Komşumun köpeği ve kızım..

.......................

Eklentiler

• $image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 151
Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç yaşındasın? Hayalin gerçek olsun inşallah

bu hafta 22 oldum

sorumlulugunu almak bana kolay ama ailem için alamıyorum. sonuçta yıllarca bizimle olucak ben evde olmadıgımda annemle kalıcak bilemiyorum. düşünüyorum istiyorum ama bekliyorum.

ama bir golden mi görüyorum benn

aşıgım işte onlara cok başka aşıgım

Evet safkan golden ..bende tam bir golden aşığıyım köpekler ikiye ayrılır golden ve diğerleri :))) 50 tane cins köpek almak zorundasın deseler 50 sinidr yine golden alırım yine golden alırım...(buarada bana hediye geldi ben almadım ben şuan hayvan alıcak olsam kesinlikle sokaktan alırım)

gayet tüm fikirlerimiz aynı bu kuçular pisiler konusunda

cok seviyorum onlarııı..
eveet. bende bi kedi istiyorum mesela. şimdi dogmalarını bekliyorum aslında.sokakta koşuşturan bi tanesini kapıcam getiricem artık

[QUOTEsevila34;34852753]Canım malesef hayvansevgisini tatmamış hayvanları tanımayan onları yabani ot gibi sanan bir çevrede büyümüş birine hayvansevgisini anlatmak imkansız o yüzden sustum bende :) allah sarman oğlunuzu size bağışlasın..hayvanlarında insanlar kadar bu dünyada hakkı olduğunu bu dünyanın onlarında olduğunu ve hayvanlarında hakları olduğunu bu ülke 50 sene sonra öğrenmiş olur mu sizce? Biz de avrupadaki insanlar gibi aynı kafa seviyesine aynı bilince ulaşabilirmiyiz acaba birgün çok üzülüyorum bu ülke bir hayvana acıyınca aen insan sevmiyosun,bir hayvana yardım edince git insana yardım et(sanki hayvana yardım edicek kadar duyarlı biri insana etmez) diyen cahil insanlarla dolu çok üzülüyorum cidden[/QUOTE]

Avrupadan bahsetmiş siniz, biyerde haklısınız. Insanlara nasil deger veriyorsak, hayvanlarada değer vermeliyiz. Ama etrafimizdaki insanları pisman ederek değil. Siz avrupada ki insanların örnek Almanların nasil bi düşünce ye sahip olduğunu Biliyormusunuz? , onlar hayvanlara verdiği değer i hayatda çocuklarına vermez. Hatta kusura bakmayinda hayvana kiyamazlar, bebeklerini öldürürler veya doğurup ölüme terk ederler, yani insanlik. Ben demiyorum herkez böyle , ama genel olarak hayvanlara verdikleri değeri binde bir çocuklarına vermezler.
Size suan belki bu dediklerim sacma gelebilir ama gerçek, konu sahibi doğru söylemiş kadin bi çözüm bulmak istiyor ama siz olayları farkli yerlere taşımaya çalışmış sınız. Çocuğunuz yok ve konu sahibini anlamanız icin belki çocuğunuz olunca anlarsınız. Bi köpeği çocuğunuz yerine koymanizda ayri bi konu, tabi beni ilgilendirmez o.sizin bileceginiz iş.

Bizim turk milleti avrupa daki insanlar gibi ne yazikki deger vermiyor haklısınız, ama türkiyenin durumu da hayvanlar konusunda değişeceğini pek sanmıyorum, kaldıki bu devirde kimse kimseye bakmak bile istemezken.

Son düzenleme:
Hanımefendi lütfen itham da bulunmayin bu konuyu hem kopek zarar görmesin hem ben rahat edeyim diye actim.uslub[SUB][/SUB]unuz kirici

Bebeğiniz icin üzüldüm, belkide gerçekten evi havalandiramadiginiz icin hasta olmuştur. köpek içinde üzüldüm böyle cani insanların elone düştüğü icin, sanırım sokak köpeği di, sokakta yaşaması iki taraf icin daha hayırlıymiş bu durumda iki taraf da mutsuz. Umarım iki tarafında mutlu olabileceği bi sonuca varirsiniz. Size allahtan sabir diliyorum, nihayetinde Bebeğinizi de düşünmek durumundasiniz

Çok tesekkur ederim nihayet anlasilabildim evet evi havalanfiramiyorum başka tarafa bakan banyo penceresinden ne kadar hava girer ki içeri o köpeğe de yazik her yeri pislik içinde zaten sokak kopegi gibi.bazen disardan arkadaşları geliyor saatlerce karsilikli havliyorlar ama dikkat ettim de karni tokken de havliyor.bu is tam bi işkence oldu bana uykusuz gecelerime mi yanayım cocugum her an havasiz bi ortamda beyin gelişimini etkiliyor hem havasizlik hem uykusuzluk ona mi yanayım sastim kaldim Esim bugün girdiği siniflarda soylicek bakalım ben de haysevi aricam umarım cozulur

Son düzenleme:

Bahaettiginiz bir kopek yani ne tozu ne kokusu anlamadim hakikaten hayretle izliyorum ve sizin bunu psikolojik olarak sorun yaptiginizi dusunuyorum. Ayrica tozu kokusu olsa bile cocugunuz da siz de hasta olmazsiniz aksine bagisiklik saglar. Bir de sikayetde etseniz imza da toplasaniz yasalar geregi sahipli but hayvani kocamaz goturemez ve alunmasini talepbedemezsiniz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anlatamıyorum galiba köpeğin bakimini yapmıyorlar o kadar kakasi cisi olduğu yerde kalıyor ve bunlar koku yapıyor bütün apartman mi psikolojik sorun yaptı ayrıca gelen misafirlerim bile rahatsız oldu ayrıca köpekten bulaşan hastaliklar ki bu kopegin temizligi yapimiyor Gençlik Hastalığı (Canine Distemper), Kanlı İshal (Canin Parvovirüs), Bulaşıcı Karaciğer Hastalığı (Infectıous Canine Hepatitis, CAV-1), Köpek Öksürük Hastalığı, Adenovirüs Tip-2 Enfeksiyonu, Köpek Nezlesi (Canine Parainfluenza), Koronavirüs İshali (Canine Coronavirüs), Kuduz (Rabies); bakteri kaynaklı olanların en önemlileri ise, Bordetelloz ve Leptospiroz'dur.bunlar ölümcül boyutlara varabiliyor bu arada dernekle irtibata geçtim haber bekliyorum

Son düzenleme:
Benimde köpeğim var ama küçük süs köpek ama bizim komşumumda var sürekli havlıyor benim k,öpek o kadar havlamaz bu cins ve bakımlada alakalı ,bazısı sürekli havlar ama benim komşular köpeği zincire bağlamışlar ve yürüyüşe çıkmıyorlar k,öpekte aynı insan gibi depresyona girebiliyor , hergün o köpekle yürüyüşe çıkman gerek çünkü komşumun köpeği kurt köpek ne diye alırsın sonra zincire vurursun bunlara bende çok kızıyorum benim köpeğim pek havlamaz köpek alırkemde buna dikkat etmek gerek, ama benim köpeğimin kancık olan clnside sürekli havlar ilgi ister evden kaçar , benimkl mazlum ,şükür bu havlama konusunda sie hak verdim

Bu hastaliklar havadan bulasmiyor ki bahaettiklerinizin cogu insana bulasmiyor. Madem rahatsizsiniz siz bakimina yardim edin ne guzel dernek arabmis ama nilin ki o kopek ordan gitmeyecek sadece sahibine karne ve asilari sorulur bakkmindan emin olunur bu... Kusura bakmayin ust kat komsumda surekli kedim miyavliyor diye yoneticiye gidiyor en sonunda dayanamadim bende sizin kavganizi ve bebek aglamanizi dinliyor dedim.

Insan hayvan ayrimi yapanlara zaten ne diyeyim hayvana yapilan muameleye maruz kalmasinlar. Ben bu konuda cok hassasim. Bu sahibinin hatasi ama sonucta siz suclusunuz ve bebegini cezasini cekiyor.

Inanin farki yok

Kancik ne ya? Beslemeyin bence siz o kopegi.

Konuyla ilgilenenler.dernekle irtibata geçtim yetkililerle geleceklerini söylediler ama bizim de kopege iyi davranilmadigina bakiminin yapilmafigina dair imza toplamamamiz gerekiyormus delil mahiyetinde.sağolsun dernek üyesi eşimin öğrencisi epey bi anlattıoonu oradan kurtaririz dedi rahatladim biraz iyi ki belediyeye telefon acip şikayet etmemisim herkese tesekkur ederim tavsiyeleri için geldiklerinde konu acicam

Bebeğim uyuyamıyor.. Camı açamıyorum, pislik geliyor.. :26:
Sağolsun arkadaşlar çok nazik bir şekilde cevap vermişler. Sizde gereğini yapmışsınız, teşekkürler

Son düzenleme:

ilk mesajlarınızı çok beğenmiştim ve duyarlılığınıza hayran kalmıştım.
ama şu mesajdan sonra fikirlerim değişmeye başladı.
biraz fazla abartmıyor musunuz?
konu sahibi hayvana zarar veren bir şey yapma niyetinde değilki zaten, belediye öldürür denince vazgeçti orayı aramaktan.
ve ayrıca, benim konu komşumda etrafı pisleten, kirli dolaşan , gürültü yapan çocuklar olduğunda ilgili yerlere şikayet ediyorum evet.
burda hayvan için de aynı şey söz konusu.
siz niye ısrarla olayı çarpıtmak niyetindesiniz? hayvan pisliğinden tiksindi diye insan olmamakla suçlayacaksınız nerdeyse bayanı.
birileri hayvan besliyorsa sorumluluğunu da almalı.yemeğini vermeli temizliğini yapmalı.
sahipleri bunu yapmıyorsa hayvanın iyiliği için gerekli kurumlara başvurmak gerek.
komşunun çocuğu sabaha kadar aç bağırdığında ' ahh şimdi onu çocuk esirgemeye alırlar yazık aramayalım o zaman' mı diyoruz:26:
belediye yerine haysev diyorsunuz, ortam gerildikten sonra söylüyorsunuz bunu.keşke ilk mesajınızda söyleseydiniz de bu hale getirmeseydiniz konuyu.

Gençlik hastalığı xfalan bunlar köpek hastalıkları insana bığulaşmaz kaldı ki gençlik hastalığı bulaşıcı değil zaten :) sizi kandırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…