- Konu Sahibi sidelya2012
-
evett. e cocugu eve götürmek için pataklayan bi anne varken o cocuk nasıl büyüyebilir ki. nasıl bi canlıya vurmaması gerektigini ögrenebilsin. kaldıki zaten aileler hayvanlara karşı acımasız. cocuklarından ne bekleyelim..
benimde hayalim bi köpegimin bi kaç kedimin olması
Kaç yaşındasın? Hayalin gerçek olsun inşallah
Bu mesajı yazarken yediğim N**** (Siyahi) yüzündn benim cadı beni taciz ediyor :))
Eki Görüntüle 1064731
ama bir golden mi görüyorum benn
aşıgım işte onlara cok başka aşıgım
Evet safkan golden ..bende tam bir golden aşığıyım köpekler ikiye ayrılır golden ve diğerleri :))) 50 tane cins köpek almak zorundasın deseler 50 sinidr yine golden alırım yine golden alırım...(buarada bana hediye geldi ben almadım ben şuan hayvan alıcak olsam kesinlikle sokaktan alırım)
Hanımefendi lütfen itham da bulunmayin bu konuyu hem kopek zarar görmesin hem ben rahat edeyim diye actim.uslub[SUB][/SUB]unuz kirici
Bebeğinizicin üzüldüm, belkide gerçekten evi havalandiramadiginiz icin hasta olmuştur. köpek içinde üzüldüm böyle cani insanların elone düştüğü icin, sanırım sokak köpeği di, sokakta yaşaması iki taraf icin daha hayırlıymiş bu durumda iki taraf da mutsuz. Umarım iki tarafında mutlu olabileceğiniz. Size allahtan sabir diliyorum, nihayetinde Bebeğinizi de düşünmek durumundasiniz
Beni yanlis anlamayin lütfen benim kizimin sagligi söz konusu çok çaresiz kaldim o yüzden sordum.iki hafta suren bi enfeksiyon tedavi sureci geçirdik.bütün camlarim o tarafa bakiyor evimi havalandiramiyorum ve aradaki mesafe çok kisa herşey bütün koku toz pislik içerde disari camasir seremiyorum evin içine seriyorum camlari acamadigim için ev rutubet nem oluyo.kizim bir aydir uyuyamadigi için çok hircinlasti bahçesine giremem çünkü her tarafi uç metrelik tellerle çevrili.belediyelerin hayvanlara boyle davrandigini bilmiyordum simdi istesem de şikayet edemem ooooffff naapicam ben çikmazdayim
Bahaettiginiz bir kopek yani ne tozu ne kokusu anlamadim hakikaten hayretle izliyorum ve sizin bunu psikolojik olarak sorun yaptiginizi dusunuyorum. Ayrica tozu kokusu olsa bile cocugunuz da siz de hasta olmazsiniz aksine bagisiklik saglar. Bir de sikayetde etseniz imza da toplasaniz yasalar geregi sahipli but hayvani kocamaz goturemez ve alunmasini talepbedemezsiniz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Anlayamıyorum galiba köpeğin bakimini yapmıyorlar o kadar kakasi cisi olduğu yerde kalıyor ve bunlar koku yapıyor bütün apartman mi psikolojik sorun yaptı ayrıca gelen misafirlerim bile rahatsız oldu ayrıca köpekten bulaşan hastaliklar ki bu kopegin temizligi yapimiyor Gençlik Hastalığı (Canine Distemper), Kanlı İshal (Canin Parvovirüs), Bulaşıcı Karaciğer Hastalığı (Infectıous Canine Hepatitis, CAV-1), Köpek Öksürük Hastalığı, Adenovirüs Tip-2 Enfeksiyonu, Köpek Nezlesi (Canine Parainfluenza), Koronavirüs İshali (Canine Coronavirüs), Kuduz (Rabies); bakteri kaynaklı olanların en önemlileri ise, Bordetelloz ve Leptospiroz'dur.bunlar ölümcül boyutlara varabiliyor bu arada dernekle irtibata geçtim haber bekliyorum
Benimde köpeğim var ama küçük süs köpek ama bizim komşumumda var sürekli havlıyor benim k,öpek o kadar havlamaz bu cins ve bakımlada alakalı ,bazısı sürekli havlar ama benim komşular köpeği zincire bağlamışlar ve yürüyüşe çıkmıyorlar k,öpekte aynı insan gibi depresyona girebiliyor , hergün o köpekle yürüyüşe çıkman gerek çünkü komşumun köpeği kurt köpek ne diye alırsın sonra zincire vurursun bunlara bende çok kızıyorum benim köpeğim pek havlamaz köpek alırkemde buna dikkat etmek gerek, ama benim köpeğimin kancık olan clnside sürekli havlar ilgi ister evden kaçar , benimkl mazlum ,şükür bu havlama konusunda sie hak verdim
Eki Görüntüle 1064752 . Kizimin tum hayvanseverlere selami var :) Eki Görüntüle 1064753
Sizin bebeğinizde altına pisliyor kusuyor kokuyor ve ses çıkarıyor sadece siz annesi olduğunuz için bunları görmüyosunuz kuzguna yavrusu olayı..birileride sizin bebeğinizden rahatsız olabilir bunun için bebeğinize zararmı gelmesi lazım
Anlatamıyorum galiba köpeğin bakimini yapmıyorlar o kadar kakasi cisi olduğu yerde kalıyor ve bunlar koku yapıyor bütün apartman mi psikolojik sorun yaptı ayrıca gelen misafirlerim bile rahatsız oldu ayrıca köpekten bulaşan hastaliklar ki bu kopegin temizligi yapimiyor Gençlik Hastalığı (Canine Distemper), Kanlı İshal (Canin Parvovirüs), Bulaşıcı Karaciğer Hastalığı (Infectıous Canine Hepatitis, CAV-1), Köpek Öksürük Hastalığı, Adenovirüs Tip-2 Enfeksiyonu, Köpek Nezlesi (Canine Parainfluenza), Koronavirüs İshali (Canine Coronavirüs), Kuduz (Rabies); bakteri kaynaklı olanların en önemlileri ise, Bordetelloz ve Leptospiroz'dur.bunlar ölümcül boyutlara varabiliyor bu arada dernekle irtibata geçtim haber bekliyorum
Gençlik hastalığı xfalan bunlar köpek hastalıkları insana bığulaşmaz kaldı ki gençlik hastalığı bulaşıcı değil zaten :) sizi kandırmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?