Komşumun köpeği ve kızım..

Cok zor bi durum.tesekkur ederim oneriniz için arayacagim bakalım ne dicekler umut oldu gercekten

Gece ortalık sakınken çöz ipini ğıtsın hayvancık. Baglı oldugu yere alısamadıgı ıcın havlıyıdur isyan edıyodur.

Anne olmak çocuğunuz uyuyamıyor diye başka bir canlıyı ölüme mahkum etmek anlamına gelmez heralde çocuğunu koruyacaksınız ama başka canlılara zarar vermeden...ben evimde köpek besliyorum tertemiz evim var ve giren herkes evde hayvan yaşadığını anlamadıklarını söylüyolar.1 köpek sizin bahsettiğiniz tozu pisliği yapmaz mümkün değil! Ancak sahibi hiç çözmüyorsa ve tuvaletini yapması için gezdirmiyosa ve hayvan tuvaletini oraya yapıyosa o koku geliyodur o da sahibinin eziyeti..size yavrunuzu korumayın diyen yok sadece çözüme bir hayvanı öldürterek değil makul ölçülerde ulaşın dedim! Polis yetine haysev i aramak gibi mesela!!!! Konuyu benim anneliğime nerden getirdiniz bilmiyorum evet anneyim 5 yaşında bir golden annesiyim! Sizin çocuğunuzu sevdiğinizde. Daha az sevmiyorum daha az değerli değil en büyük hayalimde bir çocuğum olduğunda onunla birlikte hayvan sevgisini bilerek büyümesi ve sadece kendine değil dünyayada duyarlı bir evlat olması!

Cok zor bi durum.tesekkur ederim oneriniz için arayacagim bakalım ne dicekler umut oldu gercekten

yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ,çünkü aynsını yaşadım,camları açamıyordum ,camımın altındalardı ,sahiperi kokuşmuş yiyecekleri getirip atıyorlardı ,leş gibi kokuyordu,birde dışkıları tabi birikiyordu ve inanılmaz ve çekilmez hal alıyordu,havlmaya gece başlıyorlardı birde,çok zor zamanlardı ,allah sanada sabır versin ,tez zamanda hayvana da zararı olmayacak bir çözülm bulman dileği ile.

Ben size şikayet etmek yerine başka çözümler önermek için yazdım siz resmen beni azarlamışsınız şaka gibi!!! Birde hayvanın rahatı bozulmasın diye yazmışsınız ya hani o hayvan 3 m alanda bağlı yaşamaya çalışıyor ne rahatı zaten rahatı yerinde olan hayvan havlamaz!! Bizim milletimiz (tüm ortadoğu böyle) cehaletten köpek sebepsiz havlar sandıkları için tabi bunu bilmemeniz doğal!!! Bir hayvanın rahatı için tabi çocuğunuzun uykusuz bozulmasın yalnız biz bir hayvanın CANINDAN bahsediyoruz !!!! Öldürüyolar diyorum!!! Yavrularına süt veren anneyi bile öldürüyolar o derece vicdansız ve cahiller diyorum!!!

Fark ettiyseniz ölsün terkedilsin kelimesini hic kullanmadim hayvan sevgisini sizden öğrenecek de değilim o kopegi düşünmüyor olsam gecenin bi vakti çocuklu halimle gelip de burada konu acmam. Gider belediyeyi ararim.konuyu carpitmayin lutfen

İnsanları cani gibi lanse etmeyin lütfen.kendi milletimizi de asagilamayin

Konuyu benim anneliğime getirerek çarpıtan siz oldunuz!!! Konuyu açtığınız mesaja bakın neresinde hayvansevgisi pardon????? Resmen sadece tiksintiyle bahsetmişsiniz ve evet bilmiyorsanız bir bilenden öğreniceksiniz!!! Neyse daha fazla tartışmayalım size iyi geceler

Tesekkur ederim

İnsanları cani gibi lanse etmeyin lütfen.kendi milletimizi de asagilamayin

Ay konuyu vatan millet sevgisine getiripte vatan/millet/dünyaya dair hiçbişey yapmamış insan dolu bu ülke!!! Sözkonusu hayvanlar olunca milletimiz ne hakediyosa onu söylerim!!! Ülkenin hali ortada gereksiz milliyetçilik ile klasik bir ortadoğu ülkesi olmaktan hiçbizaman çıkamayız sorunları çözemeyiz! Konuyu çarpıtmayı çok seviyosunuz yazmayın yazmayayım lütfen daha fazla uzamasın

Evet anne olmadiginiz için bilmiyorsunuz ayrica evet tiksinti var pislige kokuya ve sese karsi hayvanin yasamina karsi degil.sizde insan sevgisi kalmamis baksaniza bir bebeği çok kolay silebiliyorsunuz sizinle polemiğe giremem bir de.

Son düzenleme:

Bu konuda ki bütün mesajlarınızı tek tek beğenmek istiyorum ama sistem izin vermiyor. Söylediğiniz her kelimeye katılıyorum..
Şu anda kucağımda mırıl mırıl uyuyan sarman oğlumun sevgisi odasında uyuyan kendi doğurduğum kızlarımdan az değil inanın; konu sahibine değil lafım ama hayvan sevgisini tatmayan insanlara acıyorum..

merhaba, sizin durumunuzu çok iyi anlıyorum, benim üst katımdada 2 ayaklı hayvan bile diyemeyeceğim birileri oturuyorlar, toz, ekmek kırıntısı hatta yedikleri her yiyecek benim balkonumdaydı. ben lojmanda oturduğum halde bu böyleydi. bi takım aksi olaylar yaşadım. konuyu burada yazmıştım ve şimdi onlar kaybetti bu hafta taşınıyorlar, 3 yıl sabrettim.. sizin olayınızda eğer o köpeğin sahipleri ev sahibiyse işiniz zor. belediye alsa götürse bile geri alabiliyolar 2 hafta sonra. sağlık bakanlığına ve belediyeye müracat edin.. ortamın hijyenik olmadığına dair komşular imza verirlerse ve olay mahkemeye taşınırsa büyük ihtimalle leyhinize er yada geç sonuç alırsınız. Allah sabır ve kolaylık versin..

Canım malesef hayvansevgisini tatmamış hayvanları tanımayan onları yabani ot gibi sanan bir çevrede büyümüş birine hayvansevgisini anlatmak imkansız o yüzden sustum bende :) allah sarman oğlunuzu size bağışlasın..hayvanlarında insanlar kadar bu dünyada hakkı olduğunu bu dünyanın onlarında olduğunu ve hayvanlarında hakları olduğunu bu ülke 50 sene sonra öğrenmiş olur mu sizce? Biz de avrupadaki insanlar gibi aynı kafa seviyesine aynı bilince ulaşabilirmiyiz acaba birgün çok üzülüyorum bu ülke bir hayvana acıyınca aen insan sevmiyosun,bir hayvana yardım edince git insana yardım et(sanki hayvana yardım edicek kadar duyarlı biri insana etmez) diyen cahil insanlarla dolu çok üzülüyorum cidden

Tesekkur ederim biraz fikir edinmiş oldum ilk isim derneğe başvurmak olacak ayni zamanda haysevi aricam bilgi almak için sanirim cozulecek

hayvan sevmek o hayvanı pis koşullarda yaşatmak olduğuna inanmıyorum. etrafına rahatsızlık veren bi çocuk olduğunda hiperaktifmi acaba deyip anneler kalkıp doktora götürür çocuklarını... yada pisikolojisimi bozuk derler kaygılanırlar.. çocuklarını tertemiz giydirip iyi uyumasını isterler.. demekki bu köpeğin sahibi o hayvana bakamıyor.. doğası gereği uluyabilir ama hijyeni tehlikeye o komşunun hakkı yok..

Evet anne olmadiginiz için bilmiyorsunuz ayrica evet tiksinti var pislige kokuya ve sese karsi hayvanin yasamina karsi degil.sizde insan sevgisi kalmamis baksaniza bir bebeği çok kolay silebiliyorsunuz sizinle polemiğe giremem bir de.

Sizin bebeğinizde altına pisliyor kusuyor kokuyor ve ses çıkarıyor sadece siz annesi olduğunuz için bunları görmüyosunuz kuzguna yavrusu olayı..birileride sizin bebeğinizden rahatsız olabilir bunun için bebeğinize zararmı gelmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…