları da cabası tabi ,hergün şikayet ediliyorlardıu apartman sakinleri tarafından ,zabıta gelip uyarıp gidiyordu ,sahipleri psikopattı,birgün polis geldi ,çocukları ifadeye aldı ,bizim binaya tehditler savurdukları için şikayet etmişler.sonra başa bela oldular ,yan komşunun camını kırdılar filan ,ben hiç bulaşmadım ,şikayet de etmedim ,sabrettim ,çünkü onlara ne yapacaklarını az çok biliyordum ,hemde hepsi cins köpeklerdi,bir gün farkettim ki uzun zamandır hayvanlara gelen giden yok ,aç kalmışlar ,camdan yiyecek bişeyler attım ,ama 2 tanesi kafes içindeydi daracık yerde ,yiyemediler ,resmen ağladılar ,gece ağlama seslerinden durulmuyordu ,o sabah hayseve mail attım ,hemen döndüler bana sağolsunlar ,foto istediler ,yolladım ,ve bir kaç saat içinde zabıta polis ,il sağlık ekipleri ,veteriner ve haysevden görevli 3 kişi geldi ,köpekleri alıp götürdüller,özellikle sordum ,ne yapacaklar diye ,sahiplendirilecekler dendi,bende rahat ettim ,baştan beri bu yapılsaydı bunca şikayete ve rahatsığa gerek kalmayacaktı,
bence sizde böyle bişey yapabilirsiniz. Aklıma bu geldi yaşadıklarımdan yola çıkarak.

Sizi çok iyi anlıyorum ben. Evet köpeğede yazık sonuçta o da bir canlı ama bende olsam o köpekten çok kendi yavrumun sağlığını, huzurunu düşünürdüm. Bence siz adamı uyarın ve size yaptığı terbiyesizlik karşısında arayın polise şikayet edin. Ya da eşinizin belediyede tanıdığı olduğunu söylemişsin. Onlarla konuşun hayvanı barınağa götürüyoruz diye alsınlar ve siz ondan sonra sahiplendirmek için uğraşın her iki tarafta huzurlu olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Derneklere basvurmak en iyisi sürekli diken üstünde olmaktansa.sorun da bu yavrumu koruyamiyorum anne misin bilmiyorum ama hassasim söz konusu çocuğum olunca sadece ben değil bütün anneler böyledir. Aman çocuğum hastalanirsa hastalansin yeter ki kopegin rahati bozulmasin demez hicbiranne birakin annesini hicbir insan demez ha bu demek degil ki kopegi atalim zarar verelim.en uygun yolu bulmak icin konu actim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…